Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Търся играта ***
GGbit.info > Развлечение > Игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
f0rgy
Хай...еми търся една игра,значи с героите от Х Мен,файтър е за ПС 1 или ПС 2 нз точно..помна че беше с д shocking.gif обра графика и NIGHTCRAWER беше с 2 меча..HELP
$windle
(swindle @ Jan 21 2007, 08:58) *

Дайте някаква игра за джоистик, нещо самолетчета, по-известно и леко да разбера квой туй чудо да летиш.

krisku
(swindle @ Jan 25 2007, 20:55) *

(swindle @ Jan 21 2007, 08:58) *

Дайте някаква игра за джоистик, нещо самолетчета, по-известно и леко да разбера квой туй чудо да летиш.

Aз ти препоръчвам Microsoft Flight Simulator@zamunda.net
Moже да потърсиш в тракъра, някоя по-стара верися на играта, че тази няма много сийд, а и е доста голяма (към 8.2 ГБ)

Също така друга интересна игричка е MiG - 29
Taзи игричка е малко старичка, но е добра. Няма 100 мб, в линка има скрийнове.

Може да видиш и си избереш някоя от тези: IL-2 Sturmovik, Аir Strike 2

Всички споменати игри са "Самолетни Симулатори", някой имат хеликоптери или други летящи бръкми.
$windle
Ок, тия ще бъдат изпробвани после още ще търся, мерси!
_CarlCox_
Търся играта "Vietcong: Fist Alpha"
ogata
(swindle @ Jan 29 2007, 17:01) *

Ок, тия ще бъдат изпробвани после още ще търся, мерси!

Лично ти препоръчвам Comanche 4 wink.gif
NRG_God
Безплатен LINK към стария "Pinball Fantasy" 1994 ако може плс. Това бе една от първите игри на които съм играл и имам сантименти към нея smile.gif така ,че ако някой може да помогне ще съм много доволен .
10Х предварително smile.gif
sanuvam
Искам червейчетата worms world party wink.gif От къде да си е сваля?
Sharo
Цитат(sanuvam @ Jan 31 2007, 13:52) *
Искам червейчетата worms world party wink.gif От къде да си е сваля?

от тука smile.gif
sanuvam
Как да е сваля?? натискам на доунлоад и ми се сваля не6то за 2 сек което не е играта... shocking.gif
krisku
Цитат(sanuvam @ Jan 31 2007, 18:39) *
Как да е сваля?? натискам на доунлоад и ми се сваля не6то за 2 сек което не е играта... shocking.gif

Това, което сваляш е *.torrent файла, а защо не можеш да продължиш самия даунлоуд на играта?
...Явно нямаш инсталиран торент клиент.
Погледни това - http://zamunda.net/faq.php (Как се сваля торент?)
sanuvam
Ами избрах си торент клиент ..искаше ми емайл попълних го ... ама сега иска да заплатя нещо и ме пита по каквън начин... аз ли греша някъде ?
krisku
Ъъъ.. какво плащане, какъв мейл?
Я по-добре виж тази статийка - http://irchelp.tigbg.com/index.php?option=...&Itemid=312
Ако има нещо неясно, метни една темичка в раздел "Софтуер" да не пълним тази тема със офтопици smile.gif
sanuvam
Справих се .. свалих го ... само последно постче да ми кажеш как да сваля торента със самата програма ?

by krisku: статийката :-))

Благодаря ! ! ! by мимс smile.gif
Blow
Някой може ли да ми помогне в намирането на игрите Bubble Bobble World,Bubble Bobble TNA? Искат регострационни кодове и имена,обърнах целия нет,но никъде не намирам правилните. Има ли някъде кракната версия?

Благодаря ви много!
PIPO
Търся игра която е подобна на Arcanoid Ако се сещате една игра с топче и отгоре едни тухли и ги разбиваш с топчето и целта е да не падне топчето
K_f_R
МИ аз търса 2 рома за емулатора MAME 32 така трябват МИ- MArvel vs SNK ! и MARVEL vs CAPCOM 2!
мерси ако някой ги намери smile.gif
f0rgy
Ах преди като бях малък(малък силно казано но да кажем по-малък 5.gif )имаше една игра дето по залите супер много хора я зарибяваха..Поправяш коли,там по двигателя,слагаш винили ау мау много зарибена игрица.Ако някоя я има да даде линкче,плс smile.gif
3pacalypse Now
Търся 3те части на Фатал Фрейм Независимо за кви конзоли или платформи smile.gif По възможност да е за Екс Бокс
_CarlCox_
Цитат(3pacalypse Now @ Feb 18 2007, 22:27) *
Търся 3те части на Фатал Фрейм Независимо за кви конзоли или платформи smile.gif По възможност да е за Екс Бокс

arenabg.com isohunt.com
В DC++, поне в хъбовете, които посещавам я нямаше. Може да пробваш в някои по-големи геймърски хъбове. Успех smile.gif

