Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill Fashion Line
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
_HriS_TinA_
Та така тук мисля да обсъждаме дрехи който са ни направили впе4аление .... освен тези от модната линия на Brooke хвърлих око и на ето тези :

IPB Image IPB Image

Цената на това е 15 $ в ей този сайт http://Heislegend.com

....съ6то сладки не6тица.....

IPB Image

(това 1-вото го има в този сайт http://urbn.com цената и е 70$ а името по което се подвизава там e Free People shirt )

IPB Image

А тук се намират така наре4ените Clothes Over Bro's ...или прослувутите първи кра4ки на Брооке в модата....вижте ги вси4ки са си там 10.gif

IPB Image

IPB Image IPB Image
Гривни4ката на Хейли можете да си намерите в http://tarinatarantino.com за цената от 45$ 16.gif

Таа обявявам и "номинации" за най-стилно обле4ен/a персонаж от ОТХ :

Първата номинация както разбрахте е за Rachel .... хихи както вси4ки видяхме тя освен 4е има хубавео тяло има и хубави дре6ки ...първо ме впе4атли с ей това потни4е....

IPB Image

Следва Brooke ....

IPB Image

Peyton :

IPB Image

Haley :

IPB Image

Bevin : 18.gif

IPB Image

Nathan:

IPB Image

Lucas :

IPB Image
ludoto_mimi
С две ръце за Пейтъннн worthy.gif 4.gif Иначе и Clothes Over Bros са яки, защото са някакси по-обикновени, а и на Хейли също... пък на Брук са стилни... Пък момчетата винаги са еднакви... абе както и да е, всички са готини, но гласувам за Пейтън rolleyes.gif
_HriS_TinA_
Аз съм за Rachel !!! Стра6но много ме разбива нейният спотно-елегантен стил на обли4ане..например ето това:

IPB Image
mirka
Ей,супер тема 4.gif !Как си я събрала тази информация ohmy.gif
Като се замисля,никой не ме е впе4атлил с на4ина си на обли4ане.Брук понякога е яка,но например официалните й рокли не ми харесват особенно dry.gifНе знам за6то ,но гласувах за Рей4ъл huh.gif smile.gif
Eli_Baby
Еми винаги най-много впечатление ми е правило как се облича Брук! Има супер готини дрешки!!! Ама не може да се отрече че и стилът на Пейтън не отстъпва по нищо biggrin2.gif Абеее общо взето сички в тоя сериал се обличат много яко,само дето Лукас от 1-ви сезон още си го носи сивия суитшър дето пише "Скот" happy.gif Почти в сяка серия е с него biggrin.gif
Ааа Деб също мноооо ми харесва как се облича...много е секси wink.gif
ludoto_tedi
моя глас е за Пейтън.Вижте я само :

IPB Image
James towel keeper
Без мъобще да се замислям - БРУК! smile.gif
Jane
Брук 4.gif

П.П и Лукас се облича много готино
Jordan
Емииии Лукас, вземам на лукас, щото повече си ме кефи. Нейтън не ми допада като стил...
^Mim0zKa^
Просто няма спор 4е 6те дам гласа си за БРУК!!!Нейните дрехи винаги ама винаги ме радват супер много..просто са невероятни и тя ги допалва страхотно!А стила на Пейтън 4естно казано не ми харесва ...ама на нея си и отива smile.gif ! 4.gifA Рей4ъл съ6то има яки дрехи!
Electrum
аз Гласувам за Пейтън защото за мен нейния стил е просто УнИкАлЕн!още от началото на филма му се възхищавам супер много макар че Хейли също ме кефи как се облича особено кат слага някфи яки блузки...не че другите не се обличат якуу ама по тая тема тва са мойте фаворитки wink.gif
the_girl
Гласувам с две ръце за стила на Брук!Ужасно много ме радва!!! 4.gif
eL
Първо да кажа ... Много готина темичка Хрис 4.gif Сега знам ... всички ще гласуват за Брук rolleyes.gif защото щом е почнала да майстори дрешки явно трябва да разбира и от мода. happy.gif Да.. стилът й наистина е хубав, но така се обличат почти всички на нейната възраст - "според модните тенденции" banana.gif Не мисля, че има кой знае какъв гардероб 10.gif След дълго умуване гласувах за Пейтън ...
IPB Image Тя винаги се различава от другите - с този бунтарски, малко странен стил на обличане който е наложила... но според мен много й отива ... 3.gif И все пак ... тези 3 девойки tongue.gif : IPB Image как да не им се кефиш mrgreen[1].gif ... и с парцали да ги облекат пак ще им стои добре ...

