Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Търся играта ***
GGbit.info > Развлечение > Игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
vIkToRsHeFa
QUOTE(_CarlCox_ @ Aug 26 2005, 12:52 AM)
Търся тази игра Scorched3D. От download.bg нещо немога да я драпна.
Благодаря ви предварително
*

http://www.download.com/Scorched3D/3000-7486_4-10424704.html

А това второто не можах да разбера какво ти трябва... 14.gif
3pacalypse Now
хора стра6но мн ми трябва играта `Silent Hill` за Плеистейшьн 1 !но аз нз саитове за сваляне на игри за Плеистейшьн 1!:( плс кажете от каде да я сваля! тфа за мен е кату религия!превартял сам си4ки 4асти без 1вата!а пьк я има само за Плеистейшьн 1!:((
_CarlCox_
Благодаря ти GgBiT.InFo вече я дръпнах. За кое второ става въпрос. Аз търсех
само тази игра.
storm
GGbit.info Дай ми само точни линкове към играта за да няма грешки и ще ги сваля...

Съжалявам че малко се забавих с линка , ама за момент съвсем изключих , поне сега като се върнеш ще ти съм ти приготвил работа biggrin.gif Ето това е линка към торента на играта точно laugh.gif приятно сваляне 4.gif Halo 2 torrent
_CarlCox_
Това е Halo 2 за PC, а не за PS или разни такива. Така ли е jorro
storm
Ахам за PC e , аз само с такива мога да се оправям biggrin2.gif
_CarlCox_
Ок. Това е страхотно, но аз от там ще я тегля 1 месец
сигурно. Както и да е важното е, че най-накрая можем да
играем продължението и на РС
WarezRu
Значи трябва ми CS 1.5 който я има хайде да се уговорим в колко часа да си пусна фтп-то и той да ми я качи на фтп-то wink.gif
Hacko
Търся "Jamella"-(Правиш си хакнат герой) за диабло версия 1.10 много ми трябва благодаря wink.gif
sirnito
Някой ако може да ми даде линк за играта Tron 2.0 . Има я в Арената ама искат да сан Супер Потребител, а пак немам 4 лв. в картата за да им изпрата 2 СМС-а.
vIkToRsHeFa
QUOTE(sirnito @ Sep 14 2005, 12:39 AM)
Някой ако може да ми даде линк за играта Tron 2.0 . Има я в Арената ама искат да сан Супер Потребител, а пак немам 4 лв. в картата за да им изпрата 2 СМС-а.
*

Даи ми точен линк и ще я сваля...

Търся "Jamella"-(Правиш си хакнат герой) за диабло версия 1.10 много ми трябва благодаря

http://www.google.com/search?hl=bg&q=Jamel...D0%BD%D0%B5&lr=
sirnito
Немога да ти дам точен линк за играта, защото ако за да водя линк-а ми искат да стана Супер Потребител, а пак аз ако мога да водя линк-а нямаше да ви моля да ми я качите някъде и аз да си я изтегля от там. Някой друг ако е Супер Потрбител да каже линк-а.
vIkToRsHeFa
Офффффф имаш в предвид в каталога... Аз се чудя защо ти е суперпотребителски ранг... wacko.gif
Еи сега го пускам да се сваля... 4.gif
sirnito
10x Man!!! Ако може и в Дата-та да го сложиш защото от нея тегла бързо(но не е задължително). И все пак нерси.
_CarlCox_
Търся си игри, на които могат да играят двама души на едно РС. Нещо
като RC Cars... Ако знае някоя тякявя игра нека ми пише.
vIkToRsHeFa
QUOTE(sirnito @ Sep 14 2005, 03:55 PM)
10x Man!!! Ако може и в Дата-та да го сложиш защото от нея тегла бързо(но не е задължително). И все пак нерси.
*

ftp://ftp.ggbit.info/games/tron2.0/

QUOTE(_CarlCox_ @ Sep 14 2005, 08:19 PM)
Търся си игри, на които могат да играят двама души на едно РС. Нещо
като RC Cars... Ако знае някоя тякявя игра нека ми пише.
*

