Mai4et0
Jan 12 2008, 19:16
Цитат(Craft @ Jan 12 2008, 18:02)

Цитат(Mai4et0 @ Jan 12 2008, 16:48)

Някой може ли да ми намери Moorhuhn Kart 2
http://zamunda.net/details.php?id=40355 Един приятел ми даде линка преди малко но нямаше сийд, сега май е ок.Мерси
Цитат(f0rgy @ Jan 9 2008, 17:49)

Имаше една игрица "Elastic Madness - Elma" май се казваше,ама никъде не мога да я намера
![help[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/help[1].gif)
и аз я търся с един мотор

ам не беше ли Elasto Mania не маднес
miim4eto
Jan 13 2008, 20:03
ам случайно някой да може да ми каже игра която е главно с дракони и е с хубава графика (не питайте за подарък е

)
9dragons

обаче са подарък нз
Niksana
Jan 22 2008, 18:01
Може ли тази игра за компютъра не онлайн
http://www.game-remakes.com/play.php?id=279П.П: Търся същата версия
ps1hopa†
Jan 25 2008, 12:35
Цитат(f0rgy @ Jan 9 2008, 18:49)

Имаше една игрица "Elastic Madness - Elma" май се казваше,ама никъде не мога да я намера
http://zamunda.net/details.php?id=107478 Тази е почти същата
3pacalypse Now
Jan 26 2008, 05:50
Значи от доста време търся четири игри и абсолютно никъде не мога да ги намеря
A Quiet Weekend in Capri
Law & Order 2: Double or Nothing
Law & Order: Justice Is Served
и
Amenophis: Resurrection (или другото и име Cameron Files )
помагайте моля ви
K1llerAngel
Feb 2 2008, 20:35
Търся игра подобна на Motocross Madness 2 ако можеда дига повече мотора
K1llerAngel
Feb 4 2008, 18:48
Някфа като Lineage 2 The Kamael да ми препиръчате,че много ми лагва заради нета
QUOTE(ps1hopa† @ Jan 25 2008, 12:35)

QUOTE(f0rgy @ Jan 9 2008, 18:49)

http://zamunda.net/details.php?id=107478 Тази е почти същата

10x

А нещо ми се играе някакъв шутър или нещо в стил Prince of Persia WW/T2T..Ама да върви г/д добре на 512 рам,2.4 процесор и GeForce MX440

Предложете нещо
Lancer
Feb 16 2008, 00:12
Искам само да попитам дали има такава игра от поредицата Star wars кадето само да си правиш нещо като турнирчета и да се биеш без да минаваш дадени мисии а само да печелиш турнири и ако има ако мойе някой да ми даде линк.
paFkata
Feb 17 2008, 23:53
Абе на мене ми трябва World Championship pool 2004.Става ли някои да ми я намери плс че ша са изям вече
QUOTE(paFkata @ Feb 17 2008, 23:53)

Абе на мене ми трябва World Championship pool 2004.Става ли някои да ми я намери плс че ша са изям вече
Use Zamunda.Net.......
paFkata
Feb 18 2008, 00:54
Вярно бе.Аз първо от там я дръпнах.Малко е ниска скороста ама все пак мерси.
carson_beckett
Apr 1 2008, 23:05
Работата е там,че искам да играя Д2 в Хеадофф,а нямам играта.Търсих я навсякъде,но няма това,което ми трябва.Ако можете да ми каже от къде мога да изтегля Д2 lord of destruction na 1.10 направо за Хеадофф ще съм ви благодарен,а ако не отделно всички неща нужни ми за хеадофф-а.Благодаря предварително ...
Ето ти играта,колкото до това,че я искаш с Headoff,не става..,трябва да го изтеглиш от blizard.com и да го добавиш към играта.
Тук може да разбереш повече,както и
тук.
Търся
X-Men 3: The Official Game обаче не като в Замунда рипната 120мб без музика и видеота,ами цяла
Не ща шутъри, 4 man team games ruleeee xD нищо,че тая не е такава,просто ми тряя..Иначе ако има някой да въври на X-Men Legends 2:Rise Of Apocalipse може да го пробваме (NCrawler , Prof.X , DeadPool , Iron Man)
P.S.Предполагам,че бързичко ше се свали,10x
Цитат(f0rgy @ May 3 2008, 20:44)

Не ща шутъри, 4 man team games ruleeee xD нищо,че тая не е такава,просто ми тряя..Иначе ако има някой да въври на X-Men Legends 2:Rise Of Apocalipse може да го пробваме (NCrawler , Prof.X , DeadPool , Iron Man)
P.S.Предполагам,че бързичко ше се свали,10x [poklon2]
Тук има няколко резултата.
mR.DiSCo
May 11 2008, 21:25
търся The Sims Deluxe Edition , много я искам а не мога да я намеря с повече сийд от 2 и лийчъри 0 , много ви моля да ми дадете линк където има сийд и може да се истегли горе долу бързо , много ще съм ви благодарен ама много!
tsvetan93
May 12 2008, 13:28
QUOTE(lovve_sophitoooo @ May 11 2008, 22:25)

