Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Търся играта ***
GGbit.info > Развлечение > Игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
vIkToRsHeFa
Мисля че и такава тема е нужна макар че надали в наличието на такъв архив ще се наложи... 4.gif
Paagrio
Аз търся Тзар (Цар) на български свалях я уж от ******.****.*** свалях я и от бившия мбокс ама нещо не ще да тръгва 19.gif я някой ако я има работеща да я качи в фтп-то тя май беше под 200 МБ ...
vIkToRsHeFa
QUOTE("XaugyTuH")
Аз търся Тзар (Цар) на български свалях я уж от ******.****.*** свалях я и от бившия мбокс ама нещо не ще да тръгва  19.gif я някой ако я има работеща да я качи в фтп-то тя май беше под 200 МБ ...

Започвам търсене в датата(другаде локално... 20.gif
redmadman
Ами аз я имам оригинална ако си фен на играта няма да е зле да си я купиш все пак е българска и струва 9 и 99 което като се замислиш е нищо за една оригинална игра
nikola
Търся Forgotten battles- mod за battlefield 1942 10x
vIkToRsHeFa
QUOTE(nikola)
Търся Forgotten battles- mod за battlefield 1942 10x

Това върши ли ти работа confused.gif

http://www.planetbattlefield.com/forgottenbattles

http://forgottenhope.bf1942files.com/main....〈=english
BaD_BoY
Tърся FIFA STREET
vIkToRsHeFa
QUOTE(BaD_BoY @ Jun 10 2005, 05:58 AM)
Tърся FIFA STREET
*

http://www.arenabg.com/browse.php?search=F...4.15&incldead=1

http://www.data.bg/f.php?fid=8231812

Надявам се да ти е от полза... biggrin.gif
n0HKko
Ако търсите някоя игра,Можете да е потърсите тук... или тук : 7.gif

ggbit.info : Не е нужно да казваме на цял свят къде са нали а и всички знаят.. wink.gif
melkor
Интересува ме някой случайно да има King's Quest 6 - пълната версия и King's Quest 7 - пълната версия? Само че не от Арена.бг. Там не съм регистриран и най-вероятно няма и да се регистрирам. Не ми харесват условията им за ползване. Така че ще съм благодарен ако някой успее да ми ги намери.
vIkToRsHeFa
QUOTE(melkor @ Jun 17 2005, 10:44 PM)
Интересува ме някой случайно да има King's Quest 6 - пълната версия и King's Quest 7 - пълната версия? Само че не от Арена.бг. Там не съм регистриран и най-вероятно няма и да се регистрирам. Не ми харесват условията им за ползване. Така че ще съм благодарен ако някой успее да ми ги намери.
*

А ако ти я сваля и ти я кача на фтп-то confused.gif

ПП. Е не са чак толкова лоши само да имаше нещо да сииднеш и ... 5daga[1].gif
redmadman
Ами аз не можах да я намеря дори в арената sad.gif все пак ще продължа да я търся
vIkToRsHeFa
QUOTE(redmadman @ Jun 17 2005, 11:27 PM)
Ами аз не можах да я намеря дори в арената  sad.gif  все пак ще продължа да я търся
*

А да и линк няма да откажа... blush.gif
redmadman
Ами не мога да ти дам линк защото не мога да я намеря dry.gif но ако открия нещо ще дам линк тук

Ами намерих нещо в датата king's quest 6 - heir today gone tomorrow обаче е само 11 мб и малко се съмнявам да е цяла игра все пак ще я кача на ФТП-то за да я видиш .

Ето и линк ftp://84.252.41.195/games/king's%20qu...one%20tomorrow/ пиши дали ти върши работа или да продължавам да търся
melkor
Абе поне има Интрото, тази която имам аз и това няма. Иначе нещо за King's Quest 7? На едно CD е.
redmadman
Ами търся но тези игри се намират трудно все пак ще видим

Виж на какво попаднах на цялата поредица + правенето на King's Quest VI и разни други работи проблема е че е на 3 cd-та и трябва да се разберем как да ти го пратя
ПП съжалявам за дългия пост .

King's Quest Collection Series!

In 1984, Roberta Williams introduced the kingdom of Daventry in the first of the phenomenally successful adventure series King's Quest.
Throughout the years, the six following adventures set new standards for computer games. Chock-full of cutting edge graphics, rich storylines,
and compelling gameplay, the series chronicles the history of a mythical kingdom in a world rife with magic and wonder.
Whether you're a long-time fan of the series or just curious as to what all the hype is about, The King's Quest Collection will thrill,
charm and entertain you for hours.

• King's Quest: Quest for the Crown - If Sir Graham can find the three missing treasures of Daventry, the crown will be his.
• King's Quest 2: Romancing the Throne - King Graham sets off for the tropical land of Kolyma to rescue a beautiful maiden in a tower.
• King's Quest 3: To Heir is Human - Prince Alexander must free himself from imprisonment by an evil wizard and find his way back home again.
• King's Quest 4: The Perils of Rosella - Princess Rosella journeys to the land of Tamir in search of a magical healing fruit when her father, King Graham, suffers a serious illness.
• King's Quest 5: Absence Makes the Heart Go Yonder! - King Graham must take on a vengeful wizard in order to win back his castle and imprisoned royal family.
• King's Quest 6: Heir Today, Gone Tomorrow - Prince Alexander is washed up on the shores of the Green Isles, where he must rescue his lady love from the clutches of an evil vizier.
• King's Quest 7: The Princeless Bride - Princess Rosella is swept off to the lands of Eldritch by a magical whirlpool, after which her mother, Queen Valanice, jumps in to rescue her wayward daughter.

