Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Най-скучен главен образ?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > The L Word
SilentShout
Въпросът е ясен, отговорът може да бъде само една от зададените опции. N/A ще рече not available, т.е. неизяснено им е присъствието в сериала в този момент.
Аз без да се замислям дори и за секунда щраквам на Кит biggrin2.gif
FunnyLady
за мене лична е Макс-аха аха да тръгне историята около него като хората и пак цикъл blink.gif
SilentShout
Ебаси само аз и още един човек ли смятаме, че Кит е мееега скучна wacko.gif
Jordan
Кит тотално беше забравена откак Ангъс изчезна от небосклона. Освен, че е станала 'Мис 100 кила' друго у нея не се наблюдава. Сестра на Бет е а се появява толкова рядко- главно сервира в The Planet. Вярно, че се караше с ония кучки за някоко епизода, ама това беше жалко, мамка му. mad.gif
Споделям и мнението на ФъниЛейди за Макс. Аха да стане нещо с него и окепазиха нещата. Имаше си и той върхов момент ама след това го зарязаха тотално sick1.gif
SilentShout
Кой луд е гласувал за Марина?!?! shocking.gif
doni
Аз!
SilentShout
Цитат(doni @ Apr 28 2008, 13:42) *
Аз!

Кое пък й беше скучното на Марина? smile.gif
doni
Нищо интересно освен, че показа на Днежи другата страна. На тебе кое ти е интересно около нея.
SilentShout
Цитат(doni @ Apr 28 2008, 14:48) *
Нищо интересно освен, че показа на Днежи другата страна. На тебе кое ти е интересно около нея.

Аз пък не възприемам Марина като някакъв гравитирал около Джени образ blink.gif Имаше си достатъчно много собствено присъствие и ако не я бяха шитнали след първи сезон може би щеше да има доста интрига около нея wink.gif
FunnyLady
искаме бой,искаме кръв mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
SilentShout
Цитат(FunnyLady @ Apr 29 2008, 02:36) *

Еее, много искаш...аз юмручно правосъдие нямам навика да раздавам mrgreen[1].gif

Добре, че пуснах всички главни герои в сериала, че гледам, че вече и за Тина има един глас 10.gif
doni
Цитат(SilentShout @ Apr 29 2008, 09:23) *
Цитат(FunnyLady @ Apr 29 2008, 02:36) *

Еее, много искаш...аз юмручно правосъдие нямам навика да раздавам mrgreen[1].gif

Добре, че пуснах всички главни герои в сериала, че гледам, че вече и за Тина има един глас 10.gif

Да. Как може! Възмутена съм.
Jordan
в Марина определено имаше потенциал, но така и не я развиха. за това и остана малко като второстепенен герои,[почти] само с роля в живота на Джени. всички герои си имаха пикови моменти, но жалкото е, че някой си останаха само с тоя момент и нищо друго не се случи с тях. както Макс например. Операция, пари, и край! Кит- и тя тотално забвение. shocking.gif
FunnyLady
а на мене ми е много чудно ,така и не се разбра къде е Папи
SilentShout
Цитат(FunnyLady @ Apr 29 2008, 13:39) *
а на мене ми е много чудно ,така и не се разбра къде е Папи

Нали уж има някакви обещания, че в последния сезон ще разяснят съдбата на тези дето са зачезнали wacko.gif
doni
Не съм много съгласна за Мойра, защото тя все пак се отказа от операцията и даже спа с мъж към края на 5-ти сезон.
SilentShout
Цитат(doni @ Apr 29 2008, 21:21) *
Не съм много съгласна за Мойра, защото тя все пак се отказа от операцията и даже спа с мъж към края на 5-ти сезон.

Аз по принцип гласувах за друг човек, но мисля, че повечето гласуват за Мойра, защото тя се е превърнала почти в мебелировка спрямо останалите , което е нелепо при все, че идеята за транссексуалната жена беше наистина оригинална, но по някакви непонятни причини Айлин Чайкен се отказа да я развива mad.gif
lady_iz
Мойра ми е най- анти и скучна
FunnyLady
и на мене така
Mai4et0
Гласувах за Бет, защото предположих, че Макс/Мойра ще разцепят с проценти 18.gif
PayTon__
Кит
Малка промяна - Вече почти привърших с 3 сезон и съм на друго мнение , присъединявам се към вас , не само ми е скучна , но и много противна даже незнам какво е жена мъж - Мойра sick1.gif
**Naley*
Аз съм на 2 сезон и за сега от тези,които знам най-скучна ми е Кит wink.gif
Bellatrix
Тина така и не успя да ме грабне. За протокола - в началото на 4 сезон съм. smile.gif
bingoboy
аха, мойра май-май води класацията за най-скучен образ, ама то си е грешка на сценаристите, иначе можеше да се развие и да се получи нещо интересно, но по мое мнение след като създателите на филмчето са в мнозинството си лесбийки аз се съмнявам че разбират някой който не се чувства добре в собственото си тяло. те са си жени харесват си жени и си живеят прекрасно с тоя факт, и точно затова повечето от персонажите са барнати отвсякъде и всеки си е характерен образ без да е скучен , просто допълва картинката. а горката мойра просто не е за тая приказка biggrin.gif тя/той се мотае някъде , прави там нещо.уж щеше да става мъж, пък стана гей,абе не я дозимислиха. а иначе даниела сий си е в ролята напълно, само дето няма "думички", а мъкне разни камери и гледа умно biggrin2.gif
Jordan
Цитат(Bellatrix @ Aug 3 2008, 12:45) *
Тина така и не успя да ме грабне. За протокола - в началото на 4 сезон съм. smile.gif

