Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Cryin' Won't Help You Now"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2
djesito
Като цяло епизода ми хареса.Много ме изкефиха сцените с Брук и детенцето.Брук беше много яка.И последната сцена с Брук и детето найстина беше много искрена и мен също много ме тродна.Много ме харесаха думите на Брук.С една дума епизода ми хареса.
vesko_oth_fen
Последната сцена беше суперрр !!! Много ме искефи когат Лукас видя Пейтън 18.gif 18.gif изражението му беше направоо ... 18.gif
[dEs]
Епизода ми хареса. Сцената на Пейт и Лукас беше размазваща. а той горкия е подранил хахах. Сцените на Брук и бебето бяха много сладки, тя доказа, че може да се справя е без "скъпата" си майка. Нейтън, Лукас и Хейлс са в трудно положение. Джейми не знае какво е направил дяда му и е нормално да иска да го опознае.
vasinka_{P}
Eпизода беше хубав, и на мен ми хареса сцената с Лукас и Пейтън, много ми бяха сладки и двамата , Джейми ми беше изключително сладък в този епизод. . Брук също беше много готина с Анджи, бяха уникални двечките. Като цяло епизода ми хареса, нямам забележки biggrin2.gif
`BruKas`
Епизода беше много добър!Всички сцени Брук,Анджи,Лукас.. ми харесаха.Само че мисля,че прекаленоо много от епизода беше свързано само с Дан.. и малко ми стана тъпо ( чесно на места дори превъртах.. ) Както и да е .. нещо започна да ми домъчнява за Дан..те пък след като разбраха колко време му остава поне да му дават да вижда Джеймито ..
secretk
Нa мен пък не ми хaресa особено сериятa. Моментите с Брук и Лукaс сa хубaви, но не звучи логично, нaли уж Пейтън е нaй-добрaтa и приятелкa, пък Лукaс дa е до нея, сериозно не ми изглеждa прaвдоподобно.
Хубaво, че ще имa отново бaскетбол, време беше smile.gif Товa, че Мили дaде курaж нa Мaут беше слaдко, a цялaтa рaботa с товa Брук и Анджи отбор, беше типичнa сценa от aмерикaнски филм, бaнaлнa, но пък не беше лошa.
Определено ми беше смешно кaк Пейтън си дърпaше блузатa кaто видя Лукaс, мдa неловко си беше.
White_tulip
Направи ми впечатление, че Нейт използва същите думи към Кю за да го мотивира, думите които Дан използва за да мотивира Нейт да не се отказва от баскетбола.
Линдзи започва все повече да ми харесва, когато се дърпа на Лукас, беше много хубава в тази серия.
Брук обясняваше на Пейтън в началото на сезона как с Люк са един за друг, сега Пейт ги разправя тия глупости на Линдзи, какво оставя Линдзи да каже същото на следващата "единствена" в живота на Лукас?
Много се радвам, че виждаме Хейли зад пияното все по-често, дано скоро да има и нова песен smile.gif
Маут беше супер готин, докато се излагаше по телевизията! Разби ме направо! emoticon1 (11).gif
Dead_man
Цитат(Scott23 @ May 7 2008, 07:57) *
Серията е наистина много добра.
За Лукас много яко стана ситуацията като видя Пейтън и двамата се почувстваха супер неловко. Това че отново започва да се говори за баскетбол много ме зарадва. Все пак не трябва да се губи началния сюжет. Защото сериала стана доста тежичък в смисъл, че почти няма добри и разведряващи моменти. А определено в тази серия имаше доста. Брук винаги много си ме е кефила и тя ми е любимката от целия сериал .. може би единствено Джейк ми харесваше повече( но само може би). Много беше добро като тренираха фреешот(наказателни) Нейтън Кю и Джейми. За Дан смятам че доста кофти, все пак им е баща и .. в предните серии когато го биха малко така в повечко беше. Но не казвам че не си го е заслужил. Искрено се надявам Пейтън и Лукас да не се съберат. Предпочитам Брукас blush.gif а и сега с Анджи ще са хубаво семейство. Маут и Мили наистина показват една много чиста връзка blush.gif искрена без никакви проблеми и разбирания съвсем друга крайност на отношенията на другите герои. Скилс също много яко прави всичко във всички моменти е забавен . Особенно като играят с Джейми.. би бил много добър баща(или просто му липсва детството)

