Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Sex And The City: The Movie
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
Страници: 1, 2
Jordan

the movie

"After years of living in the city
I assumed that if my friends and I ever
got our fairy tale endings
that would be the end of the story.
BUT IN REAL LIFE - ALWAYS HAS A TWIST"
  • режисьор: Майкъл Патрик Кинг
  • премиера: 30 май 2008
  • жанр: комедия/романтика/драма
  • Trailer: YouTube
  • IMDB: click
  • Official Sex and the City web site: click
  • снимки от премиерата в New York
Създателят на един от най-култовите и обичани сериали в историята на телевизията Майкъл Патрик Кинг и Ню Лайн Синема ще зарадват феновете на сериала по цял свят с чисто-нова история за Сексът и Градът. Този път не под формата на 20 минутни епизоди, а на цял филм.
След няколко години в отсъствие Сексът и Градът се завръща още по- бляскав, по-моден и по- добър от всякога.
Както се предполага, заподозрените и това лято ще бъдат добре познатите ни приятелки:

Преуспяващата писателка и модна икона на мнозина- Кари Брадшоу, която отново ще разказва историята си за секса, любовта и обсебените от модата самотни жени в Ню Йорк.

Провокативната и винаги жадна за още секс и мъжка плът- Саманта Джоунс, която и това лято ще ни забавлява със сексуалните си изживявания.

Вече задомилата се адвокатка- Миранда Хоубс, която пък ще ни покаже как се справя със семейството, работата и приятелките си наведнъж.

Вечно търсещата любов- Шарлът Йорк Голденблат, която надали ще ни разкаже много сексуални преживявания, но пък ще ни покаже как се справя с майчинстовто и своя принц на бял кон.

Към историята на Сексът остават разбира се и г-н Тузарът(Chris Noth); съпругът на Миранда- Стийв Брейди(David Eigenberg); принцът на мечтите на Шарлът- Хари(Evan Handler); русокосото изкушение на Саманта и милиони фенове по цял свят- Смит Джерод(Jason Lewis); както и изключително забавните хомо-дружки на Шарлът и Кари- Антъни(Mario Cantone) и Станфорд(Willie Garson). Към новият разказ за момичетата от Манхатън обаче се присъединияват и редакторката на списание Воуг- Енид Фрик(Candice Bergen) и младата асистентка на Кари- Луис(Jennifer Hudson).
Историята на филма започва четири години след краят на сериала. След четиригодишна почивка момичетата от Манхатън отново са готови за действие. Нещата са се попроменили, но в общи линии са същите. Кари явно готви сватба с г-н Тузара и преуспява като писател; Шарлот се радва на брака и осиновената си дъщеричка...и освен това май е бременна! Миранда е щастлива със съпругът си и синът им. Саманта...тя е винаги готова за още малко секс и лудории. Нещата изглеждат доста забавно и лъскаво, но дали наистина ще има само усмихнати лица?

Снимки от филма:

Тапети:

Sex And The City XviD@Arena
ladysunshine
Филма изглежда много интересен и го чакам с голямо нетърпение. Аз така и не съм гледала всички сезони и ми е интересно как ще се развият нещата. Трейлъра е много готин.
Jordan
Благодаря за снимките, имам ги всичките но снощи тая тема я правих един час и след хиляди цъкания пръстите ми изтръпнаха и си казах СТОП. Позволих си да ги изтрия от поста ти, за да не зареждат допълнително, добавени са в първие пост happy.gif
vasinka_{P}
Изгледала съм всички сезони на сериала, и с нетърпение чакам да излезе филма, мисля че ще бъде супер интересен biggrin2.gif
SilentShout
Филм, който определено ще се гледа mrgreen[1].gif
Шепот и прах'
И аз го чакам.
Обожавам Кари и стилът й.
Ще ми е интересно да видя какво точно са включили във филма, след всичките сезони, които се извървяха..

