Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Търся играта ***
GGbit.info > Развлечение > Игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
delta717
извинявайте при инсталацията ми стига до тези проценти!
Rise of Day
QUOTE(delta717 @ Dec 29 2005, 12:35 PM) *

Търся The Lord Of The Rings - The Battle For the Middle Earth!Свалял съм я 2 пъти и при инсталацията някъде към 66-67 процент ми спира и търси некъв файл който го има на диска,ама неще да го запише!Търся играта да не е бъгава!Мерси предварително!

Въпреки, че тук не е мястото на този пост и с риск да наруша правилата, но само с една единственна цел - да помогна, ще обясня:

Ирата не е бъгава, просто взимаш диска и с "UltraISO" или "IsoBuster", и го разкомпресираш, и от папката където си го разкомпресирал я инсталираш.
Успех!!!!!!!

П.П. ГОЛЯМ ФЕН СЪМ НА ТАЗИ ИГРА !!!!!!!!!!
delta717
QUOTE(Rise of Day @ Dec 29 2005, 07:20 PM) *

Въпреки, че тук не е мястото на този пост и с риск да наруша правилата, но само с една единственна цел - да помогна, ще обясня:

Ирата не е бъгава, просто взимаш диска и с "UltraISO" или "IsoBuster", и го разкомпресираш, и от папката където си го разкомпресирал я инсталираш.
Успех!!!!!!!
П.П. ГОЛЯМ ФЕН СЪМ НА ТАЗИ ИГРА !!!!!!!!!!

Е добре де от къде да ги взема тези програмиconfused.gif!?!?!?!?!?!Много ще съм ти благодарен защото много искам да я играя!
pingvin4eto
Пляк

Enjoy
delta717
Абе пичове,баси играта дет е!По капризна игра не съм виждал!Разхиврирах исото със "ISOBuster"и почвам инсталацията и ми иска диск а всъщност аз от компютъра стартирам инсталацията!После вкарвам диска във D-Tools и стига точно до 64% и ми казва че някъв файл дет въобще не ми треа че е "Ocurred with error"а този файл е някъв "read me"! 14.gif 19.gif Надявам се някой да каже какво по-точно трябва да направя защото си изчерпах идеите!!!!!!!!благодаря предварително! worthy.gif
The Shaman
Ами копирай си крака в дира на играта де.Виждам,че става въпрос и за някакъв пач,но го няма при играта...

1. Unrar.
2. Install the patch.
3. Copy over the cracked executable located in the Crack dir to your
install directory.
4. Play the game.
delta717
Ама аз не съм я инсталирал още!За какъв пач ми говориш?!?!?!?!
kokySX
Играта се казва NOX и е RPG подобна на Diablo!
Поверил съм всички възможни търсачки,но не мога да я открия!
The Shaman
QUOTE(kokySX @ Jan 4 2006, 05:36 PM) *

Играта се казва NOX и е RPG подобна на Diablo!
Поверил съм всички възможни търсачки,но не мога да я открия!

http://ts.searching.com/torrent/334749/Nox_2CD

И само да отбележа...Диабло да го духа пред Нокс (с риск да бъда линчуван).
delta717
Може ли някой като я свали да я пусне в DC++ защото от вчера съм я пуснал и още се свързва!Плс който я свяали да кажи тук във форума как е и името му да я дръпна!Благодаря предварително! worthy.gif
vIkToRsHeFa
Свамям я от локалния в момента ще я пробвам дали работи и ще ти я сложа в дц++

ника ми е GgBiT.InFo ще я пусна директно като директория smile.gif
delta717
ааъъъъъ ако може и Peter Jackson's king kong сложиш ще съм ти безкрайно благодарен!
vIkToRsHeFa
Ще видя какво мога да направя по въпроса но за творото ще ми се наложи да го тегля с външен и ще ми отнеме около седмица със тази скорост от 2-3 КБ wacko.gif
delta717
пусни ЛС когато влезеш в дц++ да сваля НОКС
delta717
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Jan 5 2006, 11:29 AM) *

Аре бе Шефе влез в ДЦ++ да я сваля тая игра НОКС
the_mouse
Syberia 3
Много ме изкефиха първите две части, искам да ви питам чували ли сте за трета?
The Shaman
QUOTE(the_mouse @ Jan 5 2006, 04:56 PM) *

Syberia 3
Много ме изкефиха първите две части, искам да ви питам чували ли сте за трета?

