Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Cryin' Won't Help You Now"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2
ludoto_tedi
"Cryin' Won't Help You Now"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (8:00-9:00 p.m. ET)
5 май 2008 година

Лукaс изследвa състоянието нa сърцето нa Дaн, явно сърцето ще е причинaтa за товa че умирa. Хейли не искa дa допусне Дaн в животa нa Джейми, Пейтън се опитвa дa притъпи чувството си за винa за раздялата нa Лукaс, Мaут получaвa шaнс дa стaне спортен коментaтор.

П Р О М О

Официални снимки:

5.16 Episode -Music:
Tim Williams - "Builds & Explodes"
Arden Kaywin - "When Will It Happen"
Tom Hanson - "My Love In Blue"
Low vs Diamond - "Song We Sang Away"
Paper Route - "Second Chances"
Gavin DeGraw - "In Love With A Girl"
Jack Savoretti - "Between The Minds"
Augustana - "Twenty Years" (CODA)

ZIP (credit: http://community.livejournal.com/othmusicthread/)

5. 16 Episode- Music@Data.bg by borko

5.16 Download:
One.Tree.Hill.S05E16.hdtv.xvid-2hd @ Data.BG
One.Tree.Hill.S05E16.hdtv.xvid-2hd @ Zamunda.Net

5.16 Субтитри:
One Tree Hill 05x16 subtitles@subs.sab.bz
Sway
Теди, ама си написала, че епизодът ще излезе на 28 април 2008 година.. smile.gif А той излиза на 5-ти май. Иначе представяш ли си - днес две серии, не една!!! woohoo.gif

Промото е интересно, нооо и подвеждащо -- не мисля, че Дан умира, това е ПОСЛЕДНОТО, което бих повярвала на този етап...
vesko_oth_fen
в промото на паметника пише DAN SCOTT shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif
това може да означава че или ще умре или си представя неговия паметник shocking.gif confused.gif много сълзи и много драма в този епизод sad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gif
Sway
Да бе, как ли няма да ревна за Дан... Хладнокръвните братоубийци нещо не ме разчувстват. Особено като няколко серии назад съм гледала жената, която ще трябва цял живот да живее без любимия си човек и детенцето, което никога няма да познава баща си...

Но споко, фенове на Дан - няма да умре. Твърде главна линия в сериала е - все пак кажи-речи той е злото - няма друго, и ако го махнем - кво ще гледаме, само любовни дилеми. Няма да стане това...

Пак ще има сън или представяне или нещо такова, както Лукас беше видял веднъж гроба на Пейтън, после и своя гроб в четвърти сезон...
Mr. Winchester
Е, вече ако и Дан умре то ще стане много тъпо, имаше една интрига и то с него иначе дано вкарат някой друг убиец че онея старите ги избиха mrgreen[1].gif -Данте, Дерек(Иън) и там още кви бяха...то не че ако остане жив ще убие някой тоя Дан-аз не вярвам да убие още някой , сега като го гледам се разкайва заради убийството на КИйт...така че нищо чудно и той да умре заедно с Линдзи , защото иначе Лукъс няма да се върне при Пейтън tongue.gif
Jordan
много рано е Дан да умира, та той оняден се появи и вече ляга да мре dry.gif
По-скоро и аз съм на мнение, че нещо сънува или си представя.
Тея обаче ебаси постните промота почнаха да правят, по едно нещо и край, на тва промо ли му викат mad.gif
sulu
Според мен не си представя, а си е поръчал надгробния камък предварително и просто гледа как му го докарват на гробището.
Да се надяваме, че епизода ще е хубав smile.gif
Syleena
с тва промо никакъв интерес не предизвикаха у мен, не знам защо така... иначе заглавието е много правилно - и да плаче, и да не плаче Дан няма как да си помогне,тоя път и мръсните му номера няма как да го отарват. Но и аз не мисля, че ще умре - все пак след като беглото му подобие(майката на Брук) го няма, ако той си замине кой ще е лошия confused.gif не мисля
Катeто
На мен заглавието ми е доста по-интересно от промото,те наистина взеха да псуакт тъпи промота.Да Дан,мнооого интересно dry.gif Пък и той сигурно сънува,май вече нищо не може да ни изненада щом и от промотата не се трогваме biggrin2.gif Иначе дано поне да е интересен епизода,тъкмо взе да става интересно.
meri_ans
според мен Дан лъже и не е болен а това е само за да се върне в живота на Лукъс и Нейтън и най-вече в живота на Джейми

