Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Раян Рейнълдс
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Актьори
ladysunshine
Ryan Reynolds

Рождено име: Раян Родни Рейнълдс
Дата на раждане: 23.10.1976
Място на раждане: Ванкувър, Канада
Ръст:1.89

Доскоро канадската инвазия в Холивуд се изчерпваше само с един Джим Кери. Друг негов сънародник обаче все по-уверено върви по неговите стъпки. Раян Рейнълдссъщо се пробва като комик и се превърна в идол на младото поколение заради ролите си в няколко тийнкомедии, но успя да се изяви с не по-малък успех и в други жанрове. 31-годишният актьор е наясно, че канадският му произход го поставя в по-неизгодна позиция спрямо американските му колеги, но няма намерение да се оплаква. ”Гордея се, че съм канадец! Най-вече ми харесва това, че ние имаме способността да откриваме иронията във всичко, а и сами да се самоиронизираме”, споделя той. Всъщност Рейнълдс наистина не е за оплакване. Все пак го сравняват с Брад Пит и също като него го обявяват за един от най-сексапилните мъже в света, а в класацията на списание People дори изпревари Пит. Връзките на Раян с няколко известни дами пък го превърнаха в желан обект за папараците.

Галеник на съдбата
Любител на екстремните изживявания. Такъв е Раян Родни Рейнълдс. Освен че обича високите скорости кара като луд няколкото си мотора, той си пада по гмуркането и сноуборда. Макар че има доста скокове с парашут, летенето не епо вкуса му. Причината за това е доста основателна – веднъж парашута му не се отваря от първия път. Е, явно съдбата е била благосклонна към Раян. Любопитно е, че същата тази съдба можеше като нищо да направи от него не актьор, а... полицай. Просто баща му работи до пенсионирането си в полицейския участък в родния Ванкувър и двама от синовете му продължават тази традиция. Раян е най-малкият в семейството и признава, че всички са очаквали и той да носи униформа. Но още в училище бъдещата звезда се увлича по актьорството. Освен това успешно разсмива всички вкъщи, разигравайки скечове на известни комици. След задължителните участия в училищни постановки, младият талант се явява на прослушване за снимки в телевизионен сериал. Той получава ролята и се справя толкова добре, че е номиниран за изгряваща звезда. ”Актьорството ми даде възможност да се оттърва от моята несигурност – връща лентата назад Раян. – През повечето време се чувствах като дебел пъпчив тийнейджър... Да намеря начин да се обърна срещу тази неувереност и да я превърна в нещо креативно , беше невероятно ползотворно. Чувствах се голям късметлия.”
Когато навършва 14, рейнълдс получава и първата си роля в киното. Снимките са в Индия и Ври Ланка, която обаче по това време е разтърсена от гражданска война. Бунтовниците в страната буквално подпалват снимачната площадка и за огромно разочарование на младия актьор филмът така и не вижда бял свят.

Кошмарът на начинаещия
След неуспешния старт в киното, Раян се завръща отново в телевизията. Но участията в сапунени опери съвсем не му носят желаното удовлетворение. ”Винаги получавах едни и същи роли – на сина, който има ужасно заболяване или нещо от сорта. Струваше ми се безсмислено и адски депресиращо. Обмислях да зарежа всичко”, разказва Рейнълдс.Точно по това време идва спасителното предложение от негов приятел, също начинаещ актьор. Той споделя идеята си с Раян да замине за Лос Анджелис и да започне начисто. Изкушен от предложението, Рейнълдс решава да не изпуска шанса си. Ел Ей обаче се оказва не особено гостоприемен за младия актьор.”След 26-пътуване от Канада, най-накрая пристигнах, паркирах и започнах да си разопаковам багажа в един мизерен хотел. Когато излязох навън колата ми я нямаше. По-късно я открих на три пресечки от хотела, без врати и без касетофон”, спомня си Раян...Следва задължителната за всеки млад актьор обиколка по кастинги. Опитва се да се присъедини към една театрална трупа, но не го приемат. Предлагат му да се запише на курс по актьорско майсторство, но няма пари да си плати таксата.

