Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: LOST 4x11: "Cabin Fever"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Сезон 4
the_mouse

LOST 4x11: "Cabin Fever"

Лок получава информация за това къде се намира колибата на Джейкъб, а живота на кораба става застрашен.

Епизодът е Locke centric

Airdate: 08.05.2008 (В Интернет на 9 Май, Петък)

ABC & CTV Promo 1 @DarkUFO
ABC Promo 2 @DarkUFO
Sneak Peek 1, 2 (+кратко интервю с Деймън и Карлтън) @DarkUFO
Sneak Peek 3 @DarkUFO
Sneak Peek 3, 4 @DarkUFO

Промо снимки: Link 1 | Link 2

Download:
Lost S04E11 HDTV.xvid-2hd @Zamunda.NET [351.76 MB] NEW!!!
Lost S04E11 720p HDTV x264-CTU @Zamunda.NET [1.09 GB] NEW!!!

Официално инфо:
LOCKE DISCOVERS THE WHEREABOUTS OF JACOB’S CABIN, AND LIFE ABOARD THE FREIGHTER BECOMES DANGEROUS, ON ABC’S ”LOST”

”Cabin Fever” – Locke is enlightened as to the whereabouts of Jacob’s cabin, and life aboard the freighter becomes perilous, on ”Lost,” THURSDAY, MAY 8 (10:02-11:00 p.m., ET) on the ABC Television Network.

”Lost” stars Naveen Andrews as Sayid, Henry Ian Cusick as Desmond, Emilie de Ravin as Claire, Michael Emerson as Ben, Matthew Fox as Jack, Jorge Garcia as Hurley, Josh Holloway as Sawyer, Daniel Dae Kim as Jin, Yunjin Kim as Sun, Evangeline Lilly as Kate, Elizabeth Mitchell as Juliet, Terry O’Quinn as Locke and Harold Perrineau as Michael.

Звезди гости са Jeff Fahey as Frank Lapidus, Lance Reddick as Matthew Abaddon, Marc Vann as doctor, Kevin Durand as Keamy, Anthony Azizi as Omar, Grant Bowler as Captain Gault, John Terry as Christian Shephard, Holland Roden as Emily, Rebecca Tilney as Emily’s mother, Amanda Carlin as ER nurse, Patrick Torres as ER doctor, Doug Hutchison as Horace Goodspeed, Nestor Carbonell as
Richard Alpert
, Matthew Pedersen as physical therapist, Mandy June Turpin as Florence, Sarah Duval as Melissa, Charles Henry Wyson as John Locke (age 5), Phil Abrams as Gellert and Caleb Steinmeyer as John Locke (age 16).

”Cabin Fever” е написан от Elizabeth Sarnoff и Kyle Pennington и режисиран от Paul Edwards.
ABCMedianet

10x to DarkUFO.blogspot.com

Предварителни снимки:

10х to getLOSTpodcast.com

Коментари по вече излезлия епизод тук.
the_mouse
Промо снимки: Link 1 | Link 2 NEW!!!
Eто и промо снимките за епизода smile.gif

И забележете кои са в списъка със звездите гости! Ричард Алпърт! Матю Абаддън! Уау, супер епизод се очертава smile.gif
dandio
Този епизодец според мен ще е най-добрият smile.gif
FrAgMaKeR
Цитат(the_mouse @ Apr 24 2008, 10:17) *
И забележете кои са в списъка със звездите гости! Ричард Алпърт! Матю Абаддън! Уау, супер епизод се очертава smile.gif

С други думи ще видим отново тези лица
the_mouse
Дам, добре че шоуто на Nestor Carbonell беше прекратено, иначе нямаше да може да участва пак smile.gif
dandio
Най-после пак Ричард smile.gif
dandio
не знам дали е за този раздел, затова го слагам в спойлер таг

промото
Мъртвият от 12 години е Хорас - човекът от Дарма, който назначи бащата на Бен

the_mouse
А, то това се видя още в епизода за Бен, не е тайна или спойлър, интересното е, че ще го видим отново smile.gif
brooke_scott
йей на промото Клеър я дават на плажа, значи ще разберем къде е изчезнала и ще е оживяла xD
Mr. Winchester
леле, промото е убийствено яко!
the_mouse
UPDATE:
Нов снийк пийк и обновена версия на третия:
Sneak Peek 3, 4 @DarkUFO

-----------------------
UPDATE:
1 ново промо и снийк пийк! Разговора на Лапидус и Майкъл обаче е много интересен smile.gif

