Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой съфорумец обичаме най-много?
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона
Страници: 1, 2
CNews
The_mouse
А вие?
ogata
Един пост няма да ми стигне да ги изброя , но ти не фигурираш вътре за жалост smile.gif
Niksana
@CNews трудно е да се каже кой харесвам най-много,защото тук има много приятни и симпатични хора и трудно може да се определи като най! wink.gif А пък и не познавам много хора и ще е пребързано ако реша
dragon_girl
Няма такъв
ludacris
c0mpota
bLex
аз харесвам всички

аз съм митьо пищова
OneGoodIdea
Bloody_Tears, girl_from_hell, SeMiNi, K_f_R иии.. още някои сигурно, ама тез четиримката най- си ме кефат smile.gif
c0mp
Цитат(ludacris @ Jun 11 2008, 19:52) *
c0mpota

Love ya too baby wub.gif

Е за сега лоши впечатления от съфорумец, който познавам нямам smile.gif
Tedds
Bloody_Tears,susito(тях най-много си ги обичкам),Enchanted,Didito,ViruZzZ,Катето,brooke_scott,desitoo_91 с тях най-често си пиша smile.gif Но иначе целия форум сме готини бе,няма как нали се пак тва е ggbit wink.gif biggrin.gif

едит: и едно ново потребителче,което се регна скороо но много си го обичам-Halinor.
van Nistelrooy
DeViL_PLaYeR, kills иначе и Ogata (мноо забавен), K_f_R, fOrgy , aria, vu6kata, Girl_from_hell, erk0r и др ма радват постовете им.
aria
Емиии като почна да изброявам... да видим...
моят любим психосистър dEniChka
моята шокосестричка divata_airis
сладката Morska~Vu6ka
и сладурката girl_from_hell
този гад,дето иска да ми яде котките Angel-oF-DeatH
и още ThePinkDuck (лудата патка biggrin.gif ),ZzoOoMeR,never_mind,Цвете от луната,Bloody_Tears, Tedds и сигурно както обикновено пропускам някого,ама... нали съм завеяна biggrin.gif
и още тези,които почти не пишат и рядко влизат,но много ги обичам D12 и *koteto*
huligan
aria, Госпожица Вещицата, ViKtOrShEfA, FRAGMAKER
girl_from_hell
в форума е пълно с много готини хора, някой познавам лично други за жалост не, но много си ги обичам всички и ай де щом искате и никове ще изборявам smile.gif
OneGoodIdea, Цвете от луната, aria ( на вас благодаря, че съе ме споменали и вие също сте в моя списък smile.gif ), pool^babygirl ,dizzy_f , ThePinkDuck, Alanna , Nathan_Lee , ludoto_tedi , borko, Angel-oF-DeatH , 3pacalypse Now , FiGhT4iT , ludoto_mimi , ^Mim0zKa^ , *PeyT* , K_f_R , Bloody_Tears , Morska~Vu6ka
и ZzoOoMeR, SoARoN, unvisioble, Mimsey, Jordan, доста си ми харесват
и vIkToRsHeFa шефчето разбира се smile.gif
и със сигурност ще пропусна някой, но да не ми се сърди smile.gif
OneGoodIdea
Аууу забравих Шепот и прах' мноу съм тъпа хаха! Тя е мноу яка мацка ;Р
Шепот и прах'
Цитат(OneGoodIdea @ Jun 12 2008, 13:17) *
Аууу забравих Шепот и прах' мноу съм тъпа хаха! Тя е мноу яка мацка ;Р

Хах, ей това не съм го очаквала..
ама и ти си голяям пич, ей. : )

Иначе всички сте едни сладури. blush.gif worthy.gif
Jane
мен 8-)
qwe123
Обичам само един човек в този форум - Bloody_Tears smile.gif За харесване има много tongue.gif
Bloody_Tears
Еййй, благодаря ви много на всички, поласкана съм blush.gif Най-специалния човек за мен във форума е qwe123. Повече от година сме приятелки, за някои може да се струва прекалено малко време, но за толкова малко време се опознахме толкова много. Винаги е била до мен и ми е помагала, в най-тежките и най-забавните ситуации. Помня лятото, когато й се обадих и сме говорили половин час и то все Аз:Оле ще се самоубия, ужас, много съм зле Тя: бе спокойно бе, стига глупости 18.gif Много смешни сме били отстрани сигурно biggrin.gif Тя ми е най-близка от всички, много те обичам Муш bigarmhug.gif