всъщност и мен така. някак си остана леко в сянката, де на Бет, де на някой друг dry.gif

Цитат(bingoboy @ Aug 3 2008, 14:18) *
а иначе даниела сий си е в ролята напълно, само дето няма "думички", а мъкне разни камери и гледа умно biggrin2.gif

именно. точното описание. нейната роля май стана само на разносвач на камери и дружка на този и онзи в определени моменти. нищо забележимо mad.gif
а щеше да е интересно ако бяха направили нещо по въпроса dry.gif
bam_bam
Бет.. с нищо не провокира интереса ми ..
SilentShout
Цитат(Jordan @ Aug 8 2008, 15:06) *
Цитат(Bellatrix @ Aug 3 2008, 12:45) *

всъщност и мен така. някак си остана леко в сянката, де на Бет, де на някой друг dry.gif

Цитат(bingoboy @ Aug 3 2008, 14:18) *
а иначе даниела сий си е в ролята напълно, само дето няма "думички", а мъкне разни камери и гледа умно biggrin2.gif

именно. точното описание. нейната роля май стана само на разносвач на камери и дружка на този и онзи в определени моменти. нищо забележимо mad.gif
а щеше да е интересно ако бяха направили нещо по въпроса dry.gif

Не знам Айлин какво точно е мислела за Мойромакса, ама направо ум да ти зайде колко безмислена й беше ролята в 5ти сезон! dry.gif
bubBLe_gUm
определено джени wacko.gif не ме съдете хоа но просто ми е супер антипатична sick1.gif
Mai4et0
Цитат(bubBLe_gUm @ Aug 12 2008, 23:54) *
определено джени wacko.gif не ме съдете хоа но просто ми е супер антипатична sick1.gif

Защо ти е антипатична ?
bam_bam
Цитат(bubBLe_gUm @ Aug 12 2008, 23:54) *

Не виждам каква е връзката,че ти е антипатична и че я определяш като най-скучен главен образ.. Едно е да не ти харесва-друго да ти е скучна.Поне за мен е така.Всеки има мнение. wink.gif
PayTon__
Джени е един от образите , които пълнят сериала , без нея щеше да е скучно. worthy.gif
**Naley*
Са като изгледах първите три сезона съм на мнение,че не само Кит е доста скучна , също Макс/Мойра-толкова ми е противна,че чак ми е гадно да я гледам wink.gif Бет съшо напоследък доста ми опротивя, а и Тина не ми е много интересна smile.gif
zai4etooo
и за мен най-скучния образ е Макс/Мойра(накратко ще му викам ТО) .Имаше един епизод (не помня кой номер) от 5-ти сезон , където там беше станало нещо си с тока и навсякаде беше спрян и накрая на серията имаше неква "групова" секс сцена. Така. Ники и Джени- ок, Шейн и Моли- ок, Тина и Бет-ок, ама ТО и оня (забравих му името ), емииии мнооооого гадно беше са shocking.gif , направо скапа другите сцени. На мен ми беше много приятно да го гледам тва blink.gif sad.gif Не че имам нещо против мъжете гейове, напротив, даже познавам, ама не беше нужно са...
И като изключим това, някак си ТО не може да си намери мястото в сериала. Непрекъснато изкача от някъде и с тая камера... абее скука dry.gif
Mai4et0
Цитат(zai4etooo @ Aug 14 2008, 20:23) *
и за мен най-скучния образ е Макс/Мойра(накратко ще му викам ТО) .Имаше един епизод (не помня кой номер) от 5-ти сезон , където там беше станало нещо си с тока и навсякаде беше спрян и накрая на серията имаше неква "групова" секс сцена. Така. Ники и Джени- ок, Шейн и Моли- ок, Тина и Бет-ок, ама ТО и оня (забравих му името ), емииии мнооооого гадно беше са shocking.gif , направо скапа другите сцени. На мен ми беше много приятно да го гледам тва blink.gif sad.gif Не че имам нещо против мъжете гейове, напротив, даже познавам, ама не беше нужно са...
И като изключим това, някак си ТО не може да си намери мястото в сериала. Непрекъснато изкача от някъде и с тая камера... абее скука dry.gif

ОЛе, кефиш ме сериозно ! 18.gif 18.gif 18.gif Много яко се смях докато четах това. хахахахаахаха ТО е най-скучното нещо найстина ! ! ! Дано го няма в 6 сезон...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.