Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Life Is Short"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3
^Mim0zKa^
Азз.. няма да навлизам в абсолютно никакви спорове щото съм се нагледала вече на такива всеки път като стане въпрос за познатите ни 2 двойки smile.gif Секи има собсвено мнение както сички знаем , всеки е свободен да харесва каквото си поиска така че просто сички тези неща са излишни smile.gif wacko.gif
Естествено че съм 1 от най големите Брукас фенки още от самото начало , естествено че направо се разтопих на техните сцени , естествено че си имам надеждите , естествено че даже и нищо повече да няма между тях те ще си останат двойката за мен.. с главно Д .. просто химията е страшно нещо знаете ли smile.gif никой други 2ма души от този сериял не ме карат да се чувствам по този начин като ги гледам освен Брук и Лукас.. и по точно самите Чад и София.. не напразно са си казали " докато смъртта ни раздели" та както и да е.. просто си казвам това което ми е направило най силно впечетление .Иначее епизода беше много хубав като цяло , хареса ми и ме разтовари smile.gif
П.С Не мога да не отбележа че Лукас беше изключително красив в този епизод.. smile.gif хаха mrgreen[1].gif rolleyes.gif
poLyto
Цитат(BaRbInCeTo @ May 4 2008, 16:45) *
Оттук сега ще последва че Пейтън е откраднала Лукас от Брук 2 пъти, но хайде да не задълбаваме и да се връщаме в първи сезон където Брук се мяташе на врата на Люк и се опитваше да вкарва излишни интрижки и да събере Нейтън и Пейтън само и само да задоволи интереса си така че кой какво открадна и от кого?!!
Съжелявам ако постът ми е бил прекалено циничен или извън темата, но някой трябваше да защити Лейтън феновете.
НЕ Е НУЖНО ДА КОМЕНТИРАТЕ
С това се надявам излишните спорове да приключат

а извинявай много драга, но кой насърчи Брук във втори сезон да се събере с Лукас? Кой постоянно и повтаряше "Хайде, Брук, личи си, че има нещо между вас, не крии чувствата си!" аа спомних си ПЕЙТЪН!!! Същата Пейтън, която малко след това заяви на Брук, че още обича Лукас, същата Пейтън, която се кълнеше в любов на Джейк и се обясняваше в любов на Лукас. Защото до колкото си спомням, когато Пейт беше казала на сън "обичам те, Лукас" Джейк и каза да се върне в Трий Хил и, че той ще я чака, а ако тя найстина го обича ще се върне и кфо отиде Пейтън в Три Хил уж съкрушена и след 2 дена опааа тичай пак при Лукас ... нали му се кълнеше на Джей в любов, що не се върна ?! Относно изказването ми за Джейтън-ДА НИКОГА НЕ СЪМ ХАРЕСВАЛА ПЕЙТЪН ! Единствено когато беше с Джейк я приемах защото когато бяха ЗАЕДНО тя не се оплакваше постоянно, не цивреше постоянно, не се месеше във връзката на БРУКАС и нямаше нужда някой (визирам Лукас) постоянно да я спасява, просто не беше вечно депресираната Пейтън "о, Боже, няма ли кой да ме съжали?! " за това единствено тогава я възприемах катоо симпатична ... да само с Джейк ми харесваше и това "или харесваш някой или не" - ми прави си изводите пак казвам- НЕ ХАРЕСВАМ ПЕЙТЪН И НИКОГА НЕ СЪМ Я ХАРЕСВАЛА!!!!!
♥Didito♥
ОК хора тва ще продължава вечно то е ясно. Сега ще дойде някой модератор да се скара, ама май вече и те нищо не могат да напраят 18.gif

п.п BaRbInCeTo ти май дори не знаеш откъде идва Пукас ама по-добре да не споменавам, че някой Лейтън може да се обиди biggrin.gif
BaRbInCeTo
Цитат(poLyto @ May 4 2008, 20:05) *
Цитат(BaRbInCeTo @ May 4 2008, 16:45) *
Оттук сега ще последва че Пейтън е откраднала Лукас от Брук 2 пъти, но хайде да не задълбаваме и да се връщаме в първи сезон където Брук се мяташе на врата на Люк и се опитваше да вкарва излишни интрижки и да събере Нейтън и Пейтън само и само да задоволи интереса си така че кой какво открадна и от кого?!!
Съжелявам ако постът ми е бил прекалено циничен или извън темата, но някой трябваше да защити Лейтън феновете.
НЕ Е НУЖНО ДА КОМЕНТИРАТЕ
С това се надявам излишните спорове да приключат