П.П. разкарайте го тоя тапънар uhhh.gif uhhh.gif uhhh.gif uhhh.gif 2039[1].gif 2039[1].gif 2039[1].gif 2039[1].gif
peyton_lucas_brooke
Не вярвам Дан да умре.. shocking.gif
Но идеята да убият Линдзи не е лоша.. worthy.gif то момичето не е лошо ама просто не трябва да е с Лукас rolleyes.gif
♥Didito♥
Цитат(peyton_lucas_brooke @ May 3 2008, 21:54) *
Но идеята да убият Линдзи не е лоша.. worthy.gif то момичето не е лошо ама просто не трябва да е с Лукас rolleyes.gif

Кой пък казва, че не трябва да е с Лукас unsure.gif Появява се няква нова героиня и трябва да я убият ли. Баси логиката дето я имате бе dry.gif Според мен Дан ще умре, но то промотата винаги са 10 % вярни така че ...
[dEs]
Цитат(peyton_lucas_brooke @ May 3 2008, 21:54) *

Мислех изобщо да не пиша този коментар, но не се сдържах. Защо да убит Линдзи??
Защото е с Люк ли? Ами ако Пейт си беше намерила някой друг и искаше да се ожени за него? Ако ролите се бяха сменили? Какво и него ли щяхте да претрепете?

Иначе за Дан не вярвам да умре. Е поне не толкова скоро. Каза 6 месеца, от серия на серия да е минал поне 1 месец. Може да сънува.
heili
честно казано промото ми се вижда мн интересно.Нямам търпение да излезе серията за да гледам смятам,че тази серия ще бъде много интересна rolleyes.gif Честно казано неми се иска Дан да умре huh.gif надявам се някак си да се развият по-друг начин действията.Ще Бъде интересен епизод rolleyes.gif изгарям от нетърпение да го гледам rolleyes.gif
mixmaxshow
СПоред мене Дан няма да умре 100 процента,все пак е един от главните герои.А и ако Дан умре филма няма да се върти около Дан,Лукас,Нейтън и Джейми ами само около Лукас и Пейтън и завръщането на Нейтън като баскетболист и на Хейли като Певица.
girl_from_hell
то без дан ще стане скучно всички ще заживеят щастливо, не мисля че ще умре толкова лесно, но може би ще му правят трансплатация и ще вземат синовете да го видят и тогава всички ще заживеят щастливо smile.gif
djesito
Според мен има още време,докато Дан умре.Малко нелогично е толкова бързо да изчезне от сериала,та той сега дойде.Не знам това е моето мнение.Сигурно някой си го представя това или самия той си представя или сънува.
mimi_k5
Според мен Дан няма да умре,ранко му е още.Не знам защо на тая надгробна плоча на Дан пише:Loving husband,brother and father. confused.gif confused.gif confused.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif Това май хич не е вярно
neohl
То се вижда, че всичко е изградено от неговата фантазия. Не ми се вярва да стои в реално време и да гледа как му слагат плочата biggrin.gif А и врата, която се отваря и зад нея седи Лукас?... Всичко е плод на въображение wink.gif На Дан му е писано да се помъчи малко преди да умре tongue.gif
Sway
haha - щеше да е достоверно, ако на плочата пишеше 'Lousy father, husband and brother-killer' -- или просто с големи букви БРАТОУБИЕЦ... ех, кой каквото си заслужава...smile.gif
feel_me
Обаче заглавието на епизода сякаш е писано за Пейтън... sad.gif
Fanster
Да, да, да, да (иронично)!
Вие го обърнахте на ОС и Дързост и Красота. Тоя ше умре, па нема да умре, па оная ше пукне, пък нема да пукне. Кат сме тръгнали така може направо да заключим, че Деб ше се хване със Бъко, Дан ще се ожени за Линдзи, която ще му намери сърце, а той ще намери мозък за нейната мозъчна трансплантация.
Знаете колко объркан е сериала, така че едва ли Дан ще умре при положение, че ще има шести сезон. А колкото до Линдзи - това че Пейтън накрая ще свърши с Лукас не означава задължително че сценаристите ще разкарат Линдзи със нейната смърт. Стегнете се бе хора, сериала най-много от всички подобни на него се връзва с реалния живот. В него не всеки умира от несподелена любов.
LimonkaTa`
Сега ми е интересно Маут какво решение ще вземе, а за Дан - какъвто и да е бил, всеки заслужава втори шанс, а те въобще не му го дават, дори и не втори шанс, просто малко уважение и ... де да знам...
peyton_lucas_brooke
Какво уважение!? Този "мил" човечец уби брат си най-брутално.. Но според мен няма да умре..!
Sway
Цитат(LimonkaTa` @ May 5 2008, 18:38) *
[b а за Дан - какъвто и да е бил, всеки заслужава втори шанс, а те въобще не му го дават, дори и не втори шанс, просто малко уважение и ... де да знам...[/b]

