Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Епизод 15: Desperately Seeking Serena
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl > Епизоди > Сезон 1
nadezhda_had
”Desperately Seeking Serena ”

28 април 2008

Промо CWtv

Светът на Серена се превръща в хаос ,когато нейната бивша зла приятелка Джорджина Спаркс се връща в града.Дан вижда ,че Серена е разсеяна и той си мисли ,че това има нещо общо с Чък,нейния бъдещ доведен брат. Нейт се свързва с последния човек ,който е очаквал , Ванеса. Хейзъл и Пенелопа се опитват да направят Нели Уйки част от своя клуб ,но това не е никак лесно.Блеър ръководи цялата операция и замисля план да саботира нейния най-голяма съперничка , Нели Уйки. Нели се проваля след като й се напомня за скорошната раздяла с гаджето й,момичета намират начин и Блеър приема Нели под крилото си. Блеър кани гаджето отново.Междувременно Серена излиза с навън с Джорджина ,но нещата се влошават, тъй като Серена си мисли ,че някой е сложил алкохол в питието й.Джени се сблъсква с 16 годишния ,Ашър Хорнсби , който разхожда кучето и той може да е нейния билет за постоянна известност.

Download:
Gossip Girl 1x15 Desperately Seeking Serena@zamunda.net

Музика:

Субтитри:
subs.sab.bz
VeRonICa^^
Новият епизод излезе,приятно гледане wink.gif

Gossip Girl 1x15 Desperately Seeking Serena
@zamunda.net

ПС: Гледах епизода и мога да кажа,че беше доста добре измислен и направен.С нетърпение чакам следващият :-)
Катeто
Е най-после rolleyes.gif Аз сега го тегля,обаче сигурно няма да го гледам скоро и заради субовете.Иначе нямам търпение,изглежда много интересно.Покрай Отх май никой не обръща внимание на ГГ unsure.gif или никой не го е гледал все още ...
siska
На мен епизода ми хареса smile.gif мн ми е интересно какво ще стане със Нейт и Ванеса..smile.gif според мен си приличат ще са инт двойка wink.gif Джени продължава да ме дразни с това си желание да е от популярните.А заСерина и Дан.. нз какво ще стане, но съм сиг че ще се оправятт smile.gif Нямам търпение за сл епизод happy.gif
a4unas
Епизода беше мн добър.... А ако може и някой да ми каже как се казва песента докато Серена и Джорджина пият в бара ще съм мн благодарна wink.gif
Gossip Girl
Цитат(a4unas @ Apr 29 2008, 15:11) *
А ако може и някой да ми каже как се казва песента докато Серена и Джорджина пият в бара ще съм мн благодарна wink.gif
Crystal Castles-Crimewave

Аз се надявах на малко развитие при Блеър/Чък.
a4unas
Мерси мн wink.gif
И въпреки че съм фен на Блеър бих казала че Нейт и Ванеса са мн сладки...
fai7h
мм тази Ванеса нещо не ми харесва rolleyes.gif Нейт и Б бяха по-хубава двойка.Иначе в този еп Джени беше малко по-малко дразнеща dry.gif dry.gif а Джорджина също ме дразни,нямам търпение за следващия еп happy.gif
brooke_scott
Ванеса мн ме нерви, толкова е противна, горкия Нейт sad.gif Джорджина и тя ме нерви 18.gif Хареса ми Чък в тоя епизод xD а да и Блеър, Блеър рулз 10.gif
Катeто
Ето ае субовете,ако някой има търпение и знае как,да превежда,ако не ще чакаме,пък когато станат 4.gif

http://www.tvsubtitles.net/subtitle-13795.html
~RoRyYy~
Страхотен епизод,оправда очакванията.Чък ми беше много сладък с това ярко палто и после с жълтия панталон(ако някое момче в БГ излезе така веднага ще го сметнат за луд,но на Чък му отива екстравагантният стайл).Чък ми хареса и като отношение към Ес.Джени,ами уж е по-"добре",но все пак е гадно,че използва това добро(поне за сега) момче за да се "издигне".Серина ми хареса-начина,по който беше представена-много човешки,кой не би искал да излезе с стария бфф и да пиине по едно...(две,три) и факта,че не можа да сподели с Дан..разбирам я:тя иска Дан да я вижда като нов,по-добър човек,не като старото Парти Момиче.Джорджина-не ми харесва кой знай колко,но се очакват интересни неща около нея..ама Дан той какво я зяпна незнам...тцтцтцт..Нейт и Ванеса:ОМГ!!!!!!!!Отвратителни са ми.....наи-неподходящата двойка в сериала(след може би..Чък и Ванеса)Абе да питам нали в спойлерите на този епизод имаше снимка на Би и Чък-аме те нямаха нито една обща сцена. unsure.gif
Катeто
Изгледах епизодчето и много ми хареса.Става все по-интересно и нямам търпение за следващия епизод.Май само на мен ми харесаха Нейт и Ванеса,незнам бяха ми много сладки blush.gif Дано да са заедно,обаче на Дан и Блеър май не им хареса много unsure.gif Тая Джорджина хич не ме кефи,актрисата е сладурана,обаче ми е много антипатична ролята и,Ванеса пасти да яде в началото.Джени не ме твари толкова,с този новия са сладки,а Блеър малко ме разочарова как изпързаля момичето huh.gif Иначе началото ми хареса най-много,как изтормозени учеха всички,много бяха яки 4.gif И бтв Чък много ми се издигна в очите как помага на Серина,само да се събере с Блеът и ще е супер 10.gif

