Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Life Is Short"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3
Алекс
Тази серия все още не съм я гледал, тъй като още няма субтитри, но от началото на този сезон досега всичките серии ми се струват много скучни. Не знам при вас как е, но просто в сериала липсва тръпката, която е имаше преди(това разбира се е мое лично мнение, с такова впечатление съм останал). Гледам го петия сезон, само защото искам да видя как ще завърши сериала, иначе по време на самото гледане на епизодите наистина се отегчавам.
hristin4e
Цитат(zuzito @ Apr 30 2008, 13:44) *
Когато видя нещо такова се убеждавам,че има надежда,че си струва да живееш...За мигове като тези,събрани в 40 минутна серия на любимия ми филм,които те карат да се усмихваш,да се смееш неудржимо но и да плачеш от сърце.Аз се развълнувах искрено и ако това е задачата на всеки филм,който се създава,поздравявам Марк и целия екип-невероятна работа са свършили. smile.gif

евала за мнението! worthy.gif

не,не... просто не се стърпях да го напиша!
Де да можеше всеки да разсъждава като теб... worthy.gif
Ne7WoRK
И на мене ми хареса много епизода само че на половина успях да разбера какво си приказват защото не сам научил англииски добре и ... обаче беше много кофти като Линдзи отиде с оня сак Лукас си помисли че се връща а тя си събра багажа и си замина и му остави дори ключа тя е много тъпа защото той найстина я обича ...
ЕДИТ: До колкото разбрах му на Дан му има нещо на сърцето и ако не се направи нищо му оставали 6 месеца правилно ли съм разбрал ?
Syleena
Ne7WoRK Нали се сещаш като им откриха на него и лукас HCM - болест на сърцето. Сега се е влошил и ако не му се направи трансплантация,има още 6 месеца живот. А никой няма да даде сърце на 50 годишен, камо ли на убиец. т.е... Дан умира.
Scott23
Серията е наистина много добра. Дейстивията от предишната серия започнаха да се развиват като към тях има още 2-3 така че се очетават серийките да стават все по яко. А за субс ако някой може да намери Руски, а също може и Гръцки нега даде на ЛС и ще се опитам да ги оправя щом няма английски.(Препоръчително е да са руски) Но пък мисля че всичко се разбира и без субс най-сложно ми беше да разбирам Скилс wacko.gif
rooney_ivan
Цитат(Syleena @ Apr 30 2008, 15:38) *
Ne7WoRK Нали се сещаш като им откриха на него и лукас HCM - болест на сърцето. Сега се е влошил и ако не му се направи трансплантация,има още 6 месеца живот. А никой няма да даде сърце на 50 годишен, камо ли на убиец. т.е... Дан умира.
Дан не е на 50 години трябва да е на 40 или 41 год
peyton_lucas_brooke
Хораа.. вие сте уникални.. стига сте мрънкали вече.. тук сме за да обсъждаме серията,а не постоянно да говорим за скапаните субтитри..
Относно серията- хареса ми. Най-сетне тая Линдзи показа,че не може да са заедно-дано Люк го разбере blink.gif Много ми беше забавно в началото с Пейтън и после с Хейли после и с Деб.. biggrin2.gif Само феновете на Brucas да не си помислят,че Лукас и Брук ще се саберат 9.gif Няма такива истории.. 18.gif
Jordan
тоя път ще използвам Caps Lock
ХОРА, ПРЕСТАНЕТЕ С МОЛБИТЕ, ОПЛАКВАНИЯТА, ПИЩЕНИЯТА ЗА СУБТИТРИ. СУБТИТРИ НА ТОЗИ ЕТАП НЯМА, КОГАТО ИМА ЩЕ БЪДАТ ПУБЛИКУВАНИ ТУК.
ПАК ВИ НАПОМНЯМ, ЧЕ ТЕМАТА Е ЗА КОМЕНТАРИ ВЪРХУ ЕПИЗОДА, А НЕ ЗА СУБТИТРИТЕ МУ.
ТЕМАТА ЗА СУБТИТРИ СЕ НАМИРА ТУК, И ТАМ МОЖЕТЕ ДА ОТПРАВИТЕ ПИТАНИЯТА СИ КЪМ ПРЕВОДАЧИТЕ НИ ИЛИ ПЪК ДА ПИТАТЕ НЕЩО.
епа писна ми едно и също нещо да говоря и никой да не ме чете! като има субтитри ще се добавят.
иначе вски претендиращ и мрънкащ е свободен да започне превода!
коментарите относно субтитрите са преместени в горепосочената тема за субтитри.
complicated
Много хубава серия.
Брук е страхотна майка! Не мисля, че ще има Брукас, те са просто добри приятели. Ще стане супер банално да ги съберът отново и да стане някакъв любовен четириъгълник.
П.С. липсваха ми цитатите на Лукас. smile.gif
Ne7WoRK
Syleena да сещам се просто питах дали сам си го превел правилно понеже не сам много добре с англииския и без субтитри каквито и да са колкото можех си го превеждах ... ама да дано Нейтън не е идиот да си даде сърцето щото ако го даде няма да може да играе баскетбол найстина никога а и едва ли ще го даде wink.gif
AnI^
Да си даде сърцето ?! blink.gif
Иначе серията ми хареса 4.gif 4.gif
Lucas^Scott
ае вие май не сте добре...сърцето не е дроб или бъбрек че да го дадеш и да ти остане още 1.... нал се сещате че имате 1 сърце и без него няма как да живеете....Да си дадял сърцето НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ замислете се малко баси....
neohl
Цитат(zuzito @ Apr 30 2008, 13:44) *
Когато видя нещо такова се убеждавам,че има надежда,че си струва да живееш...За мигове като тези,събрани в 40 минутна серия на любимия ми филм,които те карат да се усмихваш,да се смееш неудржимо но и да плачеш от сърце.Аз се развълнувах искрено и ако това е задачата на всеки филм,който се създава,поздравявам Марк и целия екип-невероятна работа са свършили. smile.gif

