Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Lost World (1999-2002) / Изгубеният свят
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
Ralna
Има ли фенове на "Изгубения Свят", какво мислите за него, и някой има ли идея от къде мога да си сваля 3 сезон защото ако чакам някоя БГ телевизия да го излъчи ще брадясам.

ladysunshine
Аааа как сега се подсетих за този сериал бях го забравила. Гледах го доста отдавна. Сега дават ли го по някоя тв. Иначе мн ме кефеше преди
brooke_scott
и аз го гледах преди по канал 1 май го даваха ама скоро не съм го срещала, жалко sad.gif
Mr. Winchester
Даваха го по Евроком, после го повториха по ДКТЕ. Аз много му се радвах, но излъчиха само 2 сезона и сериала беше без завърше, после го намерих в един тракер 3-ти сезон, но оттам свалях много бавно и не съм теглил.
sulu
О преди няколко години бях напълно обсебена от този сериал.Ей сега си спомних,че последно гледах как нашите хора паднаха от някакъв дирижабъл и сезона свърши.Сега ми се струва малко странно защо съм го харесвала толкова много, но всеки сериал с времето си.Иначе аз лично го гледах по AXN, а за теглене-не мисля че ще го намерите някъде в български тракер.
Mr. Winchester
В Бг го няма никъде иначе в чуждите се мярка, а това с дирижабала беше края на втори сезон...
jemma
Филма е страхотен даваха го по AXN най-накрая гледах и 3 сезон ама и тои сварши още по гадно, смисал че трябваше да има и 4 сезон! Филма наистина си заслужа според мен добре е замислен happy.gif
The_Man_Of_Steel
така ли ехх да знаех че са го давали по АХН
The_Man_Of_Steel
The Lost World - Season 1 @Zamunda.NET
The Lost World - Season 2 @Zamunda.NET
The Lost World - Season 3 @Zamunda.NET
забавлявайте се приятели, сериала вече и в България за тези които не са го гледали аз лично преди години гледах до 2-ри сезон сега ще си сваля някои серии да си припомня и ще продължа с 3-ти blush.gif
sulu
Браво на който го е качил и благодаря на мъжът от стомана за линка! biggrin.gif
Mr. Winchester
Олеее, ще се разцепя от кеф...най-накрая го дават по AXN ... якууу
brooke_scott
Цитат(Mr. Winchester @ Apr 22 2008, 15:46) *

тай ли shocking.gif кога го дават?
Mr. Winchester
Цитат(brooke_scott @ Apr 22 2008, 22:10) *
Цитат(Mr. Winchester @ Apr 22 2008, 15:46) *

тай ли shocking.gif кога го дават?

Събота и неделя по 2 серии на ден от 11:00
Mr. Winchester
Леле, по - тъп финал не съм виждал !
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.