Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Episode 14: The Blair Bitch Project
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl > Епизоди > Сезон 1
nadezhda_had
”The Blair Bitch Project”

21 април 2008

Промо CWtv

Дан отива да посети майка си ,но когато се връща вкъщи ,е изненадан да срещне новото гадже на Руфъс. Тя очевидно е прекарала нощта там и сега прави палачинки в кухнята. Виждаме Блеър сама в клуб на голяма маса и чака някой приятел да пристигне, но никой не се е появил до сега. Джени отива да си купи разни неща от магазина.

Download:

http://zamunda.net/details.php?id=125174&hit=1
http://arenabg.com/details.php?id=24774164...6d74561f60c93ca

Музика:

Субтитри: subs.unacs.bg

ioanka_vt
yey аз съм първа .. чакам го с нетърпение smile.gif worthy.gif
vuskutos
И аз го чакам, след повече от интересните промо клипчета.
Катeто
http://zamunda.net/details.php?id=125174
anji_banji
Gossip Girl S01E14 @ArenaBg.com
brooke_scott
епизода беше готин, на мен лично ми хареса xD
btw явно тая Georgina Sparks(Michelle Trachtenberg) е пращала тия неша до С, щото нали като занесе писмото на Чък и беше подписано G. и че ще се връща пишеше, т.е. аз така го разбирам. Пък и нали тая Georgina се връщала от рехабелитационен център. и аз очаквам в най-скоро време да се появи xD почва да става интересно... 15.gif
~RoRyYy~
Omggg[!]Страхотен епизод-най-накрая да го дочакаме.Така:

1)Сънят на Би от "Закуска в Тифани"-хахаха и с бисквитките в леглото уникален сладур.

2)Чък и Ес много ме радват biggrin2.gif

3)Джени-ббббиаааааач!Използва Нейт...к*чка.

5)Вече наистина не мога да понасям Джени-да говори така на баща си...без пари нямало да има приятели.Еми Дан да не е много богат извинявай ама е с едно от най-красивите и популярни момичета,заради самия себе си,не заради парите си.

6)Стана ми адски гадно за Чък...той не изпращаше тези пакети....ама после Ес отиде до апаратмента му така ,че...тези "подаръци" трябва да са от Джордина Спарк нали то на писмото си пишеше Д и С.

Изводът:епизодчето беше страшно,колко го чаках и си е струвало smile.gif В този епизод наи-ми харесаха Серена и Чък-очертава се нещо интересно покрай тази Джордина.Джени тотално ми падна в очите...не и отива да е к*чка въпреки,че се справя доста добре...Би си е кралицата!
FrAgMaKeR
Цитат(~RoRyYy~ @ Apr 22 2008, 11:10) *
В този епизод наи-ми харесаха Серена и Чък-очертава се нещо интересно покрай тази Джордина.Джени тотално ми падна в очите...не и отива да е к*чка въпреки,че се справя доста добре...Би си е кралицата!

Хм, наистина става нещо интересно.. да не казвам голяма дума, но ми намирисва на "Cruel Intentions", макар да не очаквам реално чак нещо такова, все пак цялата тая работа между "лошият доведен брат" и ако се завърне лошото момиче, което преди е била Серена.. само интересни неща могат да се случат smile.gif
FaLLOuTbOy
Много як епизод. Джени е върха. Страшно ми хареса. Само как й натри носа на Блеар 18.gif 18.gif .
Go Go Jenny 4.gif

Дано в следващия епизод да видим Джорджина, сигурно е тя. Ще бъде супер. 4.gif

Просто страхотна серия.. нямам думи.
apophis
много се накефих на епизода .Блеър е страхотна манипулаторка направо евала и казвам и как изглежда толкова мила и невинна...Джени също не и пада под нивото това да изпозлва така Нейт не го бях очаквал.Изражението на Б като видя Джени на масата беше просто върха.Чък и Серена ми бяха много забавни сега очаквам с Джорджина нещата да стават все по интересни.
fai7h
Go B! 2thum[1].gif Джени супер мега хипер много ме дразни... dry.gif 19.gif sick1.gif Заслужава Б да я съсипе..просто толкова ми е противна и безлична.. Иначе епизода като цяло беше добър,интересно как ще се развият отношенията м/у Серина и Чък,а Нейт също започва да ме дразни покрай тая Джени.. dry.gif
brooke_scott
Цитат(fai7h @ Apr 22 2008, 19:22) *
Go B! 2thum[1].gif Джени супер мега хипер много ме дразни... dry.gif 19.gif sick1.gif Заслужава Б да я съсипе..просто толкова ми е противна и безлична..