ПП Хало 2 нали щяха да я правят и за PC, но щяла да върви само под Windows Vista, така че ако някой може да намери линкче....
malkatalamia
Бих желал, ако някои има играта Vampire The Masaqure Blood... (незнам дали точно го написах ама в games я има) да я пусне в торентите и ако може да даде един линк тука много ще съм благодарен или пък ако я има да я качи в дс++ да я дръпна на бързо.Благодаря предварително!

1.4. Темите и постовете трябва да са на кирилица! Ако нямате кирилица можете да ползвате кирилизаторите (от Fixer)

f0rgy
Някой да има Crimsonland confused.gif
Fixer
malkatalamia името на играта е "Vampire The Masquerade Bloodlines" можеш да я изтеглиш от тук smile.gif
3pacalypse Now ако ми кажеш как е на английски език името на играта ще се опитам да ти помогна wink.gif
_CarlCox_ намерих няколко, но немога да разбера, коя е 1, коя е 2 част на играта затова виж тези: Halo Zero или Halo Combat Evolved.
K_f_R
аз иамм CRIMNSONLAND брат ! пиши да ти я дам!
^^BIG`smile^^
Някой ще ми каже ли от къде мога да си намеря емулатор за PLAYSTATION едиколко си, защото има супер яки игрички, които обаче не мога да си играя на компа, а нямам PS sad.gif
_CarlCox_
Цитат(Fixer @ Feb 25 2007, 12:04) *
...
_CarlCox_ намерих няколко, но немога да разбера, коя е 1, коя е 2 част на играта затова виж тези: Halo Zero или Halo Combat Evolved.

Ами доколкото разбрах играта още не е излязла sad.gif Иначе линковете които си намерил са за първата част... мерси все пак за отделеното време smile.gif
f0rgy
Търся "The Nightmare before Christmas:Oogies Revange" help[1].gif
PIPO
Търся играта Need for Speed V Porsche Unleashed търся версия която да е изпробвана и да работи под XP и да не създава проблема-Изхвърляне от играта докато играеш!
Търся версия,която някой я е пробвал,защото сега тегля 1 преди това съм инсталирал 3 или 4 и нито една.Рових се в форуми и тем-подобни но нищо!
Fixer
PIPO здравей smile.gif ! Свали играта от тук. По надолу на уеб страницата ще видиш, че пише "Works on WinXP.". По надолу от това, ще видиш, че има определени инструкций за инсталирване на играта незнам дали си ги спазвал същите, но този път ги следвай, също така написани са и cd keys, дано да няма проблеми. Успех! wink.gif
iliony
Цитат(^^BIG`smile^^ @ Feb 25 2007, 17:29) *
Някой ще ми каже ли от къде мога да си намеря емулатор за PLAYSTATION едиколко си, защото има супер яки игрички, които обаче не мога да си играя на компа, а нямам PS sad.gif

Пробвай от тук http://www.psone.hit.bg/ , мисля,че ще останеш доволен...
K1llerAngel
Цял ден тарса Цс 1.6 Свалих от датата една ама с друга графика току що свалих другафайла преебан та дайте ми няква дето да си е направа че ми умръзна майна
the_mouse
CS 1.6 with bots
K1llerAngel
Мерси
M!7ko0o0ooo
Търся играта Men of valor . Никъде не мога да я намеря, а на някой намерени торенти не развивам скорост над 14 кб/с sad.gif
Fixer
M!7ko0o0ooo опита ли от zamunda.net? Ако не опитай smile.gif
M!7ko0o0ooo
Ми аз винаги първо от там пробвам...много рядко се намира кой да ми сийдва тоя торент sad.gif
Jolly_GirL
Аз търся The Sims 2 seasons,по възможност да не е от zamunda.net или arenabg.com,защото от zamundata на 50% от инсталацията ми излизат някакви грешки,а от арената на 92% unsure.gif
gibona
Тука ми дадоха листче, което го е писало дете 1-2 калс smile.gif
Написало ми е "Лоранс да Ааркрав дъ Бърни просън" или поне аз така го чета. Някой да може да ми помогне поне какще стане играта на англиски smile.gif
iliony
Цитат(gibona @ Mar 19 2007, 13:08) *
Тука ми дадоха листче, което го е писало дете 1-2 калс smile.gif
Написало ми е "Лоранс да Ааркрав дъ Бърни просън" или поне аз така го чета. Някой да може да ми помогне поне какще стане играта на англиски smile.gif