И тапетите са.. мм.. worthy.gif
FaLLOuTbOy
Този филм няма как да не го гледам! blush.gif worthy.gif
boy_07
задължително ще се чака.Има ли точна и окончателна дата за кината?а,да видях-30 май
а някой знае ли къде може да се открият песните от филма ,че съм си харесал няколко дето пускат в официалния сайт и не мога да ги открия?

Jordan
някой от песните от сайта са подобрени стари песни от сериала, така че докато не пуснат ОСТа ме съмнява да се намерят някъде.
qwe123
Нямам търпение. Всички епизоди на сериала съм ги гледала с голям интерес smile.gif Сега чакам филма много! Дори ако го пуснат по кината може да отида с майка ми, че и тя много го харесва tongue.gif
brooke_scott
ааа ама той скоро излизал филма, нямам търпение ся тъкмо се присетих biggrin.gif
и най-мн се кефя, че ще има Jason Lewis wub.gif
Jordan
че то има ли някой, който не се кефи, че ще го има biggrin2.gif
julia1990
Е това е един от малкото филми,които чакам с нетърпение smile.gif "Sex and the city" ми беше (и все още е) един от най-любимите сериали,предполагам че филмът дори ще го надмине по успех 4.gif biggrin2.gif
Jordan
оо, да, и аз се надявам!
очаквам нещо интересно, бляскаво, секси, предизвикателно... biggrin2.gif
аконе го пуснат на кино напускам БГ biggrin2.gif
klopesss
Цитат(Jordan @ May 10 2008, 21:52) *
оо, да, и аз се надявам!
очаквам нещо интересно, бляскаво, секси, предизвикателно... biggrin2.gif
аконе го пуснат на кино напускам БГ biggrin2.gif

Ще го пуснат.И то само една седмица след премиерата в САЩ- на 6-ти юни biggrin2.gif
Mr. Winchester
Някой иска ли още промо снимки?

brooke_scott
йей мс мн за снимките, супер са!
DesiTo
Sex and the City movie theme song: Fergie - "Labels or Love"

Може да чуете песента ТУК

Fergie - "Labels or Love" Lyrics

Shopping for labels, shopping for love
Manolo and Louis, it’s all I’m thinking of
Shopping for labels, shopping for love
Manolo and Louis, it’s all I’m thinking of

I already know what my addiction is
I be looking for labels, I ain’t looking for love
I shop for purses while I walk out the door
Don’t cry, buy a bag and then get over it
And, I’m not concerned with all the politics
It’s a lot of men I know I could find another one.

What I know is that I’m always happy when I walk out the store, store
I’m guessing Supercalifragi-sexy, nothing to be playing with
I love him, hate him, kiss him, diss him, tryna to walk a mile in my kicks

(Chorus)
Love’s like a runway but which one do I love more
No emotional baggage, just big bags filled with Dior
Love’s like a runway, so what’s all the fussing for
Let’s stop chasing them boys and shop some more

I know I might come off as negative
I be looking for labels, I ain’t looking for love
Relationships are often so hard to tame
A Prada dress has never broken my heart before
And, ballin’s something that I’m fed up with
I’mma do the damn thing, watch me do the damn thing
Cause I know that my credit card will help me put out the flames
I’m guessing Supercalifragi-sexy, nothing to be playing with
I love him, hate him, kiss him, diss him, tryna to walk a mile in my kicks

[Chorus]

Gucci, Fendi, Prada purses, purchasing them finer things
Men they come a dime a dozen, just give me them diamond rings
I’m into a lot of bling, Cadallic, Chanel and Coach
Fellas boast but they can’t really handle my female approach
Buying things is hard to say
Rocking Christian Audigier, Manolo, Polo, taking photos in my Cartier
So we can’t go all the way, I know you might hate it but
I’m a shop for labels while them ladies lay and wait for love

[Chorus]