Няма да тръгвам да изреждам всичките ми любимци, защото са много. Само най-спетциалните biggrin.gif
Tedds, susito, DaniEl, girl_from_hell, OneGoodIdea, ZzoOoMeR, tomahawk и още, и още....
**Sophia**
хах ами има само един човек,който наистина обичам и това е SeMiNi,защото все пак ми е сестра..иначе има многоо хора които харесвам,и са ми много интересни и сладки..
например:
susito-не сме си писали много,но е сладур..
qwe123-с нея повечко сме си писали,и мисля че има добър възглед за живота
OneGoodIdea-има хубав вкус за музика,също така ми е интерестно да чета постовете и,защото разсъждава много добре.
Шепот и прах'-не я познавам лично,но имам много добри впечетления от нея.Има голям талант и мисля че ще стане много добра фотографка.
vivata123-голям сладур си ей..
*PeyT* -много хубави клипчета прави,и имаме много общи интереси.
иии fresh_girl е супер..

Също така има още които ми са симпатични,но вобще не познавам като girl_from_hell,K_f_R, hristin4e, nadezhda_had и ludoto_mimi..
Marissa Cooper
По-скоро харесвам:

Steph

dragon girl

secretk

nadezhda_had

Не съм си писала със **Sophia**,обаче ми е симпатична,пуска инт. теми.Може бии brooke_scott и djesito

wink.gif
jivitu
angel_girl и ThePinkDuck bigarmhug.gif Тях двечките си ги обичам най-много 10.gif
Катeто
ladysunshine,brooke_scott,Tedds,desito_91,hristin4e smile.gif
LiQuIfY
Аз признавам че обичам @ogata най готиния пич .Много ми е симпатичен от близо 2 години му чета постовете и направо ми се къса сърцето rolleyes.gif ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НАЙ НАКРАЯ СИ ПРИЗНАХ biggrin.gif
angel_girl
Еммм, то и аз си имам предпочитания към jivitu, ама тва все пак си е моето Живе... rolleyes.gif
Иначе secretk също ми харесва. smile.gif
hristin4e
айде и аз да се разпиша в тази тема smile.gif
swindle - познавам го от както се помня... да не кажа даже от преди това biggrin2.gif Уважението е на 100% smile.gif Ако изобщо някога е имало нещо лошо е било забравено - само забавните моменти помня biggrin.gif

desitoo_91 - Когато си обсъждаме маниашките интереси, пада голям смях biggrin.gif Много добродушно момиче, готова е да помогне винаги, стига да може smile.gif

qwe123 - Страхотен човек. На последък не сме говорили много, но мнението ми за нея сигурно никога няма да се промени. Благодаря й безкрайно за подкрепата ииии изобщо.. всичко wink.gif Радвам се, че я познавам smile.gif

Gossip Girl - Невероятно момиче. Ох, изчерпаха ми се думите вече. Но Жани... трябва повече хора да приличат на нея. Много интересно, лъчезарно момиче smile.gif

susito, Tedds, brooke_scott, **Sophia**, Bloody_Tears, Катето... всички са изключително мили хора smile.gif

Дано не съм изпуснала някой wink.gif Има още много с който бих искала да се запозная smile.gif
[dEs]
hristin4e, Катeто, brooke_scott, Tedds, `BruKas`, nelito0o0, ♥Didito♥

3pacalypse Now
Мен ме забравиха иначе аз си имам дълъг списък smile.gif
nihilista
4.gif wink.gif unvisioble, club135, Rawen, Memoria wink.gif 4.gif
LiQuIfY
Цитат(3pacalypse Now @ Jun 26 2008, 23:44) *

Не съм те забравил спокойно biggrin2.gif
Memoria on Rails
Хейй, тенкс, nihilista smile.gif))) Ще те похваля пред момите, аз... 4bira[1].gif
girl_from_hell
Цитат(3pacalypse Now @ Jun 26 2008, 23:44) *

я се загледай в моето постче, никога не бих те забравила smile.gif
3pacalypse Now
Оу да сега забелзяах smile.gif Мерси много Сонче smile.gif
unvisioble
Цитат(nihilista @ Jun 27 2008, 08:11) *
4.gif wink.gif unvisioble, club135, Rawen, Memoria wink.gif 4.gif

Олеее, ма как така ме редиш сред любимите ти съфорумници?! biggrin2.gif Аз съм заразно зло и лошааа, лошааа... ужас! 15.gif