Търсен и обичан
Въпреки катастрофалния старт в Америка, късметът на Раян отново проработва. Той си намира агент и нещата се подреждат от само себе си. Младият канадец получава роля в сериала ”Two Guys, a Girl and a Pizza Place”, един от многотоопити за копиране на ”Приятели”. Той обаче се оказва доста успешен и благодарение на него Рейнълдс най-после може да се похвали с известна доза популярност. Медиите започват да му отделят все по-голямо внимание, но за това си има и логично обяснение – връзката му с певицата Аланис Морисет. Двамата се запознават през 2002 год. на парти по случай рождения ден на Дрю Баримор. Оттогава са неразделни, но отклоняват всякакви коментари за връзката си. На 3 юни 2004год. идва новината, че те вече са официално сгодени. Нарастващата популярност на Рейнълдс обаче се оказва пагубна за връзката им. Жълтата преса сензационно раздува евентуалния му романс с Джесика Бийл – неговата партньорка в ”Блейд:Троица”. За Морисет това е голям удар и тя дълго отказва да повярва на клетвите му, че всичко е пълна измислица. В крайна сметка, двамата окончателно се разделят. Май основната причина за това се казва... Скарлет Йохансън. Раян е засечен да излиза от едно кино с нея и вече една година са една от най-обсъжданите двойки в света на шоубизнеса. Приятели на Скарлет твърдят, че тя никога не е била по-влюбена. Дали тя ще бъде тази, която ще го отведе пред олтара? Засега Рейнълдс упорито мълчи.
Източник: статия от списание MODA

Филмография
The Proposal (2009) (filming)
X-Men Origins: Wolverine (2009) (filming)
Adventureland (2008) (post-production)

Fireflies in the Garden (2008)
Definitely, Maybe (2008)
Chaos Theory (2007)
The Nines (2007)
Smokin' Aces (2006)
Just Friends (2005) .... Chris Brander
Waiting... (2005)
The Amityville Horror (2005)
School of Life (2005) (TV)
Blade: Trinity (2004)
Harold & Kumar Go to White Castle (2004)
Foolproof (2003)
The In-Laws (2003/I)
"Scrubs" (1 episode, 2003)
Buying the Cow (2002) .... Mike Hanson
Van Wilder (2002)
Finder's Fee (2001)
"Two Guys, a Girl and a Pizza Place" .... Berg (81 episodes, 1998-2001)
We All Fall Down (2000)
Big Monster on Campus (2000)

Dick (1999)
Coming Soon (1999)
"The Outer Limits" (3 episodes, 1995-1998)
Tourist Trap (1998) (TV)
Life During Wartime (1997)
In Cold Blood (1996) (TV)
Sabrina the Teenage Witch (1996) (TV)
When Friendship Kills (1996) (TV)
"The X Files" (1 episode, 1996)
"Lonesome Dove: The Outlaw Years" (1 episode, 1995)
Serving in Silence: The Margarethe Cammermeyer Story (1995) (TV)
"The Odyssey" (14 episodes, 1993-1994)
My Name Is Kate (1994) (TV)
"The John Larroquette Show" (1 episode)
Ordinary Magic (1993)
"Hillside" (1990) TV series

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Фенове

1.ladysunshine
2.vasinka_{P}
3.hristin4e
4.qwe123
5.gerencetyyy
6.lemmy
7. Marissa Cooper
8. fenkanabrooke
9.moni_hs
vasinka_{P}
Аз съм може би най голямата му фенка от бая време, много го харесвам тоя човек, изгледала съм всичките филми с него, мисля че е много талантлив и многооооооо красив wub.gif , има хляб в него mrgreen[1].gif

Фенове

1.ladysunshine
2.vasinka_{P}
hristin4e
помня го само от "Two Guys, a Girl and a Pizza Place" и честно казано много ме кефи там wink.gif Голям сладур е, има страхотен чар smile.gif

1.ladysunshine
2.vasinka_{P}
3.hristin4e
qwe123
В tqloto.bg пише, че Раян се е сгодил със Скарлет Йохансон. "Скарлет Йохансон се сгоди за приятеля си Райън Рейнолдс, актьорът с едно от най-хубавите тела в Холивуд ." Според мен си е с най-хубавото тяло в Холивуд, ама както и да е biggrin.gif Като го гледах в The Amityville Horror, докато на момичето, с което го гледах филма й излизаше стресница, на ми течаха лигите biggrin.gif
Един от любимите ми актьори й, не само заради тялото си разбира се biggrin.gif Мисля, че го чака доста добро бъдеще ако продължи да се справя така добре с всичко, с което се захване smile.gif

4.qwe123 smile.gif
gerencetyyy
1.ladysunshine
2.vasinka_{P}
3.hristin4e
4.qwe123
5.gerencetyyy smile.gif wub.gif
lemmy
Хехе гледала съм мноу филмчета с него и определено хваща окото, но най-много ме впечетли в серяла Две момчета и едно момиче. Той е истински комедиант!

6.lemmy biggrin2.gif
Mimsey
Ауууу, Ryan Reynolds е едно великолепно творение на природата... Много го харесвам акто актьор, гледала съм го в не един филм, като мъж- ми то е ясно, такъв стрелец... biggrin.gif tongue.gif
Marissa Cooper
7. Marissa Cooper
fenkanabrooke
8. fenkanabrooke
moni_hs
9.moni_hs biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.