За сега абсолютно никаква информация.
vIkToRsHeFa
QUOTE(delta717 @ Dec 29 2005, 12:35 PM) *

Търся The Lord Of The Rings - The Battle For the Middle Earth!Свалял съм я 2 пъти и при инсталацията някъде към 66-67 процент ми спира и търси некъв файл който го има на диска,ама неще да го запише!Търся играта да не е бъгава!Мерси предварително!

QUOTE(vIkToRsHeFa @ Jan 5 2006, 11:29 AM) *

QUOTE(vIkToRsHeFa @ Jan 5 2006, 12:02 PM) *

Ще видя какво мога да направя по въпроса но за творото ще ми се наложи да го тегля с външен и ще ми отнеме около седмица със тази скорост от 2-3 КБ wacko.gif

Носка има да го свалям още няколко дена до седмица трябва да го сваля а лорд оф да рингс съм го шернал в дц-то може да го пробваш ако да речем нещо при доунлоада последния път не е бил както трябва и за това да ти е правило проблеми.
Поздрави !
delta717
Извинявай,че не бях в ДЦ++ ама ме нямаше вкъщи тук тея дни в смисъл на вън по магазини па и принтер си взех и по него бая време отделих!
Modjo
и аз търся lineage 2 гледам че я е имало на фтп-то ако някой я има може ли пак да я качите да я сваля ако ли не ще си я сваля от някой торент...
WarezRu
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=3320&hl=lineage ей тука май шефа е писал цяло ревю има и линк за довнлоад smile.gif
Modjo
да това го видях аз от там почнах да я свалям ама супер бавно и затова питам ако някой я има и може да я качи на фтп-то да не си играя да я свалям от там(за сега ми остават 28 часа да я сваля от оня сайт)
vIkToRsHeFa
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=3320 4.gif
Modjo
мерси и тук я свалям бавно ама ще чакам 10.gif за сега съм на 35 % още само 27 часа 18.gif
delta717
Търся пач за УоУ 1.8.(абе 1.8.0 е най добре) ама да го сваля fast,че бързам да видя нещо!От Хеадофф след 3 часа ще го свали!

Абе сега прочитам във хеадофф абе треа да свалям всички пачове от 1.0 до 1.8?confused.gif??Хахахаха баси прецаквацията,моля ви намерете ми пач много ми трябва много ви моля!
vIkToRsHeFa
Дай линкове точнмо кое ти трябва и ще ти ги дръпна...
delta717
Споко аз си направих пача сега търся някой който да ми обясни как работи D2jsp - това е бот за Diablo 2 LoD т.е. симулира игра и предметите които са се паднали ги пази и съответно и XP-то!Моля моля моля моля моля моля ви обяснете ми че ако не пусна бота,не мога да играя немам нищичко! worthy.gif worthy.gif worthy.gif !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Благодаря Предварително!
NightKiller
Някой може ли да намери от някой БГ сървър демото на Star Wars Empire At War?Мноо ми тряя а от чуждите сървари телгя изключително бавно и ще се проточи с дни....Благодаря предварително!
Sothebys
QUOTE(NightKiller @ Jan 19 2006, 06:27 AM) *

Някой може ли да намери от някой БГ сървър демото на Star Wars Empire At War?Мноо ми тряя а от чуждите сървари телгя изключително бавно и ще се проточи с дни....Благодаря предварително!

http://www.arenabg.com/details.php?id=31101

Ако случайно не си регнат в арената използвай торента от тук ftp://ftp.ggbit.info/Sothbiss/
NightKiller
QUOTE(Sothbiss @ Jan 19 2006, 08:00 AM) *

http://www.arenabg.com/details.php?id=31101
Ако случайно не си регнат в арената използвай торента от тук ftp://ftp.ggbit.info/Sothbiss/

Регнат съм biggrin2.gif Благодаря ви много за бързата реакция 4.gif
baksi99
Izvinqvaite 6te moje li nqkoi da mi kaje ot kade moga da namerq igrata FA Premier League Manager 2002 ima q v sarvara no ne mi trgva ako ima nqkakva specifika koqto neznam molq kajete mi.
WarezRu
QUOTE(baksi99 @ Jan 20 2006, 12:36 PM) *
Izvinqvaite 6te moje li nqkoi da mi kaje ot kade moga da namerq igrata FA Premier League Manager 2002 ima q v sarvara no ne mi trgva ako ima nqkakva specifika koqto neznam molq kajete mi.

Уточни какво ти изписва wink.gif най вероятно си мисля че не си сложил крак huh.gif най-често срещан проблем.
baksi99
QUOTE(WarezRu @ Jan 20 2006, 01:44 PM) *

Уточни какво ти изписва wink.gif най вероятно си мисля че не си сложил крак huh.gif най-често срещан проблем.