напълно съм съгласна mrgreen[1].gif Джени баси злобното същество, нз Нейт как й се връзва wacko.gif
а като цяло и на мен ми хареса епизода, бях забравила, че ГГ ми харесва 18.gif
~RoRyYy~
И аз съм за Team B! Джени съКкК!ХахАхАх.Изобщо не може да стигне нивото на Би,но се старае rolleyes.gif И на мен ми намирисва малко на "Cruel Intentions".
VeRonICa^^
Епизода беше суперр rolleyes.gif
Само Блеър !!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
vivata123
Дженито дразни все повече и повече..
Серията беше яка.
Нямам търпение да разбера кой праща всичките тези писма на Серена..
mrgreen[1].gif
meri_to
а кога ще има и суб ако мога да попитам защото не всички са на ТИ с английския... dry.gif dry.gif huh.gif
ViruZzZ
Мтакам ... biggrin2.gif
Супер завръщане worthy.gif Джени горкичката още не знае къде се намира unsure.gif , каквото и сега да става Блеър ще я съсипе, защото по тоя път Блеър се връща, а Джени едва тръгва ... Чък горкия е така като лъжеш после и да казваш истината никой няма да ти повярва huh.gif Супер много се кефя, че от следващите епизоди ще се развали Сан dry.gif тия сцени са ми толкова лигави, че няма накъде. Не знам дали обърнахте внимание на погледите на Блеър и Нейт sad.gif Бахти гадната сцена и после оная малката лигла и изсипа онова на главата 19.gif Как може Нейт да и се връзва |( И не на последно място my sweety bitсh беше невероятна. Направо човек да се влюби я нея /ако още не е де happy.gif/ biggrin.gif
ПП.Още си тая надеждите за BLate ;[
ПП2. Гледайте малко ;]
Marissa Cooper
Блеър си остава кралицата.. Джени.. много ми е противна, за каква се мисли незнам. И коя е тази G.?
nelito0o0
Абе... аз не мога да разбера коя е тая Джорджина Спаркс... за която говорите.. освен че е тая дето пращаше онея неща confused.gif
Gossip Girl
Цитат(nelito0o0 @ Apr 24 2008, 16:17) *
Абе... аз не мога да разбера коя е тая Джорджина Спаркс... за която говорите.. освен че е тая дето пращаше онея неща ?
Тя е персонаж от книгите. Поне в първите три книги, които има в България персонажа й е съвсем нищожен, така че не знам колко са я променили за филма. В ролята ще влезе Мишел Трачтенберг. Мисля, че има още инфо в темата за спойлери.
ladysunshine
Цитат(Gossip Girl @ Apr 24 2008, 16:27) *
Цитат(nelito0o0 @ Apr 24 2008, 16:17) *
Абе... аз не мога да разбера коя е тая Джорджина Спаркс... за която говорите.. освен че е тая дето пращаше онея неща ?
Тя е персонаж от книгите. Поне в първите три книги, които има в България персонажа й е съвсем нищожен, така че не знам колко са я променили за филма. В ролята ще влезе Мишел Трачтенберг. Мисля, че има още инфо в темата за спойлери.

От първите три книги ли? Каква е там аз въобще не си спомням да съм срещала персонажа и.
Tedds
Най-после и аз изгледах епизода.Много ме изкефи.Джени ме дразни максимално,Би скоро трябва да предприеме нещо сериозно срещу нея dry.gif Джорджина ми се струва доста опасна biggrin2.gif Дано да не обърка много живота на Серена wacko.gif ,но няма начин просто Блеър и Серена да не се оправят с нея biggrin2.gif Чудя се на Нейт как се хваща на малката.Дано си отвори очите,а пък в следващата серия ще е доста интересна..хаха той и Ванеса,странна двойка ще са,но още нищо обобщително немога да кажа за тях,другия епизод ще видим wink.gif Чък доста ми хареса тази серия,държа се добре..ако Серена отново се върне към предишното си лице,като нищо да стане нещо между тях,обаче се съмнявам.И такаа,чакането си заслужаваше,суперска серия smile.gif 4.gif
deni4kka
Аз нещо не мога да сваля субтитрите. 1crying[1].gif
leyton_oth
Цитат(deni4kka @ Apr 26 2008, 12:31) *
Аз нещо не мога да сваля субтитрите. 1crying[1].gif

десен бутон и SAVE LINK AZ... smile.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Епизода беше забавен.
Хареса ми как Чък ядоса сутринта Серена в банята ;D
Джени постъпи адски глупаво, да открадне онази рокля shocking.gif
Чудя се коя ли е тази G unsure.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.