Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: LOST 4x12: "There's No Place Like Home" (част 1)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Сезон 4
the_mouse

LOST 4x12 "There's No Place Like Home" (част 1)

Размяната имежду оцелелите и хората от кораба започва.

Airdate: 15.05.2008 (В Интернет на 16 Май, Петък)

Промо снимки: Link

ABC & CTV Promo 1 @DarkUFO
Sneak Peek 1, 2, 3 @DarkUFO
Sneak Peek 4, 5, 6 @DarkUFO

Download:
Lost S04E12 HDTV xvid-fov@Zamunda.NET [348.88 MB] | Субтитри NEW!!!
Субтитри от raichinov, subs.sab.bz

Официално инфо:
THE FACE-OFF BETWEEN THE SURVIVORS AND THE FREIGHTER PEOPLE BEGINS, ON ABC’S ”LOST”

”There’s No Place Like Home,” Part 1 – The face-off between the survivors and the freighter people begins, on ”Lost,” THURSDAY, MAY 15 (10:02-11:00 p.m., ET) on the ABC Television Network.

Участват Naveen Andrews as Sayid, Henry Ian Cusick as Desmond, Emilie de Ravin as Claire, Michael Emerson as Ben, Matthew Fox as Jack, Jorge Garcia as Hurley, Josh Holloway as Sawyer, Daniel Dae Kim as Jin, Yunjin Kim as Sun, Evangeline Lilly as Kate, Elizabeth Mitchell as Juliet, Terry O’Quinn as Locke and Harold Perrineau as Michael.

Звезди гости са L. Scott Caldwell as Rose, Nestor Carbonell as Richard Alpert, Jeremy Davies as Daniel Faraday, Ken Leung as Miles Straume, Rebecca Mader as Charlotte Lewis, Jeff Fahey as Frank Lapidus, Kevin Durand as Keamy, Anthony Azizi as Omar, Andrea Gabriel as Noor ”Nadia” Abed Jaseem, Byron Chung as Mr. Paik, June Kyoko Lu as Mrs. Paik, Lillian Hurst as Carmen Reyes, Cheech Marin as David Reyes, Veronica Hamel as Margo Shephard, Michelle Forbes as Karen Decker, Susan Duerden as Carole Littleton and Noah Craft as Hendricks.

”There’s No Place Like Home,” Part 1 е написан от Damon Lindelof & Carlton Cuse и режисиран от Stephen Williams.
ABCMedianet

10x to DarkUFO.blogspot.com

Коментари по вече излезлия епизод
the_mouse
Eто промо снимките за епизода!
Промо снимки: Link

OMG! Кейт е с бебето!
ViruZzZ
Хмм, това дали означава, че сега в 11 епизод Клеър няма да стигне до плажа :?
the_mouse
Ще видим, дано да не умре sad.gif
Mr. Winchester
Кейт е с бебето на една снимка, но на друга Сън го иска и на следващата го държи тя biggrin.gif
the_mouse
ABC & CTV Promo 1 @DarkUFO NEW!!!
Ето промотата, страхотни са! Очаква ни един уникален сезонен финал!
Напомняме, че това е само първата част от финала, след това ще има седмица почивка и втората част ще е като двойна серия smile.gif
sulu
Maле промотата са страхотни, направо настръхнах цялата. Само се надявам да не е някое подвеждащо, но предполагам, че освен да оправдае очакванията ми и ще ги надмине, тази и следващата серия. biggrin.gif
the_mouse
Sneak Peek 4, 5, 6 @DarkUFO NEW!!!

Супер, ще видим The Orchid station smile.gif

-------------------
Sneak Peek 1, 2, 3 @DarkUFO
Уоу, на второто промо само отговора на Бен: "Комуникирам.... с кой мислиш?!" COool нямам търпение smile.gif

brooke_scott
Lost.s04e12
A_l_e_x
Велик епизод. Аз се оказах права за причината,поради която Джак не искаше да види Артн-горкият Джак,за 1 път ми стана много жал за него. И за Кейт-нямаше никой да я посрещне.
ViruZzZ
Епизода бешеее мноого добър. Финала беше доста добре изпипан, всичко си беше на 6. Тея 6 дни ще се минат мноого бавно ;[
hip_hop^girl
Уау! 8.gif Страшен беше епизода. Доста тъжно... след всичко което приживяха на острова и сега разправят някаква глупава история как течението ги отнесло. Време беше Кейт да осъзнае, че няма защо да се връща ама вече е твърде късно.Това с Хърли и числата обаче направо беше влико доста покъртително да вкарат числата пак и то в такъев момент. Защо в хеликоптера всички бяха толковаа тъжни? И другата велика сцена, Надя намира Саид, много сладко. А това Джак да разбере, че Клеър му е сестра го чакам от миналия сезон. Разбрахме и , че все пак майката на Клеър излиза от кома.Голяма баркотия стана с тия лодки, хеликоптери и цялото разминаване.Накрая маи всички ще се окажат в "Орхидея" целия Океаник 6 без Сън и бебето shocking.gif голям епизод ще е следващия. Много ме е яд и че Сойер оства на острова, а Кейт заминава 5.gif И накрая Бен беше уникален. Наистинаправи всичко за острова
sulu
Интересен епизод, те повечето са така де, с нетърпение очаквам финала на сезона.
Яд ме е за няколко неща: това че лъжат така света за това как са оцелели, че тъпата Кейт отглежда детото на Клеър; и най-вече, че Джин и любимката ми Джулиет не са се измъкнали.... dry.gif
A_l_e_x
Aз имам един въпрос - онзи флашфоруард на Джак от края на 3 сезон е след събитията,които показват в този-защото там той беше пиян-залян,а сега показаха как започва да пие и да изперква
bgy
Цитат(A_l_e_x @ May 18 2008, 19:41) *
Aз имам един въпрос - онзи флашфоруард на Джак от края на 3 сезон е след събитията,които показват в този-защото там той беше пиян-залян,а сега показаха как започва да пие и да изперква

Така е. Сцената от финала на 3 сезон е след събитията, които показват сега.

Иначе епизодът ми хареса. Щом Кейт и Саид успяват да се измъкнат от острова, значи по някакъв начин са успели да обяснят на Ричард и Другите какво става. Най-интересно ми е дали ще се опитат да пратят децата, които отвлякоха от опашката, на кораба. Две седмици не знам как ще се изтрае, ама чакането си заслужава. biggrin2.gif biggrin2.gif
FaLLOuTbOy
Супер беше епизодът. Само незнам какво ще гледаме в 5ти сезон щом така са тръгнали. Определено не ми се гледа живота им след напускането на острова.. dry.gif
Rock
този сериал беше много интресен в началото но сега започнаха да го разводняват,на всеки историята различна и мн се обаркваш...а и тия свръехстествени работи...първи сезон беше най-якия и втори горе - долу
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.