Мен по-често ме хваща липсата напоследък, но, любимци мои, не съм ви забравила - а кои са те, списъкът е дълъг. Някой път като не ме мързи толкова, ще го представя. rolleyes.gif
susito
лелеее....колко често си срещнах ника...не мога да повярвам чак...тука наистина има хора,които са страхотни(с повечето имам радостта да се познавам),обаче от всички най-много си обичам сестра ми(gotinoto_baby),my big brother storm,Tedds i Bloody_Tears - хора,за вас съм готова на всичко (hug) само за тях 4-мата мога да кажа,че ги обичам...иначе си се кефя на супер много хора тука и първия,който ми изниква в съзнанието е K_f_R.Макар,че вече съвсем се забравихме за мен си остава един от най-точните хора,които познавам.
..иначе тва Уки,SeMiNi,Нинс,brooke_scott,ladysunshine,Mrs.Ackles...се готини хора =]
Tomahawk
Аз обичам Кфр ве. И Шаро. И Добо. И толерантните biggrin.gif И Дидсито , и Кървавите сълзи , сички ве biggrin.gif
PayTon__
**Naley* blush.gif
**Naley*
PayTon__ blush.gif (inlove)
Freaky
Чак пък да ги обичам не , ама това са моите хора biggrin2.gif
unvisioble , viktorshefa , melkor , fragmaker , rise_of_day , bellatrix , shadowX ... хммм вероятно има още ама едно такова не ми са мисли и ае да ги оставим така ... Ако някой са чувства обичан и съм го пропуснал да свирка ... blink.gif
fenkanabrooke
Обичкам си dragon_girl и moni_hs emoticon1 (56).gif bigarmhug.gif
А харесвам oth_brooke, oth_fen4e, Tedds, brooke_scott и други . wink.gif
NhazUl
Хмммм-м. Никого. Все още. ^^ Ама има време.
vesko_oth_fen
Всички wub.gif biggrin.gif
Halinor
Теди [Tedds], Ангата biggrin.gif [Tomahawk], Bloody_Tears *thumb up*, на club135 ми е адското да му чета мненията ^^
moni_hs
fenkanabrooke и dragon_girl bigarmhug.gif emoticon1 (56).gif
crash19
Вси4ки са СУПЕР
ZuZka yeah
Не ви познавам, ама Петънчовците ги обичам.
kakavida
Всички сте ми симпатични...
divata_airis
Цитат(aria @ Jun 11 2008, 22:24) *
моята шокосестричка divata_airis

О, миличка и аз те обичам...хаха, какво е без тебе шоколада и шокопартита, което ми напомня, че трябва да си довършим последното biggrin2.gif
HiLaRy`DuFf{}
g0blin 4.gif
10.gif
g0blin
QUOTE(HiLaRy`DuFf{} @ Sep 10 2008, 12:14) *
g0blin 4.gif
10.gif

Ааа мерси много катерицо biggrin2.gif blush.gif 2thum[1].gif Аз без да искам скивах и много се зарадвах, защото не очаквах изобщо да видя такова нещо, тъй като мен никой не ме споменава biggrin.gif

А по темата - по принцип се стремя да са ми приятни всички, но за момента най-готин човек за мен е HiLaRy`DuFf{} ... не защото тя го е написала за мен, а просто защото е супер душичка и е много спокоен и уравновесен човек. (Btw, аз влезнах да го напиша за теб, обаче се изненадах, защото си ме изпреварила)
HiLaRy`DuFf{}
Цитат(g0blin @ Sep 12 2008, 09:31) *
Цитат(HiLaRy`DuFf{} @ Sep 10 2008, 12:14) *
g0blin 4.gif
10.gif

Ааа мерси много катерицо biggrin2.gif blush.gif 2thum[1].gif Аз без да искам скивах и много се зарадвах, защото не очаквах изобщо да видя такова нещо, тъй като мен никой не ме споменава biggrin.gif

А по темата - по принцип се стремя да са ми приятни всички, но за момента най-готин човек за мен е HiLaRy`DuFf{} ... не защото тя го е написала за мен, а просто защото е супер душичка и е много спокоен и уравновесен човек. (Btw, аз влезнах да го напиша за теб, обаче се изненадах, защото си ме изпреварила)

оо мерси smile.gif blush.gif и ти си голяма душичка biggrin2.gif rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.