Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Най-яка двойка!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > The L Word
SilentShout
Малко като на лексикон го карам, а съм ги минал годинките за попълването им, но в крайна сметка правя всичко по въпроса за стимулиране на форумчето rolleyes.gif

Анкетата е ясна - кликайките смело mrgreen[1].gif
bingoboy
Веднага " кликам " на Шейн и Кармен - най- свежите! Бет и Тина го караха малко по традиционната схема за двойка. Едната носи парите, другата се изживява като домакиня. Е, сега вече Тина е по-независима, но в началото бяха малко клиширани biggrin2.gif
FunnyLady
хахаха тва ме уби "Тина и мъж" все едно си няма име или неква самоличност хахаха
lady_iz
Бет и Тина
miim4eto
Цитат(bingoboy @ May 1 2008, 20:03) *
Веднага " кликам " на Шейн и Кармен - най- свежите! Бет и Тина го караха малко по традиционната схема за двойка. Едната носи парите, другата се изживява като домакиня. Е, сега вече Тина е по-независима, но в началото бяха малко клиширани biggrin2.gif

абсолютно подкрепям smile.gif
SilentShout
Цитат(FunnyLady @ May 1 2008, 23:40) *
хахаха тва ме уби "Тина и мъж" все едно си няма име или неква самоличност хахаха

Мързеше ме да го търся как се казва biggrin2.gif

Иначе и аз пуснах глас за БеТина rolleyes.gif
doni
Бет и Тина FOREVER AND EVER и много бебета покрай тях! biggrin2.gif
Jordan
Бет и Тина като най-дълготрайна двойка е нормално да обират точките на двойките. пък и хич не изглеждат зле двете biggrin2.gif
SilentShout
Ако имах възможност бих гласувал още веднъж, но този път за Джени и Марина - бяха ми много сладки biggrin2.gif
Jordan
тук отговора ми е малко несигурен. хем съм за Бет и Тина защото наистина ни показаха много неща и са супер сладурски заедно, хем пък ме кефят и Джени и Марина, примерно, или пък Кармен и Шейн blush.gif
повечето двойки в сериала са били все визуално яки. даже и толкова различните на пръв поглед Алис и Таша пак са много готина двойка biggrin2.gif
SilentShout
Пууу, да не му е уроки на първия гласувал за нещо друго различно от Тибетките и Каршейн biggrin2.gif
miim4eto
Аз гласувах за Шейн и Кармен, но на второ място за мен са Джени и Ники. Те са ми любимата двойка след като Кармен и Шейн вече не са заедно smile.gif Колкото до Тина и Бет тяхното си е вечно и истинско, но просто не са ми любими ;]
PayTon__
Джени и Марина biggrin2.gif + Шейн и Кармен
Jordan
biggrin2.gif то и аз съм за тях но жалко, че много набързо приключи техният романс dry.gif
SilentShout
Цитат(Jordan @ Jul 19 2008, 21:16) *
biggrin2.gif то и аз съм за тях но жалко, че много набързо приключи техният романс dry.gif

Ако беше продължил можеше да бъде сериозен конкурент на БеТина biggrin2.gif
Izera
Хайде хора дайте още малко преднина на Шейн и Кармен rolleyes.gif
Jordan
dry.gif хммм...от тази анкета излиза, че има поне 25 човека, които гледат сериала, но само половината се пристрашават да дрансат по два реда във форума. Хора, активизирайте се
и дайте преднина на който искате biggrin2.gif
Mai4et0
Аз да кажа, че до 3 сезон много симпатизирах на Кармен и Шейн, даже повярвах, че Шейн ще се промени но уви ... това никога няма да стане ... Любима двойка... мхм може би Джени и .... Ники blush.gif И естествено Тина и Бет ! smile.gif
**Naley*
Джени и Марина biggrin2.gif Шейн и Кармен wub.gif
Carmen
резултатите никак не ме изненадват....... smile.gif
Bellatrix
Аз съм още на втори сезон, нямам любима двойка, кефят ме Дейна и Алис в момента, но чак пък любими... rolleyes.gif . Иначе много ми се щеше да има напредък между свалката Кит-Айвън, но доколкото разбирам от коментарите около сериала - цвъ. Мацката, играеща Айвън е просто брилянтна в ролята си!
crazyvaca
Цитат(miim4eto @ May 2 2008, 10:30) *
Цитат(bingoboy @ May 1 2008, 20:03) *

