Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Най-забавните моменти в TLW
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > The L Word
Jordan
Освен сериозни неща и красиви жени в The L Word има и адски много забавни неща. Нека да си спомним култовите случки в любимия ни сериал rolleyes.gif
На мен второто, което ми хрумва е Шейн и голямото сватбено изчукване 18.gif Така съм се смял...и накрая като бягаше милата да се метне в колата на Алис biggrin2.gif
FunnyLady
оо аз се сетих за случката на Алис и вампирката в 3-ти сезон,толко съм се смяла в 2 часа през нощта че съседката на другия ден ми направи забележка просто езабравима сцена
miim4eto
аз пък умрях от смях като гледах баскетболния мач biggrin.gif всички бяха толкова неориентирани, особено Джени с цигарката и кафето laugh.gif всъщност като се замисля повечето сцени с Джени са ме разсмивали, просто това си е Джени какво да ви кажа...
doni
Веднага се сетих за опита за секс между Джени и Дейна, доста сконфузна ситуация и в същото време адски смешна 18.gif
Jordan
18.gif все още се чудя сцената на Джени в банята с бръснарското ножче тъжна или забавна беше 18.gif
Колкото до баскетбония мач- определено това беше култово в сериала като цяло. Супер забавен момент!
Ма то Джени намесена ли е някъде няма как да не стане интересно rolleyes.gif
FunnyLady
Цитат(Jordan @ Apr 28 2008, 13:37) *
18.gif все още се чудя сцената на Джени в банята с бръснарското ножче тъжна или забавна беше 18.gif
Колкото до баскетбония мач- определено това беше култово в сериала като цяло. Супер забавен момент!
Ма то Джени намесена ли е някъде няма как да не стане интересно rolleyes.gif

хеле пък Алис!Нзм защо ма нейния обра най ми е забавен.А отностно Джени - то всяка откачалка е забавна biggrin2.gif
Jordan
а спомняте ли си в тоя сезон когато Алис искаше да отиде на снимачната площадка на Лез гърлз и Тина й каза някви неща, че не може да влезе...
и тя като се възмути "искаш да крия, че съм лесбийка?..." и разни други от тоя сорт, беше уникално яко, така съм се смял 18.gif
ilevo
Аз пък се сетих за моментите от втори сезон май, където Алис и Дейна се пробваха да избегнат да се "вземат" и си уговаряха някакви умопомрачителни условия: "не трябва да сме заедно в кола или в парка, или на място с легло, или на място с под и т.н." smile.gif Много се смях.
Обаче един от най-любимите ми моменти беше в пети сезон, на купона у Джени и Шейн, където бяха дошли и актрисите от Лез Гърлс. И Шейн, така, такктично се пробва на едната, която изпадна в пълен блокаж и имаше само "Ъ-ъ, не, не, аз не съм, ъ-ъ". СЛед което, малко по-късно Шейн си яде весели кексчета и същата тая мис "ъ-ъ" минава покрай нея, Шейн и предлага да си вземе и оная направо избЕга пак. И нашата Shane извика нещо от рода на "еее, спокобе, те кексчетата не са лезбийkи, ето, виж. Ако бяха лезбийkи, щяха да се чукат помежду си в кутията". Естествено, на английски звучеше доста по-забавно smile.gif
bingoboy
ъхъ, ъхъ това с кексчетата беше яко. абе когато компанията се забавлява задружно става купооооон. 10.gif аз пък се сетих когато Тина беше поканила бандата в " нормалното " си семейство с " нормалните" си приятели и играха на една игра дали познават известни личности. и Шейн като почне да прави едни физиономии на човек дето не разбира английски направо избива попчетата wink.gif
Jordan
18.gif ама то кога не се получава смешно като поканиш хетеро сред хомо компания 18.gif
нещо, което сега ми идва на ума е когато Таша и Алис бяха на онова лесбийскo парти на закрити врати, много се смях тогава. като гледаха оня негър как се мляска с гаджето си и си едната вика на другата "оле, виж го тоя, там си какъв е...." 18.gif
и после "щракЮ и ги увековечиха. за това пък после имаше малко тъпи разправии mad.gif
FunnyLady
паметна сцена е също началото на 3-ти сезон когато Дейна и Алис са скъсали и се засякоха на 1 светофар и почна луда гонитба и как си крещаха по тела и когато алис я хвана червената крушка само се обажда на Дейна и вика"извинявай само да попитам накъде зави-наляво или надясно"
тва просто ме застреля на мяяяястооооооо biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Jordan
ermm.gif кога ли ще се навия да го гледам пак тоя сериал. щото ей такива моменти нещо много ми се губят, въобще съм изпозабравил тотално предни сезони...4ти го помня донякъде ама предните... hmm.gif
аз пък ще споделя нещо с вас. ръчках си преди седмица из торентите и намерих следното нещо- The L Word- best of s5, и си викам "УАУ". и го изтеглих. оказа се 3 часов филм с най-добрите моменти от 5ти сезон + гафове и изрязани сцени. истинско находище ако питате мен. все още не съм го гледам, щото то си е 3 часа, доста време, ама ще го изгледам постепенно.
теглете и гледайте защото определено ще си припомним много неща, а и изрязаните сцени никак не са за изпускане biggrin2.gif
wind
Хей, това наистина е съкровище!!!Хиляди благодарности Jordan
doni
Аз смятам януари месец да подкарам всички сезони отначало + последния (разбира се) - пълна програма. smile.gif
netlog