Не мисля, че имам какво повече да добавя smile.gif Великолепна серия worthy.gif
Tedka*
Аз пък си мисля,че нещата точно си вървят към Брукас...отново.И искрено се надявам да е така,защото химията между тях я има и си личи и някак си правят нещата да изглеждат много истински.Те са най-страхотната двойка,жалко че не са заедно наистина rolleyes.gif
feel_me
На мен пък не ми хареса епизодът. М/у Лукас и Брук няма да се получи нищо. Тя не би го причинила на Пейтън. Само приятели са си. Това е. Приемете, че няма Брукас отново smile.gif
OTH_f3n4e
ми ко да ви кажя за 40 мин толкова настроения минаха през мен усмихвах се смях се особено на сцените с хейли и клоуна 18.gif 18.gif 18.gif а след 30 мин даже и 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif имаше тва е най - уникалния сериал нямам думи 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 2thum[1].gif 2thum[1].gif 2thum[1].gif
brooke_scott
Цитат(feel_me @ May 1 2008, 21:01) *
На мен пък не ми хареса епизодът. М/у Лукас и Брук няма да се получи нищо. Тя не би го причинила на Пейтън. Само приятели са си. Това е. Приемете, че няма Брукас отново smile.gif

о, добре че си ти, да кажеш какво точно ще става, как не съм се сетила да те питам преди wacko.gif
днеска се сетих за тая игра дето Скилс подари на Джейми - wii или нещо такова mrgreen[1].gif с-р мн ме радва и сцената им беше мн сладка happy.gif btw някой знае ли има ли я в БГ huh.gif
TuxChYyY
Ето Бг субс. за тези който не са си намерили още smile.gif
Ne7WoRK
Субтитрите са прецакани ... wink.gif
Dead_man
Серията беше мн яка ! ДАп особено Скилс и Джейми - а за играта едва ли я има в БГ! worthy.gif Лукас и Брук бяха прекрасни просто ! Пък Деб с всеки изминал сезон става по хубава mrgreen[1].gif biggrin2.gif
Sniper
Вече пробвах тези в темата за субтитрите и са добре. wink.gif
ava_89
Цитат(Dead_man @ May 2 2008, 01:13) *
Серията беше мн яка ! ДАп особено Скилс и Джейми - а за играта едва ли я има в БГ! worthy.gif Лукас и Брук бяха прекрасни просто ! Пък Деб с всеки изминал сезон става по хубава mrgreen[1].gif biggrin2.gif