А Кийт какво заслужава?
Заслужаваше ли да умре? Да не види никога детето си? Да не се ожени за жената, която е обичал 18 години?
Заслужаваше ли да бъде застрелян като куче от собствения си брат?

А втори шанс за Кийт? Ще има ли? Не. Защото в смъртта втори шансове няма.

А "уважение" и "хладнокръвен убиец" нещо не ми се връзват в едно изречение... Защото името на Дан с това трябва да се замени във всяко едно изречение. С "хладнокръвен убиец".

За СЪЖАЛЕНИЕ има и много други хора, които сега мрънкат колко несправедливо, видиш ли, се били отнасяли с Дан.

Но ако имате поне грам мозък и някакво въображение....задайте си за секунда въпроса: Ами ако Дани-бой беше убил МОЯТ БАЩА?

И после се запитайте щяхте ли да му дадете втори шанс, да го допускате до детето си, да се държите мило с него....Да кажете "абе убил баща ми - убил го, какъвто и да е, заслужава втори шанс, прегръдки и цветя" ЩЯХТЕ ЛИ?

Дотук бях и аз с впрягането.
MoLlY
Абе хора тва е просто един сериал....ко се впрягате?!?!?!
Sway
Въпроса е до ценности и идеали.
Sniper
Уха, супер беше. 10.gif
Sway
Мерси на борко за БЪРЗИНАТА с която даде линк за серията тук smile.gif

И преди някой да е попитал -- веднага щом излязат субтитри и се заемам с превода!!! smile.gif

