Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Търся играта ***
GGbit.info > Развлечение > Игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Mai4et0
Цитат(Craft @ Jan 12 2008, 18:02) *
Цитат(Mai4et0 @ Jan 12 2008, 16:48) *
Някой може ли да ми намери Moorhuhn Kart 2

http://zamunda.net/details.php?id=40355

Един приятел ми даде линка преди малко но нямаше сийд, сега май е ок.Мерси smile.gif
bLex
Цитат(f0rgy @ Jan 9 2008, 17:49) *
Имаше една игрица "Elastic Madness - Elma" май се казваше,ама никъде не мога да я намера help[1].gif
и аз я търся с един мотор smile.gif ам не беше ли Elasto Mania не маднес smile.gif
miim4eto
ам случайно някой да може да ми каже игра която е главно с дракони и е с хубава графика (не питайте за подарък е wink.gif )
bLex
9dragons smile.gif обаче са подарък нз smile.gif
Niksana
Може ли тази игра за компютъра не онлайн http://www.game-remakes.com/play.php?id=279

П.П: Търся същата версия
ps1hopa†
Цитат(f0rgy @ Jan 9 2008, 18:49) *
Имаше една игрица "Elastic Madness - Elma" май се казваше,ама никъде не мога да я намера help[1].gif

http://zamunda.net/details.php?id=107478 Тази е почти същата tongue.gif
3pacalypse Now
Значи от доста време търся четири игри и абсолютно никъде не мога да ги намеря

A Quiet Weekend in Capri

Law & Order 2: Double or Nothing

Law & Order: Justice Is Served

и

Amenophis: Resurrection (или другото и име Cameron Files )

помагайте моля ви worthy.gif
K1llerAngel
Търся игра подобна на Motocross Madness 2 ако можеда дига повече мотора
K1llerAngel
Някфа като Lineage 2 The Kamael да ми препиръчате,че много ми лагва заради нета
f0rgy
QUOTE(ps1hopa† @ Jan 25 2008, 12:35) *
QUOTE(f0rgy @ Jan 9 2008, 18:49) *

http://zamunda.net/details.php?id=107478 Тази е почти същата tongue.gif

10x worthy.gif
А нещо ми се играе някакъв шутър или нещо в стил Prince of Persia WW/T2T..Ама да върви г/д добре на 512 рам,2.4 процесор и GeForce MX440 smile.gif Предложете нещо smile.gif
Lancer
Искам само да попитам дали има такава игра от поредицата Star wars кадето само да си правиш нещо като турнирчета и да се биеш без да минаваш дадени мисии а само да печелиш турнири и ако има ако мойе някой да ми даде линк. smile.gif
paFkata
Абе на мене ми трябва World Championship pool 2004.Става ли някои да ми я намери плс че ша са изям вече
f0rgy
QUOTE(paFkata @ Feb 17 2008, 23:53) *
Абе на мене ми трябва World Championship pool 2004.Става ли някои да ми я намери плс че ша са изям вече

Use Zamunda.Net.......
paFkata
Вярно бе.Аз първо от там я дръпнах.Малко е ниска скороста ама все пак мерси.
carson_beckett
Работата е там,че искам да играя Д2 в Хеадофф,а нямам играта.Търсих я навсякъде,но няма това,което ми трябва.Ако можете да ми каже от къде мога да изтегля Д2 lord of destruction na 1.10 направо за Хеадофф ще съм ви благодарен,а ако не отделно всички неща нужни ми за хеадофф-а.Благодаря предварително ...
h0fY
Ето ти играта,колкото до това,че я искаш с Headoff,не става..,трябва да го изтеглиш от blizard.com и да го добавиш към играта.
Тук може да разбереш повече,както и тук.
f0rgy
Търся X-Men 3: The Official Game обаче не като в Замунда рипната 120мб без музика и видеота,ами цяла smile.gif
K_f_R
Устроива ли те Тва
f0rgy
Не ща шутъри, 4 man team games ruleeee xD нищо,че тая не е такава,просто ми тряя..Иначе ако има някой да въври на X-Men Legends 2:Rise Of Apocalipse може да го пробваме (NCrawler , Prof.X , DeadPool , Iron Man)

P.S.Предполагам,че бързичко ше се свали,10x worthy.gif
klasa
Цитат(f0rgy @ May 3 2008, 20:44) *
Не ща шутъри, 4 man team games ruleeee xD нищо,че тая не е такава,просто ми тряя..Иначе ако има някой да въври на X-Men Legends 2:Rise Of Apocalipse може да го пробваме (NCrawler , Prof.X , DeadPool , Iron Man)

P.S.Предполагам,че бързичко ше се свали,10x [poklon2]

Тук има няколко резултата.
mR.DiSCo
търся The Sims Deluxe Edition , много я искам а не мога да я намеря с повече сийд от 2 и лийчъри 0 , много ви моля да ми дадете линк където има сийд и може да се истегли горе долу бързо , много ще съм ви благодарен ама много!
tsvetan93
Това върши ли ти работа?
f0rgy
QUOTE(lovve_sophitoooo @ May 11 2008, 22:25) *
търся The Sims Deluxe Edition , много я искам а не мога да я намеря с повече сийд от 2 и лийчъри 0 , много ви моля да ми дадете линк където има сийд и може да се истегли горе долу бързо , много ще съм ви благодарен ама много!