Мислиш като мен. worthy.gif
Деб направо разби пейзажа за пореден път. 18.gif Брукас наистина бяха много сладки, но си мисля, че е по-добре да си останат приятели, защото знаем Марк с кой ще завърши сериала. 16.gif Иначе... обожавам Букас. blush.gif blush.gif blush.gif
Джейми, с който и герой да играе сцена направо е невероятен. blush.gif
Bobo
Играта ... Wii я има в БГ разбира се. От повече от 6 мес я има даже. ~500 лв. върви. Яка е, аз доста съм я играл smile.gif
Тази Линдзи няма ли да я махат вече и Лукас да си взима Пейтън biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
ladysunshine
Цитат(Bobo @ May 2 2008, 04:45) *
Играта ... Wii я има в БГ разбира се. От повече от 6 мес я има даже. ~500 лв. върви. Яка е, аз доста съм я играл smile.gif

Вчера В колко много мрънка за тази игра biggrin2.gif Бтв 500 кинта за тая игра аз не бих се изръсила...
Тази Линдзи няма ли да я махат вече и Лукас да си взима Пейтън biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif

И аз тва се чудя biggrin2.gif

Ооо субс най-сетне worthy.gif И аз да гледам вече.
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ May 2 2008, 08:03) *

Вчера В колко много мрънка за тази игра biggrin2.gif Бтв 500 кинта за тая игра аз не бих се изръсила...

аз няма да се изръся бе, С, наш'те ще се ръсят mrgreen[1].gif само да зарибя и брат ми happy.gif
[dEs]
Ох най накрая изгледах серията. Много ми беше забавно как една малко дете прави на маймуни две жени 18.gif 18.gif 18.gif Беше много забавно. Интересно ми е какво си пожела Джейми. Но все пак най хубавия момент за мен си беше 4.gif 4.gif blush.gif blush.gif
Fortuna
Цитат(brooke_scott @ Apr 29 2008, 11:29) *
целия епизод си струваше дори само заради тази сцена blush.gif wub.gif

Напълно те подкрепям. Изглеждат толкова сладки заедно - СЕМЕЙНА ИДИЛИЯ!
nelito_91
Много готино епизодче. Най-много ми хареса началото, когато Брук и Пейтън се опитваха да накарат Анджи да заспи и Хейли, когато видя клоуна 18.gif 18.gif 18.gif Джейми както винаги си беше голям сладур happy.gif Вече чакам с нетърпение следващия епизод.
Jordan
Брукас? Бъзикате ли ме, това си беше чиста проява на приятелски чувства. А си мислех, че Лейтъните сме били зле wacko.gif
Епизода като цял не беше лош, имаше и доста глупости разбира се.
1) Линдзи нито казва на Пейтън "Давам ти Лукас", нито казва на Лукас, че иска да бъде с него. Той продължава да й казва, че я обича, Пейтън продължава да го обича и в крайна сметка всичко става един голям неразбираем локум без видим край. Тъпо. Кво, Линдзи си замина, остави си ключа(с което се предполага, че повече не иска да се връща при него), каза му, че го обича и толкоз. Лукас продължава да си твърди, че тя е the one и някви други глупости...абе мазало, голямо мазало unsure.gif
2)Историята около Дан става все по-досадна. Тоя Нейтън почна да става досаден с неговите заплахи и прочее. Начи тъпнята е следната- Дан не искат да го погледнат и не искат да се доближава до тях и семейството им щото е убил брат си. Деб обаче, която подпали Дан в офиса му стана бавачка на Джейми. По-голяма простотия няма на къде.
И, ебаси, ама колкото и да не искаш да видиш баща си щото е направил еди кво си като ти каже, че му остават 6 месеца живот не си излизаш просто така. И защо Нейтън толкова изведнъж започна да се застъпва за Кийт, след като с него реално не са били чак толкоз близки.
Мазало отвсякъде.