worthy.gif worthy.gif Ти го каза !
Ее единствено ми липсваше Деб biggrin2.gif mrgreen[1].gif
Tedds
Епизода беше много хубав smile.gif Брук и Анджи бяха супер,както и всички други,наистина страхотна серия smile.gif
Mr. Winchester
Епизода не беше нищо особено, но в сравнение с последните няколко епизода го биваше.
Jordan
Такам, ето ме и мен. Още снощи като гледах епизода исках да се включа и да изкажа мнение ама ми се спеше толкова много та реших да оставя за през деня.
Значи, серията беше 50:50. Половината беше съкс, другата половина беше много добра.
Ще започна с негативите към серията. Това, което ме подразни в серията беше, че въобще не беше изпипана. На сума ти места се виждаше разлика в сцените, положенията на хората в една и в следваща сцена. Щом аз съм го забелязал значи е било нещо, тъй като аз такива работи обикновено не ги доскивам.
Второто нещо, което адски ме дразнеше беше Нейтън, след него Хейли. От няколко серии насам Нейтън ми стана адски антипатичен. Толкова много преиграва, че ще вземе сам да си повярва. Какви са тея драми сега с Дан blink.gif Както бях казвал и преди не мога да схвана за какво той се вълнува толкова от убийството на човек, който едва е познавал и няма кой знае каква връзка с него. Баща му му каза, че умира, а той гледа тъпо и говори глупости. Ами Лукас "най-накрая ще се отървем от него", звучеше тъпо. Колкото и да си е заслужил всичко когато на някой му остават броени мигове живот не казваш просто така "айде, че да се отърваме". Не мога да защитавам Дан, защото знаем какви чудесии направи, но не мога и да подкрепя Лутън(лукас и нейтън biggrin2.gif ) в тяхната "ботка" срещу Дани бой. КОгато Нейтън беше на игрището с Дан, толкова дървен беше и се напъваше като някое бебе "and leave my family alone", бла-бла. И какво по дяволите е направил толкоз на семейството МУ, че все в негова защита говори blink.gif Много преиграва, и той и Лукас. Ами Хейли! Все съм я оправдавал по някакъв начин, ама да хвърлиш картичката на сина ти в кофата след като си му обещал, че ще я предадееешшшш blink.gif
Така, до тука с те неща. Да започнем с положителното в епизода. Някой спомена Мили и Маут- благодаря за подкрепата, малко сме-силни сме(тея дето им се радваме). След това новото парче на Gavin- жестокУУУ rolleyes.gif
Да ви кажа ли любимата си част от серията? Тоест едната от двете(май). КОгато Линдзи и Пейтън се видяха. Линдзи ЯВНО вече се е отказала ТОТАЛНО от Люк щом отхвърли видео чата с него и каза на Пейтън да прочете книгата му, за да види кой кого обича. Жестоко просто! И края, края на епизода когато Пейтън със сълзи наочи откри, че реално нещата май не са такива, каквито Лукас ги разправя...
И после защо все била объркана Пейтън, ми няма ли за кво dry.gif
"Не аз трябва да взема решение относно Лукас. Ти трябва да го вземеш", е в тва си беше истината на Лейтън. Да започне отново Пейтън да движи нещата, за да отидат в правилната посока- НАЙ-СЕТНЕ!
Явно обаче Пейтън вече се беше примирила с невъзможноста да се събере с Лукас и като че ли взе трудното решение да направи поне един от двамата щастлив, като отиде при Линдзи да говори за отношенията й с Лукас. Което разбира се ужасно трудно решение, като се има предивд миналото.
Други Хубави нИща...ми Брук, то какво да я обсъждам нея- всичко си беше много яко при нея. Справи се повече от добре с бебето и работата, продължава да трупа фенове.
Края беше едно от нещата, които ми харесаха най-мнодо. Всъщност обожавам краищата с хубава музика, без диалози, само някакви отделни картини от различни точки на Трий Хил...адски много ме впечатляват. някак си без думи разбираш всичко.
хм...Маут и Мили, Лейтън, Линдзи, Нейтън, Дан, Лукас...Гавин, споменах и края...ми май няма какво да добавя още.
Само да кажа, че субтитрите бяха доста добри като се изключат малките грешки. Пример е gone for good, тва не значи "отишал си за добро", а "завинаги". Много честа грешка по преводи. Хареса ми това, че на места беше спестявано Clothes over Bros като се заместваше с "моята марка", което е много добра алтернатива и разчупва малко превода.
Абе всичко е наред, дано има преводи и занапред biggrin2.gif
Sway
Е това не го разбирам... да се омаловажава по този начин смъррта на Кийт за Нейтън -- Да, Нейтън не беше близък с чичо си, но по вина на Дан, и няма възможност да бъде, пак по вина на Дан. Но ДОРИ ДА МАХНЕМ това, не се ли замисляш за всички простотии които направи Дан на Нейтън? Докара го дотам, че да поиска да бъде самостоятелен на 17 години, за да не може да му диктува живота. Аз лично никога няма да забравя какъв НАТИСК оказваше Дан на Нейтън.

Освен това, човекът, който стои срещу него, може да му е баща, но е и убиец.

И същата ръка, която би погалила Джейми, е дръпнала спусъка срещу бащата на едно друго детенце, на възрастта на Джейми, същата ръка е убила бащата на Лили...

Аз гледам от тази гледна точка. И ако бях майка, не бих позволила на хладнокръвен убиец да се доближи или да докосне 5-годишното ми дете. Бил той и негов дядо!?