ДАЛИ Е ОТ ТОВА ПИШИ МИ ДА СЛОЖА СД , КАКЪВ КРАК ДА СЛОЖА И ОТ КАДЕ ДА ГО ИЗТЕГЛЯ
The Shaman
QUOTE(baksi99 @ Jan 21 2006, 02:59 PM) *

ДАЛИ Е ОТ ТОВА ПИШИ МИ ДА СЛОЖА СД , КАКЪВ КРАК ДА СЛОЖА И ОТ КАДЕ ДА ГО ИЗТЕГЛЯ

Трябва да го има в инсталационната папка на играта.
Fairina
Здравейте!
Ако може някой да ми помогне да намеря една игра - Blood Omen 1 (първата част на Legacy of Kain), само че пълната версия (с филмчетата и всичко), а не CD-rip-a. В локалния за игри я има, обаче не е пълен архивът и ми иска 26 част за да продължи разархивирането, а такава няма.
10x предварително.
WarezRu
Дали е това? (това е торент,отваряш го с някой торент клиент и почваш да сваляш)
Fairina
Да, това е! Благодаря много! biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Е, то с тази скорост ще го сваля след 10-12 дни, ама нищо! Струва си чакането, като се има предвид, че никъде другаде я няма!
10x 4.gif
stapos
Препоръчайте ми игра която да е в стила на ет тази - "Blade of Darkness"
Задължително да е само с хладни оръжия.
The Shaman
QUOTE(stapos @ Jan 27 2006, 02:45 PM) *

Препоръчайте ми игра която да е в стила на ет тази - "Blade of Darkness"
Задължително да е само с хладни оръжия.

Arx Fatalis
Fable: The Lost Chapters
Forgotten Realms: Demon Stone
Gothic
Neverwinter Nights
The Bard's Tale
Vampire: The Masquerade
stapos
QUOTE(THE SHAMAN ™ @ Jan 27 2006, 02:54 PM) *

Arx Fatalis
Fable: The Lost Chapters
Forgotten Realms: Demon Stone
Gothic
Neverwinter Nights
The Bard's Tale
Vampire: The Masquerade

16.gif Мислех че никой няма да предложи. rolleyes.gif Доволен. Мерси.
borbo
Здравеите , от доста време тарся табла ( Backgammon ) , ште се радвам ако някои ми помогне !
TheDarkOne
Търся Starship troopers , но не тази дето сега излезе, а стратегията от 2002 или 2001, абе там някъде беше.
WarezRu
QUOTE(borbo @ Feb 1 2006, 03:58 PM) *
Здравеите , от доста време тарся табла ( Backgammon ) , ште се радвам ако някои ми помогне !

http://ts.searching.com/torrent/479913/Bac...v_24_pc_install , http://ts.searching.com/search.asp?h=B5555...=26&submit.y=11 (торенти-само ги отваряш с някой торент клиент(поянснявам ако си незнаещ,не е нужна регистрация wink.gif )

QUOTE(TheDarkOne @ Feb 1 2006, 04:19 PM) *
Търся Starship troopers , но не тази дето сега излезе, а стратегията от 2002 или 2001, абе там някъде беше.

http://ts.searching.com/search.asp?h=&quer....x=0&submit.y=0 ?
borbo
Извинявай но торента не е активен т.е. няма сиидъри , така че чакам още ако може някои да ми помогне ! Тарся табла ( Backgammon ) !
WarezRu
QUOTE(borbo @ Feb 1 2006, 07:09 PM) *
Извинявай но торента не е активен т.е. няма сиидъри , така че чакам още ако може някои да ми помогне ! Тарся табла ( Backgammon ) !

е виж тука http://ts.searching.com/search.asp?h=B5555...=26&submit.y=11
първите няколко са с по няколко сийдъра wink.gif
Chakala
От известно време търся играта " Trophy hunt(er):mountain man"някой знае ли от каде
мога да си я дръпна? wink.gif
vIkToRsHeFa
Това confused.gif
http://ts.searching.com/torrent/411785/Trophy_Hunter_2003

Само имай в предвид че е на торент и няма много сиидъри тоест със седмици може да се сваля... Но това е единственото място където го намерих. sad.gif
Chakala
Мерси много...ами ще почакам "малко" пак да видим....до пролет дано се свали....за сега се свалиха 0.01% 19.gif smile.gif smile.gif
gandalf
някой знае ле от къде мога да сваля bubble bobble nostalgie 2?ще съм му много благодарен.
Adrift
Търся NBA 1999, 2000, 2001 или 2002. В локалните ги няма. Има 99 но единият файл е прецакан и не може се архивира.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.