Иначе епизода беше и добър, освен всичко останало. Партито на Джейми беше сладко, Деб и клоуна бяха много забавни, ще се окаже похотлива баба тая Деб biggrin2.gif
Другите забавни бяха Устата и Милисънт, правят си кефа отвсякъде. Всъщност добре, че бяха те да развеселят серията. biggrin2.gif
и пояснение- i need a heart transplantant не се разбира като "Нейтън, аре ми дариш сърцето си", нали, малко се мисли преди да решите да давате нечие сърце щото той си има две blink.gif
от мен толкоз, несъгласните с тезите ми да пишат biggrin2.gif
♥Didito♥
Цитат(Jordan @ May 2 2008, 18:03) *
Брукас? Бъзикате ли ме. А си мислех, че Лейтъните сме били зле wacko.gif

Ся ще се обиждаме ли rolleyes.gif хм и аз мога да кажа, че Лейтъните са зле щом имат надежди при реплики като "Пейтън обичам Линдзи", "Какво ме интересува, че Пейтън кара тъпа комета" и всем подобни. Ако Марк е смятал да ги събира нямаше да прай такива простотий. Но не то винаги е така и да аз имам надежди за Брукас не само при последната сцена, а и като разбрах, че историята с 86-те писма ще бъде обяснена. Имаше един фен от фф мисля, който беше ходил при Марк и го беше питал ще събере ли Брукас и Марк каза " Those that are meant to be together always find their way in the end" и за мен ключовата дума е the end така че никой не може да каже какво ще стане след 5-ти сезон в 6-ти а може и седми да има. Да,а Пейтън е жалка просто и ако си мислите, че Пукас ще са заедно завинаги, ако някога се съберат, след няколко месеца няма да се търпят вече, въпрос на време е да осъзнаят, че не са един за друг. Лукас има hero комплекс, а Пейтън го обича, защото я спасява и е влюбена в идеята какви биха могли да бъдат, обаче никога няма да бъдат. В книгата е написано: " Момчето ще чака кометата цял живот да се върне" или нещо от сорта, пък Пейтън още в 5-ти сезон се върна и му каза, че го обича и явно тя не е тази, която той чака. Брук е тази, която не проявява интерес към него, или не го показва. И след време Пейтън ще осъзнае, че не го обича, а обича само идеята за него, Марк мн хубаво го загатва 10.gif
leyton_oth
мерси за суб. серииката бе6е гот. smile.gif Линдз ме дразни мн закво се върна и си мъл4и Иска ли да е с Лукас или само да дразни Пеит ... sad.gif Дано Брукас са си само фр. и Леитън се саберат wub.gif wub.gif wub.gif сценките с клоуна и др беха яки аве доволна съм от серията smile.gif
poLyto
аз като типичната БРУКАС фенка, най-много се изкефих на техните моменти ... съмнява ме отново да се съберат, но все пак надеждата умира последна. колкото до Лейтън, мисля, че май всичко всърши ... първо, когато Нейт попита Люк, дали Линдзи е единствената и той каза ДА, второ когато Хейли попита Пейт дали найстина е влюбена в Люк или в идеята да бъде с него, а тя отговори, че по малко и от двете, после добави, че е влюбена в това, което си е мислела, че могат да бъдет... на мене ми се струва, че тя вече започва да се отказва от Люк ... ии пак се връщам към Брукас, ако Пейтън се откаже от Люк има възможност на края на сезона или поне в 6 сезон да стане нещо между Брук и Лукас, все пак Линдзи няма да я има, Пейт ще се е отказала ... ноо това са моите виждания де, поне на мен Пейтън не ми изглежда толкова решена да си върне Лукас, както в началото, а ако си толкова влюбен не би трябвало да се отказваш, когато може би имаш някаква възможност ?!
ladysunshine
Офф Боже то пък сакън една сцена на Брукас са пуснали и то не на Брукас, а на Брук и Лукас и вече всички решиха, че ще има Брукас. Аз нз като на любимата си актриса не вярвате нз на кого. София точно и ясно си го е казала, че с Брукас е свършено. Явно наистина ще трябва да дойде края за да се изяснят нещата и да се спре с тва писане коя двойка ще е накрая.

