Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Life Is Short"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3
Jordan
"Life Is Short"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (8:00-9:00 p.m. ET)
28 април 2008 година

Нейтън и Хейли организират парти по случай рожденния ден на Джейми. Деб наема клоун, но Хейли не е очарована, защото го смята за зловещ. Линдзи се завръща в Трий Хил по повод рожденния ден, което дава надежда на Лукас, че отношенията им ще се оправят. Когато Дан пристига на партито настроението на Деб бързо се разваля, а през това време Брук и Пейтън пристигат с малката Анджи(бебето на Брук).

П Р О М О

Официални снимки:

5.15 Episode -Music:
"Twinkle Twinkle Little Star (instrumental)"
The Ting Tings - "Be The One (Live)"
The Temporary Thing - "In Between Songs"
The Submarines - "The Wake Up Song"
The Broken Remotes - "Pages Of The Weekly"
Angels & Airwaves - "Everything's Magic"
Two Hours Traffic - "Sure Can Start"
The Submarines - "The Wake Up Song"
Joey Ryan - "As It Must Be"
The Thin Men - "Won't Give Up The Fight"
Paper Route - "The Sound"
Adele - "Hometown Glory" (CODA)

(credit: http://community.livejournal.com/othmusicthread/)

5.15 Download:
one.tree.hill.s05e15.hdtv.xvid-xor.avi@Zamunda.net
One.Tree.Hill.S05E15.HDTV.XviD-XOR@arenabg.com
one.tree.hill.s05e15.hdtv.xvid-xor.avi@Data.BG

5.15 Субтитри:
Tyk

Постове, които не сe отнасят по темата и съдържащи спам ще се трият!!!
[dEs]
Хахах какво заглавие на епизода. Интересно ми е защо Линдзи отива у Лукас. Дали ще се съберат заедно. Или ще престане да се заблуждава? По заблудено момче от него не съм виждала.
Jordan
не знам ролята на Линдзи каква е точно. Тя никога не стана кой знае колко близка с Джейми та да е на РДто му. Вероятно Хейли я е поканила, за да скрепят връзката си с Лукас dry.gif
♥Didito♥
Цитат(Jordan @ Apr 24 2008, 23:47) *
Вероятно Хейли я е поканила, за да скрепят връзката си с Лукас dry.gif

Дам най-вероятно и дано да я скрепят smile.gif
Devil^Rose^^
Цитат(♥Didito♥ @ Apr 24 2008, 22:48) *

Да да, дано прихване страха на Хейли към клоуни или Дан да й каже две приказки и да си плюе на петите далеч от Три Хил 18.gif biggrin2.gif
ladysunshine
Цитат(Devil^Rose^^ @ Apr 25 2008, 09:18) *
Да да, дано прихване страха на Хейли към клоуни или Дан да й каже две приказки и да си плюе на петите далеч от Три Хил 18.gif biggrin2.gif

Хах и мен тези варианти ме устройват biggrin2.gif Най ще се накефя Дан да я изгони както изгони Кари. Линдзи ве4е си замина веднъж, да си стои там и да не обърква нещата допълнително. Достатъ4но я гледахме 12 епизода...
vasinka_{P}
Аз си мисля че ще отиде на рождения ден, за да каже на Люк да стои далеч от нея или нещо подобно, поне мен така най ме устройва biggrin2.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif
yuyutooo
Цитат(vasinka_{P} @ Apr 25 2008, 10:24) *
Аз си мисля че ще отиде на рождения ден, за да каже на Люк да стои далеч от нея или нещо подобно, поне мен така най ме устройва biggrin2.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif

Оффф дано даноо! 3.gif
fenkanabrooke
Серията ще е много яка, с нетърпение я очаквам. biggrin2.gif biggrin2.gif
devon
Цитат(♥Didito♥ @ Apr 24 2008, 23:48) *

И аз много се надявам на това.Крайно време е.Ще го чакам този епизод с нетърпение.
djesito
Ами очертава се интересен епизод.А за връщането на Линдзи и аз предполагам,че Хейли я е поканила.Ще е интересно определено или поне така се надявам. biggrin2.gif
meri_ans
технически въпрос имам аз това за вярата дето го изписват не е ли свързано с миналия епизод в които говориха за желания и някви такива пак 2thin[1].gif 2thin[1].gif 2thin[1].gif все пак се очертава яка серия 2bye[1].gif 2bye[1].gif 2bye[1].gif
Шепот и прах'
Ох,Линдзи се завръща!
Айде да се маха вече, да изчезва от сериала, и онези двамата мрънкалници да се съберат и всичко да си е ок.

