Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Сезон 7 на DVD през септември.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda
Току-що стана ясно, че както обикновено, пълният седми сезон на Смолвил ще излезе на DVD по времето, когато би трябвало да започне и новия - а именно септември. Пакетът ще включва както пълните 20 епизода, така и коментари, изтрити сцени, анимационните прикуъл-епизоди Kara and the Chronicles Of Krypton и още много екстри. smile.gif

Както много хора очакваха, обложката на сезона е с Кал-Ел и Кара Зор-Ел

П.П.: Една от най-готините обложки в сериала и пакетът ще мачка. smile.gif Кал и Кара FTW!

П.П.2: Темата ще се ъпдейтва при нова информация за пакета. smile.gif
doctor_freeman
Да, обложката е жестока! Не е като оная на 6ти сезон...
ViruZzZ
Мда, обложката вярно рулира, а сега се сетих, че в оная класация нямаше и Лора 18.gif
♥Didito♥
Дам обложката кърти е то се очакваше, че ще е с Кара, жалко, че в бг няма откъде да си ги купим двд-тата. Е то на мен не ми трябват де, имам всички сезони на компа, ама нз някак си ако тръгна да колекционирам 18.gif В замунда дали ще излязат някои от изтритите сцени, екстрите...
sonofsparda
Ами те като излязат DVD-рипове, ще излязат и пълните DVD-R-ове с допълнителните материали - хоп, готова си. smile.gif
♥Didito♥
Вярно бе, мерси Ванка smile.gif е пак се чудя що в бг ги няма, не че ще се ги купя де, то колко ли ще струват, като си помисля ако ги нямаше тракерите какво щяхме да прайм 18.gif по-скоро щяхме да фалираме ако всичко беше легално.
doctor_freeman
Много ясно, даже нямаше да можем да ги гледаме както правим сега. smile.gif Иначе щяха да са по 30-ина лева някъде според мен...
Victoria
Супер е. smile.gif
Enchanted
Ами обложката е страхотна(тази тениска на Томи му стой супер,-съжалявам,но не издържах да ненаправя момичешки коментар),що се отнася до стойността на ДВД-то,винаги е около 20-30 лева,сега като се замисля,бих си го купила,ако го имаше в българия...иначе изтритите сцени винаги са ме изкушавали,с удоволствие ще ги гледам smile.gif
sonofsparda
Ето я и задната част на пакета. biggrin2.gif

П.П.: Май екипа много обича Бизаро. smile.gif
toho
Точната дата на която излиза ДВД-то е 9 септември.
sonofsparda
Дам, горе-долу когато излезе и на шести. smile.gif
Apfh
А дали случайно ще ги пуснат някога в БГ?...
Аз така или иначе ги имам, но оригинала си е друго нещо.
sonofsparda
Ми първия сезон го бях видял в Сити Центъра, Бобо. smile.gif За останалите не знам. Може и някога да ги пуснат кой знае. Иначе те разбирам - оригинала наистина е друго нещо. И аз съм от хората, които са склонни да дадат пари за това, на което са почитатели. smile.gif
Victoria
Силно се съмнявам... но човек никога не знае. wink.gif

П.П. Някой купувал ли си е от бг първи сезон?
sonofsparda
Уолпейпъри от изданието:

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.