Хмм ... IPB Image тук много ми харесва Брук ... с тези раирани панталончета. Що си нямаме тук такива дрешки ?1crying[1].gif biggrin2.gif
RoXXy_
aз пък гласувах за Пейтън smile.gif , просто unique.ето за това говоря:
IPB ImageIPB ImageIPB Image

а пък Брук и голям гардероб да има, не значи, че всичките и дрехи са хубави mrgreen[1].gif
и последно, мисля, че най-голям прогерес бележи Хейили, щото в началото (на Мен поне) хич не ми харесваше как се облича biggrin.gif

edit:абе кфо сте я харесали тая Рейчъл не мога да разбера, точно като чалга певица се облича 18.gif

а и друго се сетих, кво ще кажете за на Лукас оная блуза ли там квото е, дето май пише Scott's shop или нещо такова. та тая блуза я носи от 1 сезон... 20.gif
rusi4kata^
аз гласувам за Пейтън...много ми харесва начина и на обличане smile.gif някво нестандартно такова,но готино пък 10.gif не че другите не се обличат добре...Хейли също мн ме кефи.понякога вади супер яки блузки biggrin2.gif иии пък онази червената рокля на Рейчъл и стоеше перфекно 4.gif Брук прави хубави парцалки,ама не ме кефи много как се облича unsure.gif а от момчетата...де да знам.Нейтън постоянно носи някви анцузи...ако се обле4е малко по така ще е мн як(не че ся не е де,но все пак...) 10.gif а Лукас в последния епизод изобщо не ми хареса как беше облечен blink.gif иначе преди ми харесваше и то доста smile.gif но като цяло след много изприказвани приказки гласувам за Пейтън 4.gif 4.gif 4.gif
solenka
Аз гласувам за Рейчъл. Доста стилно се облича. И останалите момичета се обличат добре, но на Рейчъл дрехите ми харесват най - много. smile.gif А от момчетата - Нейт ме кефи като е облечен спортно. Даже много ме кефи! 4.gif
Menna
Въпреки,че много харесвам стила на Брук
с две ръце гласувам за Пейтън 10.gif 10.gif
Ето малко снимков материал (повечето от снимките не са с много добро качество wacko.gif )smile.gif

IPB Image

IPB Image

Тук не се вижда,но който се сеща за серията ще се сети и за дрешките 10.gif
IPB Image

IPB Image

IPB Image

Щях да забравя-и този стил ми допада много 10.gif
IPB Image

ПС:Ели-и аз понякога се дразня,че в България не може да се намерят прилични неща 19.gif ,все пак се надявам това да се промени рано или късно 10.gif
Nasi
Найстина не знам...всички се обличат супер.
Брук, Пейтън, Хейли.
Според мен стила на Хейли доста се промени. От първи сезон до сега има огромна разлика.
girl_from_hell
с две ръце за Пейтън облича се супер, на мен най-много ми ахресва нейния стил абе тя си е суперsmile.gif icon_peace.gif
eL

ПС:Ели-и аз понякога се дразня,че в България не може да се намерят прилични неща 19.gif ,все пак се надявам това да се промени рано или късно 10.gif

Мхм Дари dry.gif Това е че в България има много ефтини боклуци наистина 14.gif и ако искаш да си купиш нещо свястно трябва доста да се поохарчиш unsure.gif Освен това тука сме светлинни години назад с модата ... сега се сещам миналата година, като бях във Виена излязоха онези тъмнозелените и кафяви дрешки(тогава мн. им се накефих 3.gif ) ... и оПа blink.gif след около година се появиха и у нас ... 18.gif Стигам до следният извод ... събираме пари, купуваме дрехи от чужбина и си ги носим 2 години ... don`t worry още ще сме в крак с модата laugh.gif cool.gif
Ето още снимчици ... btw тези дрешки на Брук мн. ме кефят biggrin2.gif :