И въпреки всичко, чакам с нетърпение епизода. Искам пак да видя малкия бебок на Брук.
fenkanabrooke
Хейли само как я е страх от клоуни, просто нямам думи. Няма друго такова нещо !!!! fun.gif icon_peace.gif 0106[1].gif 5.gif
Mim_s
Дано в серията да има повече за Анджи... wub.gif wub.gif Така ще има двама сладури-Джейми и бебока smile.gif biggrin.gif
geri_soon
Ееее,пак ще има драми с Лукас и Линдзи... ermm.gif Дано се случи нещо по-интересно отколкото в предишните епизоди. Иначе очаквам майтапи с Джейми. laugh.gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (11).gif Сладур ! Ами това е, остава да чакаме 2039[1].gif
PoLLyTo0o
Офф..тая Линдзи до кога ще си вре носа навсякъде dry.gif Айде, да се маха вечее !! Не мога да я гледам..
Нямам търпение да видя малката Анджи, както и Хейли и клоуна в действие biggrin2.gif Като цяло се очертава интересна серийка smile.gif
..DeNi4KaTaa...
Еммм...епизода се очаква да бъде интересен!Крайно време е да има малко раздвижване стига с тия драми sad.gif sad.gif sad.gif Само неразбирам какво прави там Линдзи? 14.gif Това което се случва на Брук е много хубаво нямам тарпение да излезе сериятааа happy.gif happy.gif happy.gif
Sway
Откакто прочетох двете части на "ТО" на Стивън Кинг, нещото което ме ужасява най-много са клоуни!!! Сигурно съм единствената, която няма да води децата си по детски партита с клоуни и панаири и т.н. ... unsure.gif
brooke_scott
целия епизод си струваше дори само заради тази сцена blush.gif wub.gif

[dEs]
Цитат(brooke_scott @ Apr 29 2008, 11:29) *

Напълно подкрепям worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Катeто
Прехвърлих набързо серията,но ще изчакам и субовете smile.gif Много е ионтереса,сцените с Брук и Анджи са толкова сладки blush.gif Особено първата ме уби 18.gif Мисля че това ще е най-добрия епизод от доста време,да не кажа най-добрия за сезона.Скилс и Пейт са големи сладури 4.gif .Това е истинския ОТХ,А сцената с Лукас,Брук и бебчо беше супер сладка happy.gif Джейми си е сладур както винаги,сезона щеше да е много тъп без него rolleyes.gif
fenkanabrooke
Цитат(brooke_scott @ Apr 29 2008, 10:29) *

Напълно съм съгласна с теб !
BaRbInCeTo
бих направила субтитри но не мога да намеря английските ако някой ги намери да ги качи ще ги преведа ако никой не ги е превел дотогава
VeRonICa^^
Цитат(fenkanabrooke @ Apr 29 2008, 12:12) *

Напълно съм съгласна с теб !

Аз също мисля така,това беше най-сладкият момент в целият епизод 3.gif wub.gif
Иначе като цяло епизода беше супер,Анджи е много сладка blush.gif и Джейми като я цунка беше много миличко smile.gif .Накрая много съжалих Дан sad.gif ама това е!С нетърпение очаквам следващият епизод :-)
`BruKas`
Цитат(brooke_scott @ Apr 29 2008, 11:29) *

4.gif rolleyes.gif worthy.gif blush.gif Тази сцена ми напомни толкова много неща:) БРУКАС ФОРЕВЪР blush.gif
love brucas !
hristin4e
Началото на епизода беше готино направено много смях падна.. biggrin2.gif
Пейтън беше върха - за първи път някой изглежда ужасно след като се е събудил /мисля, че всички помним в 4 сезон как Лукас се събуди и косата му беше сресана и нагласена biggrin.gif/

... Брук и Пейтън с някви играчки и се опитват да залъжат Анджи да спре да плаче 18.gif

също беше много сладка сцената между Брук и Джейми happy.gif

Нейтън най-много страда от всички глупости на Дан. И честно казано не изпитвам дори капка съжаление към Дан!

вчера вечерта прочетох в темата за спойлерите онова с Брукас феновете.. нещата които е казала София... и на тази сцена се спуках от рев sad.gif просто.... нямам думи.. много ми стана тъжно.. но не за Брукас... а за Чад и София sad.gif
`BruKas`
Да,наистина .. представяте ли си на нея какво и е докато снима сцени с него.. и тоо такива... горката софи sad.gif
Шепот и прах'
Беше един наистина хубав епизод.
Малко ми стана мъчно за Дан, като каза, че му остават 6 месеца, въпреки че не разбрах защо му е нужна транспланация на сърцето.
А това с Лукас и Брук беше супер мило.
CiNdEreLLa``
Това беше най-добрия епизод от много време насам.... Емоции, смях, сълзи.... лелееееее страшно много ми хареса !!!

