Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Всяка предварителна информация за сезон 8.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлъри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
vikihill96
Ами разгеле, бих казал аз, точно това искам и аз да му се не види biggrin2.gif . Искам всеки да си казва наистина каквото мисли, а не зад други герои, случки и факти да прикрива и да не признава позицията си в пълния й потенциал. Като харесваш или мразиш някой казваш точно защо това е така(без разните милозливи словоизлияния-в крайна сметка дори и двама души да харесват един герой, те може да го харесват п орезличен начин, различни черти, така че... blush.gif ). Трябва да се води истински диалог във форумите, а не "харесвам Лана"- отговор: "пу нещастник/ца- Лойс или Клои са дъ бест", както и обратната страна, както това се отнася и за Лекс и Кларк mrgreen[1].gif. Естествено, че всеки трябва да си казва и изказва мнението, но нека това да не се прави само на базата на простата симпатия или фенщина към даден герой/героиня, да се гледа някак си по-мащабно на всеки един проект. Както казваш, Лекс може и да го няма много, много през другия сезон, но дано самата идея на сериала не отиде съвсем на май.ата си. Ето такива мнения ми е приятно да чета, а не простите и постоянни "полускрити" "обожествявания" на един или друг герой biggrin2.gif ! Обичам човек да има мащабен, а не тясно впит поглед на нещата, това е biggrin2.gif !!! И се радвам, а и се надявам, ако вече сме изяснили "малкия спор" happy.gif happy.gif !!!
A_l_e_x
Да,всичко е точно.
Друго да кажа за 8 сезон - надявам се да има много Клоис. Щом Лана хвана пъти,други любови да има. Трябва да има сапунски неща . Макар че съм далеч от мисълта,че Кларк и Лоис ще са сапунка. Та искам да ги видя заедно ,дори и да е в началото на връзката им. Бяха много трогателни с всички прегръдки в 7 сезон
doctor_freeman
А според мен форума е точно за това - събират се различни хора, всеки с различен мироглед, но обединени от нещо, което ги свързва(в случая - Смолвил). Всеки, подчертавам - ВСЕКИ - усеща и гледа на сериала по различен начин. Едни са комиксови фенове, други са шипъри, трети гледат просто заради любимия си актьор... "Разни хора, разни идеали..." Няма нищо лошо в това да се поспори по даден въпрос от време на време - иначе би било пълна скука, ако всички бяхме съгласни един с друг. rolleyes.gif Аз например преди да започна да гледам сериала, не бях фен на Супермен, дори един комикс с негово участие не бях прочел. Сега обаче положението е друго. Както съм казал много пъти, харесвам "рестартирането" на даден functional universe и модернизирането, въвеждането на иновация и промяната... Понякога, разбира се, не ми се нрави крайния резултат, но не може всичко винаги да е перфектно. Освен това, аз не съм доволен, но има други, на които им харесва еди-какво си - всеки има мнение, а форума е точното място за изразяването му. И аз като Вик се дразня понякога от странични фактори и се ядосвам на мненията, но какво да се прави - когато общуваш с различни хора, трябва да очакваш различно отношение. rolleyes.gif А и в края на краищата, няма нищо по-хубаво от един сутрешен спор (бе май беше скандал, ама карай...) smile.gif Не забравяйте, че независимо от различията и интересите си, we're all on the same team. wink.gif

П.С. Алекс, сори че те нарекох dude... blush.gif
vikihill96
Абе то и аз се чудя как тъй я нарече по този начин, но всеки прави грешки mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!! А колкото до различията-естествено, че е така, всеки има право на мнение. Просто вече почнаха да ми се пилят нервичките, когато някой ми навира мнението в лицето, а вика, "ама аз не правя такова нещо"- Естествено не визирам някой от форума тук, а от други места дето чета за сериалчето и просто "бушончетата" този път ми дадоха малко накъсо happy.gif happy.gif !!! Пък и с тези четири месеца чакане до новия сезон, по-добре сега да се изнервя, та после да мога по-лесно да изчакам до септември happy.gif happy.gif !!!
A_l_e_x
Цитат(doctor_freeman @ May 17 2008, 19:26) *
П.С. Алекс, сори че те нарекох dude... blush.gif

Беше ми забавно,колкото и странно да звучи. Но важното е,че съм момиче mrgreen[1].gif Напомни ми на един герой от Изгубени и ми стана весело ,въпреки аз лесно се паля и едва ли си е проличало mrgreen[1].gif
Четири месеца си е много време. Поне да имаше нещо друго за гледане,ама не. Всеки е в почивка. Между другото защо Лоис ще участва само в 13 епизода blink.gif Много се дразня,не стига,че махнаха половината герои(Лайнъл гушна букета,Лана избяга в Таджикистан,Лекс и той ще се изгуби нещо),ами и регюлърите им съкращават роличките mad.gif
doctor_freeman
А и Кара не се предвижда засега да участва като regular.... rolleyes.gif Доста ги посъкратиха, спор няма... А и да, ще се наложи да почакаме малко. Но какво пък, идва лятото, сериалите свършват, обаче филмите си ги има, а се очертават интересни продукции. Лятото винаги има какво да се прави, така че спокс. wink.gif