Хах Jordan worthy.gif biggrin2.gif за първата част от изказването
White_tulip
♥Didito♥ , за мен ключовото тук е " Those that are meant to be together ...", така че тоя довод не върви... Лейтън над всичко!
Наистина ми се струва, че от пръстите си ги изсмукахте тия "Брукас надежди". Съгласна съм, че въпросната сцена беше много сладка, но веднага си помислих как и аз искам да си имам такъв ПРИЯТЕЛ.
За епизода:
Не ми хареса това, че Брук даде на Джейми пари да си купи подарък, а дето един вид цялото и детство било опропастено от това, че майка й само пари и давала за Рд-тата, вместо подаръци...разочарована съм! най-малкото можеше да помоли Мили да купи подарък, нали за това са асистентките.
Хейли и Лукас - бяха много готини, имаше си нещо от тяхното приятелство....
Скилс и Пейтън - и те сладури, харесва ми това, че Скилс май единствен не е спрял да вярва в любовта на Лукас и Пейтън.
Дан и Нейт - и на мен ми се стори неестествено да не му пука на Нейт, че баща му умира, каквото и да е сторил преди това Дан.
Деб - голяма скица! mrgreen[1].gif Липсваше ми присъствието й!
Линдзи - кефи ме, когато не е гадже на Лукас (може би точно заради това biggrin2.gif ), да се маха!
Пейтън беше страхотна!
П.С. - poLyto, "Саможертвата е най-висша форма на любов", а и това, че Люк си мисли, че не обича Пейт не означава, че тя не го обича и няма да жертва себе си за да е щастлив той. "...После добави, че е влюбена в това, което си е мислела, че могат да бъдет...", има разлика между "влюбен съм" и "обичам", а и не виждам нищо лошо да обичаш представата си за бъдещето с любимия човек. Наистина много трябва да обичаш, някого за да го оставиш да се опита да бъде щастлив с друга, само мога да гадая за каква воля и сила става дума. на никого не го пожелавам!
Песента на Adele вече ми е любима.
Jordan
Мими, стига си спамила. Сериала стана Бамбуиндзи срещу Лейтън срещу Брукас, ти ми говориш да не спамим.
Цитат(ladysunshine @ May 2 2008, 21:12) *
Офф Боже то пък сакън една сцена на Брукас са пуснали и то не на Брукас, а на Брук и Лукас и вече всички решиха, че ще има Брукас

иименноооо, кефиш яко. аз що не знам, че си Лейтънка,амм dry.gif

Цитат(White_tulip @ May 2 2008, 21:17) *
♥Didito♥ , за мен ключовото тук е " Those that are meant to be together ...", така че тоя довод не върви... Лейтън над всичко!
Наистина ми се струва, че от пръстите си ги изсмукахте тия "Брукас надежди". Съгласна съм, че въпросната сцена беше много сладка, но веднага си помислих как и аз искам да си имам такъв ПРИЯТЕЛ.