П.П. БРУКАС 4EVER!!!!!!!!!!
Най-добрите просто !!! Тази сценааааааааааа ... wub.gif wub.gif wub.gif
Sway
Като излязат английски субтитри метнете ми ги... аз сега ставам и съм малко...много де... отнесена още... 3prozqvka[1].gif
siska
Цитат(Шепот и прах @ Apr 29 2008, 13:56) *
Малко ми стана мъчно за Дан, като каза, че му остават 6 месеца, въпреки че не разбрах защо му е нужна транспланация на сърцето.

Ами нали май той имаше същото заболяване на сърцето като Лукас..или нещо такова не помня вече wacko.gif Както и да е епизода наистина ми хареса happy.gif нз защо, но през цялото време ми беше едно такова ревливо.Стана ми малко мъчно заради бебчето на Брук ии даже заради Дан, макар че не ми от любимците... smile.gif
last_unicorn
добър епизод беше smile.gif
Скилс и Пейтън ми бяха любими в тоя епизод, и на двамата им е тежко и виновно, добре че поне за Скилс нещата се развиха добре.
много ми е тъжно за Линдзи, сигурно и е много трудно и въпреки това си отстоява позицията.
началото беше върховно, Брук и Пейтън бяха толкова сладки smile.gif
Джейми беше неотразим, както винаги, а Деб и клоуна ме умориха от смях.
нищо ново покрай Нейтън и Хейли, Лукас пък няма да го коментирам, нещо ми е безличен напоследък, неориентиран ли е, наистина ли е влюбен, изобщо не си проличава. не знам дали такава е целта или не може да изобрази точните чувства, но май никой не разбира точно какво се случва с него.
Маут и Милисънт са супер сладури, тя наистина много ме радва.
радостно е, че видяхме Джънк и Фърги, големи образи са.
а пък Дан... може и да лъже. за да му позволят да се сближи с Джейми. а и да не лъже - ако наистина се е променил няма да прадира с това, че е болен, а ще го запази за себе си, за да не натоварва хората, на които уж държи.

като цяло готин епизод, със забавни и трогателни моменти smile.gif
gotinatakuma
Серията е готина,но най се изкефих когато Линдзи върна ключа на Люк.Така си мисля че може и да има надежда за него и Пейтън! worthy.gif worthy.gif worthy.gif Ще изчакам и субовете за да я гледам пак с превод biggrin.gif
CiNdEreLLa``
Цитат(gotinatakuma @ Apr 30 2008, 00:23) *
Серията е готина,но най се изкефих когато Линдзи върна ключа на Люк.

Има си хас ...

И btw:

Sway
Ахахаха, ама това КУКЛА ли е?!
Катeто
Мда,аз изобщо не бях обърнала внимание,обаче сега като видях и ми е супер смешно ,даже гледах пак момента от серията biggrin2.gif Тва малко бг работа 18.gif

feel_me
Правят ли се субс в момента? Или още не?
Sway
Не са излезли английските, за да започна да ги превеждам, а както съм казвала и преди, не мога да СЪЗДАВАМ субтитри, нямам и претенции, само превеждам.

Проверявам през 10 минути дали са излезли и пак повтарям молбата - ако някой ги намери преди мен, да ми ги метне на ЛС или на мейла: tzpetrowa@gmail.com
yuyutooo