П.С. Не обърнах никакво внимание за това "dude", наистина. Хърли ми е любимец, но репликата не я използвам, на момента ми дойде просто... wink.gif
Lois Lane
Не е истина колко много неща имам да казвам и някои от тях едва ли ще се окажат лицеприятни. Не обичам да коментирам посредством цитати, освен ако не целя да наблегна на казаното и да му обърна специално внимание. Но въпреки всичко ще започна от малко по-далеч...Бих искала преди да сложа начало на дълагата тирада, която съм запланувала, да отбележа, че странните й форма и разпокъсаност се дължат на фактът, че я пиша от петък вечер...и въпреки всичко, което се случи междувременно, все още не съм се отчаяла до толкова, че да Ви лиша от мнението си.

1. Оливър Куин

И така, относно новината за завръщането на Оли, което слава богу никой не оплю, мисля че е най-малкото страхотна. Наистина бе жалко, че участието му, както и това на Канарчето, бе опорочено до такава степен от стачката. Но не можем да виним хората, затова че искат по-добри условия, нали? Колкото по-добри заплати, толкова по-качествени сценарии, надявам се...Сигурна съм, че ако ще да присъства и само в един епизод от идният сезон, то той ще бъде озарен напълно от невероятната му персона.

2. Персонажите, които ни напускат ( написано за n-ти пореден път)

Да, наистина е кофти, че се налага да се сбогуваме с някои от героите в тази история, колкото и да ми е неприятно, защото аз също съм голям почитател на Лекс Лутър. В крайна сметка това винаги е бил и винаги ще си остане сериал за Супермен / Смолвил: Супермен в началото/...Друг е въпросът в какво го превърнаха феновете и най-вече сценаристите, и продуцентите, които обаче се влияят от първите. Но не тук е мястото да дискутирам сложанат хранителна верига, която представлява Телевизионната индустрия, нали?

Сериалът определено няма да е същият без Лекс, още по-малко без Майкъл, който за седем сезона показа всички написани някога или нарисувани лица на персонажа. Което навежда на едни други мисли --> виж т.4 от поста

3. Извиненията ( този коментар предстои да бъде кратък)

На финала на всички прочетени извинеия вече се чувствах повече от зле и ми идеше да повърна. Но това също е свързано с предстоящата точка четири и с предстоящите цитати. Виктор може и да е избухнал неправилно, може и да е казал нещата по-остро, но честно казано в коментарите му не видях нищо, което да е погрешно. Лично аз не съм почитател на нападките, освен ако не са добре обосновани. А в случая причината си беше повече от конкретно подчертана и одебелена. Следващият път и само едно извинявай мисля, че стига.

4. Митологията, комиксите и хората, които не виждат по-далеч от това, което им се иска да видят.

Ето това вече предстои да бъде не само един дълъг коментар, но и същността на целият ми пост.

A_l_e_x 16.05.2008г. 22:13

"Мисля си,че Смолвил вече няма да е това,което беше." - Напълно вярно е. Като се замисля, след краят на всеки един сезон Смолвил винаги е се е завръщал по-различен от преди. В нов облик, с нови персонажи, с ново действие. Сега, обаче ще се завърне доста по-различен и въпреки това ми се иска да вярвам, че ще бъде все същият онзи Смолвил, който съм свикнала да гледам - сериал, който винаги е съумявал да ми поднася много и напълно неочаквани изненади.

"Въпреки всичките неща,взети от историята за Супермен,сериалът беше направен различно,беше изграден така,че да се гледа и харесва и от хора,които не обичат чистата проба екшън(като мен). Сега ми се струва,че Смолвил ще стане жалка продукцийка,пресъздаваща комиксите и уникалността е изгубена завинаги. Феновете на комиксите сигурно се радвам-аз пък не. " - "Хубаво мненийце", но честно казано, когато чета подобни коментари ми става жал за хората, които ги пишат. Не харесваш чистата проба екшън - страхотно, аз също и се радвам, че Smallville определено не такъв тип сериал...Което ме навежда на мисълта и че митологията и комиксите също не са, но ти не си запозната с тях и няма как да знаеш това, но нищо продължавай да си се изказваш неподготвена, то лошо няма... Сериалът бил изграден, така че да се хареса на хората, които не били запознати с комиксите и митологията? *смее се със сълзи* Е, едно не мога да разбера само. Как, като човек, споделящ, че не е запознат с митологията и комиксите можеш изобщо да правиш констатации като тази, че сериалът бил различен, че не се бил ръководел основно от тези два фактора? Наистина е смешно...

Твърдиш, че когато хората като мен не са съгласни с мнението ти на чист и неопетнен фен, лишен от каквито и да било познания относно 80 години история, те нападат и обвиняват, и че едва ли не изобщо нямат основателна причина да го правят. Да, правилно, форумите не са, за да може племето да оглозга новодошлият в селото антихрист...Форумите са, за да бъдат давани мнениея, кое до колкото може по-малко субективно. Истината обаче е, че ако искаш хората да те уважават и най-вече да не скачат войнствено срещу коментарите ти, трябва да можеш така да ги защитиш, че да нямат ни най-малкото основание да го сторят т.е. просто трябва да седнеш и да си напишеш домашносто....А ти, определено си далеч от това състояние и не се притеснявай, ще ти кажа защо е така, а ти ако искаш стой и чети. То си е за твоя сметка.