А сега отивам на изпит rolleyes.gif

Към който ми редактира поста: ми хубу ама НЕ Е 15 серия...пък!!! sad.gif
BaRbInCeTo
Серията беше добра!
Любимият ми момет беше изражението на Лукас когато видя Пейтън по гащи 18.gif .Брук наистина е притеснена за операцията въпреки, че не го показва.Не ми хареса, че Хейли изхвърли картичката Джейми се беше постарал много.Очаквах да видя повече от реакцията на Пейтън след като прочете книгата.Маут ми беше малко скучен с Милисънт,но все пак и той е герой....Пейтън, Брук и Анджи правят голям смях, много са сладки трите.Хубаво е, че Лукас помага на Брук при такава тежка операция.Линдзи продължава да реже Лукас което вече ми прилича на един локум който го разтягат ли разтягат или да го отреже един път завинаги или да са сабират кво е тва усукване.Кю се е променил забележимо,Скилс и Джейми продължават да ме радват,а за Дан просто нямам мнение не знам какво очаква все пак отстрани изглежда, че трябва да му се даде 2-ри шанс, но ако беше убил някой мой роднина например нямаше да му простя не мисля, че държанието на Нейтън е странно в случая ,какво като не е бил близък с Кийт самата мисъл, че баща му е способен на убийство би трябвало да го отвръщава.Като цяло епизодът беше хубав, хареса ми идеята на Брук за бебешките дрешки , все пак и бебетата заслужават да са газари. 10.gif
hristin4e
колкото и да имаше тъжни части в епизода имаше и доста смешни biggrin.gif
когато Лукас беше отишъл при Брук в 7 сутринта, вместо вечерта беше много смешно... а като Пейтън излезе от стаята си и видя Лукас и започна да си дърпа тениската, направо избухнах в смях biggrin.gif велик момент biggrin.gif
Забелязах и още нещо - за първи път от 3-4 серии Чад ми направи впечатление с играта си. Явно му е било ден, наистина беше много впечатляващ wink.gif Същото мога да трърдя и за София. Невероятна игра... кара те да се усмихваш, когато се смее.. и да плачеш, когато плаче. Анджи е страхотно бебче и много ми харесват двете с Брук.
Маут и Милисънт също бяха много сладки.
Хейли и Нейтън им беше доста тежко този епизод... Аз направо незнам какво бих направила ако съм на мястото на Хейли.. ужасна е цялата история. Джейми и Скилс бяха страхотни, Кю най-накрая се поуспокои малко, което много ме радва smile.gif сцените с Нейтън и Дан ми бяха тъжни.. по-точно беше ми тъжно за Нейтън.
А за това че Линдзи даде книгата на Лукас на Пейтън да я прочете... мисля че когато Лукас разбере ще има голяма караница... незнам.. така си мисля, усещам че тая работа ще е кофти.. sleep.gif

ооооооо и да не забравя най-великото Gavin DeGraw!!! 36_1_32v[1].gif tongue.gif Още като започваше песента я познах и си пеех заедно с епизода biggrin.gif
complicated
Страхотен епизод! Наистина страхотен. Напоследък бях разочарована от последните епизоди, но този ме зарадва отново! Нямам търпение за следващия. smile.gif
brooke_scott
Цитат(hristin4e @ May 6 2008, 12:55) *
ооооооо и да не забравя най-великото Gavin DeGraw!!! 36_1_32v[1].gif tongue.gif Още като започваше песента я познах и си пеех заедно с епизода biggrin.gif

о да, тая песничка ме беше зарибила мн по едно време и мн ми липсваше музичката на Гавин, но ето поправиха се, надявам се да продължат да вкарват негови песнички за напред 3.gif happy.gif
peyton_lucas_brooke
Добре,че започнаха да правят сериите с малко хумор в тях.. biggrin2.gif мн. беше забавно Лукас как гледа Пейтън по гащи biggrin2.gif biggrin2.gif
А Маут малко се запъна wacko.gif ,но добре,че и той се оправи..
А Брук найстина в този сезон мн. ми харесва.. icon_peace.gif
Много ми е интересно какво пише в книгата,която Линдзи даде на Пейт.. blink.gif blink.gif blink.gif
Изкефих се на и на Нейтън..
Абе общо взето много добра серийка..!
marin4et000
Епизода беше супер.София и Хилари са супер актриси!Шапка им свалям.....Колкото до Дан Незаслужава втори шанс!!!Не говоря само за това,че уби Кийт...Ами как се държеше с Деб,Каран,Уайти,Хейли,Нейтан,Лукас.....Ако си спомняте той щеше да удуши Лукас щото си мислише,че той го е запалил!!!Аз не бих простила на такъв човек!!!Ама едвали ще умре......
Неочаквах Хейли да хвърли картичката...все пак Джейми се е постарал...горкото дете..ама е мн сладак....Супер комбина са със Скилс или с Кю.....Стискам палци за Пейт и Лукас и за успешна операция на Анджи smile.gif А междодругото Лукас и Брук се държат като семейство.....от тук си вадя изводи дали има нещу м/у Чад и София...още...