Plus You Also Get:
• The Colonel's Bequest: A Laura Bow Murder Mystery - 1920's college girl must solve a murder set in a New Orleans mansion.
• The Dagger of Amon Ra: A Laura Bow Murder Mystery - Cub reporter Laura Bow explores a New York museum as she solves this Egyptian whodunit.
• Mixed-Up Mother Goose Deluxe - The rhymes in Mother Goose Land are all mixed up! Find King Cole's pipe, Mary's little lamb, and Peter Pumpkin-Eater's wife. A modern twist to nursery rhyme classics.

Bonus Fun:
• The Making of King's Quest VI
• King's Questions - A Daventry-themed trivia quiz
• Royal Scribe - The history of the royal family
• Inside the Chest - Press clippigns and articles on King's Quest
• Nick's Picks - Play backgammon and checkers against King Graham himself!
melkor
Това определено ще ми свърши много хубава работа. Освен да освободя малко място на харда и да ти направя един FTP акаунт и да ги качиш направо.
Freaky
Аз търся "Lineage" . Не съм я играл , но съм я виждал и ми се струва интересна . Някой може ли да ми даде линк (локален) към играта ?
Jonny
QUOTE(Freaky @ Jun 24 2005, 04:02 PM)
Аз търся "Lineage" . Не съм я играл , но съм я виждал и ми се струва интересна . Някой може ли да ми даде линк (локален) към играта ?
*

Локално намерих само Lineage II - The Chaotic Chronicle 3
http://bt.evrocom.net/details.php?id=480
Freaky
Oooo . Моля ви . Не може ли никой да го намери на цял файл (просто install) ? Сега ще ме объркате от всякаде ... няма ли го някаде другаде ? На FTP-то ?
vIkToRsHeFa
QUOTE(Freaky @ Jun 24 2005, 05:53 PM)
Oooo . Моля ви . Не може ли никой да го намери на цял файл (просто install) ? Сега ще ме объркате от всякаде ... няма ли го някаде другаде ? На FTP-то ?
*

Мога да го сваля но фаила е 2гб... 14.gif (фтп-то е само 1гб но мога да зимисля нещо..)
redmadman
Заповядай http://store1.data.bg/osavioro/Games/LineA...0Chronicle%203/ 1.9 гига байта но поне ще си я свалиш .

ПП ще поразчистя малко горните постове защото не са по темата dry.gif
Freaky
QUOTE(GGBIT.INFO @ Jun 24 2005, 05:03 PM)
Мога да го сваля но фаила е 2гб... 14.gif (фтп-то е само 1гб но мога да зимисля нещо..)
*

По-добре измисли , преди пак да се направя на хакер и да се разе*а PC-то biggrin2.gif

QUOTE(redmadman @ Jun 24 2005, 05:05 PM)
Заповядай http://store1.data.bg/osavioro/Games/LineA...0Chronicle%203/ 1.9 гига байта но поне ще си я свалиш .

ПП ще поразчистя малко горните постове защото не са по темата  dry.gif
*

Започвам да свалям , а ако някой ми намери решение , което няма да ми отнеме живота , да го сваля , да ми се обади .
redmadman
Ами решението засега е само това защото тази игра я няма в локалните
vIkToRsHeFa
QUOTE(Freaky @ Jun 24 2005, 06:10 PM)
По-добре измисли , преди пак да се направя на хакер и да се разе*а PC-то  biggrin2.gif
Започвам да свалям , а ако някой ми намери решение , което няма да ми отнеме живота , да го сваля , да ми се обади .
*

Имаш пм... wink.gif
Freaky
QUOTE(GGBIT.INFO @ Jun 24 2005, 05:49 PM)
Имаш пм... wink.gif
*

Викторе , шефе , качи ли вече играта във FTP-то ? Ако да , дай ми линк .
vIkToRsHeFa
QUOTE(Freaky @ Jun 26 2005, 03:50 PM)
Викторе , шефе , качи ли вече играта във FTP-то ? Ако да , дай ми линк .
*

Свалям го още и е на 50% просто какво става и аз не знам уж локално... 14.gif
Freaky
QUOTE(GGBIT.INFO @ Jun 26 2005, 05:18 PM)
Свалям го още и е на 50% просто какво става и аз не знам уж локално... 14.gif
*

