Брукас? Бъзикате ли ме, това си беше чиста проява на приятелски чувства. А си мислех, че Лейтъните сме били зле
Епизода като цял не беше лош, имаше и доста глупости разбира се.
1) Линдзи нито казва на Пейтън "Давам ти Лукас", нито казва на Лукас, че иска да бъде с него. Той продължава да й казва, че я обича, Пейтън продължава да го обича и в крайна сметка всичко става един голям неразбираем локум без видим край. Тъпо. Кво, Линдзи си замина, остави си ключа(с което се предполага, че повече не иска да се връща при него), каза му, че го обича и толкоз. Лукас продължава да си твърди, че тя е the one и някви други глупости...абе мазало, голямо мазало
2)Историята около Дан става все по-досадна. Тоя Нейтън почна да става досаден с неговите заплахи и прочее. Начи тъпнята е следната- Дан не искат да го погледнат и не искат да се доближава до тях и семейството им щото е убил брат си. Деб обаче, която подпали Дан в офиса му стана бавачка на Джейми. По-голяма простотия няма на къде.
И, ебаси, ама колкото и да не искаш да видиш баща си щото е направил еди кво си като ти каже, че му остават 6 месеца живот не си излизаш просто така. И защо Нейтън толкова изведнъж започна да се застъпва за Кийт, след като с него реално не са били чак толкоз близки.
Мазало отвсякъде.
Иначе епизода беше и добър, освен всичко останало. Партито на Джейми беше сладко, Деб и клоуна бяха много забавни, ще се окаже похотлива баба тая Деб
Другите забавни бяха Устата и Милисънт, правят си кефа отвсякъде. Всъщност добре, че бяха те да развеселят серията.
и пояснение- i need a heart transplantant не се разбира като "Нейтън, аре ми дариш сърцето си", нали, малко се мисли преди да решите да давате нечие сърце щото той си има две
от мен толкоз, несъгласните с тезите ми да пишат