Мамето има хиляди подобни игрици... wink.gif
_CarlCox_
Не се и съмнявам. Аз си свалих разни от miniclip.com-доста забавни, но не точно каквото искам. Трябват ми ралита или пък друг ханр няма дначение.
По обемни някакви, тези в miniclip.com са по 1 МВ
Vato
QUOTE(Hacko @ Sep 11 2005, 12:48 PM)
Търся "Jamella"-(Правиш си хакнат герой) за диабло версия 1.10 много ми трябва благодаря wink.gif
*

Нака, защо не ми каза, аз щях да ти я пратя! mrgreen[1].gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(_CarlCox_ @ Sep 16 2005, 04:34 PM)
Не се и съмнявам. Аз си свалих разни от miniclip.com-доста забавни, но не точно каквото искам. Трябват ми ралита или пък друг ханр няма дначение.
По обемни някакви, тези в miniclip.com са по 1 МВ
*

Пращам ти допълнително ПМ с локално адресче ( надали ти се занимава с друг доунлоад на по големи игри... rolleyes.gif )
sirnito
GgBiT.Info 10x за играта.
Сега едва ли ще мога да изтегла много от нея ама утре ще гледам да я изтегля или поне да се опитам.
FrAgMaKeR
Интересува ме заглавието на една игра. Можеби е от преди 2-3 години, и се разправяше за някакъв много корав пич, който умира и после господ му дава задача да отиде в ада и да помогне на сатаната, защото в ада се готви преврат.. и трябва там да трепи някви бебенца (демони) и такива разни простотии изобщо играта е пълна изродия от към сценарии, но от към геймплей и графика е страхотна.. самоче не съм я играл, а само съм гледал нейно ревю по Мист.. ако някой се сеща коя е тази игра (заглавието), моля да каже.. smile.gif
ivoat16
Търся TOCA Race Driver 3, ако може да я качите на сървъра че май е цяло ДВД
vIkToRsHeFa
QUOTE(ivoat16 @ Oct 5 2005, 10:09 AM)
Търся TOCA Race Driver 3, ако може да я качите на сървъра че май е цяло ДВД
*

ToCA Race Driver 3 PS2 - February 2006 май още не е излязла wink.gif
ivoat16
извинявам се, недоглеждане от моя страна. мерси за инфото.
3pacalypse Now
тьрся GUIDE за Nancy Drew :Last Train To Blue Moon Canyon вьв други 4иитьрски саитове не можах да намера
vIkToRsHeFa
cheat guide или confused.gif

Ето ти ревю на играта но така и не разбрах какво точно ти трябва... (сори за което)

http://www.gamespot.com/pc/adventure/nancydrewlasttrain/
M@D_MAX
Търся Final Fantasy (която и да е 4аст), но не мога да я намеря никъде. Ако можете да ми я намерите или да дадете link към нея 6те съм признателен.
biggrin2.gif
FrOsT^W1zArD
Хора търся Crearure Conflict доста дълго и не мога да я открия! Играта 100% е излезнала на 9 септември.
10х предварително.
vIkToRsHeFa
QUOTE(FrOsT^W1zArD @ Oct 24 2005, 01:45 PM)
Хора търся Crearure Conflict доста дълго и не мога да я открия! Играта 100% е излезнала на 9 септември.
10х предварително.
*

Най вероятно имаш в предвид "Creature Conflict" но за жалост играта до колкото виждам от тук : http://boom.bg/auctiondetails.php?id=101804 e унгарска и малко хора проявяват интерес към нея ... sad.gif

PS.Може да я има само в дата.бг но трябва да уцелиш "Ненатоварен период" 14.gif
The Shaman
QUOTE(FrOsT^W1zArD @ Oct 24 2005, 01:45 PM)
10х предварително.
*

Все пак ще я има.

