ladysunshine
Sep 6 2007, 08:47
Аааа как сега се подсетих за този сериал бях го забравила. Гледах го доста отдавна. Сега дават ли го по някоя тв. Иначе мн ме кефеше преди
brooke_scott
Sep 6 2007, 14:07
и аз го гледах преди по канал 1 май го даваха ама скоро не съм го срещала, жалко
Mr. Winchester
Sep 9 2007, 21:23
Даваха го по Евроком, после го повториха по ДКТЕ. Аз много му се радвах, но излъчиха само 2 сезона и сериала беше без завърше, после го намерих в един тракер 3-ти сезон, но оттам свалях много бавно и не съм теглил.
О преди няколко години бях напълно обсебена от този сериал.Ей сега си спомних,че последно гледах как нашите хора паднаха от някакъв дирижабъл и сезона свърши.Сега ми се струва малко странно защо съм го харесвала толкова много, но всеки сериал с времето си.Иначе аз лично го гледах по AXN, а за теглене-не мисля че ще го намерите някъде в български тракер.
Mr. Winchester
Sep 16 2007, 19:14
В Бг го няма никъде иначе в чуждите се мярка, а това с дирижабала беше края на втори сезон...
Филма е страхотен даваха го по AXN най-накрая гледах и 3 сезон ама и тои сварши още по гадно, смисал че трябваше да има и 4 сезон! Филма наистина си заслужа според мен добре е замислен
The_Man_Of_Steel
Jan 30 2008, 16:42
така ли ехх да знаех че са го давали по АХН
The_Man_Of_Steel
Feb 5 2008, 15:49
The Lost World - Season 1 @Zamunda.NET
The Lost World - Season 2 @Zamunda.NET
The Lost World - Season 3 @Zamunda.NET забавлявайте се приятели, сериала вече и в България за тези които не са го гледали аз лично преди години гледах до 2-ри сезон сега ще си сваля някои серии да си припомня и ще продължа с 3-ти
Браво на който го е качил и благодаря на мъжът от стомана за линка!
Mr. Winchester
Apr 22 2008, 14:46
Олеее, ще се разцепя от кеф...най-накрая го дават по AXN ... якууу
brooke_scott
Apr 22 2008, 21:10
Цитат(Mr. Winchester @ Apr 22 2008, 15:46)

тай ли

кога го дават?
Mr. Winchester
May 4 2008, 18:29
Цитат(brooke_scott @ Apr 22 2008, 22:10)

Цитат(Mr. Winchester @ Apr 22 2008, 15:46)

тай ли

кога го дават?
Събота и неделя по 2 серии на ден от 11:00
Mr. Winchester
May 12 2008, 20:31
Леле, по - тъп финал не съм виждал !
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.