ludoto_mimi
Пейтън по гащи... 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

Готин беше епизода. Поне това от него, което видях - половината неща ги превъртях. Хареса ми презентацията на Брук. happy.gif
neohl
Няма да заоравам в подробности, защото мисля, че всичко беше доста ясно в епизодчето. Просто беше страхотна серия.
От началото до края нямаше нито един скучен момент. Всеки намери начин да продължи напред tongue.gif Музиката също беше на ниво wink.gif

Очаквам с нетърпение тренировките на Q и Нейтън!!!
_Jenny_
Много добър епизод smile.gif стават все по-добри smile.gif Анджи е много сладка и Бруг е супер мама wink.gif А Джеймиии smile.gif много е сладък и като говори направо се разтапям smile.gif
fenkanabrooke
Някой прави ли субтитри ?
Sway
Аз. В момента в който излязат английски започвам.

Но още няма....
Miss_Duff
Страхотен епизод.Макар да прехвърлях някои части,серията беше,уау...
Брук и Анджи са просто страхооотен тандем! xD Уникално сладки.Обичам ги. (sun)
Пейтън беше супер сладка с тази тениска на Angels and Airwaves.Ммм,физиономията на Люк като я видя така рулираше.
Много ми бяха тягостни моменти с Дан,Нейт,Хейли и Джейми.Мисля,че трябваше да дадат писмото на Джейми за Грендпа Дан... :? Хем щеше да му стане гадно,че не е могъл да опознае внука си,хем от друга страна пък щеше да се зарадва,че все пак той го е заобичал.Следователно,Хейлс май постъпи правилно.
peyton_lucas_brooke
Мн добра серия !
White_tulip
Поредната серия, която много ми хареса!
Нейт с кожено яко и гуменки - cool.gif
Пейтън и Лукас - най-сетне някаква надежда!
Маут и Мили - въобще не ми бяха скучни, даже много сладки wub.gif
Брук - справи се чудесно със ситуацията! Мисля, че еин ден ще е добра майка, въпреки, че започна доста плахо.
Хейли, Нейт, Джейми и Дан - кофти ситуация, не мисля, че има 100% правилно решение по въпроса.
Gavin DeGraw, символ.... 1095[1].gif
♥Didito♥
Епизода беше хубав. Брук беше невероятна както винаги. Накрая сцената и с Анджи много ме трогна sad.gif
Scott23
Серията е наистина много добра.
За Лукас много яко стана ситуацията като видя Пейтън и двамата се почувстваха супер неловко. Това че отново започва да се говори за баскетбол много ме зарадва. Все пак не трябва да се губи началния сюжет. Защото сериала стана доста тежичък в смисъл, че почти няма добри и разведряващи моменти. А определено в тази серия имаше доста. Брук винаги много си ме е кефила и тя ми е любимката от целия сериал .. може би единствено Джейк ми харесваше повече( но само може би). Много беше добро като тренираха фреешот(наказателни) Нейтън Кю и Джейми. За Дан смятам че доста кофти, все пак им е баща и .. в предните серии когато го биха малко така в повечко беше. Но не казвам че не си го е заслужил. Искрено се надявам Пейтън и Лукас да не се съберат. Предпочитам Брукас blush.gif а и сега с Анджи ще са хубаво семейство. Маут и Мили наистина показват една много чиста връзка blush.gif искрена без никакви проблеми и разбирания съвсем друга крайност на отношенията на другите герои. Скилс също много яко прави всичко във всички моменти е забавен . Особенно като играят с Джейми.. би бил много добър баща(или просто му липсва детството)
gotinatakuma
Субтитри има тук:
http://www.zamunda.net/details.php?id=126916
gab4i
Не знам,ама тея субтитри от замундата не ми тръгват... mad.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.