Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Търся играта ***
GGbit.info > Развлечение > Игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Fixer
Sothbiss свали: цък.
f0rgy
Търся най-най-най-най-най ама най-новата възможна игра за Формула 1(да джитка бащата smile.gif )Тея от уареза не ми ги отваря dry.gif
Fixer
f0rgy незнам точно, коя ще си хареса баща ти затова ти му избери: цък.
susito
Аз си търся Roller Coaster Tycoоn 3....мале майка ми изкупи де що имаше Ролери от магазините и не бачкат...пък за торентите хич няа да споменавам dry.gif Ей мноу я искаме и двете тая игра,пък я няма..
f0rgy
QUOTE(susito @ Apr 5 2007, 19:15) *
Аз си търся Roller Coaster Tycoоn 3....мале майка ми изкупи де що имаше Ролери от магазините и не бачкат...пък за торентите хич няа да споменавам dry.gif Ей мноу я искаме и двете тая игра,пък я няма..

ROLLER COASTER TYCOON 3

MiniNova
Roller Coaster Tycoon 3 + Expansions
Roller Coaster Tycoon 3 Gold
Roller Coaster Tycoon 3 (Cracked)
Roller Coaster Tycoon 3 + Soaked + Wild
Roller Coaster Tycoon 3
Roller Coaster Tycoon 3 + Wild
BTMon
Roller Coaster Tycoon 3
Roller Coaster Tycoon + All Expansions

Ако ти прай проблем зареждането на някой,ЦЪК!!!
Th3_SpY
Абе хора търся игра подобна на Colin McRae Rally, те спряха до 2005 до колкото знам...има ли нещо ново от типа "WRC"? Препоръчайте ми някоя такава игра моля smile.gif
Fixer
Th3_SpY препоръчвам ти Paris Dakar Rally.
L0v3r_b0y
Търса Yu-Gi-Oh 3 те части ... преди като бех малак се бех зарибил по нея ама ся ми домачня и ми се цъка нещо smile.gif Омразнаха ми ЦС-ите Варкрафотовете и др малко разнообразие biggrin.gif
Lio
Амм... намерих си играта rolleyes.gif
bLex
моля някой да качи в локалния NBA 2006 или 2005
The Shaman
На един комп вчера подкарах 3Dmark 2001.В тестовете присъстваха две демота.Едното с идин въоръжен джип,който беше обстрелван от някакви летящи обекти а другата ,поне тази част от нея влизате в ролята на летящ дракон.На дракона имаше и ездач...Някой да се сеща за тези две игри ?!?
Fixer
FindAndKill незнам коя от трите игри на yu-gi-oh смяташ за 3 но ги намерих и трите в едно торентче, ако ти вършът работа: цък.
Cs_GoD свали: NBA Live 2006 с повечко сиид е.
bLex
свалих си 2007 който я иска ще я кача
f0rgy
Много се зарибих по Mortal Kombat Deception...та ако някой знае от къде да я сваля и там емулатори ау мау да пише,ПЛС!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
PIPO
Здравейте.Търся забавната игричка Roller Coaster (говоря за 1-ва част.) Немога да я открият никъде,видях я в някои торент сайтове,ама нямаше сеедери 10х предварително ! worthy.gif
K_f_R
я виж тва Пипо тва
PIPO
Цитат(K_f_R @ Apr 21 2007, 11:14) *
я виж тва Пипо тва

Свалих го,тръгва ама е бъгаво... сейфа неможе да се използва.Сейфам играта,после като дам Лоуд и ме изхвърля от играта dry.gif

ВСЕ ОЩЕ ТЪРСЯ ROLLER COASTER 1
Me4o
Търся стари игрички от 1998-2000 годинка каквито и да са, ако някой знае каде мога да открия игри от това време да казва
bLex
контрата smile.gif red alert ... age of mythology age of empires,кажи кав вид искаш
toe_moe
Абе, МНОГО търся играта "Zanzarah the hidden portal" или просто "Zanzarah"... Имаше я в локалния /и още уж я има, ма не моа я дръпна sad.gif а в оня сайт с торентите я няма mad.gif
Някой може ли да ми help-не сас 'намирането' на "Zanzarah"?? worthy.gif
bLex
Link
Crack
f0rgy
Хора,кажете някоя яка игра дето да ми върви на 2.2 процесор,512 рам и nVidia MX440...ама да не е няква стратегия...шутър или нещо като принца на персия smile.gif
Lam40
@f0rgy: Препоръчвам ти Painkiller blush.gif

Извинявам се, просто не съм прочел както трябва biggrin.gif
Sharo
Цитат(f0rgy @ Apr 27 2007, 19:15) *
...ама да не е няква стратегия...шутър или нещо като принца на персия

Цитат(Lam40 @ Apr 27 2007, 22:46) *
@f0rgy: Препоръчвам ти Empire Earth II, много добра стратегия blush.gif

