Такам, ето ме и мен. Още снощи като гледах епизода исках да се включа и да изкажа мнение ама ми се спеше толкова много та реших да оставя за през деня.
Значи, серията беше 50:50. Половината беше съкс, другата половина беше много добра.
Ще започна с негативите към серията. Това, което ме подразни в серията беше, че въобще не беше изпипана. На сума ти места се виждаше разлика в сцените, положенията на хората в една и в следваща сцена. Щом аз съм го забелязал значи е било нещо, тъй като аз такива работи обикновено не ги доскивам.
Второто нещо, което адски ме дразнеше беше Нейтън, след него Хейли. От няколко серии насам Нейтън ми стана адски антипатичен. Толкова много преиграва, че ще вземе сам да си повярва. Какви са тея драми сега с Дан

Както бях казвал и преди не мога да схвана за какво той се вълнува толкова от убийството на човек, който едва е познавал и няма кой знае каква връзка с него. Баща му му каза, че умира, а той гледа тъпо и говори глупости. Ами Лукас "най-накрая ще се отървем от него", звучеше тъпо. Колкото и да си е заслужил всичко когато на някой му остават броени мигове живот не казваш просто така "айде, че да се отърваме". Не мога да защитавам Дан, защото знаем какви чудесии направи, но не мога и да подкрепя Лутън(лукас и нейтън

) в тяхната "ботка" срещу Дани бой. КОгато Нейтън беше на игрището с Дан, толкова дървен беше и се напъваше като някое бебе "and leave my family alone", бла-бла. И какво по дяволите е направил толкоз на семейството МУ, че все в негова защита говори

Много преиграва, и той и Лукас. Ами Хейли! Все съм я оправдавал по някакъв начин, ама да хвърлиш картичката на сина ти в кофата след като си му обещал, че ще я предадееешшшш
Така, до тука с те неща. Да започнем с положителното в епизода. Някой спомена Мили и Маут- благодаря за подкрепата, малко сме-силни сме(тея дето им се радваме). След това новото парче на Gavin- жестокУУУ
Да ви кажа ли любимата си част от серията? Тоест едната от двете(май). КОгато Линдзи и Пейтън се видяха. Линдзи
ЯВНО вече се е отказала ТОТАЛНО от Люк щом отхвърли видео чата с него и каза на Пейтън да прочете книгата му, за да види кой кого обича. Жестоко просто! И края, края на епизода когато Пейтън със сълзи наочи откри, че реално нещата май не са такива, каквито Лукас ги разправя...
И после защо все била объркана Пейтън, ми няма ли за кво
"Не аз трябва да взема решение относно Лукас. Ти трябва да го вземеш", е в тва си беше истината на Лейтън. Да започне отново Пейтън да движи нещата, за да отидат в правилната посока- НАЙ-СЕТНЕ!
Явно обаче Пейтън вече се беше примирила с невъзможноста да се събере с Лукас и като че ли взе трудното решение да направи поне един от двамата щастлив, като отиде при Линдзи да говори за отношенията й с Лукас. Което разбира се ужасно трудно решение, като се има предивд миналото.
Други Хубави нИща...ми Брук, то какво да я обсъждам нея- всичко си беше много яко при нея. Справи се повече от добре с бебето и работата, продължава да трупа фенове.
Края беше едно от нещата, които ми харесаха най-мнодо. Всъщност обожавам краищата с хубава музика, без диалози, само някакви отделни картини от различни точки на Трий Хил...адски много ме впечатляват. някак си без думи разбираш всичко.
хм...Маут и Мили, Лейтън, Линдзи, Нейтън, Дан, Лукас...Гавин, споменах и края...ми май няма какво да добавя още.
Само да кажа, че субтитрите бяха доста добри като се изключат малките грешки. Пример е gone for good, тва не значи "отишал си за добро", а "завинаги". Много честа грешка по преводи. Хареса ми това, че на места беше спестявано Clothes over Bros като се заместваше с "моята марка", което е много добра алтернатива и разчупва малко превода.
Абе всичко е наред, дано има преводи и занапред