Мое мнение.
secretk
Дa и нa мен ми нaпрaви впечaтление товa в субтитрите, кaкто и рaзговорa мейду Кю и Нейт, той искaше дa блaгодaри, те го преведaхa все едно искa дa се извини.
Относно Дaн, aко се постaвя в ситуaциятa, честно не бих се трогнaлa много, сaмaтa aз много трудно прощaвaм, a Дaн нaпрaви достaтъчно лоши нещa, по-скоро почти нямaше хубaви нещa, тa той си беше егоист, все дa е нa неговото, беше готов дa удaри синa си, сaмо и сaмо дa не го победи(1 сезон), тaковa поведение не е хaрaктерно за един истински бaщa според мен. Уби брaт си хлaднокръвно за отмъщение, за нещо, което Кийт дори не беше нaпрaвил.
^Mim0zKa^
Много хубав епизод smile.gif rolleyes.gif Нямаше нещо кой знае какво обаче пък пак си се получи доста добре smile.gif Музиката ме впечетли доста този път mrgreen[1].gif ии.. естествено Брук както винаги невероятна , а Лукас отново беше изключително хубав хаха wink.gif blush.gif Незнам обаче от думите " Благодаря ти че си тук до нас " .. " Благодаря ти че ми позволяваш " .. ми стана едно такова мило и тъжно ;( Както и да е .. еми тва беше от мен tongue.gif cool.gif
P.S Йори йори пак гледам си бил кратък с мнението biggrin2.gif bigarmhug.gif
FaLLOuTbOy
Нейтън продължава да ме дразни. Баща му умира, а той се държи с него като някакво животно. Вярно е, че Дан направи много грешки, но не заслужава такова държание, особено от сина си...

Като цяло епизодът беше страшно скучен, въобще не ми хареса. Дано следващият да е по-добре.
Marissa Cooper
На мен ми хареса епизода. Не разбирам как някои казват Нейтън се държал гадно с Дан..Еми малко ли мизерии направи той?А и като сложи надгробния си паметник до гроба на Кийт.. продължава да се изтъква,сякаш е нещо повече от останалите хора,дори и те да са умрели.. Това,което Лукас каза,че смъртта му ще е най-хубавото нещо,което може да се случи.. малко беше жестоко,но по една или друга причина е прав.
Най-много ми харесват Брук и Анджи.
marin4et000
Немога да разбера как така защитавате Дан???Вярно,че Нейтан и Кийт не бяха много близки,ама я се запитайте ЗАЩО???А всички гадории дето направи Дан на Нейтан и Хейли,Деб и дори Лукас.Нейтан има пълно право да се държи така със скъпото си „татенце”. А за репликата на Лукас:”най-накрая ще се отървем от него”,беше си намясто!Та този човек отрепа баща му(вярно не билогичен,ама той го е отгледал!!!)Надявам се всички помним сцените в салона,като ДАн го измъчваше след катастрофата или като замалко „баща му” да го убие,задето Лукас го спаси от пожара.Как да простиш на такав човек.А и честно,аз невярвам Дан да умре.Та тоя е самия дявол!!!Бас ловя,че ще му намерят сърце за да продължава да ги тормози!!!(Това си е лично мое мнение де).Вярно постъпкат на Хейли не беше много хубава,ама спрямо Джейми....Да я беше скрила,а не да я хвърли.....
А за останала част от епизода какво да говоря.Брук и Анджи бяха великолепни!Много ме радват двете smile.gif Лукас и Пейтан стискам палци и на ръцете и на краката за тях двамата пак да се съберат......Маут и Мили са много сладки...Ми май тва беше smile.gif
hristin4e
Цитат(hrivetoo @ May 10 2008, 22:11) *
кво зна4и без спойлери?6то само режете възможността да се отг?

Без спойлери означава, че не можеш да говориш за епизод който не е излезнал. Примерно знаеш информация какво ще се случи в следващ епизод. Някои хора не обичат да знаят какво става напрред, преди да гледат серията. А пък и тема за спойлери има. Там се обсъжда всичко за предстоящите епизоди, както и има страшно много информация за тях smile.gif

А възможността на се отговори никой не я реже. В тази тема се пише мнение за епизода, обикновено след като си го изгледал, какво може да бъде одрязано? rolleyes.gif
Anaestetic
Серията беше ужасно скучна...нищо съществено и интересно не се случи .... Имам чувството,че този сериал вече не е същия , съвсем друго си беше ,когато всички бяха тийнейджъри ученици и изобщо нещата бяха далеч по-провокативни ,драматични и интересни .Липсват ми чувствата ,които предизвикваше Три Хил преди в мен. Явно се изчерпва.
П.С. Leyton forever!
vesko_oth_fen
Цитат(Anaestetic @ May 11 2008, 00:13) *
.... Имам чувството,че този сериал вече не е същия ...

как ще е същия като те пораснаха вече не са тийнеджърите от Трий Хил ! Сега са много повече според мен smile.gif
mixmaxshow
Абе хора може ли да ми кажете коя е онази песен от този епизод,при която Куентин се появява и вика Аз!И после започва да свири,благодаря ви предварително!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.