абсолютно подкрепям smile.gif

аз също ви подкрепям 100% те са двойка номер 1 worthy.gif
fairy
Все още няма да гладувам,защото не съм видяла много от двойките,но все пак не вярвам,че някоя от тях ще ме впечатли повече от Бет и Тина worthy.gif
Anince7yyy
Shane I Carmen -- > Forever est biggrin2.gif
bubBLe_gUm
Категорично кармен и шейн rolleyes.gif мн кофти стана шейн не трябваше да я прави тази глупост mellow.gif те бяха адски сладки заедно дано кармен си върне worthy.gif
bingoboy
Добре си я заряза.Ако бяха сглобили някое семейно огнище току-виж заформят сапунка и с тибетките освен да си мъкнат челядта по разни пикници и масовки няма да има какво да се случи happy.gif . Шейн си е добре така според мене!
zai4etooo
ей fairy, недей така бе душа, що ше гладуваш ? 18.gif tongue.gif
А на мене чесно казано Шейн и Шери (първи сезон) много ме радваха cool.gif
..: The L Word :..
За мен Бет и Тина, определено. Но Шейн и Кармен също ми бяха много сладки и интересни, затова се надявам Кармен в 6-ти сезон да се върне и да се оправят нещата.
eiffel
Здравейте на всички,най-накрая и аз реших да се регистрирам в някое форумче на любимия ми сериал smile.gif Гласувах за Шейн и Кармен,защото Кармен ми е любима и защото успеха на тяхната връзка си остана за мене несбъдната мечта,но надявам се в 6ти сезон да се промени нещо blush.gif Иначе най-добрата двойка са си Бет и Тина то е ясно,накрая много им се зарадвах,защото бях почнала да се изнервям от тия увъртания м/у тях през цялото време. Сега се чудя какво да правя до януари 2009 затова си свалих да погледам South of Nowhere ма не знам дали ще е толкова добър.
bingoboy
Цитат(eiffel @ Aug 17 2008, 13:30) *
Здравейте на всички,най-накрая и аз реших да се регистрирам в някое форумче на любимия ми сериал smile.gif Гласувах за Шейн и Кармен,защото Кармен ми е любима и защото успеха на тяхната връзка си остана за мене несбъдната мечта,но надявам се в 6ти сезон да се промени нещо blush.gif Иначе най-добрата двойка са си Бет и Тина то е ясно,накрая много им се зарадвах,защото бях почнала да се изнервям от тия увъртания м/у тях през цялото време. Сега се чудя какво да правя до януари 2009 затова си свалих да погледам South of Nowhere ма не знам дали ще е толкова добър.

Е , ха добре дошла. biggrin.gif
И аз ще гледам него , ама чакам някоя умна главица да произведе суб и да ги сподели с приятели wink.gif
А пък на всички препоръчвам "imagine you and me"
а за тези на които им се реве - "aimee and jaguar" worthy.gif много здраво филмче, само да не ме резне модератора , че пиша тука пропаганда за други филми 18.gif
miim4eto
South of Nowhere??? Леле никой не го беше споменавал и аз съвсем го бях забравила ^^ Аз ги имам сезоните до 3А със английски субс и даже бях почнала да правя на БГ но след първия епизод нещо ми умря желанието.

Да не е оффтопик - Шейн и Кармен водят (нях-нях-нях) emoticon1 (103).gif
fairy
Цитат(zai4etooo @ Aug 14 2008, 20:40) *
ей fairy, недей така бе душа, що ше гладуваш ? 18.gif tongue.gif

Хахахах,виж как само една грешна буквичка променя смисъла blush.gif .
Та,след време ще глаСувам,най-вероятно ще е за Бет и Тина 3.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.