Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Sex And The City: The Movie
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
Страници: 1, 2
fenkanabrooke
На мен ми хареса, малко ми беше скучен на моменти. Не знам, може би очаквах нещо повече, но иначе като цяло беше добър. biggrin2.gif
vess
Хах любимият ми сериал.Как съм пропуснала?Почвам да го тегля...трябва да се гледа тоя филм
Nightly^Evil
Бях чела само гадни коментари за филма, как бил абсолютна боза и т.н. Не казвам, че е като сериала, но пак е много готин! Определено ми харесва!
mak3-l0ve
Сериала много ми харесва ..
за тоя филм колко врява се вдигна. Хубав завършек беше , ама като че ли очаквах повече. Не е нищо особено wink.gif
vess
Току що го изгледах и мога да ви кажа,че е филм изпълнен с емоции и реалност
Ще излъжа,ако кажа,че не си поплаках,де от тъга,де от щастие,цялата настръхнах когато получи булчинската рокля,но все пак колкото и стилна да е "хората облечени в любов никога не излизат от мода"
Страхотен завършек на сериала 4.gif
DeSiNCeTu
За първи път го гледах на кино, и не успях да го догледам целия. Не ми хареса, но след това, като го изгледах целия, много ми хареса blush.gif Гледах го още 3 пъти след това, с различни приятели biggrin2.gif
Monny
Много ми хареса филма. Интересен е, забавен, действието се развива в Париж wub.gif Добър завършек на сериала.
traiana
Да не забравя и този филм да си го изтегля.100% ще си заслужава 4.gif ..
lori9bonboni
Аз го гледах на кино и ми беше интересно...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.