The L Word - Best of season 1 -
http://isohunt.com/torrent_details/2836274...ord?tab=summary

The L Word - Best of season 4 -
http://isohunt.com/torrent_details/2456509...ord?tab=summary

Със тая скорост може да отнеме една неделя докато го дръпна, 18.gif но все пак е нещо. За съжаление 1 сезон не помръдва. Всичките сийдъри са се изпокрили някъде sad.gif
wind
Един от любимите ми моменти е от пети сезон ,не се сещам в момента кои епизод беше точно, след партито на Филис и невероятната любовна сцена в леглото на Тина. Значи, Бет сяда в леглото с гръб към Тина и..... просто четете по устните и, вежте изражението и, невероятно романтичен момент!!!!
Да си призная това го забелязах от третия път blush.gif
Много ме кефи също когато Тина се напи и Джоди я сложи да си легне на дивана, само как се изцъкли Бет shocking.gif
Analda
blush.gif
Цитат(wind @ May 26 2008, 17:38) *
Един от любимите ми моменти е от пети сезон ,не се сещам в момента кои епизод беше точно, след партито на Филис и невероятната любовна сцена в леглото на Тина. Значи, Бет сяда в леглото с гръб към Тина и..... просто четете по устните и, вежте изражението и, невероятно романтичен момент!!!!
Да си призная това го забелязах от третия път blush.gif
Много ме кефи също когато Тина се напи и Джоди я сложи да си легне на дивана, само как се изцъкли Бет shocking.gif

Ще ти пишем 2 защото си го видяла Чак от третия път.
nega
Най-много съм се смяла на сцените с Дейна и Алис. Момента на който много се смях беше когато бяха на някакъв купон на яхта. Дейна се напи зверски и танцуваше много бясно, беше изключително смешно, а за самия танц да не говорим biggrin2.gif
netlog
А когато отиваха на някакъв круиз(мисля,че беше във втори сезон) - Дейна беше заредила куфара със секс играчки. Колко искаше да го чекира, само и само да не минава през скенера. И какъв ужас изпита - когато беше решила, че всичко е ОК, багажа излиза и изведнъж хайде хоп обратно вътре. Бяха забелязали нещо съмнително. А тя милата така протягаше ръка да си го вземе, все едно крещеше: " Не, не, не! Дайте си ми го,мой си е! Не го връщайте! " 18.gif
Jordan
18.gif дааааааааа, да, да
на скенера бяха видяли нещо продълговато, май, и го помислиха за оръжие 18.gif
netlog
Цитат(Jordan @ Jun 28 2008, 18:26) *

