Сваляш това
:http://dobkrasi.data.bg/game/CS_1.6_FULL/Counter%20Strike%201.6%20FULL%20with%20v4zbot%20NO%20STEAM.exe и инсталираш по стандартния начин,т.е. двоен клик в/у файла и посочваш директорията където да се запише играта.Препоръчвам да не е С: защото при преинсталация на уиндоуса ще се наложи отново същата процедура.Може примерно D:/games/Counter-Strike.Разбирасе ако харда е разцепен поне на 2 части.Би трябвало при инсталирането да се сложат и ботовете(за игра с/у компютъра,не online).
Когато всичко е готово,двоен клик на иконката,която би трябвало да се появи на десктопа(екрана,пояснявам просто защото не знам дали си на "ти" с компютрите

) и след малко ще се зареди играта.Ако поиска код за активация пиши навсякъде "А".После вляво трябва да има меню,от което избираш OPTIONS.Отиваш на секцията VIDEO и виж ако на RENDERER не е сложено на OPENGL,направи го.А резолюцията нагласи на 800х600.Даваш ОК и клик на NEW GAME.Ще излезе прозорец с две секции SERVER и GAME.От първата там където пише MAP <RANDOM MAP> можеш да си избереш картата на която да се играе.Съветът ми е да избереш някоя която започва с FY_,примерно fy_iceworld защото не се налага да се купуват оръжия,но ако детето което ще играе си има понятие от counter-stike,няма значение коя ще избере.
Щом започне играта ще се наложи да се пуснат и ботовете,т.е. да играе с/у компютъра.Тъй като не съм си инсталирал с точно този файл,който съм посочил по горе,не знам дали наистина e включен zbot.За да провериш и изобщо за да пуснеш бот (т.е. играч с/у когото да се играе) както си в играта натискаш клавишът "~" (горе в ляво под "esc") и въвеждаш
bot_add в появилия се прозорец и после натискаш ENTER или SUBMIT в долния десен ъгъл.Отново "~" за да излезеш от конзолата и би трябвало да започне да се зарежда ботът.Нормално е да излезе надпис ANALIZING.Програмата на бота ще разучи картата и след малко ще рестартира рунда,и тогава вече ще има противник с/у когото да се играе.
Ако нещо не се получи както трябва пиши ми на лично съобщение или в
тази тема за да помогнем.
Дано да съм бил полезен.