IPB Image

IPB Image
Amidala
аз съм твърдо за Брук нз защо ама за мен неините дрешки са най-яки
а от мочетата като стил на обличане ме кефи повече Лукас може да ходи само с един и същ суетшърт ама му е як .. ако пак спорим за лукас да кежем че и нейтън е с едни и същи къси панталонки
RoXXy_
QUOTE(Amidala @ Jan 23 2006, 01:56 PM) *

а от мочетата като стил на обличане ме кефи повече Лукас може да ходи само с един и същ суетшърт ама му е як .. ако пак спорим за лукас да кежем че и нейтън е с едни и същи къси панталонки

eми ние не спорим 15.gif ...пък и аз като го казах, нямах в предвит, че ходи само с него, а че много често е с него ,
а пък "суетшърта" си е много готин дори, доста бих дала да го имам smile.gif
Mimi
Според мен Брук се облича най-яко. wink.gif
Devil^Rose^^
Аз съм за Пейтън 4.gif всичките й снимки които сте сложили са супер happy.gif
А от момчетата Нейтън ми харесва повече той е по изсулен и на мен това ми харесва rolleyes.gif blush.gif
desi_d15
мене от на4алото си ме кефи haley и наистина стила и мн се промени доста сега е мн по як.Така 4е ас сам за HALEY. 4.gif макар 4е и трите моми4ета се обли4ат яко biggrin2.gif

---mod edit:
Пиши на кирица и прочети Правилата на форума
pool^babygirl
Много яка темичка - 10кс , а пък аз гласувам за Брук мн си ме кефи стилът й. Но и на Пейтън не отстъпва... а от момчетата по ме кефи стила на Лукас... и в крайна сметка си гласувам за БРУК worthy.gif
april^^
IPB Image
Дам ,това за модата в България си е вярно! Хората предлагат това ,което най много се търси ,а в БГ това е ... sick1.gif Но мен лично това не ме спира .Tака де... раэвихрям си въображението и винаги успявам да си измисля нещо в стил Пейтън, примерно щампирам си някви работки на Т-shirt... Много е яко да можеш да влезеш в магазина и да си грабнеш някоя нестандартна дрешка,aма в БГ...май ни остава да търсим други варианти blush.gif (като този с чужбина)
Според мен Пейтън се облича най-яко,нали си е rock chick... 15.gif... "She's a rebel!" тва е smile.gif
Menna
Да ви питам нещо?Само на мен ли ми прави впечатление тази грозна червена(най-вече грозна,защото е червена 18.gif ) чанта,с която Брук се мъкне навсякъде и то независимо с какво е облечена.Това е нещо като суитчъра на Лукас 16.gif

IPB Image

И ако не е червената чанта,ще е червената раница 19.gif
IPB Image
_HriS_TinA_
QUOTE(Menna @ Feb 16 2006, 01:43 PM) *

Да ви питам нещо?Само на мен ли ми прави впечатление тази грозна червена(най-вече грозна,защото е червена 18.gif ) чанта,с която Брук се мъкне навсякъде и то независимо с какво е облечена.Това е нещо като суитчъра на Лукас 16.gif

IPB Image

18.gif 18.gif 18.gif Mного си права ..постоянно е с нея явно много си я харесва biggrin2.gif ...но поне суит4ра на Лукас отива6е на вси4ко 10.gif ...докато това 4ервено не6то blink.gif ....с по4ти ни6то
ludoto_mimi
Еее, харесва червено момичето, ви пък ще е убиете с камъни... Ама като се замисля, наистина е грозна чантата и не отива на всичко, особено това зеленото на горната снимка... пък и тя нали нещо обедня напоследък, може да няма пари за нова. 18.gif 18.gif 18.gif
divata_pe4urka
аз гласувам за Пейтън
Nasi
ам да и на мен тази чанта ми прави много впечатление. И онази червената от първи сезон.

