Търся най-най-най-най-най ама най-новата възможна игра за Формула 1(да джитка бащата

)Тея от уареза не ми ги отваря
f0rgy незнам точно, коя ще си хареса баща ти затова ти му избери:
цък.
Аз си търся Roller Coaster Tycoоn 3....мале майка ми изкупи де що имаше Ролери от магазините и не бачкат...пък за торентите хич няа да споменавам

Ей мноу я искаме и двете тая игра,пък я няма..
QUOTE(susito @ Apr 5 2007, 19:15)

Аз си търся Roller Coaster Tycoоn 3....мале майка ми изкупи де що имаше Ролери от магазините и не бачкат...пък за торентите хич няа да споменавам

Ей мноу я искаме и двете тая игра,пък я няма..
ROLLER COASTER TYCOON 3
MiniNovaRoller Coaster Tycoon 3 + Expansions
Roller Coaster Tycoon 3 Gold
Roller Coaster Tycoon 3 (Cracked)
Roller Coaster Tycoon 3 + Soaked + Wild
Roller Coaster Tycoon 3
Roller Coaster Tycoon 3 + Wild
BTMon
Roller Coaster Tycoon 3
Roller Coaster Tycoon + All Expansions
Ако ти прай проблем зареждането на някой,ЦЪК!!!
Th3_SpY
Apr 5 2007, 19:10
Абе хора търся игра подобна на Colin McRae Rally, те спряха до 2005 до колкото знам...има ли нещо ново от типа "WRC"? Препоръчайте ми някоя такава игра моля
Th3_SpY препоръчвам ти Paris Dakar Rally.
L0v3r_b0y
Apr 10 2007, 00:12
Търса Yu-Gi-Oh 3 те части ... преди като бех малак се бех зарибил по нея ама ся ми домачня и ми се цъка нещо

Омразнаха ми ЦС-ите Варкрафотовете и др малко разнообразие
Амм... намерих си играта
моля някой да качи в локалния NBA 2006 или 2005
The Shaman
Apr 14 2007, 14:06
На един комп вчера подкарах 3Dmark 2001.В тестовете присъстваха две демота.Едното с идин въоръжен джип,който беше обстрелван от някакви летящи обекти а другата ,поне тази част от нея влизате в ролята на летящ дракон.На дракона имаше и ездач...Някой да се сеща за тези две игри ?!?
FindAndKill незнам коя от трите игри на yu-gi-oh смяташ за 3 но ги намерих и трите в едно торентче, ако ти вършът работа:
цък.
Cs_GoD свали:
NBA Live 2006 с повечко сиид е.
свалих си 2007 който я иска ще я кача
Здравейте.Търся забавната игричка
Roller Coaster (говоря за 1-ва част.) Немога да я открият никъде,видях я в някои торент сайтове,ама нямаше сеедери 10х предварително !
Цитат(K_f_R @ Apr 21 2007, 11:14)

Свалих го,тръгва ама е бъгаво... сейфа неможе да се използва.Сейфам играта,после като дам Лоуд и ме изхвърля от играта
ВСЕ ОЩЕ ТЪРСЯ ROLLER COASTER 1
Търся стари игрички от 1998-2000 годинка каквито и да са, ако някой знае каде мога да открия игри от това време да казва
контрата

red alert ... age of mythology age of empires,кажи кав вид искаш
toe_moe
Apr 22 2007, 15:40
Абе, МНОГО търся играта "Zanzarah the hidden portal" или просто "Zanzarah"... Имаше я в локалния /и още уж я има, ма не моа я дръпна

а в оня сайт с торентите я няма
Някой може ли да ми help-не сас 'намирането' на "Zanzarah"??
Хора,кажете някоя яка игра дето да ми върви на 2.2 процесор,512 рам и nVidia MX440...ама да не е няква стратегия...шутър или нещо като принца на персия
@f0rgy: Препоръчвам ти
Painkiller 
Извинявам се, просто не съм прочел както трябва
Цитат(f0rgy @ Apr 27 2007, 19:15)

...ама да не е няква стратегия...шутър или нещо като принца на персия
Цитат(Lam40 @ Apr 27 2007, 22:46)

@f0rgy: Препоръчвам ти Empire Earth II, много добра стратегия

Търся играта Dungeon Siege че нещо в лареза не работи линка
delta717
May 4 2007, 14:09
Цитат(f0rgy @ Apr 27 2007, 19:15)

Хора,кажете някоя яка игра дето да ми върви на 2.2 процесор,512 рам и nVidia MX440...ама да не е няква стратегия...шутър или нещо като принца на персия

Call of Duty 2 ; Callof Duty ; Call of Duty:United Offensive много яки за Multiplayer са а и мисиите в Сингъл са доста жестоки