Най-вероятно става дума за "Четеримата танкиста и кучето", но съществува (макар и минимална) вероятност това да е WoW-the Burning Crusade biggrin2.gif
toe_moe
Абе аз вече писах тема, мааа се пак и тука да пиша... Търса МНОГО една игра. казва се FATE. Ако на някой нещо ше му помогне да се сети /ако я е виждал/ ето сайтчету на играта: http://www.playfate.com/ Айде моля ви са, ако някой може да я намери. Аз иам само Демото, ма то можеш супер малко да го играеш... Баси търсил съм играта на 298577235 места, и я няа mad.gif wacko.gif
Крадец на рози
Цитат(toe_moe @ Mar 20 2007, 20:35) *
Абе аз вече писах тема, мааа се пак и тука да пиша... Търса МНОГО една игра. казва се FATE. Ако на някой нещо ше му помогне да се сети /ако я е виждал/ ето сайтчету на играта: http://www.playfate.com/ Айде моля ви са, ако някой може да я намери. Аз иам само Демото, ма то можеш супер малко да го играеш... Баси търсил съм играта на 298577235 места, и я няа mad.gif wacko.gif

Сега ти я търся в аренабг без търсачка става малко по-бавно, все пак са 2000 игри, до 30-40 минутки ако я има ще ти дам торента, ако не можеш да го свалиш аз ще ти я сваля и кача в дата.бг smile.gif

Edit: Прегледах ги всичките, НЯМА Я 100% Това ли е точното й име? И в нашия тракер я няма...
iliony

Я виж тук дали става въпрос за същата игра тук : цък
toe_moe
Цитат(Крадец на рози @ Mar 20 2007, 20:51) *

Сега ти я търся в аренабг без търсачка става малко по-бавно, все пак са 2000 игри, до 30-40 минутки ако я има ще ти дам торента, ако не можеш да го свалиш аз ще ти я сваля и кача в дата.бг smile.gif

Edit: Прегледах ги всичките, НЯМА Я 100% Това ли е точното й име? И в нашия тракер я няма...

Ами в сайта "playfate.com" (писал съм го в първия ми пост. Така се казва, уж... Пък и аз на демото, иконката ми е с име "FATE DEMO".. Нз... Може и друго да е името, но силно се съмнявам. Да бе аз много съм я търсил.. ма без успех... mad.gif
toe_moe
Цитат(iliony @ Mar 20 2007, 22:53) *

Ми аз гледам, гледам.. Търсаописание на играта да вида дали е тая за дето говора... Ма айде ше се опитам да я свала... Ма още без упех (свалям), щот май няа Seeders мн мн... hung.gif
EDIT: Вече започна да са сваля... Ииии УАУ! Свалям с 0KB/s biggrin.gif Пише ми че след точно "2d14h39m", демек след 2 дни, 14 часа и 39 мину8ти ше съм я свалил uhhh.gif
PIPO
Търся играта Bus Driver торент морент,каквото и да е ! Мерси !
Fixer
PIPO не съм 100% сигурен, но виж това.
iliony
Цитат(iliony @ Mar 20 2007, 22:53) *

100% играта е същата, която търсиш. Аз я свалих, инсталнах я(има и крак) и поиграх малко без проблеми. Наистина е зарибяваща- падам си по тоя тип игри!!! Радвам се че успях да ти помогна да я намериш- дано да нямаш проблеми с тегленето. Успех!!!
K_f_R
GunZ online търся аз!! OT официалния сайт няма никъв сийд което значи че ще я свалям към 1 месец! >>/?,
<~MAKAKA~>
Търся iddqd.iso.Вътре са всички доом серии+още доом фаилове.
В оригиналната тема вече го няма sad.gif
Sothebys
Търся един от експенжъните на Battlefield 2 - Euro force.Намерих го в торентспай, ама сийда e много умрял, а играта ми трябва до вечерта.Help i need somebody, help, not just anybody smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.