търся The Sims Deluxe Edition , много я искам а не мога да я намеря с повече сийд от 2 и лийчъри 0 , много ви моля да ми дадете линк където има сийд и може да се истегли горе долу бързо , много ще съм ви благодарен ама много!
omg
zamunda 
55 сийдър(и), 5 лийчър(и) = 60 пиър(и) общо
. . .
mR.DiSCo
May 12 2008, 19:46
мерси много за линка tsvetan93 , много ми е полезен а f0rgy , не ми омг-кай щот линка койт си ми дал е за СИМС 2 ДЕЛУКС А АЗ ИСКАМ СИМС 1 ДЕЛУКС Е ВЕЧЕ МИ ПОМОГНАХА МЕРСИ МНОГО
QUOTE(lovve_sophitoooo @ May 12 2008, 20:46)

мерси много за линка tsvetan93 , много ми е полезен а f0rgy , не ми омг-кай щот линка койт си ми дал е за СИМС 2 ДЕЛУКС А АЗ ИСКАМ СИМС 1 ДЕЛУКС Е ВЕЧЕ МИ ПОМОГНАХА МЕРСИ МНОГО

тея цифрички над реда дето започва с Q да не са за окраса ... аре въри там да си мърдаш човечетата не ма занимавай
П.С.Сори,ся ти видях набора
mR.DiSCo
May 15 2008, 19:46
хм пак аз търся ако може някой да ми даде линк за The Sims Mega Deluxe или за The Sims Vacation , мерси предварително
ае някой знай ли дали има няква игра като
fifa street само че за компец
ViruZzZ
May 17 2008, 17:24
Цитат(Sharo @ May 17 2008, 13:44)

ае някой знай ли дали има няква игра като
fifa street само че за компец
Urban Freestyle Soccer преди време я играх и не е лоша ;]
Azazel
May 17 2008, 22:17
някой дали може да намери играта Tom Yum Goong?Има я в замунда,обаче няма сийдъри,та ако някой я е свалил да намерим начин да я обменим
Azazel, влез в
http://www.search.data.bg , напиши "Tom Yum Goong" и си я изтегли.
Azazel
May 18 2008, 18:20
Там е работата,че не я откривам.Излизат ми четири игри,ама за телефон,останалото са субтитри
ludacris
May 29 2008, 14:00
Търся Диабло 2 но.......
Ако може да не е от замунда и арена , защото незнайно защо ми спира на 99%
ludacris
May 29 2008, 20:15
Мерси , ще пробвам ога
OTH_fenka
Jul 1 2008, 14:00
Здравейте. Съжалявам ако това не е мястото за моята тема, но тръся следната игра: Bubsy II и Bubsy in: Fractured Furry Tales. Първата версия на играта Bubsy е от 1993. Аз я имам на диск. Сега искам да си сваля някоя от другите версии ,но не мога да ги намеря. Ако някой може да помогне, ще съм много благодарна.
OTH_fenka
Jul 11 2008, 17:22
Цитат(Fixer @ Jul 1 2008, 15:49)

Свалих си играта от този линк, но нещо не мога да я отворя. Ще ми кажеш ли с коя програма да си я направя, че с Dimond-a не става.
Търся една игра,но не и знам името.В нея слагаш войници и строиш огради и сгради,за да затрудниш съперниците си.Като си готов с това,започва война и твоите воиници се бият с други.От много отдавна търся тази игра.Някой знае ли името и?
Някой сещали се за тази игра Dr.Mario преди си спомням ми беше една от любимите ми игри и сега изведнъж се сетих за нея ако някой я има плс да пише или ако знае откъде да я сваля Моля много я искам ето една картинка за да се сетите 
vlado_jivkov
Sep 9 2008, 00:47
хора търся играта X-Men Legends само че единичката двойката я имам ама искам да пробвам Единичката ако може на фтп но и на торент няма да откажа стига да има сиййдъри хайде плс хелп
Цитат(vlado_jivkov @ Sep 9 2008, 01:47)

хора търся играта X-Men Legends само че единичката двойката я имам ама искам да пробвам Единичката ако може на фтп но и на торент няма да откажа стига да има сиййдъри хайде плс хелп

Първата част на X-Men Legends има версий само за xbox ,PS2 ,GC.
Някой знае ли дали има PC версия на "The О.С." ("Кварталът на богатите")? Питам щот' я имам на телефона си,но на компютъра ще е по-яко:)
tonito92
Sep 11 2008, 11:36
Търся си една много яка игричка - точно като Bubble Trouble, обаче момчето не е такова, както е в bubble trouble, а е с някви нормални дрехи и шапка ... играта е за PC в смисъл не в онлайн вариант... Ако някой ми я намери, ще съм много благодарна
П.П. Хейли, знам за коя игра говориш, има я в замунда.нет, като напишеш Super Mario ще ти излезе един торент със 87 игри супер марио, тя е една от тях
Nornyana
Oct 5 2008, 12:44
И аз търся една игра.Значи там се правеха шоколади,бонбони и такива неща и се обикаляше по страните за да търсиш рецепти и продукти.Много приятна игра обаче забравих как се казва ако някой знае нека каже.Ще съм му много благодарна
Колеги,търся си игра за виста ,в която става въпрос за снайперисти.В Замуда намерих Sniper-Art of Victory,но при инсталирането не поиска да ми инсталира всички файлове.Можете ли да ми препоръчате игра и евентуално да ми кажете откъде мога да я намеря.
Поздрави!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.