Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Търся играта ***
GGbit.info > Развлечение > Игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
iliony
Цитат(Polly`` @ Jun 14 2007, 19:12) *
Здравейте, търся играта "Painkiller"....никъде не мога да я намеря. Ако някой може да помага! 10х предварително! rolleyes.gif

Виж тук
Polly``
Ей, благодаря ти много!!! worthy.gif
Th3_SpY
Търся игра подобна на Moto GP, демек с мотори, по възможност да е по-нова, че много ми се цъка на пистаци wink.gif
Pr073c70R
http://zamunda.net/details.php?id=12957
K1llerAngel
Хора има Игра свързана с Freerun,но не мога да е намера ако някой може благодаря мисля,че се казва Freeruning или нещо от сорта
eminem_pe6o
може да ви се стори малко тъпо ама аз търся cs1.6 щото си я прецаках и се опитвам пак да я кача от диска ама се бъгва а другата игра която търся е lineage2. ама да не са на торенти или с линкове на датата, арената и замундата.
PIPO
Цитат(eminem_pe6o @ Jul 14 2007, 21:37) *
може да ви се стори малко тъпо ама аз търся cs1.6 щото си я прецаках и се опитвам пак да я кача от диска ама се бъгва а другата игра която търся е lineage2. ама да не са на торенти или с линкове на датата, арената и замундата.

cs 1.6 Download
Pach v22 Download
eminem_pe6o
благодаря мнооооого worthy.gif worthy.gif worthy.gif
susito
Търся си Claw и Neighbour from hell(всички части)...мерси предварително
Fixer
susito, за Captain Claw ли става въпрос или само за Claw?

Изтегли: Neighbours From Hell, Neighbours from hell 2 и Neighbours from Hell 3.
L1chKing
Търся си последния 4ти диск на WoW, понеже в bt.wrzru.com го има на торент ама нещо забива на 99.3% а в замундата като се опитам да отворя ISO-то ми казва "No language support detected"... Та ако може някои да ми намери последното CD на WoW ENUS?или да ми каже откъде мога да го сваля...
EDIT: Много се извинявам!!Проблемът се реши с по-новичка версия na D-Tools.Предполагам че от тва ще да е било.Sry за ненужния пост..
Sharo
Кажете някоя игра дето можеш да хвърляш бомби върху Либия 19.gif
eminem_pe6o
търся играта DiablO 1 ама да не е демо щото аз си качех едно демо ама то има само две нива в тъмницата можеш да си само войник и неможеш да говориш с хората. да не е и на линк за арената или замундата щото нямам биткомет
Fixer
eminem_pe6o, заповядай: Diablo I.

П.П.: Използвай бутона "Промени".
eminem_pe6o

да ама аз неискам да е на линк пък особено наарената щото нямам биткомет и немога да свалям торенти
Sharo
hellfire ли се казваше първата част unsure.gif
hellfire.iso - 600 и няколко МБ@дата.бг
hellfire.rar - 100 и няколко МБ@дата.бг
незнам дали са еднакви...
линковете работят,пробвах ги
bLex
хелфайър е мод май че :|
eminem_pe6o
Цитат(eminem_pe6o @ Jul 17 2007, 23:37) *
търся играта DiablO 1 ама да не е демо щото аз си качех едно демо ама то има само две нива в тъмницата можеш да си само войник и неможеш да говориш с хората. да не е и на линк за арената или замундата щото нямам биткомет
вече търся diablo II ама и на 1 няма да се разсърдя
PIPO
Цитат(eminem_pe6o @ Jul 26 2007, 20:57) *

Download Diablo 1 от Zamunda
Download DIABLO 2 от Zamunda

пич ако искаш по-добре свали си BitComet,рано или късно ще се сблъскаш с торентите....(само те останаха)

Download Diablo 2 от Data.bg
toto_1
Аз свалям торентите с FlashGet,за мен е по-добрия вариант smile.gif
eminem_pe6o
Цитат(PIPO @ Jul 26 2007, 21:52) *

пич ако искаш по-добре свали си BitComet,рано или късно ще се сблъскаш с торентите....(само те останаха)

да ама съм на 98 иначе дося 1000 пъти да съм я свалил и още толкова игри. качвам няква зип(пише че е за 98) версия ама нещо е бъгана

П.П. то пише "zip" ама не е зипнато
f0rgy
Търся Naruto Narutimate Hero 3.Играта е за PS2
Sharo
Цитат(f0rgy @ Aug 2 2007, 02:09) *
Търся Naruto Narutimate Hero 3.Играта е за PS2