Само че не беше.....или по-скоро това беше тайното оръжие на Дейна за едно по-приятно изкарване на въпросния круиз. biggrin.gif
Mai4et0
Много пъти съм се смяла бурно на разни сцени.Повечето, от които включват Джени biggrin.gif Като например "the vegina wig" или пък безкрайно интересните и кумични сцени в 5 сезон като например "What the f*ck is EPK, You get the f*ck of my set." 18.gif хаха... и още безброй много 10.gif
crazyvaca
Най-интересните моменти за мен бяха когато Алис и Дейна бяха заедно,кармен и шейн съшо и то като се събаха 2-рия път и баскетболният мач и краденето на табелката във 4 сезон
PayTon__
В първи сезон имаше една сцена между Дейна и Джени , дето се опитаха да направат нещо ама май и те не знаеха какво 18.gif Е тогава за първи път съм се смяла толкова много 18.gif .
fairy
Аз още не мога да кажа,защото съм гледала само двата епизода по фокслайф,но Алис и Дейна ми се струват забавни biggrin2.gif . Все като са заедно някоя от тях подхвърля закачки smile.gif
PayTon__
В сезон 3 епозод 9 мисля че беше , Макс нещо се зъбеше на Джени "правеше се на мъж" 18.gif и Шейн го заплаши "Не я наранявай , че ще ти отрежа циците" 18.gif 18.gif 18.gif
bam_bam
Ау а пък аз се залях от смях,когато Джени говори с френски акцент по телефона.. просто беше убийствено .. и какви гримаси правеше.. biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Jordan
biggrin2.gif ами когато хванаха Джени и Ники в караваната по време на снимките на Лез Гърлз 18.gif култов момент просто
FOXFIRE
Филмът е много свеж. Почти във всяка серия има нещо смешно. Аз се смях много на любовната сцена на Алис и Дейна (когато опаковаха сватбените подъръци, погледнаха се и се награбиха.
Втората смешна сцена е когато видях Шейн облечена с бяла рокля, високи обувки и красиви букли biggrin2.gif
PayTon__
- Ангелите на Чарли в 5 сезон , беше много смешно 1 (4).gif ама на Алис много й тичаше тая руса перука.
..: The L Word :..
Цитат(miim4eto @ Apr 27 2008, 12:47) *
аз пък умрях от смях като гледах баскетболния мач biggrin.gif всички бяха толкова неориентирани, особено Джени с цигарката и кафето laugh.gif всъщност като се замисля повечето сцени с Джени са ме разсмивали, просто това си е Джени какво да ви кажа...

Цитат(Jordan @ Jun 28 2008, 17:26) *

Цитат(PayTon__ @ Aug 13 2008, 21:24) *
- Ангелите на Чарли в 5 сезон , беше много смешно 1 (4).gif ама на Алис много й тичаше тая руса перука.

Имаше една сцена в 5-ти сезон, когато прослушваха момичета за филма на Джени и едно от тях като удари шамар на една от екипа.. Супер смешно ми стана тогава и от реакцията на Джени 16.gif 3.gif

И на още мнооого други biggrin2.gif
Izera
http://www.youtube.com/watch?v=Cxycomh6iHc...feature=related

Аз умрях от смях като гледах това 18.gif
Jordan
18.gif
оле, не, щях да пукна от смях в залата biggrin2.gif
не, не, не, не е истина просто колко се смях на това нещо
Инспектор Гаджет обаче ме разби shocking.gif И после Дейна на летището....
леле, такъв смях само
Jaina
Ахахах, темата е супер! На мен ми беше много смешно когато всичките се бяха събрали да разучават дали Лара е обратна и когато Бет вика на Тина 'Бързо, целуни ме' и като почват да се целуват, за да видят реакцията на Лара, Дейна се скри от срам, беше много смешно! 18.gif 18.gif
betyyy
Кармен с пожарогалителя --->
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
miim4eto
Цитат(betyyy @ Nov 3 2008, 14:49) *
Кармен с пожарогалителя --->
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

На мен пък тази сцена ми беше някак си тъжна заради Шейн smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.