Jordan
Apr 24 2008, 21:45
Хахах какво заглавие на епизода. Интересно ми е защо Линдзи отива у Лукас. Дали ще се съберат заедно. Или ще престане да се заблуждава? По заблудено момче от него не съм виждала.
Jordan
Apr 24 2008, 22:47
не знам ролята на Линдзи каква е точно. Тя никога не стана кой знае колко близка с Джейми та да е на РДто му. Вероятно Хейли я е поканила, за да скрепят връзката си с Лукас
♥Didito♥
Apr 24 2008, 22:48
Цитат(Jordan @ Apr 24 2008, 23:47)

Вероятно Хейли я е поканила, за да скрепят връзката си с Лукас

Дам най-вероятно и дано да я скрепят
Devil^Rose^^
Apr 25 2008, 08:18
Цитат(♥Didito♥ @ Apr 24 2008, 22:48)

Да да, дано прихване страха на Хейли към клоуни или Дан да й каже две приказки и да си плюе на петите далеч от Три Хил
ladysunshine
Apr 25 2008, 08:37
Цитат(Devil^Rose^^ @ Apr 25 2008, 09:18)

Да да, дано прихване страха на Хейли към клоуни или Дан да й каже две приказки и да си плюе на петите далеч от Три Хил

Хах и мен тези варианти ме устройват

Най ще се накефя Дан да я изгони както изгони Кари. Линдзи ве4е си замина веднъж, да си стои там и да не обърква нещата допълнително. Достатъ4но я гледахме 12 епизода...
vasinka_{P}
Apr 25 2008, 10:24
yuyutooo
Apr 25 2008, 12:14
Цитат(vasinka_{P} @ Apr 25 2008, 10:24)

Оффф дано даноо!
fenkanabrooke
Apr 25 2008, 12:40
Серията ще е много яка, с нетърпение я очаквам.
Цитат(♥Didito♥ @ Apr 24 2008, 23:48)

И аз много се надявам на това.Крайно време е.Ще го чакам този епизод с нетърпение.
djesito
Apr 25 2008, 13:51
Ами очертава се интересен епизод.А за връщането на Линдзи и аз предполагам,че Хейли я е поканила.Ще е интересно определено или поне така се надявам.
meri_ans
Apr 25 2008, 17:24
Шепот и прах'
Apr 25 2008, 18:32
Ох,Линдзи се завръща!
Айде да се маха вече, да изчезва от сериала, и онези двамата мрънкалници да се съберат и всичко да си е ок.
И въпреки всичко, чакам с нетърпение епизода. Искам пак да видя малкия бебок на Брук.
fenkanabrooke
Apr 26 2008, 14:36
geri_soon
Apr 26 2008, 16:20
PoLLyTo0o
Apr 27 2008, 21:50
Офф..тая Линдзи до кога ще си вре носа навсякъде
Айде, да се маха вечее !! Не мога да я гледам..
Нямам търпение да видя малката Анджи, както и Хейли и клоуна в действие
Като цяло се очертава интересна серийка
..DeNi4KaTaa...
Apr 28 2008, 00:23
Откакто прочетох двете части на "ТО" на Стивън Кинг, нещото което ме ужасява най-много са клоуни!!! Сигурно съм единствената, която няма да води децата си по детски партита с клоуни и панаири и т.н. ...
brooke_scott
Apr 29 2008, 10:29
Катeто
Apr 29 2008, 10:57
Прехвърлих набързо серията,но ще изчакам и субовете

Много е ионтереса,сцените с Брук и Анджи са толкова сладки

Особено първата ме уби

Мисля че това ще е най-добрия епизод от доста време,да не кажа най-добрия за сезона.Скилс и Пейт са големи сладури

.Това е истинския ОТХ,А сцената с Лукас,Брук и бебчо беше супер сладка

Джейми си е сладур както винаги,сезона щеше да е много тъп без него
fenkanabrooke
Apr 29 2008, 11:12
Цитат(brooke_scott @ Apr 29 2008, 10:29)

Напълно съм съгласна с теб !
BaRbInCeTo
Apr 29 2008, 11:12
бих направила субтитри но не мога да намеря английските ако някой ги намери да ги качи ще ги преведа ако никой не ги е превел дотогава
VeRonICa^^
Apr 29 2008, 11:43
`BruKas`
Apr 29 2008, 11:56
hristin4e
Apr 29 2008, 12:03
Началото на епизода беше готино направено много смях падна..

Пейтън беше върха - за първи път някой изглежда ужасно след като се е събудил /мисля, че всички помним в 4 сезон как Лукас се събуди и косата му беше сресана и нагласена

/

... Брук и Пейтън с някви играчки и се опитват да залъжат Анджи да спре да плаче

също беше много сладка сцената между Брук и Джейми
Нейтън най-много страда от всички глупости на Дан. И честно казано не изпитвам дори капка съжаление към Дан!