4.gif
Modjo
Търся играта Dungeon Siege че нещо в лареза не работи линка
Fixer
MPower ето цък.
delta717
Цитат(f0rgy @ Apr 27 2007, 19:15) *
Хора,кажете някоя яка игра дето да ми върви на 2.2 процесор,512 рам и nVidia MX440...ама да не е няква стратегия...шутър или нещо като принца на персия smile.gif

Call of Duty 2 ; Callof Duty ; Call of Duty:United Offensive много яки за Multiplayer са а и мисиите в Сингъл са доста жестоки biggrin.gif

Аз пък търся Wolfenstein : Enemy Territory + някои по-известни модове + по-новите пачове + яки карти .... А може само Wolfenstein-а пък аз другото ще си го намеря много благодаря на тоя който ми помогне 3000304104190 благодарности много си я харесвам тази игричка и много ме радва яки мелета стават
gibona
Мисля че имам някъде останало по дисковете едно Enemy Territory, но нямам идея коя версия е и е без пачове smile.gif
Fixer
delta717 ето играта тук, ако намеря патчове и т.н ще ти дам линкове, но нищо не обещавам.
delta717
edit: Опа нещо линка не баца ... неще да тръгне ДЛ-то
Fixer
delta, опитай от тук.
delta717
Неще да го DL дава ми error ( червено хиксче във flashget-a) а като цъкна на предния линк дава че URL вече е във списъка и няма нищо във списъка ...
bLex
Свали го с BitComet драпни си го от bitcomet.com
K_f_R
Цитат

яко Quake3 Arena мен лично тоя шутър си ме пълни винаги!
Th3_SpY
Здравейте! Търся играта "World Racing", съществува ли такава игра, само за XBOX ли е? Ето едно клипче с играта тук (пича където е качил клипчето каза че играта се казва World Racing, но аз за сефте я чувам blush.gif ) HELP!
Fixer
Th3_SpY свали: World Racing 2.
Th3_SpY
Цитат(Fixer @ May 6 2007, 20:49) *
Th3_SpY свали: World Racing 2.

Мерси smile.gif Надявам се да е тя smile.gif))) защото като видях на клипа закво става на въпрос и много се изкефих на M-ките worthy.gif
Bloody_Tears
Значи, търся играта Silent Hill. Някоя по-малка версия, която да тръгва на най-тъпия и малоумен, глупав и идиотски компютър (моя) biggrin.gif
ps1hopa†
http://zamunda.net/download.php/1129/SILEN...ILL%202.torrent

System requirements

Windows XP/ME/2000/98

700 MHz processor

64 MB RAM

DirectX 8.1 compliant 3D accelerator card w/32 MB VRAM

1.8 GB free disk space

4X CD-ROM

DirectX 8.1 compliant sound card

http://zamunda.net/details.php?id=1129
toe_moe
Абе... Някой да знае отде да си дръпна Zanzarah: The hidden Portal? Единствено я намерих в Zamunda.net ама няма нещо seed-ъри и от 2 дена нищо не се сваля... wacko.gif Ако някой може да я намери в нета, много ще ми помогнете worthy.gif Благодаря предварително unsure.gif
iliony
Цитат(toe_moe @ May 20 2007, 10:50) *
Абе... Някой да знае отде да си дръпна Zanzarah: The hidden Portal? Единствено я намерих в Zamunda.net ама няма нещо seed-ъри и от 2 дена нищо не се сваля... wacko.gif Ако някой може да я намери в нета, много ще ми помогнете worthy.gif Благодаря предварително unsure.gif

Виж тук: http://www.arenabg.com/details.php?id=66569&hit=1
toe_moe
Сайтът бил претоварен, не мога да се рег-на sad.gif. Аа рег-нах се ма явна няа много сийдъри шот още не тръгва sad.gif Ма ше чакам де smile.gif Много Благодаря Iliony smile.gif

f0rgy
Mininova
TPB
Обаче нз как е сийда... unsure.gif
toto_1
Търся The Sims,първата част на Sims,ако е възможно да е ISO,благодаря предварително.
PIPO
Цитат(toto_1 @ Jun 9 2007, 16:55) *
Търся The Sims,първата част на Sims,ако е възможно да е ISO,благодаря предварително.

Здравей ето ти тука едно линкче http://zamunda.net/details.php?id=33299 , дано разбираш от торенти,защото това е торент файл.Съжелявам,не е .iso а е .img разширение,но и то се отваря с Daemon Tools... така ,че не мисля че ще имаш някакъв проблем
toto_1
Ми аз го бях свалил днес но не ми се отвори с Daemon Tools,ще пробвам пак та да видим wink.gif.Някой ако намери още няма да е излишно,благодаря.
PIPO
Ще може ли някой да ми предложи готина билярд игрица говоря за билярд,ама и за снукър няма да е зле biggrin.gif няма значение какъв билярд е просто да си цъкам така smile.gif
bLex
Провери тук smile.gif
batvase
Цитат(Cs_GoD @ Jun 10 2007, 10:33) *

Да този е готин.Поразцъквм си и аз понякога.Дали си го пробвал в мрежа?
Polly``
Здравейте, търся играта "Painkiller"....никъде не мога да я намеря. Ако някой може да помага! 10х предварително! rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.