Предпремиера на "Сексът и градът" в Лондон

На събитието присъстваха и четирите звезди на сериала, които се събраха отново в пълнометражния филм - Сара Джесика Паркър, Ситния Никсън, Кристин Дейвис и Ким Катрал
В Лондон се проведе предпремиера на киноверсията на "Сексът и градът", базирана на култовия американски сериал. Стотици фенове и тълпи фотографи и оператори ги посрещнаха на "Лестър скуеър" в центъра на Лондон. Както обикновено Сара Джесика Паркър се появи с рокля на Александър Маккуин от тюл с цвят на зелена ябълка. Актрисата, която играе ролята на светската хроникьорка в "Ню Йорк Стар" Кари Брадшоу изрази удоволствието си от избора на Лондон за мястото на провеждане на предпремиерата на филма. Тя го нарече "прекрасен начин да са впуснем в това приключение". Някои фенове обаче бяха доста учудени, че изборът бе Лондон, а не Ню Йорк. Продуцентската компания на филма "Ню Лайн" обясни, че решението е взето, за да се привлече максимално световния интерес към филма. Предпримиерата в Лондон ще бъде последвана от представяне в Берлин и Ню Йорк - на 27 май. Филмът излиза по екраните на 30 май.

Нов официален постер:
secretk
Цитат(Jordan @ May 8 2008, 09:56) *

Ахa, моя милост smile.gif,не ми хaресвaше сериaлa, тъй че не се вълнувaм кой знaе колко smile.gif
ThePinkDuck
Цитат(secretk @ May 17 2008, 22:24) *
Цитат(Jordan @ May 8 2008, 09:56) *

Ахa, моя милост smile.gif,не ми хaресвaше сериaлa, тъй че не се вълнувaм кой знaе колко smile.gif

Не си единствена. Не мога все още да разбера какво толкова му беше на хубавото на тоя сериал и с какво реално ще впечатли филма, че чак и на голям екран ще го пускат! blink.gif
dragon_girl
Не ми харесва нито серияла,нито филма
ThePinkDuck
Цитат(dragon_girl @ May 20 2008, 11:50) *
Не ми харесва нито серияла,нито филма

Ъъъъ как така не ти харесва филма като не е излезнал още? blink.gif blink.gif
nelito_91
Гледала съм няколко епизода от сериала, но не ми допада, просто с нищо не ме впечатлява (лично мнение). Едва ли ще гледам и филма.
pretty_girl
Днес го изгледах много е як филма worthy.gif , едно подобаващо продължение на страхотния сериал!

Ето линк към саундтрака : zamunda
adoration_
Вчера гледах филма на кино и ми хареса много. Приказка с хепи енд! smile.gif
Jordan
biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif

"Сексът и градът" детронира "Индиана Джоунс" в боксофиса
За три дни на екран историята на четирите еманципирани нюйоркчанки спечели 55,7 млн. долара от продажба на билети

Сексът и Градът измести "Индиана Джоунс и Кралството на Кристалния череп" от първото място в бокс офиса. За първите си три дни на екран филмът спечели 55,7 млн. долара, което превишава двойно прогнозите на Уорнър Брос.

Компанията очакваше постъпленията от продажба на билети да бъдат около 30 млн.
Според експертите историята на Кари, Саманта, Шарлот и Миранда ще задържи зрителското внимание и през следващите седмици, защото жените, които съставляват основната публика на "Сексът и градът", не се стремят да гледат новите заглавия веднага след излизането им на голям екран.

У нас филмът излиза на екран на 6 юни.

Четвъртият филм за Индиана Джоунс, който вече се върти по българските кина, остана на второ място тази седмица с 46 млн. долара приходи.

Първата му официална прожекция беше на фестивала в Кан, където критиката го определи като забавен, но предсказуем.