именно, вие думите на Мaрк кво ги слушате. Да ви припомня ли нещо, което ПАК той е казал

Пък и в тези думи " Those that are meant to be together always find their way in the end" няма връзка с Брукас. те го питат "ще има ли Брукас" и той казва "всеки ще отиде при половинката си", така че няма пряка връзка с Брукас, това е генерално заключение.
Брук и Лукас са ПРИЯТЕЛИ, и цял сезон не са си давали надежди един на друг- проявата на приятелска взаимопомощ не означава "обичаме се безумно". Докато с Пейтън нещата са по-различни. Защо й отвърна на целувките, защо отиде да търси отговори на въпросите относно отношенията им? Ако всичко беше свършило нямаше да има подобни неща. Така че, с никой не се заяждам, просто изтъквам очебийните факти.

zuzito
Диде,този пост направо ме разби!!! Не знам дали има смисъл аз да казвам нещо по въпроса.Моята теза е-накрая Марк ще си прави каквото иска и може да няма нито Брукас,нито Лейтън.Каквото и да мислим ние за това кой с кого му е писано и т.н. няма особено значение за тези които създават филма,само за нас,и в крайна сметка на мен лично ми остава само да чакам да видя това,което ще сътвори Марк и екипа,тъй като от него вече всичко очаквам, и да реша за себе си дали ми харесва или не. Дано краят е щастлив за всички(ако е възможно)... smile.gif
Sway
Аз пък не мога да повярвам, че има все още хора, които ги вълнува видиш ли с кой щял да остане Лукас накрая... Мен толкова ми писна от драмите му/им, че ми е най-меко казано все едно..
ludoto_tedi
Офф:Лукас САМ???

ГЛАСУВАМ ЗА!!!!!!
brooke_scott
Цитат(ludoto_tedi @ May 3 2008, 02:06) *
Офф:Лукас САМ???

ГЛАСУВАМ ЗА!!!!!!

и аз mrgreen[1].gif
Mr. Winchester
Лукас сам, Брук с Оуен ... Пейтън с Джейк или Чейс mrgreen[1].gif
fenkanabrooke
Цитат(Mr. Winchester @ May 3 2008, 09:45) *
Лукас сам, Брук с Оуен ... Пейтън с Джейк или Чейс mrgreen[1].gif

Взе ми думите от устата! biggrin2.gif
Катeто
Мдаа много хора искат Лукас да е сам иначе на двете сцени с Брук и Лукас и форума плъзна с техни аватари biggrin2.gif Както и да е.Идеята за Джейк и Пейт ме устройва идеално,обаче за съжаление няма да стане,въпреки че напоследък двамцата много ми липсват sad.gif Е до другия епизод какво да правим,то амо няма спорове,няма да сме ние 4.gif
iFo
Някой може ли да ми даде текста на Joey Ryan - "As It Must Be" ? rolleyes.gif
poLyto
идеята Лукас-сам мене лично не ме устройва, по-добре с Линдзи или Брук от колкото сам. А колкото до Пейтън предпочитам да я видя с Джейк отново, защото моментите в които беше с Джейк са може би единствените в които я харесвах ... колкото до Чейс и Пейтън - невъзможно, просто двамата нямат абсолютно нищо общо, ако се влиаете от една целувка, която беше за да подразни Брук или Люк, то няма смисъл ...
heili
на мен лично много ми хареса този епизод 4.gif като цяло много се изкефих на брук и Пейтън когато искаха понякакъв начин да накарат анджи да спра да плаче happy.gif или пък момента когато Пейт беше станала а косата й беше рошава 18.gif и мрънкаше на брук че не е спала happy.gif но като цяло общо взето серията беше мн приятна и интересна =) Много ми стана приятно от сцената с брук и Лукас когато бяха заедно smile.gif Адски много ми хареса епизода 4.gif
j_7k_l0
Деб, Хейли и Бъко laugh.gif laugh.gif laugh.gif Линдзи, Лукас и Пейтън ме отекчават до смърт с тоя техния триъгълник. А междудругото как на нито едни субтитри не е преведено правилно "Amy Winehouse" biggrin.gif Както и да е, готин епизод като цяло, заглавието е бая тъпо tongue.gif
brooke_d
Епизода определено ме изкефи много, само дето напук на всички Лейтън фенове искам Лукас да е с Линдзи или най-накрая да обърне резбата и със Фърги да станат двойка laugh.gif laugh.gif laugh.gif Не, не бъзикам се...Но просто не знам кво ще става с Пейтъл Лукас и Линдзи дано намерят някво средно положение та никои да не се сърди.