~RoRyYy~
И на мен ми харесаха в началото как всички учеха.И дамм Чък РуЛлЛZzZ mrgreen[1].gif
ViruZzZ
Епизода беше меко казано супер worthy.gif . Блеър отново гадна мръсна кучка 15.gif рулира отвсякъде мацката 10.gif Чък ми направи хуу впечатление . Нейт - ОMFG, бате тоя как го не е гнус да я гледа тая, а каto я целува, беги мани мани беги. Тая е отврат как може не знам в главата е кат елипса O_o sick1.gif Джорджии rolleyes.gif най сетне някой да вземе да се намеси да развали тая всичката слуз около Сан wacko.gif Очаквам в следващите епизоди развръзката на "Сара" и Дан mrgreen[1].gif Джени разбра, че не може да се мери с Блеър и си намери човека, дано да я пооправи biggrin2.gif
ПП.Само аз ли не видях тоя кадър дет Блеър е хванала Чък blink.gif
ПП2. Elevator rLz worthy.gif
Шепот и прах'
Този сериал ме убива!
Хареса ми какво стана с Нейт и Ванеса и как Дан и Блеър ги зяпаха.
А тази Джорджи е ненормално дразнеща. Въпреки, че много харесвам актрисата, която я играе.
Да, беше хубав епизод, чакам с нетърпение следващия.
~RoRyYy~
И аз не видях кадър между Би и Чък blink.gif
[eternity]
Някой е качил субтитри
A_l_e_x
Уау,епизодът беше страхотен. Тая Джорджи е ужасна ohmy.gif Чък е страхотен. Толкова добре се държи със Серена,когато винаги е била доста грубичка с него dry.gif Абе много го обичам тоя човек wub.gif
~RoRyYy~
Цитат(A_l_e_x @ May 1 2008, 20:51) *
Уау,епизодът беше страхотен. Тая Джорджи е ужасна ohmy.gif Чък е страхотен. Толкова добре се държи със Серена,когато винаги е била доста грубичка с него dry.gif Абе много го обичам тоя човек wub.gif

worthy.gif Подкрепям mrgreen[1].gif
lady_iz
И на мен серията ми беше изключително интересна, а Чък ми напълни сърчицето mrgreen[1].gif wub.gif
Tedds
Епизода беше супер добър worthy.gif Джорджина нерви максимално,никак не ми е симпатична wacko.gif Нейт и Ванеса горед долу стват,не ме впечетляват особено,но пък не са и лоши.Би ме изкефи мн.,както и Чък,като цяло доста добра серийка,айде чакам следващата с нетърпение да видим какво ще стане с Дан и Джорджина както и с новото гадже на Джени biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
miim4eto
Доста добър епизод се получи. Може би се дължи на факта, че нещата изведнъж почнаха да се развиват по-бързо, все пак не се сещам за др епизод, в който виждаме началото на 2 нови връзки, идват 2ма нови героя(не броя момичето, което Блеър прецака), а трети пък показва малко по-добри страни на характера си(Чък). Кофти ми е за Дан и Серена и искрено се надявам да си оправят отношенията. Колкото до Джорджи, голяма лицемерка се извъди, дано само Дан да не и се върже на глупавите номера.За Нейт и Ванеса малко бързо се получи всичко, но май си паснаха, така че ще е хубаво да ги оставят заедно. Джени ме беше разочаровала последните епизоди, но след този се надявам, че с новото момче ще се промени и ще разбере, че не общественото мнение е най-важно. Това е от мен и дано сл епизод да е също толкова добър smile.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Йее беше интересно...Тая Джорджина ми дигна нервите, егати лицемерката, а едно време са били най-добри приятелки със Серена. wacko.gif
Нейт и Ванеса ме изненадаха много, аз си мислех, че Нейт ще се хване с Джени shocking.gif
Много ми допадна Чък помогна на Серена два пъти, което показва, че като брат и сестра се разбират доста добре huh.gif happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.