Явно си видяла какво е станало в темата Лара, съмнявам се, че някой минал по това време през темата или дори по-късно е пропуснал да прочете. Но изобщо не си права да даваш този пример като "Видях какво стана като включиха митология в сериала...".

Истината е, че Смолвил е една огромна съвкупност от истории, някой започнати и доведени до край, други останали като недоразработени проекти. Лана Ланг е част от митологията. Лекс Лутър наистина е бил женен за нея. Лекс намразил Кларк или по-точно Супермен, защото Кларк не спасил съпругата му и тя починала. Кларк е бил причината Лекс да изглежда така на външен вид. Лекс е разработил клонинг на Лана Ланг, който е бил равностоен на супервойник, че дори и повече от това. Историята с вещиците е истина, макар и променена от сценаристите, но все пак е част от "митологията". Поведението на Лана в шести сезон, непрекъснатото сменяне на фронтовете, вечното търсене на истината, опитите й да разобличи самоличността на Кларк е част от така омразната ти митология. Последните две изречения, относно магията включена в четвърти сезон и желанието й да разобличи Кларк и неговите способности са свързани с Insect Queen. Дори кататонното състояние, до което Брейниак докара Лана в 7 сезон е отново свързано с Insect Queen, но по един доста по-ралзичен начин...Да изброявам ли още или до тук написаното вече окончателно преобърна нещата и сега всъщност не само 8-ми сезон, но и предишните 7 са евтини, жалки екшънчета, подвластни на митологията и комиксите?

За да напиша всичко поместено в последният абзац не бе нужно да се оповавам на комиските, които съм чела. Лично аз смятам, че е невъзможно да прочетеш всичко излизало през последните 80 години и най-вече да го запомниш до най-малките подробности. Дори не ми се наложи да седна и да търся някакви конкретни броеве, за да напиша тези примери. Като финал отново ще наблегна на това, което казах и по-рано. Когато решиш да изказваш подобно мнение, обръщайки се толкова уверено и посочвайки хората с пръст, предварително се постарай, казаното от теб да не представлява евтина злоба и некомпетентност, събрана в няколко реда.

A_l_e_x 17.05.2008г. 14:40

"vikihill96,не се притеснявай,не съм се чувствала обидена,а само ядосана. Защото и преди съм забелзвала специално във форума на Смолвил да ми цитират мненията,защото не са като на 95% от останалите,защото не се кланя на героите,които те обожествяват и така нататък. Дразня се,защото когао някой каже нещо,което за мен е пълна глупост,аз не казвам нищо,но когато аз си изразя мнението,ме обявяват за местния антихрист,който не стига,че не е чел комиксите,ами и има уста да говори. В момента не се заяждам,изразявам си емоциите." - Не съм срещала много цитати на твои изказвания или поне не ги помня, но като ти чета мненията по тази тема ми става ясно, защо може да са те цитирали. Това, че си взела решение вътрешно да таиш яда си е лично твой проблем, но моля те не се оплаквай и не очаквай, че щом ти си мълчиш относно нечие изказване и останалите трябва да правят същото. Никой с нищо на никого не е длъжен. А и btw надявам се ролята на антихриста да ти допада и най-вече да не ти тежи, предвид доказано слабите ти познания относно сериала като цяло. И не мисли, че в момента се заяждам, изразявам си мнението.

Край на точките...

