Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The L Word Soundtrack
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > The L Word
SilentShout
Някоя добра душа си е направила труда и е събрала колкото може от музиката от 5ти сезон и е качила всичко това на торент :
http://thepiratebay.org/tor/4119594/The_L_Word_5_Soundtrack

Смучи народе!
Jordan
wacko.gif имам го от 2-3 седмици и още не съм го слушал. А има доста хубави парчета в тоя сезон, не еквот да няма като преди...
ilevo
Обаче аз още страдам по "Salva me" !!! biggrin2.gif
Jordan
нали се разбра, че няма да я намерим blink.gif
SilentShout
Цитат(Jordan @ Apr 22 2008, 13:47) *
wacko.gif имам го от 2-3 седмици и още не съм го слушал. А има доста хубави парчета в тоя сезон, не еквот да няма като преди...

Е, аз го пускам за целокупния LWORD-ски народ biggrin2.gif
Sany04
Цитат(SilentShout @ Apr 22 2008, 12:03) *
Някоя добра душа си е направила труда и е събрала колкото може от музиката от 5ти сезон и е качила всичко това на торент :
http://thepiratebay.org/tor/4119594/The_L_Word_5_Soundtrack

Смучи народе!

МОЛЯ ТЕ ,КАЧИ ГО В НЯКОЙ СЪРВЪР И ДАЙ ЛИНК ,тъй като няма сийд!!!!!!!
ogata
Не съм фен на сериала , но знам колко е противно да търсиш музика и да не можеш да я намериш . Свалил съм ги и съм пуснал едно мое сървърче . Цък

Можете да дърпате до 20.00 часа
Jordan
пробвай от тук, има повечко сийдъри
SilentShout
Впрочем само да спомена, че това не е официалният саундтрак, който живот и здраве може би ще пуснат скоро, а трудът на някой, който се е мъчил да сбира песньовките от всички епизоди rolleyes.gif
Sany04
Цитат(Jordan @ Apr 25 2008, 10:22) *
пробвай от тук, има повечко сийдъри

ДЖОРДАН ,

Б Л А Г О Д А Р Я!!!!!!!

Дръпнах си каквото ми трябваше!!!

LIDHT go OUT
LOVE and AFFECTION
HONEY*2*
KISS me DEADLY
WANT you BACK
LONG as YOU love ME

S U P E R !!!!

Б л а г о д а р я и на ОГАТА за труда и желанието да помогне!!!!
crazyvaca
Цитат(ilevo @ Apr 23 2008, 08:55) *
Обаче аз още страдам по "Salva me" !!! biggrin2.gif

аз също biggrin.gif
PayTon__
Не знаех къде да попитам затова пиша тук . Става въпрос за песничката от първия епизод на 2 сезон , сцена между Кармен и Шейн в студиото или там както се нарича . Ако може да ми кажете заглавието ?
fai7h
Цитат(PayTon__ @ Jul 29 2008, 15:39) *
Не знаех къде да попитам затова пиша тук . Става въпрос за песничката от първия епизод на 2 сезон , сцена между Кармен и Шейн в студиото или там както се нарича . Ако може да ми кажете заглавието ?

мисля че става дума за The Organ-Brother rolleyes.gif аз доста се зарибих с тази песничка happy.gif
Mai4et0
Най готината песничка в сериала е TAЗИ
netlog

Аз мисля, че е EZgirl - Shane & Carmen(ep01 Drum & Bass Mix). В Датата май точно така се водеше. Не си спомням, но като че ли от там го бях дръпнала. Пробвай, но мисля че тази е песента
SilentShout

EZgirl ... Shane and Carmen Fucking
(drum & bass remix of theme with progressive elements)
PayTon__
Цитат(Mai4et0 @ Jul 30 2008, 01:53) *
Най готината песничка в сериала е TAЗИ

Много е хубава , Да - ти ме запали по нея biggrin2.gif
Цитат(netlog @ Jul 30 2008, 02:57) *

Аз мисля, че е EZgirl - Shane & Carmen(ep01 Drum & Bass Mix). В Датата май точно така се водеше. Не си спомням, но като че ли от там го бях дръпнала. Пробвай, но мисля че тази е песента

Цитат(SilentShout @ Jul 30 2008, 13:30) *

EZgirl ... Shane and Carmen Fucking
(drum & bass remix of theme with progressive elements)

Мерси много worthy.gif
Jordan
и аз споделям мнението, че The Naughty Song е сред най-яките.
Ама и клипа бил бая лез-ориентиран обаче biggrin2.gif
Izera
Помните ли тази сцена http://vbox7.com/play:afb7d59a песента е на Esthero и се казва I drive alone тя е една от любимите ми песни в сериала, другата е първата песен от първия сезон http://www.youtube.com/watch?v=3VgLM7eVQsA на Marianne Faithfull - The Pleasure Song
DesiTo
Някой може ли да ми каже как се казва песента от края на епизода от миналата седмица? 4.gif
netlog
Цитат(DesiTo @ Aug 14 2008, 23:48) *
Някой може ли да ми каже как се казва песента от края на епизода от миналата седмица? 4.gif

Ако питаш за финалната песен, любовната сцена между Джени и Марина

Lucinda Williams - Right In Time
DesiTo
Да, точно за тази питах. Благодаря много. happy.gif
BreakTheIce
Абе хора моля ви някой може ли да ми каже от къде да си дръпна The Naughty Song .. страшна песен ..супер яка..ако някой случайно знае моля ви да каже .. worthy.gif
SilentShout
Цитат(BreakTheIce @ Aug 16 2008, 01:57) *
Абе хора моля ви някой може ли да ми каже от къде да си дръпна The Naughty Song .. страшна песен ..супер яка..ако някой случайно знае моля ви да каже .. worthy.gif

Кликни тук:
Cory Lee - The Naughty Song
lonely_rk
здравейте не съм нова в сайта но редовно чета коментарите и днес попаднах на това че търси те Studio Musicians - Salve me smile.gif амм който иска да ми пише на skype mandarinka_92 и ще му я пратя tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.