вчера вечерта прочетох в темата за спойлерите онова с Брукас феновете.. нещата които е казала София... и на тази сцена се спуках от рев

просто.... нямам думи.. много ми стана тъжно.. но не за Брукас... а за Чад и София
`BruKas`
Apr 29 2008, 12:11
Да,наистина .. представяте ли си на нея какво и е докато снима сцени с него.. и тоо такива... горката софи
Шепот и прах'
Apr 29 2008, 12:56
Беше един наистина хубав епизод.
Малко ми стана мъчно за Дан, като каза, че му остават 6 месеца, въпреки че не разбрах защо му е нужна транспланация на сърцето.
А това с Лукас и Брук беше супер мило.
CiNdEreLLa``
Apr 29 2008, 13:13
Това беше най-добрия епизод от много време насам.... Емоции, смях, сълзи.... лелееееее страшно много ми хареса !!!
П.П. БРУКАС 4EVER!!!!!!!!!! Най-добрите просто !!! Тази сценааааааааааа ...
Като излязат английски субтитри метнете ми ги... аз сега ставам и съм малко...много де... отнесена още...
Цитат(Шепот и прах @ Apr 29 2008, 13:56)

Малко ми стана мъчно за Дан, като каза, че му остават 6 месеца, въпреки че не разбрах защо му е нужна транспланация на сърцето.
Ами нали май той имаше същото заболяване на сърцето като Лукас..или нещо такова не помня вече

Както и да е епизода наистина ми хареса

нз защо, но през цялото време ми беше едно такова ревливо.Стана ми малко мъчно заради бебчето на Брук ии даже заради Дан, макар че не ми от любимците...
last_unicorn
Apr 29 2008, 13:57
добър епизод беше 
Скилс и Пейтън ми бяха любими в тоя епизод, и на двамата им е тежко и виновно, добре че поне за Скилс нещата се развиха добре.
много ми е тъжно за Линдзи, сигурно и е много трудно и въпреки това си отстоява позицията.
началото беше върховно, Брук и Пейтън бяха толкова сладки 
Джейми беше неотразим, както винаги, а Деб и клоуна ме умориха от смях.
нищо ново покрай Нейтън и Хейли, Лукас пък няма да го коментирам, нещо ми е безличен напоследък, неориентиран ли е, наистина ли е влюбен, изобщо не си проличава. не знам дали такава е целта или не може да изобрази точните чувства, но май никой не разбира точно какво се случва с него.
Маут и Милисънт са супер сладури, тя наистина много ме радва.
радостно е, че видяхме Джънк и Фърги, големи образи са.
а пък Дан... може и да лъже. за да му позволят да се сближи с Джейми. а и да не лъже - ако наистина се е променил няма да прадира с това, че е болен, а ще го запази за себе си, за да не натоварва хората, на които уж държи.
като цяло готин епизод, със забавни и трогателни моменти
gotinatakuma
Apr 29 2008, 14:23
CiNdEreLLa``
Apr 29 2008, 14:46
Цитат(gotinatakuma @ Apr 30 2008, 00:23)

Серията е готина,но най се изкефих когато Линдзи върна ключа на Люк.
Има си хас ...
И btw:
Ахахаха, ама това КУКЛА ли е?!
Катeто
Apr 29 2008, 15:18
Мда,аз изобщо не бях обърнала внимание,обаче сега като видях и ми е супер смешно ,даже гледах пак момента от серията

Тва малко бг работа
feel_me
Apr 29 2008, 15:27
Правят ли се субс в момента? Или още не?
Не са излезли английските, за да започна да ги превеждам, а както съм казвала и преди, не мога да СЪЗДАВАМ субтитри, нямам и претенции, само превеждам.
Проверявам през 10 минути дали са излезли и пак повтарям молбата - ако някой ги намери преди мен, да ми ги метне на ЛС или на мейла: tzpetrowa@gmail.com
yuyutooo
Apr 29 2008, 16:34