В крайна сметка за пореден път разискванията за дадено нещо се превърнаха в тема за жалвания, нанасяне на обиди и изплюване в нечие лице, и то без нито едно от гореспоменатите действия да е подплатено с достойни за уважение доводи. Жалко, но факт. Но какво ли се чудя, това е секция Смолвил и нещата в нея сигурно ще се променят едва, когато сериалът е отдавна забравен, ако това изобщо някога е възможно да се случи.
vikihill96
Деспи, Деспи и после се чудиш що като напишеш коментар в някоя тема и темата "умира" понякога буквално biggrin2.gif biggrin2.gif !!! Сега в крайна сметка не е длъжно момичето да знае толкова за митологията щом не я интересува. Но пък като се замисля какъв по-митологичен факт от това да ти сложат в Смолвил да участва Кристофър Рийв ( за мен си остава най-добрия актьор играл досега Супермен worthy.gif worthy.gif ), каква по-голяма митология да видиш нагледно как Лекс се превръща бавно, но неотклонно в уникалния злодей, който всички познаваме от комикси, анимации и филми, каква по-голяма митология Генерал Зод от филмите за Супермен в Смолвил да играе баща ти(Терънс Стамп), а Лана Ланг от Супермен 3 да играе майка ти (великолепната Анет О'Тул), приятелката на д-р Суон(К.Рийв) Бриджит Кросби да я играе Маргот Кидър(Лойс Лейн от старите филми за Супермен). Но както казах в началото, Деспи, момичето не е длъжно да знае тези факти все пак blush.gif, тъй че не я съди толкова "строго". Това си е нейн личен избор все пак .То и Джийн Хекман да можеха да докарат не е задължително тя да знае коя роля е изпълнявал той във филмите .
doctor_freeman
Ха, и аз между другото се надявах да видим Джийн Хекман в някоя серийка, но все още не е късно. wink.gif Може и Адам Уест, аз лично нямам нищо против да участва актьор, играл Батман в далечното минало... Какво пък, Линда Картър докараха, защо не и него! mrgreen[1].gif Но както казах, има време. smile.gif
Да, и аз съм на мнение, че не е задължително да си фен на митологията и комиксите, за да ти се хареса Смолвил, все пак това е магията на добре направения сериал, но просто е съвсем различно да гледаш как Кларк и д-р Суон се изправят очи в очи на фона на легендарната музика на Джон Уилямс...
vikihill96
Е, Джон Уилямс е велик просто worthy.gif worthy.gif . Щом можеш да си композитор на музиката към филмите за Star Wars, Indiana Jones и Superman, дори само тях да беше направил пак щеше да е велик, а той е направил много повече biggrin2.gif biggrin2.gif . Да бе, Doc, как не се сетих и Линда Картър да добавя...Абе майката на Клои била много яка бе 10.gif 10.gif !!!
Айде верно още някой известен в последното сезонче- може пък като се замисля я Мишел Пфайфър, я Майкъл Кийтън щом не могат да ни покажат наистина Батман, не бих имал нищо против някой от двамата happy.gif happy.gif !!!
sonofsparda
Хм, някой от каста на "Супербой" също няма да е лошо да видим. Все пак винаги е радост в Смолвил да видиш отново познати лица. smile.gif И тъй като вече имаме една бивша Лана, що да не и друга. smile.gif Стейси Хайдък, която беше Лана в "Супербой", тя също няма да е лош избор. Тоя сериал беше първото нещо за Супермен/Супербой, на което някога съм попадал. Бях втори клас като го гледах и си умирах от кеф. smile.gif

doctor_freeman
Леле, и аз като се сетя с каква радост сядах пред телевизора тогава... 18.gif Супер си беше сериалчето, Ванка прав си, че ще е добре ако покажат и някой оттам... Вик, за Джон Уилямс само едно може да се каже - worthy.gif !
doctor_freeman
Цитат(vikihill96 @ May 15 2008, 22:39) *
...то винаги може да им кръцвем главичките, особено, ако и Ванката вземе меча на Данте и малиии....

А аз с тоя лост не знам накъде съм тръгнал, в предвид вашите играчки, ама пак си е психария, спор няма! 15.gif
sonofsparda
Така, в митологията Дуумсдей, също има човешки образ. Чак сега го видях. В интерпретацията му в Superman/Batman, той не е с извънземен произход, а нормален човек превърнат с помощта на криптонити в супервойник на правителството. Изглежда пак предварително много говорим без да знаем май... wink.gif

П.П.: Надявам се вече няма да се говори, че образа му в Смолвил щял да е гавра спрямо оригинала. wink.gif
doctor_freeman
Супер, значи абсолютно няма смисъл да се говори повече за това дали било гавра или не. smile.gif Честно казано съм изненадан, това не го знаех, но се радвам сега като го видях. Остава само да стискаме палци. 4.gif
vikihill96
Еми то единственото, което би могло да се сметне за гавра оттук нататък, Ванка, би било ако и тази интерпретация на Дуумсдей решат да я правят прекалено оригинална, тоест да си знаят докъде им се простират възможностите и във финансов, и в актьорски обхват, така че да не се разочароваме от крайния продукт. Досега не са ни разочаровали с нещо тотално, даже малко са ни разочаровали сериозно, така че не вярвам да го сторят и сега. А и браво за полезното инфо Ванка, какт овинаги се прояви като един "Търсач на истината" 10.gif 10.gif !!!
lyubenski
Ванка, между другото след войната с Imperix и В13 реално ставаме свидетели на смъртта на Думсдей. В последствие от правителството на САЩ ( чиито президент е Лекс Лутър) се опитват да направят войник от скелата и създават Doomsday - Rex. Koйто наистина има по "човешки" вид и то най вече, че може да говори и мисли - което и води до неговата загуба от Супермен. Но реално изглежда така :
ViruZzZ
Ми аз за първи път го видях в анимацийката и си ми хареса като "дзвер" , но ще ми бъде интересно да го видя и в човешка форма :>
sonofsparda
Еми да, облика му си е същия, но след като все пак съществува тая работа с човешкия образ, значи смятам, че няма нужда от повече оплаквания. smile.gif Говори се, че в Смолвил ще го направят нещо ала д-р Джекил и м-р Хайд, което определено звучи интригуващо. Тес може и тя да не е лоша героиня, кой знае. Все пак Кларк не си харесва коя да е. wink.gif
Apfh
Ееее Ванка ти ме уби. Това за човешкият облик на Дуумсдей не го знаех определено!...
Тук бих отново изказал мнението си, но се страхувам, че някой ще ме разчекне на кръст... biggrin.gif
Ще кажа само, че за мен Дуумсдей винаги е БИЛ, Е и ЩЕ БЪДЕ онази машина за унищожение от комикса "Смърта на Супермен". Това е нещото, с което го характеризирам и нещото което винаги ще ми напомня за него (а предполагам и не само на мен). Ако го махнат просто за мен това няма да е Дуумсдей, а както вече се спомена многократно - "гавра", лоша имитация на един свиреп злодей. Плюс това всички знаем, колко множество вселени има в историята на DC, колко много различия и обрати съществуват в тях и съм сигурен, че някъде сред тях има поне още няколко различни образа на Дуумчо, които определено не бих приел по-топло...
smile.gif