Днес страшно ми харесаха дрехите на Хейли, когато беше с Лукас и после в къщата на Нейтън. 4.gif
~Bruk~
Aмии аз най-много си харесвам стила на Брук... rolleyes.gif Някакси са винаги различни- от потничета до костюми, от дънки до елеганти рокли- незнам wacko.gif
Ето малко снимчици

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

ии сори май малко се поулях 16.gif
ludoto_mimi
Искам на Пейтън чантата... dry.gif
OTH_fenka
100% за Пейтън! Много ми харесва коженото яке biggrin.gif
april^^
Мм според мен стилът на Брук си е съвсем типичен,поне аз по дискотеките редовно виждам такъв тип дрехи.Затова Пейтън ми е по-интригуваща.Определено не казвам нищо лошо за стила на Брук,защото наистина ми харесва (без въпросната чанта) и туниките дето носи са супер яки! Иначе предпочитам бунтарския стил на Пейт smile.gif
...и коженото яке и чантата и не бих ги отказала wub.gif
^Mim0zKa^
Хора аз ли съм далтонистка или тази 4анта не е 4ервена е розова?? 3.gif 6ото определено на мен ми се вижда розави4ка..и мисля 4е не е грозна..на нея и отива и мен ме кефи!Знам 4е по принцип зелено с розово не варви много...но все пак мен много ме радва там горе на онази снимка! smile.gif
solenka
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 17 2006, 05:02 PM) *

Хора аз ли съм далтонистка или тази 4анта не е 4ервена е розова?? 3.gif 6ото определено на мен ми се вижда розави4ка..и мисля 4е не е грозна..на нея и отива и мен ме кефи!Знам 4е по принцип зелено с розово не варви много...но все пак мен много ме радва там горе на онази снимка! smile.gif

Абе и на мен чантата ми се вижда розова, а не червена. unsure.gif Не е от голямо значение, защото и червена и розова да е, пак не ми харесва. 9.gif Някой път такива комбинации на цветове правят всички, че си умираш от смях. 18.gif
girl_from_hell
на скоро Пейтан беше с една блузка на the beatles направо се влюбих в нея
^Mim0zKa^
QUOTE(solenka @ Feb 17 2006, 08:33 PM) *

QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 17 2006, 05:02 PM) *

Абе и на мен чантата ми се вижда розова, а не червена. unsure.gif Не е от голямо значение, защото и червена и розова да е, пак не ми харесва. 9.gif Някой път такива комбинации на цветове правят всички, че си умираш от смях. 18.gif

Да правят но..все пак незнам за6то но Брук там си ми е супер сладка сас зеленото...незнам просто и парцали да си нахули пак 6те е супер яка мацка smile.gif
Menna
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 17 2006, 10:13 PM) *

Да правят но..все пак незнам за6то но Брук там си ми е супер сладка сас зеленото...незнам просто и парцали да си нахули пак 6те е супер яка мацка smile.gif

4.gif 4.gif Никой не го оспорва,дори ако не се лъжа на първата страница Елито беше постнала снимка на тричките(Хейли,Пейтън,Брук)на която бяха облечени по пижами и пак изглеждаха страхотно 10.gif
На мен мисълта ми беше,че наблягат на тази чанта постоянно и аз каквато съм дребнава понякога ми прави огромно впечатление 18.gif
Ето малко снимки на прословутата чанта от 1ви и 2ри и 3ти сезон
IPB Image

IPB Image

Тук ми харесва залането потниче
IPB Image

IPB Image

Прави сте,не е червена,а е розова 18.gif
IPB Image

А пък тази жилетка е страхотна,много ми хареса 3.gif
IPB Image

Без коментар 16.gif 18.gif
IPB Image

" 14.gif 18.gif Тук любимата ми раница"
IPB Image

IPB Image

ПС:Че се увлякох е явно,но така и така темата е за дрешките,та поне малко материал,в повечето случаи доста сполучлив и приятен 10.gif 10.gif

ПС:Нелси,третата снимка,която си постнала(С Феликс на заден план) е много готина worthy.gif
_HriS_TinA_
Аууууу Дарееее страхотен материал си подготвила мила ....хахах добре се посмях леле незнаех 4е 4ак токлова на 4есто си е слагала тази не6то средно между розово и 4ервно 4анта 18.gif ...тя няправо се е разляла милата shocking.gif 16.gif ...хахахах 10х за за сним4иците о6те веднъж , върхът сааа 10.gif
Sani
Това, че това е сериал не значи, че всеки път трябва да са с различни дрехи/чанти.

