Току-що стана ясно, че както обикновено, пълният седми сезон на Смолвил ще излезе на DVD по времето, когато би трябвало да започне и новия - а именно септември. Пакетът ще включва както пълните 20 епизода, така и коментари, изтрити сцени, анимационните прикуъл-епизоди Kara and the Chronicles Of Krypton и още много екстри.
Както много хора очакваха, обложката на сезона е с Кал-Ел и Кара Зор-Ел
П.П.: Една от най-готините обложки в сериала и пакетът ще мачка. Кал и Кара FTW!
П.П.2: Темата ще се ъпдейтва при нова информация за пакета.
doctor_freeman
Apr 24 2008, 22:38
Да, обложката е жестока! Не е като оная на 6ти сезон...
ViruZzZ
Apr 24 2008, 22:43
Мда, обложката вярно рулира, а сега се сетих, че в оная класация нямаше и Лора
♥Didito♥
Apr 24 2008, 22:44
Дам обложката кърти е то се очакваше, че ще е с Кара, жалко, че в бг няма откъде да си ги купим двд-тата. Е то на мен не ми трябват де, имам всички сезони на компа, ама нз някак си ако тръгна да колекционирам В замунда дали ще излязат някои от изтритите сцени, екстрите...
sonofsparda
Apr 24 2008, 22:51
Ами те като излязат DVD-рипове, ще излязат и пълните DVD-R-ове с допълнителните материали - хоп, готова си.
♥Didito♥
Apr 24 2008, 23:10
Вярно бе, мерси Ванка е пак се чудя що в бг ги няма, не че ще се ги купя де, то колко ли ще струват, като си помисля ако ги нямаше тракерите какво щяхме да прайм по-скоро щяхме да фалираме ако всичко беше легално.
doctor_freeman
Apr 25 2008, 00:14
Много ясно, даже нямаше да можем да ги гледаме както правим сега. Иначе щяха да са по 30-ина лева някъде според мен...
Victoria
May 2 2008, 19:11
Супер е.
Enchanted
May 3 2008, 21:20
Ами обложката е страхотна(тази тениска на Томи му стой супер,-съжалявам,но не издържах да ненаправя момичешки коментар),що се отнася до стойността на ДВД-то,винаги е около 20-30 лева,сега като се замисля,бих си го купила,ако го имаше в българия...иначе изтритите сцени винаги са ме изкушавали,с удоволствие ще ги гледам
sonofsparda
Jul 14 2008, 12:20
Ето я и задната част на пакета.
П.П.: Май екипа много обича Бизаро.
toho
Jul 18 2008, 10:58
Точната дата на която излиза ДВД-то е 9 септември.
sonofsparda
Jul 18 2008, 12:27
Дам, горе-долу когато излезе и на шести.
Apfh
Jul 18 2008, 18:33
А дали случайно ще ги пуснат някога в БГ?... Аз така или иначе ги имам, но оригинала си е друго нещо. :Р
sonofsparda
Jul 18 2008, 19:55
Ми първия сезон го бях видял в Сити Центъра, Бобо. За останалите не знам. Може и някога да ги пуснат кой знае. Иначе те разбирам - оригинала наистина е друго нещо. И аз съм от хората, които са склонни да дадат пари за това, на което са почитатели.
Victoria
Jul 19 2008, 00:11
Силно се съмнявам... но човек никога не знае.
П.П. Някой купувал ли си е от бг първи сезон?
sonofsparda
Aug 27 2008, 00:40
Уолпейпъри от изданието:
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.