За другата тема... отново на Иван!...
Човек ти знаеш ли в какъв филм ме вкара с този Супербой? smile.gif Прати ме на ента глуха! Гледам снимката, имам някакви бегли спомени и знам, че съм го гледал, като малък, но нямам никаква идея, какво беше това животно. Направо се вкарах в егати филма... ще взема да ги намеря тези серии да си го припомня...
Иначе първото нещо, което съм зяпал със Супс определено ще да са класическите картууни "Супермен" (онези кратички анимации). smile.gif Не мога да повярвам, че не сте ги гледали. Едно време се убиваха да ги дават из телевизиите...
ViruZzZ
Аз съм ги гледал, аз съм ги гледал biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Преди всяка сутрин ставах в 8 и нещо, за да го гледам по Евроком *sun* И имаше един откачен учен (името му го не помня) дет гледаше през един микроскоп и една комета идваше към земята и Кларки я спаси *happy* , всъщност като се замисля имаше много епизоди с тоя учен :? ако някой се сети за името да вика xD Тогава бях влюбен в тая анимация и си повтарях с дубльорите "По-бърз от локомотив, по-силен от вилнеещ ураган, може да прескочи с един скок небостъргач - това е птица, това е самолет, не това е супер менннн " Какви времена бяха. И тогава не бях видял Лана и бях влюбен в Лоис беше една такава с червена коса, дет не слушаше Кларк и той винаги я спасяваше и накрая на епизодите се натискаха на някой покрив 18.gif Важното е че беше яко biggrin.gif После почнах да гледам филмите по НОВА за Супи, после в интернет "супи се завръща " , "Смолвил" , "Смъртта на Супи" и пак "Смолвил"
ПП.Хаха казах си хронологията biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
sonofsparda
Хехе, Лоис беше с черна а не с червена коса. smile.gif Лани-барби си е червенокоската, за която Деспина няма да спре да ме бъзика, че от нея били измислили Мери Джейн(не е вярно пък tongue.gif ). А Китсу, ти взе че ги омеси и двете анимации. Тва с локомотива са най-старите, а тия с "натискането" са по-новите от времето на "Лоис и Кларк". smile.gif Ама радвам се, че хората ги помнят тия неща все пак. smile.gif

Бобо, и за мен Дуумсдей си има един-единствен култов образ и аз също винаги ще го помня като такъв. Но просто самият факт, че и в комиксите има човешки образ, показва че в Смолвил все пак не са решили да си направят ташак с един от най-големите злодеи в митологията. smile.gif А и аз вече не гледам за всичко в Смолвил, да реагирам от фен-бойска гледна точка. Защото колкото дразнещи могат да са фанатизираните шипъри, в много сайтове съм срещал и много почитатели на комиксите, които са също почти толкова дразнещи. И за тва гледам да се поспирам малко от време на време и да гледам на някои неща от малко по-различна перспектива...ако все пак се окажат добри де. smile.gif
lyubenski
Дуумсдей е една от причините да се запозная с комиксите на Супермен. След като прочетох култовата поредиза за Смъртта на Супермен, просто се зарибих и прочетох всички броеве на Супермен свързани по някакъв начин с Дуумсдей smile.gif. Вярно никога повече нямах толкова силна тръпка при сблъсъците на Кларк и него както в първият им бой, но напрежението си струваше smile.gif. Който не е чел тези истории - силно му препоръчвам. Мога дори да му предоставя някакъв материал ако иска wink.gif.
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ May 22 2008, 17:40) *
Хехе, Лоис беше с черна а не с червена коса. smile.gif Лани-барби си е червенокоската, за която Деспина няма да спре да ме бъзика, че от нея били измислили Мери Джейн(не е вярно пък tongue.gif ).

Ванка, не знам, ако искаш спори с Дес по този въпрос по-сериозно. Само че....само че ще ми липсваш 18.gif 18.gif (особено, ако Дес не си е изпила дозата кафе в достатъчно големи количества). Отделно от това най-сетне с гордост мога да кажа, че има за какво да благодаря на героинята Лана Ланг, защото не знам тя ли е първа, или Мери Джейн blush.gif ! Но пък със сигурност от една от двете е бил създаден поне визуалния образ на моята любима героиня от SW, "My ultimate predator" - Mara Jade Skywalker-

.....За което съм им изключително благодарен worthy.gif worthy.gif !!!