Вие с колко различни чанти ходите на училище?

Между другото здрасти smile.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Sani @ Feb 17 2006, 11:33 PM) *

Това, че това е сериал не значи, че всеки път трябва да са с различни дрехи/чанти.

Хахах напротив зна4и 10.gif особено за дрехите ..а за 4антите не е 4ак такава закомерността но понеже тази 4анта е адски кр6тя6та и грозни4ка за тва и се 4удим на Брук пък и на стилистите / дизайнерите които ги обли4ат колко пъти могат да допуснат тази гре6ка и да съ4етаят цветове които изоб6то не си отиватна това 4удо...а за тва с колко 4анти ходим ние на даскало изоб6то не става въпрос biggrin2.gif
slipped^
Гласувах за Пейтън. Готин стил има rolleyes.gif smile.gif

А за въпросната чанта не бях забелязвала , че я има в толкова епизоди.
10х на Menna за снимките 4.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Feb 17 2006, 11:39 PM) *

QUOTE(Sani @ Feb 17 2006, 11:33 PM) *

Хахах напротив зна4и 10.gif особено за дрехите ..а за 4антите не е 4ак такава закомерността но понеже тази 4анта е адски кр6тя6та и грозни4ка за тва и се 4удим на Брук пък и на стилистите / дизайнерите които ги обли4ат колко пъти могат да допуснат тази гре6ка и да съ4етаят цветове които изоб6то не си отиватна това 4удо...а за тва с колко 4анти ходим ние на даскало изоб6то не става въпрос biggrin2.gif

Хахаха ами 4антата може да е грозн4ика но според тебе smile.gifВ смисал такъв ни6то ли4но просто стилистите им харесва 4антата както и на мен а дрехите на Брук са винаги разли4ни си супер яки така 4е на мен ми харесва!Все пак всеки си има ли4но мнение!А това ние с колко 4анти ходим на у4или6те е доста добър вапрос за6тото не може сяка седмица с разли4на 4анти4ка на даскало,а пак има и рани4ка Брук4ето! А ако се замислете когато не е на у4или6те колко разли4на е винаги в отно6ение на 4антите винаги са супер 10.gif
Sani
Напълно нормална ежедневна чанта според мен smile.gif
pool^babygirl
Мен пък червената раничка на Брук много ме кефи и да ви питам вие като ходите на училище примерно всеки ден с различна чанта (раница) ли сте - не нали ? Сценаристите не правят ревю на чанти, а гледат да се доближат максимално до истинския живот на хората... нe мислите ли ?!?
Menna
Стига джафкахте като кучета! 10.gif
Направих един коментар и чантата стана тема на седмицата. 18.gif
По повод това,какво трябва да показват стилистите.Да,трябва да се обръща внимание и на детайлите,особено на персонаж като Брук!Защото съгласни или не,нелогично е да я издокарат с дрехи на Urban Outfitters например (не ми прилича много на доближаване до реалноста) wink.gif и в същото време да слагат нещо толкова ярко като цвят и то във всеки епизод.Като искат да подчертаят стила на героинята да го правят като цяло,а не на фрагменти.
И аз не мога да разбера какво значение има това ние какво носим?Това е сериал и е нормално да коментираме и такива неща да ни правят впечатление!
ПС:За сведение аз имам същата чанта(естествено не в толкова ярък цвят) и много си я обичам. 10.gif
ludoto_mimi
QUOTE(pool^babygirl @ Feb 18 2006, 06:42 PM) *

Сценаристите не правят ревю на чанти, а гледат да се доближат максимално до истинския живот на хората... нe мислите ли ?!?

1. Брук беше много богата както си спомняте преди да фалират.
2. Капитан на мaжоретния отбор и пример за подражание.

От тези 2-те следва, че Брук определено не може да се влачи с едни и същи дрехи постоянно, a тези, които носи може да ни изглеждат нормални, но всъщност са доста скъпички... Особено откъм дрехи и начина им на живот не се доближават към истинския живот, особено нашия...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.