а извинявай много драга, но кой насърчи Брук във втори сезон да се събере с Лукас? Кой постоянно и повтаряше "Хайде, Брук, личи си, че има нещо между вас, не крии чувствата си!" аа спомних си ПЕЙТЪН!!! Същата Пейтън, която малко след това заяви на Брук, че още обича Лукас, същата Пейтън, която се кълнеше в любов на Джейк и се обясняваше в любов на Лукас. Защото до колкото си спомням, когато Пейт беше казала на сън "обичам те, Лукас" Джейк и каза да се върне в Трий Хил и, че той ще я чака, а ако тя найстина го обича ще се върне и кфо отиде Пейтън в Три Хил уж съкрушена и след 2 дена опааа тичай пак при Лукас ... нали му се кълнеше на Джей в любов, що не се върна ?! Относно изказването ми за Джейтън-ДА НИКОГА НЕ СЪМ ХАРЕСВАЛА ПЕЙТЪН ! Единствено когато беше с Джейк я приемах защото когато бяха ЗАЕДНО тя не се оплакваше постоянно, не цивреше постоянно, не се месеше във връзката на БРУКАС и нямаше нужда някой (визирам Лукас) постоянно да я спасява, просто не беше вечно депресираната Пейтън "о, Боже, няма ли кой да ме съжали?! " за това единствено тогава я възприемах катоо симпатична ... да само с Джейк ми харесваше и това "или харесваш някой или не" - ми прави си изводите пак казвам- НЕ ХАРЕСВАМ ПЕЙТЪН И НИКОГА НЕ СЪМ Я ХАРЕСВАЛА!!!!!

пфф, мен честно да ти кажа въобще не ме интересува кой харесваш и не ме грей кво мислиш.само да ти кажа, че и Брук в първи сезон постоянно викаше на Пейтън"харесваш Лукас незнам си кво" и нз дали си запозната, но когато Нейтън каза на Лукас , че сърцето му никога не е било добре защото в него винаги е имало едно момиче той имаше предвид Пейтън
И незнам кой в на кой връзката се мешеше при положение ,че Брук беше тази която се намеши във връзката на Лукас и Пейтън и тя беше тази която се опита да пре**е приятелката си само и само да се натиска с Лукас при положение, че Пейтън искаше нещо по-трайно (говоря за първи сезон серия 7)Пейтън поне запази достойнство и не се съблече в колата на Лукас само щото вкарал 3 коша- АЗ НА ТОВА МУ ВИКАМ ПОВЪРХНОСТНА ЖЕНА "ДРАГА"
Miss_Duff
[off]
Уф,хора.Стига де,take it easy. wink.gif Колкото и да спорите,Марк е решил какво ще стане накрая.Ясно е,всеки има мнение и иска да го защитава,както и любимците си от сериала,но какво ще стане,ако всички от форума изсипем коментарите си за Брукас/Лук laugh.gif и Лейтън/Пукас?(които всъщност пораждат споровете).Тъпо е. glare.gif Айде,мир и любов. happy.gif
[/off]

BaRbInCeTo
който има да добави нещо по темата Брукас срещу Лейтън да го направи ТУК
ludoto_tedi
НЕ мога да ви понасям знаете ли.Мразя го тоя форум вече и то ен заради сериала ,а заради вас.Писнахте ми.Нека всеки си харесва двойката по нейни си причини никой не ви кава да харесвате който и да било.МЛЪКВАЙТЕ!Не се научихте значи!!!!И защо съм ви наричала НОВИТЕ?!!!!Точно заради това.Ние старите кучета тук 1-во само ви даваме информация и ви оставяме да се избивате като кучета в безсмислените си спорове и кавги и 2-ро може и да има и по-големи и "улегнали" от мен ,които да се убидят от коментара ми ,но ми омръзна да чета едно и също и то навсякъде!Тук ,в темата за спойлерите ,в темата за Брук,в темата за Пейтън и така нататък!!!!!!!!Кво беше тва нещо кво беше тва чудо вашето не знам и найстина не искам!!!!
Jordan
предлагам ви да охладим малко страстите.
нека водим цивилизовани разговори и спорове, базирани на основателни факти. грубостите са излишни. защо трябва да има такива спорове, нали сме тук да обсъждаме, да си говорим, да си прекарваме добре времето. нека всеки защитава своето си но по цивилизован начин, с ФАКТИ.
надявам се след този пост да няма излишни коментари с грубости.
girl_from_hell
аз пък предлагам да си правим женски бой, като всички се правят на голяма работа smile.gif

а епизода еми казах че няма повече да оплювам сериала колкото и д ане ми харесва така че, мога да кажа колкото повече очства малкия сладур Джейми толкова по хубав е епизода нз от къде го намериха това детенце ама суепр сладко smile.gif
djesito
Епизода беше много хубав.На мен лични много ми хареса.Още от началото почна много весело и интересно и така до края на епизода.Беше ми много интересно.като цяло епизода беше добър.
^^HeLa^^
Серията ми хареса и то доста, да и аз мисля, че колкото повече участва Джейми в сериала, толкова по-добре, това дете направо оживи атмосферата, защото беше започнало да става доста скучно само със старите персонажи. Друго което ми хареса е че показаха че Скилс, макар да не е виновен за случилото се изпитва чувство на вина, което е напълно нормално и ако не бяха обърнали внимание ами я бяха подкарали по старо му щеше да изглежда доста изкуствено. Деб около нея винаги е забавно доста се смях с нея, клоунът Бъко и Хейли.
LimonkaTa`
Хареса ми страшно много серията. Беше нещо ново, определено, най-вече защото видях Брук в друга светлина. Вече ми е смешно отношението им към Дан, той овека 1000 пъти се опита да види внука си, а те винаги го отблъскват и най вече, че и детето просто искаше да види дядо си.... а за рождени ден на Джейми - е не мога да ги разбера тия американци, на по 40 години са се окачили с детски шапчици и т.н. laugh.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.