А колкото до Дуумсдей или Тес, абе все пак имам добро предчуствие поне за мацката. Наистина Ванка Си-Кей едва ли ще си хване някоя шматка...Което ме подсеща, вчера изнамерих епизодчето от Superman TAS-Warrior Queen , където нашия "мъжага" се среща с Maxima- "I knew that soon or later you'll kneel before me", след което Супи "позорно" бива изтеглен през портала на планатета на прекрасната червенокоса кралица, за да бъде "оженен"(колко доброволно, това е друг въпрос 18.gif 18.gif ). Жалко, че ще се разминем и с нея да я видим в Смолвил smile.gif !
ZanGaDor
Първо здравейте отново rolleyes.gif И някой може ли да ми каже къде е бате Емо ( МаHeKeHa ) и пак ли по същото време ще започне Сезон 8 unsure.gif
sonofsparda
За много години, Красио. smile.gif Емо не е влизал от половин година, а къде е, не мога да ти кажа, щото си нямам и представа. Новия сезон почва по същото време - края на септември ако няма още стачки.
ZanGaDor
Цитат(sonofsparda @ May 24 2008, 16:51) *
За много години, Красио. smile.gif Емо не е влизал от половин година, а къде е, не мога да ти кажа, щото си нямам и представа. Новия сезон почва по същото време - края на септември ако няма още стачки.

Здравей Ванка smile.gif Не бях влизал доста дълго време във форума и сега като видя колко много нови фенове има ми става приятно biggrin2.gif Виждам , че форума е придобил нов вид , който е доста по-добър от стария. Поздравления smile.gif
toho
Според KristinE!Online, източниците и твърдят че Оливър Куин ще устава в голяма част от следващия сезон worthy.gif
sonofsparda
Ами това звучи добре. smile.gif Даже повече от добре. Ама дано да не продължат работата с Лоис или пък недай си боже някакъв триъгълник с Кларк, щото това ще ми дойде в повече. Стига толкова. Квото беше между Лоис и Оли беше. Разделиха ги добре, да не продължават да мажат още. Би било просто тъпо. Иначе разбира се се радвам ако Оли участва в повечко епизодчета. Emerald archer-a винаги е welcome. И най-вече ако докара бест-френда Хал или някой друг познат leaguer. smile.gif
ViruZzZ
LOL 8ми сезон да земе да заприлича като спин оф за Лигата мамайкоооо 15.gif Да и за мисля, че вече триъгълниците трябва да са приключили Клексана бяха много зле dry.gif Оли да си се земе с Канарчето и да си идат в Метрополис като двойка :S Иначе поне разбрахме кой ще запълва празнината от началните надписи xD 10х за инфото ;]
toho
Цитат(sonofsparda @ Jun 3 2008, 19:01) *
Ами това звучи добре. smile.gif Даже повече от добре. Ама дано да не продължат работата с Лоис или пък недай си боже някакъв триъгълник с Кларк, щото това ще ми дойде в повече. Стига толкова. Квото беше между Лоис и Оли беше. Разделиха ги добре, да не продължават да мажат още. Би било просто тъпо. Иначе разбира се се радвам ако Оли участва в повечко епизодчета. Emerald archer-a винаги е welcome. И най-вече ако докара бест-френда Хал или някой друг познат leaguer. smile.gif

Споко те сега ще я събират с Doomsday
sonofsparda
Ами всъщност празнината си я запълват Дуумсдей и Тес. wink.gif Честно, съмнявам се, че Оли ще е regular. Най-вероятно пак в такива гост-участия като в 6 сезон. wink.gif Нищо против нямам и да го има в каста - уж колкото повече, толкова по-добре. Ама не ми се вярва. А и 8 сезон трябва да е основно за Кларк все пак, нали уж е кулминацията на Смолвил wink.gif Ако изобщо е последния, имайки предвид алчния г*з на многоуважаемата президенша на CW Доун Остроф.
sonofsparda
Цитат(toho @ Jun 3 2008, 19:15) *
Споко те сега ще я събират с Doomsday

Вярно. Взех, че забравих. dry.gif
toho
Цитат(sonofsparda @ Jun 3 2008, 19:19) *
Ами всъщност празнината си я запълват Дуумсдей и Тес. wink.gif Честно, съмнявам се, че Оли ще е regular. Най-вероятно пак в такива гост-участия като в 6 сезон. wink.gif Нищо против нямам и да го има в каста - уж колкото повече, толкова по-добре. Ама не ми се вярва. А и 8 сезон трябва да е основно за Кларк все пак, нали уж е кулминацията на Смолвил wink.gif Ако изобщо е последния, имайки предвид алчния г*з на многоуважаемата президенша на CW Доун Остроф.