Действието в него се развива по време на Студената война, а Инди се изправя срещу руснаците, водени от полковник Ирина Спалко (в ролята Кейт Бланшет).
netinfo.bg
Velsis
Гледах филма и останах очарована.Наистина надмина очакванията и прекарах едни чудесни 2 часа и 15 минути smile.gif Беше много добре направен, имаше го онзи чар, който винаги беше в сериала, въобще нямам оплаквания. smile.gif
dragon_girl
Ще го гледам,щом са такива отзивите
Jordan
От една седмица се каня да споделя мнение за филма. Явно сериала няма много фенове тук щом и темата за филма е толкова умряла. Както и да е, важното е, че филма тотално удари всички останали филми в земята и направи истински фурор по цялия свят. Само през първите няколко дни натрупа приходи от над 60 000 000 долара, като 26 от тях бяха само за първата премиера на филма. В световен мащаб да не говорим. Там цифрите са ... УАУ!
Според мен филма беше една повече от достойно продължение на култовия сериал. Нямах очаквания за филма, защото почти нищо не се знаеше. Знаех единствено, че някой ще умре- но това така и не се случи. Неочаквано за мен беше това, че беше повече от 2 часа, което разбира се за върлите фенове се стори даже малко, но иначе си беше повече от достатъчно. Гледал съм филма с огромен кеф, вероятно един от много малкото филми, които съм гледал на кино и на които съм се размазвал по пода от кеф. blush.gif
Имаше си всичко-имаше любов, имаше секс, имаше си и драма, семейно щастие, интрига...
Излишно е да казвам, че беше пълен с марковите дрешки, които не бяха никак малко. Кари беше прекрасна в бялата рокля . честно, не знам аз ли не догледах или не го дадоха, ама не видях това нещо с чантичката на Айфелувата кула- dry.gif
Всички бяха в пълния си блясък- макар и няколко години по-възрастни бяха в стихията си. Нека да започна с моята любимка Саманта. Останах леееко разочарован от нея, тъй като НЕ беше достатъчно перверзна. Очаквах повече секс, повече разврат dry.gif Но пак си имаше култовите сцени, като тази със сушито, докато чакаше Смит да се върне. Цялата зала се хилеше в тоя момент разбира се. Уникални сцени. Сцената на плажа с Данте под душа също беше нещо невероятно. Физиономията й- една такава объркана и в същото време мислеща как ще сееее....изкъпе с този красив мачо...невероятно! Абе покрай Саманта няма безинтересно. Не ми хареса, че заряза красивия Смит, който толкоз я обичаше, а тя реши, че е твърде сериозен за нея. Излишно е да казвам, че беше невероятно красива. На тея години, така да изглежда- удивително е. Истинска перверзна карасавица.
Миранда беше по-красива отвсякога. Никога не съм я намирал за особено красива, но във филма беше невероятна просто. Или Синтия Никсън се е разхубавила за тея няколко години или гримьорите са си свършили работата повече от добре. Нейната "интрига" със Стийв беше предвидима според мен, защото между тях винаги е имало една такава особена връзка, която винаги ги е привличала един към друг. Супер сладки са заедно и не вярвах да ги разделят. пък и това сладко рижаво момченце, което си имат...как да го оставят така разделено на две.
Култово, просто култово беше когато се печеше на шезлонга в Мексико и всички й се подиграваха на стърчащите косми 16.gif Така съм викал из залата от кеф.... blush.gif
Шарлът също беше гот във филма. Всъщност не знам дали ГОТ е точната дума, но не знам какво да определя. Тя не е сред най-колоритните персонажи, ни и покрай нея имаше доста интересни моменти. В Мексико определено беше много забавна. Хапваше само пудинги и накрая- опа! blush.gif