Лелеее, страхотна сцена... Как ми се ще пак да се съберат... Не само Лукас и Брук, ами и Чад и София... Бяха страхотна двойка...
Ама... Наистина си струваше целият епизод заради тази сцена...
По принцип не съм заклета фенка на Брук и никога не съм писала коментари от типа Брук е много готина, тя изнесе цялата серия, но в този епизод просто наистина ми направи впечетление едно нещо- държанието й с Джейми.Наистина е трудно едно 5 годишно дете да не ревнува от бебе, да му се обасни ситуацията, но тя напълно се справи и даже някакси намери начин да го поласкае, като му каза че Джейми я е вдъхновил да си осинови дете.
Иначе серията беше средна работа, не блестеше с кой знае какви интересни развръзки тн.
Любимите ми моменти, освен тези с Брук и Джейми, бяха тези на Скилс/Джейми/Пейтън. Добре направиха според мен, че обърнаха внимание на вината на Скилс, защото иначе нямаше да е реално- отвличат дете докато го гледаш и поне самия ти да не се чувстваш виновен.
Актъорът дето играе Дан може да е много готин, но персонажът му никога няма да ми е присърце.Просто Дан много мизерии направи и са с тая карта "болно сърце" някакси не ми влияе особено драматично.Ще видим какво ще стане, но предполагам, че ще му намерят донор и ще го спасят.
А и много дразни тая драма Лукас- Линдзи.Направо няма да коментирам, но според мен бавно, но славно нещата май пак вървят към Брук/Лукас.Ми в този епизод Пейтън си призна малко или много, че обича ЛУкас наполовина, а пък Линдзи явно няма да я бъде.А и когато си в затруднение отиваш при хората, които най-много обичаш и в края на епизода се видя кой при кого отиде.
Тъй като ИЗЛИЗАМ - ще ходим на някакъв бар с компанията - ще замола само някое верно фенче тук да продължи да проверява за английски субтитри (все още няма!) и да ми ги метне на ЛС когато ги открие (при най-добро желание, не мога да чакам цяла вечер и в 21 часа съм out!)
Ще се прибера най-рано към 12... А междувременно, ако някой друг реши да превежда, аз няма да се разсърдя - мога да си направя собствена версия впоследствие на спокойствие

Ариведерчи и до скоро!
Mr. Winchester
Apr 29 2008, 20:16
СЛЕД ТОЯ ЕПИЗОД БРУКАС ФЕНОВЕТЕ СЕ СЪБУДИХА!!!! [cool]
♥Didito♥
Apr 29 2008, 20:32
Велик епизод не мога да коментирам дори просто съм speechless сутринта като го гледах не можех да повярвам за мен има една дума -
Брукас
secretk
Apr 29 2008, 20:58
Честно кaзано не ми хaресa особено, не беше нещо кой знaе кaкво. Сцените нa Лукaс и Брук бяхa добри, слaдки бяхa, но не съм Брукaс фен, тъй че не съм особено рaзвълнувaнa. Брук е слaдкa с Анджи, но някaк си не беше онaзи Брук, която твърдеше, че е готовa, по-скоро си беше леко нaивно, поне дa се пеше пообрaзовaлa.
Скилс и Джейми също бяхa много слaдки, когaто игрaехa. Дaн може и нaистинa дa е болен, но не ме трогвa, съжaлявам, звучи жестоко и гaдно, но животa винaги си връщa и в случaя, той си плaщa за всички сторени нещa.
Syleena
Apr 30 2008, 09:16
кво става... кога е било цял ден да не са излезли английските субс... и като цяло имам чувството, че е мн слаб интереса към епизода...
А на мен ми хареса! Не беше толкова силен, колкото последните, но ми хареса! Май всички сме на мнението,че най-следката сцена беше накрая с брук лукас и малкото бебче

Мн се изкефих линдзи като остави ключа, но не ми хареса това, което пейтън каза на хейли за лукас, че може би е влюбена в мечтата и това,което той каза на нейтън за линдзи- че все още тя е Жената за него... сякаш цял сезон ни подготвят за Лейтън събиране и сега изведнъж почват да намекват, че няма да стане..

знам ли пък може и да стане,след като линдзи си остави ключа.
А на Дан няма ли да му забранят да приближава тоя салон по дяволите?! И няма ли да спре да ги моли, взе да ми става жал, а по принцип не искам да ми е жал за него:)
ЩЕ ПОМОЛЯ ВСИЧКИ ДА ПРЕСТАНАТ ДА ПИТАТ ЗА СУБТИТРИ, четирима човека постоянно проверяваме , английски субтитри все още НЯМА!!!!
КОГАТО ИМА ВИЕ ПЪРВИ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ!!!
Jordan
Apr 30 2008, 11:39
Бе спрете да пищите за субтитри, мислите ли, че ако излязат няма да се постнат и тук? И аз още не съм гледал епизода ама не съм преритал. КОгато някой напише английски, ще има и български. А кога е това- не знам, дано скоро!
zuzito
Apr 30 2008, 12:44
Когато видя нещо такова се убеждавам,че има надежда,че си струва да живееш...За мигове като тези,събрани в 40 минутна серия на любимия ми филм,които те карат да се усмихваш,да се смееш неудржимо но и да плачеш от сърце.Аз се развълнувах искрено и ако това е задачата на всеки филм,който се създава,поздравявам Марк и целия екип-невероятна работа са свършили.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.