Според мен има вероятност да е към редовния каст и да го има в началните надписи защото за сега отиващите си(Лекс, Лана, Лайнъл, Кара) са повече от пристигащите(Тес, Доомсдей и сега Оливър)
doctor_freeman
Тошко, благодаря братле, че разведри иначе скучния ден (с тия матури...) с тази страхотна новина! Страшен фен съм на Оли и наистина ще е супер да се появява по-често, защото с тая серийка в седми сезон направо отбиха номера... Абе Ванесио, защо да не е regular, и аз се съмнявам, но все пак няма да е толкова зле. Все пак нали трябва да има нещо, което да му напомня какво се очаква от него и каква съдба му е отредена. Аз лично съм с две ръце и два крака горе за Оливър в 8-ми сезон!
sonofsparda
KristinE!Online току-що обяви, че Джъстин Хартли ще се завърне като Оливър Куин като series regular в сезон 8 на Смолвил. Историята на Оли по-скоро ще касае повече неговото минало, отколкото героичната му персона на изумрудения стрелец. Източници на телевизия CW съобщават също, че Кристин Крюк ще се появи в шест-седем епизода през сезон 8, но още не е уточнен точният брой.

П.П.: Пак казвам - стига да няма още глупости с Лоис, Оли е винаги добре дошъл. smile.gif

П.П.2: А предполагам шипърите поне малко вече са се успокоили, щото от малкото неща, които знаем до момента за новия сезон и новите герои, поне засега не показва, че ще е "the Lois and Clark show". wink.gif
doctor_freeman
worthy.gif worthy.gif worthy.gif Направо не мога да повярвам... shocking.gif Убиха ни съмненията Ванка, и мисля че можеш да си спокоен, след като обявиха че Лоис и Doomtender-а ще се взимат, едва ли ще го направят триъгълник с Оли.

П.С. Ollie Number ONE!
vikihill96
Само едно въпросче, като първо благодаря естествено Ванка за информацията и на всички тук де. Та въпроса ми е що Лорчето се отказва от сериала или просто няма да е regular cast? А колкото до Оли- "ни го ща само него", искам си и Канарчетооо worthy.gif worthy.gif !!! А то ясно, че Оли няма да го намесят този път освен ако не трябва да спасява Лойс (въпреки че вече е ясно на кой най-вече ще се прихворли през новия сезон тази отговорност biggrin2.gif biggrin2.gif )- ама тогава жалко за Оли, щото между него и Думум-думчо, ми шансовете на Оли определено са доста по-малки.
doctor_freeman
Не, да си кажем честно - Оливър няма никакъв шанс срещу Дуумсдей... И аз искам иначе Канарчето, не може шък да не направи 1-2 гост участия. wink.gif Дано косицата й е пораснала иначе. smile.gif
sonofsparda
Ами Лорчето не се отказва, просто от телевизията незнайно защо решили да не я върнат. Лора също каза, че била много учудена като разбрала това. Ама явно искат сериала да е по-съсредоточен върху Кларк, а и още Кара означава още ефекти. wink.gif Което при намален бюджет не е хубаво. Абе Кларк ще я изкара от Зоната и тя сигурно ще му каже, че иска да види малко свят или нещо такова - лесно е да я отпратят без да навредят на героинята. Ама чакайте ся, за Лоис изобщо не са казали, че ще я сложат с мистър favourite pissed off monster. Тва че първата му сцена е с нея, не е гаранция за нищо. Когато пуснат по-подробно резюме ще стане ясно. Все пак миналата година там споменаха за нея и Грант( dry.gif ). А аз искам още някой нов герой. Хал за предпочитане, макар че тва с пръстена ще им изтисква здраво касичката за ефекти. wink.gif
ViruZzZ
Такам първо 10х за инфото ;] Не знам, но аз пък искам да си видя Дууми в човешкия образ и после да се трансформира или нещо такова, вярно че няма да бъде същото чувство да гледам как подмята Кларк насам натам като тенис топка, но пак искам да си го видя, самия факт, че ще бъде в сериала ми е предостатъчен, за да му се накефя (като герой щот ако ми извадят някакъв супер смотан актьор dry.gif ). Оли винаги съм му се кефил като герой и сега също ще бъде хубаво, че ще го има, но както казах да няма повече триъгълници wacko.gif . За Лора мисля, че още когато свърши сезона имаше спекулации, че може да я няма, само че за мен е по трудно да вкараш герой в история от колкото да го извадиш huh.gif Сега Лоис и Кларк - ако ще ги събират да е бързо не с локуми (7 сезона ми стигнаха) и да ми не вкарат някъв трилър с Локлана, че едната вече си отмъкна машинизация, не знам честно защо ще вкарват героинята на Лана в 8ми сезон, че я харесвам си я харесвам, ама какъв е смисъла, изгониха си я. Сега Кларк ще я гони тя ще бяга , ииии "Дързост и красота" щом са казали вече край на Клана край защо им точат локумите там още , пфф ... dry.gif
toho
Цитат
- Кристин Крюг ще се завърне за 6-7 епизода и продуцентите планират да завършат нейното участие.

- Лора няма да бъде повече от редовния каст, но може да се появи към средта на сезона за няколко епизода.

- Ерика има договор за 13 епизода, тя ще има нов любовен интерес и ще си има дрязги с новата жена в каста.