Аз пък търся Wolfenstein : Enemy Territory + някои по-известни модове + по-новите пачове + яки карти .... А може само Wolfenstein-а пък аз другото ще си го намеря много благодаря на тоя който ми помогне 3000304104190 благодарности много си я харесвам тази игричка и много ме радва яки мелета стават
Мисля че имам някъде останало по дисковете едно Enemy Territory, но нямам идея коя версия е и е без пачове
delta717 ето играта
тук, ако намеря патчове и т.н ще ти дам линкове, но нищо не обещавам.
delta717
May 4 2007, 18:15
edit: Опа нещо линка не баца ... неще да тръгне ДЛ-то
delta717
May 4 2007, 22:23
Неще да го DL дава ми error ( червено хиксче във flashget-a) а като цъкна на предния линк дава че URL вече е във списъка и няма нищо във списъка ...
Свали го с BitComet драпни си го от bitcomet.com
Цитат
Хора,кажете някоя яка игра дето да ми върви на 2.2 процесор,512 рам и nVidia MX440...ама да не е няква стратегия...шутър или нещо като принца на персия smile.gif
яко Quake3 Arena мен лично тоя шутър си ме пълни винаги!
Th3_SpY
May 6 2007, 19:41
Здравейте! Търся играта "World Racing", съществува ли такава игра, само за XBOX ли е? Ето едно клипче с играта
тук (пича където е качил клипчето каза че играта се казва World Racing, но аз за сефте я чувам

) HELP!
Th3_SpY свали:
World Racing 2.
Th3_SpY
May 6 2007, 19:54
Цитат(Fixer @ May 6 2007, 20:49)

Th3_SpY свали:
World Racing 2.
Мерси

Надявам се да е тя

))) защото като видях на клипа закво става на въпрос и много се изкефих на M-ките
Bloody_Tears
May 13 2007, 15:00
Значи, търся играта Silent Hill. Някоя по-малка версия, която да тръгва на най-тъпия и малоумен, глупав и идиотски компютър (моя)
ps1hopa†
May 13 2007, 17:25
http://zamunda.net/download.php/1129/SILEN...ILL%202.torrentSystem requirements
Windows XP/ME/2000/98
700 MHz processor
64 MB RAM
DirectX 8.1 compliant 3D accelerator card w/32 MB VRAM
1.8 GB free disk space
4X CD-ROM
DirectX 8.1 compliant sound card
http://zamunda.net/details.php?id=1129
toe_moe
May 20 2007, 09:50
Абе... Някой да знае отде да си дръпна Zanzarah: The hidden Portal? Единствено я намерих в Zamunda.net ама няма нещо seed-ъри и от 2 дена нищо не се сваля...

Ако някой може да я намери в нета, много ще ми помогнете

Благодаря предварително
iliony
May 20 2007, 10:33
Цитат(toe_moe @ May 20 2007, 10:50)

Абе... Някой да знае отде да си дръпна Zanzarah: The hidden Portal? Единствено я намерих в Zamunda.net ама няма нещо seed-ъри и от 2 дена нищо не се сваля...

Ако някой може да я намери в нета, много ще ми помогнете

Благодаря предварително

Виж тук:
http://www.arenabg.com/details.php?id=66569&hit=1
toe_moe
May 20 2007, 15:00
Сайтът бил претоварен, не мога да се рег-на

. Аа рег-нах се ма явна няа много сийдъри шот още не тръгва

Ма ше чакам де

Много Благодаря Iliony
MininovaTPBОбаче нз как е сийда...
Търся The Sims,първата част на Sims,ако е възможно да е ISO,благодаря предварително.
Цитат(toto_1 @ Jun 9 2007, 16:55)

Търся The Sims,първата част на Sims,ако е възможно да е ISO,благодаря предварително.
Здравей ето ти тука едно линкче
http://zamunda.net/details.php?id=33299 , дано разбираш от торенти,защото това е торент файл.Съжелявам,не е .iso а е .img разширение,но и то се отваря с Daemon Tools... така ,че не мисля че ще имаш някакъв проблем
Ми аз го бях свалил днес но не ми се отвори с Daemon Tools,ще пробвам пак та да видим

.Някой ако намери още няма да е излишно,благодаря.
Ще може ли някой да ми предложи готина билярд игрица говоря за билярд,ама и за снукър няма да е зле

няма значение какъв билярд е просто да си цъкам така
batvase
Jun 11 2007, 23:06
Цитат(Cs_GoD @ Jun 10 2007, 10:33)

Да този е готин.Поразцъквм си и аз понякога.Дали си го пробвал в мрежа?
Polly``
Jun 14 2007, 18:12
Здравейте, търся играта "Painkiller"....никъде не мога да я намеря. Ако някой може да помага! 10х предварително!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.