omg blink.gif zamunda confused.gif

55 сийдър(и), 5 лийчър(и) = 60 пиър(и) общо

. . .
mR.DiSCo
мерси много за линка tsvetan93 , много ми е полезен а f0rgy , не ми омг-кай щот линка койт си ми дал е за СИМС 2 ДЕЛУКС А АЗ ИСКАМ СИМС 1 ДЕЛУКС Е ВЕЧЕ МИ ПОМОГНАХА МЕРСИ МНОГО smile.gif
f0rgy
QUOTE(lovve_sophitoooo @ May 12 2008, 20:46) *
мерси много за линка tsvetan93 , много ми е полезен а f0rgy , не ми омг-кай щот линка койт си ми дал е за СИМС 2 ДЕЛУКС А АЗ ИСКАМ СИМС 1 ДЕЛУКС Е ВЕЧЕ МИ ПОМОГНАХА МЕРСИ МНОГО smile.gif

тея цифрички над реда дето започва с Q да не са за окраса ... аре въри там да си мърдаш човечетата не ма занимавай

П.С.Сори,ся ти видях набора
mR.DiSCo
хм пак аз търся ако може някой да ми даде линк за The Sims Mega Deluxe или за The Sims Vacation , мерси предварително smile.gif
Sharo
ае някой знай ли дали има няква игра като fifa street само че за компец
ViruZzZ
Цитат(Sharo @ May 17 2008, 13:44) *
ае някой знай ли дали има няква игра като fifa street само че за компец

Urban Freestyle Soccer преди време я играх и не е лоша ;]
Azazel
някой дали може да намери играта Tom Yum Goong?Има я в замунда,обаче няма сийдъри,та ако някой я е свалил да намерим начин да я обменим
Fixer
Azazel, влез в http://www.search.data.bg , напиши "Tom Yum Goong" и си я изтегли.
Azazel
Там е работата,че не я откривам.Излизат ми четири игри,ама за телефон,останалото са субтитри
ludacris
Търся Диабло 2 но.......
Ако може да не е от замунда и арена , защото незнайно защо ми спира на 99% biggrin.gif
ogata
Цък smile.gif
ludacris
Мерси , ще пробвам ога
OTH_fenka
Здравейте. Съжалявам ако това не е мястото за моята тема, но тръся следната игра: Bubsy II и Bubsy in: Fractured Furry Tales. Първата версия на играта Bubsy е от 1993. Аз я имам на диск. Сега искам да си сваля някоя от другите версии ,но не мога да ги намеря. Ако някой може да помогне, ще съм много благодарна. smile.gif
Fixer
Намерих само bubsy II:
http://www.data.bg/f.php?fid=4926533
OTH_fenka
Цитат(Fixer @ Jul 1 2008, 15:49) *
Намерих само bubsy II:
http://www.data.bg/f.php?fid=4926533

Свалих си играта от този линк, но нещо не мога да я отворя. Ще ми кажеш ли с коя програма да си я направя, че с Dimond-a не става. wink.gif
klasa
Търся една игра,но не и знам името.В нея слагаш войници и строиш огради и сгради,за да затрудниш съперниците си.Като си готов с това,започва война и твоите воиници се бият с други.От много отдавна търся тази игра.Някой знае ли името и?
Хейли
Някой сещали се за тази игра Dr.Mario преди си спомням ми беше една от любимите ми игри и сега изведнъж се сетих за нея ако някой я има плс да пише или ако знае откъде да я сваля Моля много я искам ето една картинка за да се сетите wink.gif
vlado_jivkov
хора търся играта X-Men Legends само че единичката двойката я имам ама искам да пробвам Единичката ако може на фтп но и на торент няма да откажа стига да има сиййдъри хайде плс хелп worthy.gif
Craft
Цитат(vlado_jivkov @ Sep 9 2008, 01:47) *
хора търся играта X-Men Legends само че единичката двойката я имам ама искам да пробвам Единичката ако може на фтп но и на торент няма да откажа стига да има сиййдъри хайде плс хелп worthy.gif

Първата част на X-Men Legends има версий само за xbox ,PS2 ,GC.
vess
Някой знае ли дали има PC версия на "The О.С." ("Кварталът на богатите")? Питам щот' я имам на телефона си,но на компютъра ще е по-яко:)
tonito92
Търся си една много яка игричка - точно като Bubble Trouble, обаче момчето не е такова, както е в bubble trouble, а е с някви нормални дрехи и шапка ... играта е за PC в смисъл не в онлайн вариант... Ако някой ми я намери, ще съм много благодарна blush.gif

П.П. Хейли, знам за коя игра говориш, има я в замунда.нет, като напишеш Super Mario ще ти излезе един торент със 87 игри супер марио, тя е една от тях smile.gif
Nornyana
И аз търся една игра.Значи там се правеха шоколади,бонбони и такива неща и се обикаляше по страните за да търсиш рецепти и продукти.Много приятна игра обаче забравих как се казва ако някой знае нека каже.Ще съм му много благодарна happy.gif
alis
Колеги,търся си игра за виста ,в която става въпрос за снайперисти.В Замуда намерих Sniper-Art of Victory,но при инсталирането не поиска да ми инсталира всички файлове.Можете ли да ми препоръчате игра и евентуално да ми кажете откъде мога да я намеря.
Поздрави!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.