И да завършим четириъгълника с главната героиня- Кари. Както винаги невероятна, стилна, влюбена, луда по обувките. Беше в пълния си блясък като всички истанали. Драмата с г-н Тузаря малко ми дойде много. Действието в крайна сметка на моменти се завъртя прекалено покрай тяхните взаимоотношения. Един от любимите ми моменти беше сватбата. като цяло. Момента когато Тузаря й се обади да й каже, че не иска да се женят, изтърването на телефона, трагедията на лицето й, Саманта, Миранда и Шарлът, които реагираха мигновено и й помогнаха. Всичко беше направено супер яко. После, когато се срещнаха с г-н Биг и тя го обуха с букета. Жесток момент просто. Шарлът го гледаше много мръсно обаче biggrin2.gif
Манията за обувки на Кари големия гардероб, прекрасния мезонет в Манхатън, цялата скъпотия и блясък, който струеше отвсякъде, всичката тази изтънченост и финес, с които беше направен филма, го направи едно невероятно изживяване. Не беше пренебрегнато нищо. Феновете на сериала определено ще останат очаровани от филма.
Не мога да кажа същото обаче за хората, които не са гледали 6те сезина на Сексът. Малко ще им е объркано, тъй като почти никакви разяснения за персонажите не бяха дадени. Гледам на филма по-скоро като на още една 2 часова серия на сериала.
Нещо от критиките, което ми се струва доста вярно "Sex and the City loses steam in the transition to the big screen, but will still thrill fans of the show."("Сексът и Градът губи заряда си на голям екран, но все пак ще впечатли феновете на сериала").
и така, ако сте фенове- тичайте да го гледате. Заслужава се. Гарантирам ви, че ако сте гледали всичко преди ще гледате и филма с огромен интерес.
mR.DiSCo
Сериалът е много добър, и 6-те сезона ми харесват,а филма е едно страхотно продължение за Кари,Саманта, Шарлот и Миранда, отново с техните истории.На тези , на които не им харесва нито филма , нито сериала , значи нямат достатчно вкус , защото SEX AND THE CITY RULEZ!!!!!!!
Jordan
и аз това викам.
пуснал съм линк към филма с по-хубаво качество rolleyes.gif
nelito0o0
От къде мога да си го дръпна щото в Замунда и в Арена го няма ..
Gossip Girl
Цитат(nelito0o0 @ Jul 1 2008, 15:01) *
От къде мога да си го дръпна щото в Замунда и в Арена го няма ..
Sex and the City(2008)@mininova.org
vasinka_{P}
Филма оправда всичките ми очаквания, всичко бе изпипано до най малкия детайл, заслужаваха си 6те лева. mrgreen[1].gif biggrin2.gif
[sagi]
Хейй,браво - много хубава темичка си направил (: Филма е страхотен,когато мога го гледам с удоволствие..просто ми е много интересен..а и тези картинки и инфо, които си постнал ми стана още по-интересен..от давна не съм го гледала, но ако ми се отвори възможност няма да го пропусна. happy.gif tongue.gif
MoLlY
ами да попитам филма вече има ли го с хубаво качество...confused.gif?
ladysunshine
Защо го няма никъде за теглене rolleyes.gif
Gossip Girl
Цитат(ladysunshine @ Jul 17 2008, 12:35) *
От всички тракери започнаха с някакви истории за авторски права и изтриха половината филми.
По принцип е така, авторски права, тн., обаче преди не им пречеше да качват филми и сега изведнъж станаха много солидарни.
brooke_scott
Цитат(Gossip Girl @ Jul 17 2008, 12:44) *
От всички тракери започнаха с някакви истории за авторски права и изтриха половината филми.
По принцип е така, авторски права, тн., обаче преди не им пречеше да качват филми и сега изведнъж станаха много солидарни.