ПС Деб ме разби отвсякъде с тоя клоун laugh.gif
BaRbInCeTo
Аре да престанете да лицемерите вече щото става тъпо: първо кво е тва харесвах Пейтън само като беше с Джейк тва изказване нз откъде го изкарахте?!! Или харесваш някой или не го харесваш!!! shocking.gif Кво го харесахте тоя Джейк толкова не можах да разбера постоянно я зае****ше Пейтън и кво очакваше да го чака вечно ли?!! Лукас може да е сякъв ама поне беше до нея . Не мога да кажа дали ще има Брукас ,но искрено се надявам да няма не само защото съм Лейтън(НЕ ПУКАС!!!!!!!) фенка ами защото ни убеждаваха в преуспялата идеална Брук цял сезон и сега да нарани така Пейтън всичките ни убеждения отиват по дяволите!!Оттук сега ще последва че Пейтън е откраднала Лукас от Брук 2 пъти, но хайде да не задълбаваме и да се връщаме в първи сезон където Брук се мяташе на врата на Люк и се опитваше да вкарва излишни интрижки и да събере Нейтън и Пейтън само и само да задоволи интереса си така че кой какво открадна и от кого?!!
Аз харесвам и уважавам Брук но просто злобните нападки ми дойдоха в повече!!
Съжелявам ако постът ми е бил прекалено циничен или извън темата, но някой трябваше да защити Лейтън феновете.
НЕ Е НУЖНО ДА КОМЕНТИРАТЕ
С това се надявам излишните спорове да приключат
Катeто
Цитат(BaRbInCeTo @ May 4 2008, 16:45) *
Аре да престанете да лицемерите вече щото става тъпо: първо кво е тва харесвах Пейтън само като беше с Джейк тва изказване нз откъде го изкарахте?!! Или харесваш някой или не го харесваш!!! shocking.gif Кво го харесахте тоя Джейк толкова не можах да разбера постоянно я зае****ше Пейтън и кво очакваше да го чака вечно ли?!! Лукас може да е сякъв ама поне беше до нея . Не мога да кажа дали ще има Брукас ,но искрено се надявам да няма не само защото съм Лейтън(НЕ ПУКАС!!!!!!!) фенка ами защото ни убеждаваха в преуспялата идеална Брук цял сезон и сега да нарани така Пейтън всичките ни убеждения отиват по дяволите!!Оттук сега ще последва че Пейтън е откраднала Лукас от Брук 2 пъти, но хайде да не задълбаваме и да се връщаме в първи сезон където Брук се мяташе на врата на Люк и се опитваше да вкарва излишни интрижки и да събере Нейтън и Пейтън само и само да задоволи интереса си така че кой какво открадна и от кого?!!
Аз харесвам и уважавам Брук но просто злобните нападки ми дойдоха в повече!!
Съжелявам ако постът ми е бил прекалено циничен или извън темата, но някой трябваше да защити Лейтън феновете.

С това се надявам излишните спорове да приключат

Aз няма да споря,просто да кажа едно браво,и това за Лейтън феновете беше мн добро 4.gif И искам да кажа още много неща,но ще замълча,защото пак ще се задълбочим в излишни спорове и пак ние ще сме кривите.Та...Браво !!!
Mai4et0
18.gif Просто не знам какво да кажа.... Вие се изядохте с парцалите ... във всяка тема, в която вляза главната тема са "Лейтън" "Брукас"... "Ама Лукас тва, ама Пейтън е толкова т*па".. хахаха ... Явно ви прави удоволствие да спорите, mhm np fun to me happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.