- Кларк ще открие още една своя способност и по средата на сезона ще има нов любовен интерес, който ще накара Лоис да се замисли за него.

- Фил Морис ще се завърне в 8-ми сезон, но само за 2 епизода.

- Джеймс Марстерс е изявил желание отново да се прояви като злия професор. Продуцентите са позитивно настроени към това Джеймс да продължи ролята си в следващия сезон, но за само за два епизода.

- Майкъл Розенбаум няма да се завърне като част от редовния каст за 8-ми сезон, продуцентите планират той да се върне към края на сезона. Точния план за Лекс е че той е бил неизвестност но на края се разбира че той е дърпал конците на това което е ставало през сезона.

- Джъстин Хартли ще бъде отново Зелената Стрела, този път като част от редовния каст. Що се отнася до Лигата, източници твърдят, че в следващия сезон можем да очаква ме 3 епизода заедно с 3-ма нови членове.

- Алисън Мак ще участва в пълни 22 епизода.

- И най-края източници твърдят, че отново ще видим Марта Кент.

- Ще чуем Клои да казва позната фамилия, човек с който тя е подържала контакт.

- А що се отнася за "най-голямото правило" на шоуто.....то ще бъде нарушено!

За тези спойлери не мога да гарантирам нищо. Взел съм ги от SpoilerTV, до сега всичката информация която съм взимал от там се е оказвала точна и достоверна, но сега не е даден източник а и само там я намирам unsure.gif Така че да изчака ме подтвърждение и от друга де.
sonofsparda
Тедо, дано да се окаже истина. Звучи страхотно. smile.gif

Китсу, пак ще има поне малко Клана локуми, щото за добро или зло все още има хора, които им се кефят. wink.gif Няма как.
apophis
Лоис с 13 епизода а Клои с 22....Очаквах без Лана да има повече Лоис ма ...ко да се праи.За Оли се радвам че ще е регулар а ако докарат и канарчето ще си умра от кеф.За новата способност предполагам че ще е ледения дъх (май само тя остана) а защо не и летенето,но за него нямам много надежди.Не виждам никакъв смисъл да връщат Лана раздялата и с Кларк бе много добра и трябаше така да я оставят а те ще я домъкнет и пак локуми.За новия лубовен интерес на Кларк залагам за Тес нали загатнаха че ще имат привличане с Кларк.А Доколкото за "най голямото правило" си нямам и на идея какво имат предвид.
toho
Цитат(apophis @ Jun 4 2008, 23:55) *
А Доколкото за "най голямото правило" си нямам и на идея какво имат предвид.

Първо пак казвам/написвам че тия спойлери има доста съмнителна достоверност и не е сигурно колко са верни. А колкото то въпроса ти за "голямо правило" - отговора е хвърченето
doctor_freeman
Правилото по принцип е "No tights, no flights", което може да означава, че не само летене ще видим... wink.gif
sonofsparda
Описания на нови сцени станаха известни:

Отново, подобно на описанията на миналите сцени, за които научихме, имайте предвид, че това може да останат само скрийн-тестове и да не бъде включени във финалния продукт.

- Оливър посещава Тес в имението Лутър. Казва се, че Лекс е официално обявен за мъртъв от медиите.

- Тес е депресирана и не може да повярва, че Лекс би направил нещо лошо. Оливър и отговаря, че този Лекс, който тя е познавала, отдавна не съществува.

- При сцената на Тес и Кларк, тя споменава дали Кларк е последния човек видял Лекс жив. Също споменава, че намира за странен факта, че "обикновено фермерче е толкова дълбоко замесено със семейство Лутър". Въпреки че Лекс е официално обявен за мъртъв, Тес описва участта му като "неговото изчезване".
Enchanted
Тедо и Ванка,мерси за инфото1
Радвам се,че "правилото" ще бъде нарушено,радвам се и,че Лана ще се завърне поне за няколко епизода,също така ме е малко яд,че Лора няма да е главен каст,но както и да е...важното е,че Клой ще е в играта smile.gif
Може ли някой да ми каже кое е тази Тес,защото нещо съм изпуснала>
sonofsparda
Ами на мен поне доколкото ми е известно, в комиксите героиня с такова име няма. Обаче в старите филми за Супермен, Лекс имаше една помощничка на име miss Tessmacher. Тъй че е много вероятно тая героиня в Смолвил да е измислена от горепосочената. На мен поне така ми се струва. Друго логично обяснение поне в момента не намирам. А колкото до "правилото" и като цяло това, което казаха в SpoilerTV, някъде прочетох, че Крег от К-сайт казал, че тия спойлери не били особено достоверни. Дали това е така или не, ще се изясни тепърва, а и без това не ми се търси из необятните шипърски/хейтърски секции на кретен-сайт дали наистина Крег се е изказал така. Когато мине още малко време и кастнат любимия ни монстър и Тес, сигурно ще пуснат и едно по-обширно резюме и тогава ще ни стане ясно общо взето за кво иде реч. wink.gif
Enchanted
Aмм мерси все пак,що се отнася до достоверността-предстой ни да чакаме...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.