това значи ли че няма да го качат пак и нямаме шанс вече да го гледаме sad.gif dry.gif
[dEs]
Цитат(brooke_scott @ Jul 17 2008, 13:23) *
Цитат(Gossip Girl @ Jul 17 2008, 12:44) *

това значи ли че няма да го качат пак и нямаме шанс вече да го гледаме sad.gif dry.gif

Мисля, че пак ще го качат. Те така бяха затворили и Замунда за няколко месеца, но пак я отвориха.
а за филма мисля, че ще е много готин. Все пак сериала е такъв.

EDIT:
ЦъК
ladysunshine
Цитат(Jordan @ Jun 15 2008, 12:14) *
честно, не знам аз ли не догледах или не го дадоха, ама не видях това нещо с чантичката на Айфелувата кула- dry.gif

Дадоха го съвсем в началото на филма, когато Кари се срещна с Тузара и тръгнаха да си търсят апартамент.

След като на два пъти (за жалост) ми се размина да го гледам на кино, реших да си го изгледам вкъщи с нетолкова доброто качество. Филма ми хареса доста. Определено беше един много добър завършек на един невероятен сериал. Но честно да си призная имах по-големи очаквания за филма, но въпреки това ми хареса.
Като цяло и 4те мацки бяха във вихъра си. Кари през цялото време ми изглеждаше някак стара, изморена и.... как да го нарека повехнала. Но това може би е, защото съм свикнала със сериала, а там е малко по-младичка. Имаше си и забавните сцени, разбира се. На това с Данте и душа се смях много, както и да "проблема" на Шарлът 18.gif . Финала беше най-хубавата част от филма. Ооо забравих да спомена за дрехите и музиката. Първо началото на филма с музичката на Фърги ми хареса страшно много, защото тази песен много ме беше зарибила по едно време. А и въобще на финала когато Кари обобщи за етикетите и любовта си пасваха страхотно с песента от началото. И за модата две думи - роклята на Кари в началото с цветето е страхотна, както и сватбената и рокля на Вивиън Уестууд (бтв някъде четох, че българин има пръст в създаването и).
gotinoto_baby
Гледах го вчера. Филмът изезе хубав, но на моменти беше малко отегчителен. Иначе като цябо беше един добър завършек на сериала. smile.gif
divata_airis
На мен тоя филм не ми хареса...Не знам защо, ама нещо поне според мен му куцаше...Не оправда очакванията ми, ама доколкото чух и втори сега ще готвят. Издразних се, че Саманта не остана със Смит...както и да е. Не съжалявам, че го гледах, ама втори път - само в компания, инак НЕ.
Marissa Cooper
Три пъти си го пусках и на трите го гледах до половината и заспивах и на четвъртия вече го изгледах..
Беше добър завършек на сериала,но нищо особено..
Jordan
Лейдъ, смели сме се и сме се радвали на едни и същи неща biggrin2.gif
Колкото до втора част- за сега няма да има. Сара казва, че дори не е ставало и дума за втори филм.
Колкото до "повяхналата" Кари, мисля, че е нормално, имайки се предивд, че тя наистина не е първа младост и въпреки, че все още има това момичешко излъчване не може да бъде момиче на 20.
Същото обаче не мога да кажа за 50 годишната Саманта, която беше отвсякъде във вихъра с biggrin2.gif
**Naley*
Ааа гледах го на кино и много ме изкефи worthy.gif ,изгледала съм всички сезони на "Сексът и града" и завършека беше жесток. Много се радвам,че Кари и Тозара се ожениха biggrin2.gif
naley_
ами и на този филм доста му дигаха акциите..обаче нищо особено..не казвам,че не ми е харесал-напротив ,но мислех,че повече ще ме грабне
moni_hs
Още не ми е останало време да го гледам, но изглежда да е интересен... biggrin2.gif
djesito
Гледах го на кино преди доста време и още не съм коментирала.Ами доста добре направено ,много ми хареса.Може би очаквах мъничко повече,но и така беше добре.Като цяло ми хареса.
HiLaRy`DuFf{}
Страхотен филм ! наистина страшно много ми хареса .. досега не бях гледала сериала но щом изгледах филма се заинтригувах и започнах да гледам сериала сега сам до 5 сезон smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.