Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: kitty_kat
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
kitty_kat
Ами здравейте, аз от съвсем скоро съм във форума, много съм неориентирана още. Почти нямам време и затова много малко теми съм прочела, но нещата са интересни. Какво да ви кажа за мен... общо взето от много неща се интересувам- музика, компютри, спорт (F1 biggrin2.gif ), интересни са ми вашите гледни точки, когато някой не е прав според мен, си му го казвам. Не коментирам изключително малоумни изказвания, освен ако не съм имала много кофти ден и тогава откровено си се заяждам blush.gif (опитвам се да се превъзпитам, но все още не съм успяла на 100%) Мразя кофти правопис (това също ми е голям проблем). Май твърде много негативи за твърде кратко време, но пък така ще ви изненадвам само приятно хахаха Това е май за сега, ще се доопознаваме в движение biggrin2.gif
Craft
Ами добре дошла и ти пожелавам много приятни моменти във форума. smile.gif
Nida
Здравей и от мен! Да, наистина има какво да се чете тук:)
Бих те помолила/препоръчала само да смениш аватара си, защото трудно се четат постовете ти (разсейвам се) biggrin.gif
ogata
Добре дошла happy.gif
c0mp
Хеф Кеф и добре дошла : )
kitty_kat
Гледам, че трябваше малко физикъл пропъртийз да опиша, че се сетих да го направя smile.gif Малко по малко и до снимки ще стигна biggrin2.gif

Години: 24
Тегло: 58 килца
Височина: 1,73
Очички: Светло кафяви, на силно слънце чак жълти shocking.gif
Зодия: Стрелче
Местожителство: Варничка
Работа: софтуерна фирма, най-общо съм съпорт, ама поне е фън като се занимаваш с хората и се чудиш как така са проспали изобретяването на компютъра biggrin2.gif
Любим стил музика: метъл, рок, стар рок, нов рок, стар метъл, нов метъл biggrin2.gif а и "новото радио витоша" хахахха
Домашни любимци: обожавам котки... всякакви, последно имах една черна много хубава, ама беше много зла, не се разбрахме нещо и я закарах на по-хубаво място. Сега му е добре на писан. smile.gif

Аааа и може ли някой да ми каже какво точно се има предвид като пожелаеш на някой "много успехчета"?!!! Супер тъпо ми звучи... shocking.gif
Tomahawk
Цитат(kitty_kat @ Jul 23 2008, 22:36) *
Любим стил музика: метъл, рок, стар рок, нов рок, стар метъл, нов метъл biggrin2.gif а и "новото радио витоша" хахахха

От наще си начи biggrin2.gif Добре дошла happy.gif
_razOr_
Добре долша ^^"
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.