Да ти обясня ли какво става ? - ggbit.net 14.gif
biggrin2.gif Като я свалиш , ми дай линк . Предварително благодаря , че ще ми дадеш линк , и благодаря , че се зае да се изнервяш да я сваляш . rolleyes.gif
vIkToRsHeFa
Издебнах най-накрая потребителя които я сиидва и я дръпнах... biggrin2.gif
Ето я : ftp://84.252.41.195/lineage2/
Paagrio
Търся AirXoniX please.gif please.gif
redmadman
Само за да не стане объркване това да не е играта в която местиш едно квадратче и заграждаш топчетата които са в полети и целта е да направиш определен брой проценти заградено пространсто за да минеш нивото . Мисля че я имаше в телефоните ериксон . Или пък става въпрос за някоя друга игра confused.gif
vIkToRsHeFa
За друга игра става въпрос и се сещам коя е тя...
Същата е и е за компове... biggrin2.gif
Еи сега ще се разровя из архива... 4.gif

(нали за онази ч залата дето я бях домъкнал имаш в предвид 14.gif )
redmadman
Аз все пак качих това което мисля че търси ftp://84.252.41.195/games/New%20Folder/ ако не е тя той ще си каже dry.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(redmadman @ Jul 3 2005, 01:48 PM)
Аз все пак качих това което мисля че търси ftp://84.252.41.195/games/New%20Folder/ ако не е тя той ще си каже  dry.gif
*

За същата игра става въпрос имах в предвид че е за пц 4.gif

10 х
redmadman
Ами радвам се че съм помогнал аз си спомням че играта ксоникс съм я играл още на уиндоус 95 беше ми любимата smile.gif
danio
Трябва ми играта WoW на 4диска в японеца я има но я свалям с 300кб ако я има на другия локал да я сваля поне с 1мб дайте линк че ми трябва спешно
vIkToRsHeFa
QUOTE(danio @ Jul 7 2005, 01:20 PM)
Трябва ми играта WoW на 4диска в японеца я има но я свалям с 300кб ако я има на другия локал да я сваля поне с 1мб дайте линк че ми трябва спешно
*

Става ли да я сваля вместо теб и да ти я пусна локално макар че и с 300к не е никак малко... wink.gif

ПП. Аз поемам 1,2,3 сд яа ти само последното сваляш през това време. иначе ще стане максимум за 2 часа всичките дискове. wink.gif Ако ще я дърпам даи линк само да не ровя... biggrin2.gif
danio
Пращам ти Пм
vIkToRsHeFa
QUOTE(danio @ Jul 7 2005, 01:49 PM)
Пращам ти Пм
*

Ок'с поемам 2,3 и 4-ти диск само ми напомни да не забравя че съм си малко... biggrin2.gif
libietza
от къде мога да си сваля игра за ps2

ggbit.info : Отговорено ти е вдругата тема... Добре дошъл и моля пиши на кирилица има не един а 2 кирилизатора а и надали натискането на едно копче е чак такава философия... wink.gif
Hacko
Баща ми ми реве за билярд аз не мога да му намера ще ми помогнете ли? 10х предварително, но ако може да не е някав много зле изглеждащ по-нов плс помогнете блогодаря!!!!!!!
vIkToRsHeFa
Дай му на човека да играе : http://download.bg/prg_browse.php?q=%C1%E8%EB%FF%F0%E4
Hacko
Много благодаря за помоща!
dwigga
World Championship Pool 2004
Мнооо добра игра...Има бъзможност за кариера... Има снукър, билярд, карамбол и т.н. 7.gif

redmadman: внимавай какви линкове слагаш ако искаш да му кажеш че се намира там само чрез ЛС
Hacko
Пак аз!!!Някой ще ми каже ли кои е най-новиа patch за 1.6 и от де да си го дръпна!!!Пак се нуждая от помощ!!!Благодаря пак предварително!!!
vIkToRsHeFa
Пач но за коя игра confused.gif
jorob
Търся една игра казва се Dungeons and Dragons ако някой може да ми помогне ще му бъда много благодарен!
vIkToRsHeFa
Melkor ги разбира много тука...
А и играта до колкото разбрах от него си заслужава...
WarezRu
Аз имам цар и то напълно работеща ако я искаш ето ти icq то ми:229-812-839 biggrin.gif
melkor
QUOTE(jorob @ Jul 21 2005, 01:28 PM)
Търся една игра казва се  Dungeons and Dragons ако някой може да ми помогне ще му бъда много благодарен!
*

Такааааааааа. Едно уточнение. Dungeons & Dragons не е игра, а RPG (Roleplay Game) система. Повече за нея тук. Иначе има компютърни игри правени по тази система. Ето ти и списък с част от тях: Baldur's Gate I & II, Icewind Dale I & II, Neverwinter Nights, The Temple of Elemental Evil и Demon Stone. Само че, тези игри са по кампейн сета Forgotten Realms, който малко се различава от чистия Dungeons & Dragons. В смисъл, света, божествата, част от класовете и магиите са различни. Системата за бой е една и съща.
Лично аз ти препоръчвам да се зарибиш с настолната Dungeons & Dragons. Аз ходя да играя с приятели понякога, така че ако желаеш мога да ги питам дали е възможно да дойдеш някой път на някоя от сесиите и да видиш за какво става въпрос.

П.П. - Пиши ми на ЛС ако решиш да идваш, защото не следя тази тема много.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.