Лелеее, страхотна сцена... Как ми се ще пак да се съберат... Не само Лукас и Брук, ами и Чад и София... Бяха страхотна двойка... happy.gif
Ама... Наистина си струваше целият епизод заради тази сцена...
sulu
По принцип не съм заклета фенка на Брук и никога не съм писала коментари от типа Брук е много готина, тя изнесе цялата серия, но в този епизод просто наистина ми направи впечетление едно нещо- държанието й с Джейми.Наистина е трудно едно 5 годишно дете да не ревнува от бебе, да му се обасни ситуацията, но тя напълно се справи и даже някакси намери начин да го поласкае, като му каза че Джейми я е вдъхновил да си осинови дете.
Иначе серията беше средна работа, не блестеше с кой знае какви интересни развръзки тн.
Любимите ми моменти, освен тези с Брук и Джейми, бяха тези на Скилс/Джейми/Пейтън. Добре направиха според мен, че обърнаха внимание на вината на Скилс, защото иначе нямаше да е реално- отвличат дете докато го гледаш и поне самия ти да не се чувстваш виновен.
Актъорът дето играе Дан може да е много готин, но персонажът му никога няма да ми е присърце.Просто Дан много мизерии направи и са с тая карта "болно сърце" някакси не ми влияе особено драматично.Ще видим какво ще стане, но предполагам, че ще му намерят донор и ще го спасят.
А и много дразни тая драма Лукас- Линдзи.Направо няма да коментирам, но според мен бавно, но славно нещата май пак вървят към Брук/Лукас.Ми в този епизод Пейтън си призна малко или много, че обича ЛУкас наполовина, а пък Линдзи явно няма да я бъде.А и когато си в затруднение отиваш при хората, които най-много обичаш и в края на епизода се видя кой при кого отиде.
Sway
Тъй като ИЗЛИЗАМ - ще ходим на някакъв бар с компанията - ще замола само някое верно фенче тук да продължи да проверява за английски субтитри (все още няма!) и да ми ги метне на ЛС когато ги открие (при най-добро желание, не мога да чакам цяла вечер и в 21 часа съм out!)

Ще се прибера най-рано към 12... А междувременно, ако някой друг реши да превежда, аз няма да се разсърдя - мога да си направя собствена версия впоследствие на спокойствие smile.gif

Ариведерчи и до скоро!
Mr. Winchester
СЛЕД ТОЯ ЕПИЗОД БРУКАС ФЕНОВЕТЕ СЕ СЪБУДИХА!!!! [cool]
♥Didito♥
Велик епизод не мога да коментирам дори просто съм speechless сутринта като го гледах не можех да повярвам за мен има една дума - Брукас wub.gif
secretk
Честно кaзано не ми хaресa особено, не беше нещо кой знaе кaкво. Сцените нa Лукaс и Брук бяхa добри, слaдки бяхa, но не съм Брукaс фен, тъй че не съм особено рaзвълнувaнa. Брук е слaдкa с Анджи, но някaк си не беше онaзи Брук, която твърдеше, че е готовa, по-скоро си беше леко нaивно, поне дa се пеше пообрaзовaлa.
Скилс и Джейми също бяхa много слaдки, когaто игрaехa. Дaн може и нaистинa дa е болен, но не ме трогвa, съжaлявам, звучи жестоко и гaдно, но животa винaги си връщa и в случaя, той си плaщa за всички сторени нещa.
borko
5.15 Download:
one.tree.hill.s05e15.hdtv.xvid-xor.avi@Data.BG
Syleena
кво става... кога е било цял ден да не са излезли английските субс... и като цяло имам чувството, че е мн слаб интереса към епизода...
А на мен ми хареса! Не беше толкова силен, колкото последните, но ми хареса! Май всички сме на мнението,че най-следката сцена беше накрая с брук лукас и малкото бебче smile.gif
Мн се изкефих линдзи като остави ключа, но не ми хареса това, което пейтън каза на хейли за лукас, че може би е влюбена в мечтата и това,което той каза на нейтън за линдзи- че все още тя е Жената за него... сякаш цял сезон ни подготвят за Лейтън събиране и сега изведнъж почват да намекват, че няма да стане.. confused.gif знам ли пък може и да стане,след като линдзи си остави ключа.
А на Дан няма ли да му забранят да приближава тоя салон по дяволите?! И няма ли да спре да ги моли, взе да ми става жал, а по принцип не искам да ми е жал за него:)
Sway
ЩЕ ПОМОЛЯ ВСИЧКИ ДА ПРЕСТАНАТ ДА ПИТАТ ЗА СУБТИТРИ, четирима човека постоянно проверяваме , английски субтитри все още НЯМА!!!!

КОГАТО ИМА ВИЕ ПЪРВИ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ!!!
Jordan
mad.gif Бе спрете да пищите за субтитри, мислите ли, че ако излязат няма да се постнат и тук? И аз още не съм гледал епизода ама не съм преритал. КОгато някой напише английски, ще има и български. А кога е това- не знам, дано скоро!
zuzito
Когато видя нещо такова се убеждавам,че има надежда,че си струва да живееш...За мигове като тези,събрани в 40 минутна серия на любимия ми филм,които те карат да се усмихваш,да се смееш неудржимо но и да плачеш от сърце.Аз се развълнувах искрено и ако това е задачата на всеки филм,който се създава,поздравявам Марк и целия екип-невероятна работа са свършили. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.