PREVIEWS- http://pc.gamezone.com/gzreviews/r24180.htm

SCREENSHOTS- http://www.tothegame.com/screenshot.asp?screens=11428

DEMOS- http://www.3dgamers.com/news/more/1096481185/
Sothebys
Трябва ми играта Lineage2 ,но не през торент или някакъв бг или интернационален сайт.Ако някой я има ,да свирка passifier.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(Sothbiss @ Oct 28 2005, 09:13 PM)
Трябва ми играта Lineage2 ,но не през торент или някакъв бг или интернационален сайт.Ако някой я има ,да свирка  passifier.gif
*

КАкто явно знаеш има я в датата и я има и в dc хъба в момента !
Sothebys
Знам ,че в датата я има ,но на мен ми трябваше някой ,който да ми я прати по дцц.Погледнах там ,но я нямаше. huh.gif
WarezRu
А този който чакаш да ти я прати,според теб от къде я е изтеглил?И той от датата или от някав такъв залюхан сървър-и той е чакал да си я изтегли,ЩЕ ЧАКАШ не се прави на тарикат
Bebo
Търся играта:WWF или по-разбираемо кеча
vIkToRsHeFa
QUOTE(Bebo @ Oct 29 2005, 10:25 PM)
Търся играта:WWF или по-разбираемо кеча
*

http://torrentspy.com/search.asp?query=WWF...=19&submit.y=12

QUOTE(Sothbiss @ Oct 29 2005, 01:25 AM)
Знам ,че в датата я има ,но на мен ми трябваше някой ,който да ми я прати по дцц.Погледнах там ,но я нямаше. huh.gif
*

Swаля се няколко дена но бавно...
До няколко дни ще е в фтп-то ни !
JanTigana
Търся Quake3 - Първият които излезе(черния),които беше само за Multyplay
The Shaman
QUOTE(JanTigana @ Nov 2 2005, 06:00 PM) *

Търся Quake3 - Първият които излезе(черния),които беше само за Multyplay

Quake III: Arena ? Quake III: Team Arena ?
JanTigana
Quake 3 Arena - Но първия които се появи, само за multyplay без Sigle play
vIkToRsHeFa
QUOTE(JanTigana @ Nov 2 2005, 06:09 PM) *

Quake 3 Arena - Но първия които се появи, само за multyplay без Sigle play

Пращам едно ползотворно линкче...
Ако не върши работа постни тук за да видим но мисля че ще свърши работа... wink.gif
JanTigana
тц biggrin.gif не ми върши работа,тва дет си ми го пратил е линк към червения които излезна по късно и има сингъл плеър
dwigga
Търся 2 игри за PS1? Soul Blade и Tekken 3???
Моля помогнете!!! worthy.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(One_Shot @ Nov 3 2005, 09:07 PM) *

Търся 2 игри за PS1? Soul Blade и Tekken 3???
Моля помогнете!!! worthy.gif

http://torrentspy.com/search.asp?query=ps1...x=24&submit.y=9

A другите ги има само за ps2 ... sad.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(Sothbiss @ Oct 28 2005, 08:12 PM) *

Трябва ми играта Lineage2 ,но не през торент или някакъв бг или интернационален сайт.Ако някой я има ,да свирка passifier.gif

ftp://ftp.ggbit.info/@else_things/games/line%20age%202/ свалих играта само ще те помоля като си я свалиш и ти да ми се обадиш за да не заема място защото все пак е 2ГБ... 14.gif

ПП. Препоръчвам ти да ползваш фтп клиент защото преи директен доунлоад мрежата може да прекъсне и ...
delta717
Victorshefa pls не я изтривай и аз я свалям моля те 10х предварително!
WarezRu
И аз я свалям не я прекъсвай wink.gif-ще я запиша на диск ако на някой му потрябва smile.gif
vIkToRsHeFa
Естествено че ще я пазя все пак 4 дни я свалям...
Ще я държа още към седмица колкото си е срока...
WarezRu
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Nov 4 2005, 06:54 PM) *

Естествено че ще я пазя все пак 4 дни я свалям...
Ще я държа още към седмица колкото си е срока...

Аз я свалих вече,благодаря на ШЕФА 4.gif 4.gif 4.gif -ако някой вземе да свали кеча от някаде.....страшно ще стане-щот аз я търся по торентите ама то няма такива как са викаха сийдъри,и ако някой има възможност да я свали и да я качи ще му бъда много 100000000000000000x biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.