Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Missed Call (2008)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
Mr. Winchester
One Missed Call

Трейлър
IMDB
Официален сайт
Режисьор: Ерик Валете
Актьорски състав: Едуърд Бърнс, Шанин Сосамон, Азура Скуе, Хода Грифис, Джесика Браун, Джони Люис, Анала Локе, Ранди Мадовел
Жанр: Ужаси, Психо
Година: 2008
Държава: Япония
Описание: Кръг от хора, които получават едно обаждане, в което има датата, мястото и още подробности за смъртта им...

vasinka_{P}
Незнам защо, но това ми се струва подобно на Последен изход трилогията и на Остани жив, може и пък да е интересно, де да знам, може да си го изтегля smile.gif
Gossip Girl
Гледах го главно заради Шанън Сосамон и не мога да се оплача. Историята беше 1 към 1 с "Предизвестена смърт" и "Гняв", но имаше малко напрежение. В сравнение в другите филми на ужасите, които съм гледала наскоро(например "Prom Night") беше що-годе добре. 5/10 biggrin.gif
Mr. Winchester
Да, Gossip Girl, и на мен много ми заприлича на The Ring иначе филмчето ми хареса.
FaLLOuTbOy
Доста добър, дано да има продължение. Както видяхме смъртта продължи да набира телефонни номера. biggrin2.gif
[dEs]
Не беше нещо кой знае какво. Историята доста се препокриваше с Предизвестена смърт, Последен изход и Остани жив. Малко нереално ми се стори на края. Как костите се размърдаха wacko.gif и накрая това с духа.
dragon_girl
Добър,но не много,исках нещо по-страшно и останах разочарована...
Marissa Cooper
Много глупав филм..поне за мен. Адски комерсиален, по подобие на много други от този тип.. напр "Предизвестена смърт" и '"Гняв"
nelito0o0
Mен пък много ми хареса.. ! Въпреки че се припокриваше с други филми .. и кво от тва? И го гледах сама една вечер иии.. абе.. за мене си е як !
`BruKas`
На мен също ми хареса smile.gif
DeSiNCeTu
И отново и тук азиатската версия по ми харесва. Тази даже не успях да я догледам, голяма тъпотия wacko.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.