ABC Promo 2 @DarkUFO
Sneak Peek 3 @DarkUFO

Вижте и някои от снимките от промотата:
Предварителни снимки:

10х to getLOSTpodcast.com

----------------------------------------
Ето и първите два снийк пийка:
Sneak Peek 1, 2 (+кратко интервю с Деймън и Карлтън) @DarkUFO

На втория клип на кораба се вижда доктора, който по-рано вълните изхвърлиха на брега на Острова!!!
A_l_e_x
А кой беше тоя?
Mr. Winchester
Доктора ли?
FrAgMaKeR
Цитат(A_l_e_x @ May 8 2008, 13:50) *
А кой беше тоя?

Цитат(Mr. Winchester @ May 8 2008, 13:52) *
Доктора ли?

Кой от всичките? Оня на последната снимка ли? Единият е шефа на тия от кораба, другият е от дарма, където работи заедно с бащата на Бен а третия е от Другите, дето не остарява..

the_mouse
Хорас Годспийд се среща с Роджър - бащата на Бен веднага след раждането му. След като майката на Бен умира (още по време на раждането), Хорас намира работа на Роджър в Дарма инициативата на Острова.

Хорас е един от убитите по време на чистката, когято Другите масово унищожават хората, работещи в Дарма.
Mr. Winchester
Lost S04E11
FrAgMaKeR
Ау.. Клеър.. а имаше съмнение дали ще отцелее.. Пък тя, при татенцето.. пък той.. той е.. хъх.. апък Лок.. той пък.. ще местят острова.. хихи.. и онея двамата са се срещали с Лок преди.. хах, а оня наистина неостарява.. не очаквах това.. но ми хареса. smile.gif

Цяла вечер го чаках и не съжалявам. smile.gif

П.П - Леко изплякал коментар, но ми се спи. smile.gif
the_mouse
Download:
Lost S04E11 HDTV.xvid-2hd @Zamunda.NET [351.76 MB]
Lost S04E11 720p HDTV x264-CTU @Zamunda.NET [1.09 GB]
Дърпайййй народеее smile.gif

Като се върна от училище ще гледам и коментирам smile.gif
ViruZzZ
Tова беше епизода, който най много чаках и не съжалявам, беше много добър . Не разбрах защо Клеър се смееше така ехидно O_o и какво беше това на ръката на психото xD . Очаквах повече брутализъм ;[ Първо мислих, че ще гръмнат Майкъл, после доктора , че дори Лок можеше по стълбите да го бутне Уидмор ;[
bgy
Хм... още не мога да го осмисля biggrin2.gif Те хубаво ще местят острова ама тука възниква въпроса как ли ще го направят... Все ме избива на мисълта, че ще е свързано със станция "Орхидея". Когато Лок влезе в колибата очаквах да видя Джейкъб, а то... Кристиан Шепърд. Съмнява ме той да е жив. Съмо не разбрах що Клеър я бяха прихванали лудите О.о biggrin2.gif wacko.gif Интиргата за финалните епизоди вече на лице и сега можем само и единствено да чакаме. Според мен се получава тоя сезон малко по-тъп, тъй като получаваме отговорите на повече въпроси и няма вече такова напрежение. Ама нищо, надявам се финала да ме убеди в противното.
brooke_scott
абе хубав беше епизода, ама нямаше Сойър и поне аз я усетих липсата му sad.gif и аз не разбрах кво прай Клеър при Крисчън, ама да се надяваме по-нататък ще се изясни
hip_hop^girl
Еми адски готин епизода. Време беше и в тоя сезон да имаме мистериозна среща с Джейкъп. Харесва ми, че намесват други герои из тайните на острова като например Хърли или Клеър. Най мн ме изкефи сцената, когато Дез отказа да се върне на острова.
И тъкмо ми стана мъчно за Джак и Кейт, че не ги дават вече и... бащата на Джак и Клеър в колибата на Джейкъп. Ретроспекцията на Джон Лок не ме впечетли явно ще разберем смисъла и по късно.И остана загадката как ще преместят острова, ами както местят колибата.
FaLLOuTbOy
На мен пък тази серия не ми хареса. unsure.gif Очаквах малко повече. Ретроспекцията на Джон беше супер неподходяща.
И все пак имаше някои интересни моменти - особено последните минути бяха върха. biggrin2.gif
SeMiNi
Кой беше тозии

ViruZzZ
Абадон
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.