ето ти я от демоноид

бтв намерих я на още места...ако не ти хареса пиши по скайпа ти дам други лникове
PIPO
Търся игра Тетрис, или игра с топче от онея ако се сещате казват се арканоид имаш една дъска и трябва да пазиш топчето да не падне и трябва да разбиеш тухлите... също така търся играта от терминатора(Телевизонната игра) дето галактиката едни там ги стреляш (като мухи) и те падат надолу и те те целят....сещате ли се ?
fNatic.
Търся една игра в miniclip.com!
-преди доста време я играх ,но забравих как се казва.. начи става въпрос за една машина която дълбае под земята с километри под нея и намира някъкви руди и такива глупости ,като и свърши газта се качва на повърхноста да зареди и такива глупости.. Моля ви помогнете ми да я намеря?! Ако някой я знае моля да ми е каже. Много ще съм благодарен :>
Craft
Цитат(fNtc. @ Aug 11 2007, 15:38) *
Търся една игра в miniclip.com!
-преди доста време я играх ,но забравих как се казва.. начи става въпрос за една машина която дълбае под земята с километри под нея и намира някъкви руди и такива глупости ,като и свърши газта се качва на повърхноста да зареди и такива глупости.. Моля ви помогнете ми да я намеря?! Ако някой я знае моля да ми е каже. Много ще съм благодарен :>

да не би да е тази http://www.miniclip.com/games/motherload/en/
fNatic.
АаА Митак луд си брато - Мерси ! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
fNatic.
Цитат(fNtc. @ Aug 11 2007, 17:10) *
АаА Митак луд си брато - Мерси ! worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Търся една игра от mame32 ако е възможно само нея да имам ще е идеално а пък ако ли не някой ако може да ми даде линк към mame32. Играта се казва Breakers!
Fixer
Ето mame32 - цък.
fNatic.
Цитат(Fixer @ Aug 14 2007, 23:37) *
Ето mame32 - цък.

мерси фикс
oL1pS
Пфф на мен ми трябва някаква хубава игра с прекрасно качество като следните игри KwonHo , TEKKEN , ако някой знае да напише wink.gif
f0rgy
MK Deception and Deadly Aliance
ogata
Трябва ми Assassin's creed в .iso формат smile.gif
PIPO
Цитат(ogata @ Aug 25 2007, 20:37) *
Трябва ми Assassin's creed в .iso формат smile.gif

Assassin's Creed is a video game being developed by Ubisoft Montreal and published by Ubisoft. Various sources have stated for a worldwide November 9, 2007 release; as of yet, only the month has been confirmed
до колкото разбирам от това... ще излезе на бял свят на 9 Ноември
ogata
Оххх , чакам я с нетърпение . За два дена съм изгеладал всички възможни демота smile.gif
K1llerAngel
Може ли няква уигра с коли дето се бутат с хубава графика и по вазможност файлът да е .rar
eminem_pe6o
Цитат(eminem_pe6o @ Jul 27 2007, 10:29) *
Цитат(PIPO @ Jul 26 2007, 21:52) *

да ама съм на 98 иначе дося 1000 пъти да съм я свалил и още толкова игри. качвам няква зип(пише че е за 98) версия ама нещо е бъгана

някой може ли да ми даде няква програмка за торенти дето става за 98

П.П. знам че тая тема не е за тука ама незнам къде да я напиша. плс не я местете
PIPO
Цитат
някой може ли да ми даде няква програмка за торенти дето става за 98

П.П. знам че тая тема не е за тука ама незнам къде да я напиша. плс не я местете

Това твябваше да го пуснеш в раздела Софтуер и там има подраздел "Търся Софруер" ето виж това дали ще ти свърши работа Utorrent
eminem_pe6o
мноооооооо благодаря 4part[1].gif 5daga[1].gif а сега вече като имам торент програма някой може ли да ми даде свясно diablo 1 което да тежи по малко от 1 GB щото от арената кат направиш сички операций дет пише и става мноооо повече а от замундата са само 2 файла и нищо ни става cry.gif 1iangr[1].gif 7hit[1].gif 0039[1].gif 0041[1].gif heel_boos2.gif 1 (3).gif
f0rgy
Мм..търся сички update-и на WOWTBC до последния smile.gif
bLex
форги по скайпа може да ти прата от 1.12.1 до 2.0.3
f0rgy
няя нужда аз като инсталнах БЦ тя сама ми се ъпдейтна
$windle
Имаше една игра с том и джери, стара е, правише някакви капани, там подлагаш възглавници и прочие, беше като за деца, весела, някой да има представа?
Fixer
Може би за тази игра става въпрос - Tom & Jerry In House Trap
f0rgy
То е по-скоро пач..за УоУ.Да ми излизат кординатите на картата..тряя го знаете примерно 44 40 и т.н.И малко обяснение как се инсталва .Нещо от сорта на cordinator patch се казва,нз точно smile.gif
$windle
QUOTE(Fixer @ Sep 26 2007, 23:08) *
Може би за тази игра става въпрос - Tom & Jerry In House Trap

Суууупер, дърпам worthy.gif
HaKaTa
Търся игра в която да може да се модва кола ... без NFS,Juiced Hot Rod и тем подобни... !!! !!!

Също търся и True Crime - Streets of LA на торент.. и да не е прецакан ... !!! Като тия с 4-те диска!!!
Fixer
Ами незнам от къде си свалял, но опитай това или в data.bg , като в търсачката напишеш "True Crime".
eminem_pe6o
ае бе никй ли неэнае за накво diablo 1 дето да е исо и като напраа сичко дето тряа за да е цъкам да не става повече от 1 gb
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.