Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill Fashion Line
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
borislava
аз съм от пловдив , някой знае ли къде мога да си намеря горнището smile.gif
ladysunshine
Това горнище и на мен много ми хареса, но според мен точно същото няма как, въпреки че тая есен този тип плетени къси жилетки ще са модерни, така че най-вероятно ще има по магазините. Аз даже съм си запазила снимката, че ако не намеря да помоля баба ми за помощ
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Sep 5 2007, 14:39) *
Това горнище и на мен много ми хареса, но според мен точно същото няма как, въпреки че тая есен този тип плетени каси жилетки ще са модерни, така че най-вероятно ще има по магазините. Аз даже съм си запазила снимката, че ако не намеря да помоля баба ми за помощ

помоли я и за мен blush.gif ...а в замяна ще се откажа от спалнята в апартамента на баба ти ако се сещаш на къде бия rolleyes.gif biggrin2.gif , както и да е горнището е с-р и се надявам наистина да ги пуснат по магазините wink.gif
HiLaRy`DuFf{}
Стилът на Хейли много ми допада .. както и на Бруг ето 2 снимки на които облеклото на Хейлс е точно в мой стил smile.gif

Потничето е многосладко .. и прилепналите дънки .. супер smile.gif

рокличката е много хубава ..
ladysunshine
angel_girl
Oпределено най-много ми харесва стилът на Брук. Рейчъл също се обличаше доста добре. И все пак фаворитка си ми е Брук!
MoLlY
Много ме кефи стила на Брук и на Хейли!!!!Много са сладки!!!!Повече ме кефи Брук!!!ООООООО също много ми харесва и стила на Лукас ама го предпочитам съблечен!!!хахахахахахахаах ми не е ли така!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 3.gif 3.gif 3.gif
ladysunshine
Цитат(MoLlY @ Sep 21 2007, 17:20) *
ООООООО също много ми харесва и стила на Лукас ама го предпочитам съблечен!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 3.gif 3.gif 3.gif

Хахаха и аз и аз тъй
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Sep 21 2007, 20:09) *
ООООООО също много ми харесва и стила на Лукас ама го предпочитам съблечен!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 3.gif 3.gif 3.gif

Хахаха и аз и аз тъй

мисля 4е за вси4ки въжи blush.gif
angel_girl
Цитат(brooke_scott @ Sep 22 2007, 09:43) *
Цитат(ladysunshine @ Sep 21 2007, 20:09) *

Хахаха и аз и аз тъй

мисля 4е за вси4ки въжи blush.gif

Мдааааа.... и аз така си мисля...
lopezche
Определено, без никакво колебание и замисляне гласувам заааааааа - Брукитоооо 10.gif 10.gif 10.gif

Жалко, че не може да се гласува за едно момче и едно момиче... но като се замисля пак нямаше да гласувам нито за Лукас(защото неговия не ми харесва) нито за Нейтън (защото него го предпочитам голичак до кръста илиии... изобщо без дрехи tongue.gif ) 4potrivam[1].gif
Nathan_and_Haley
Гласувам с две ръце за Хейли. Харесва ми защото се облича много добре и най-вече затова че не следи моди и т.н. а си има стил. 4.gif
*estrellita*
worthy.gif ПЕЙТЪН! worthy.gif
ladysunshine
Ето някой от дрехите от новия сезон, които на мен ми харесват

$48 www.urbanoutfitters.com
Моята фаворитка що се отнася до дрехи

www.anntaylor.com
Още първия път като го видях този топ се влюбих в него. Много ми харесва
$80 www.bebe.com

$127 www.revolveclothing.com

И малко други

$198 dvf.com

$300 electricladyland.com

$128 alexandani.com

$1,060
marchesa.co.uk
brooke_scott
На мен най-много ми харесват от новия сезон на Брук дрешките 18.gif С, тия трите които си качила са ми любими, бих добавила още:

и на Пейтън не са лоши дрешките wink.gif някой мн ми харесват, но като цяло нищо особено

ПП: сега се сетих роклята на Брук от отварянето на бутика беше мн сладка
vasinka_{P}
Много ми харесва стила на Пейтън в 5-ти сезон. Ето няколко много добри попадения:

A_l_e_x
И на мен стилът на Пейтън този сезон много ми допада. Дори ми харесва повече от дрехите на Брук,макар че преди никога не съм и харесвала стила
nelito_91
На мен най-много ми допада стила на Брук biggrin2.gif
`BruKas`
Ами и от новия сезон си оставам за стила на Брук smile.gif
hrivetoo
ПЕЙТЪНННННН!!!!!

ПрИнЦеСкАтА
Най-много ми харесва начина на обличане на Брук...то тя в кое отношение не ми харесва де...,но както и да е ето няколко снимчици на които ми харесва как е облечена wink.gif
- тук е много сладка с рокличката :*
- Много ми харесва потничето и сакото
-Рокличката е супер сладурска
-Тук ми харесва и то много:)

- Принцеска

Също така много ми харесва начина на обличане на Хейли:
- Хем спортно и донякъде елегантно smile.gif

И на Пейтън някой дрешки wink.gif :

susito
добре де....темата не е ли за дрехите на героите?ПрИнЦеСкАтА сладки са дрешките дето си ги постнала,ама
само 6 от 20 са на герои...другите са на актрисите о.О
fenkanabrooke
Май трябва да се съглася със susito
brooke_scott
Цитат(susito @ Apr 21 2008, 18:02) *
добре де....темата не е ли за дрехите на героите?ПрИнЦеСкАтА сладки са дрешките дето си ги постнала,ама
само 6 от 20 са на герои...другите са на актрисите о.О

Сус, аз отдавна съм забелязала, че хората не разделят актьора от персонажа му и ги слагат най-често под един знаменател dry.gif така че да не ти прай впечатление, ако и тук е така 18.gif лично аз отдавна не им обърщам внимание, просто няма смисъл, никой не си взима бележка wink.gif
or1g1nal
Брук има яки дрехи, няма спор, ама почти всички се обличат в подобен на нейния стил... Докато Пейтън тя е УНИКАЛНА. Гласувам с две ръце за нея worthy.gif emoticon1 (11).gif 4.gif
Zorfitoo0
Аз гласувах за моята любимка-Пейтън! Не гласувам за нея само заради това, а защото просто стилът и е уникален! Не казвам, че другите не се обличат добре. Примерно Брук във всички сезони ми е харесвала как се облича, а и Хейли има яки дрешки. Така, че всички са супер! ;]]
rai_4eto
Brooke Davis 4.gif
marti_89_76
Ох, аз искам този на Лукас, защото има много яки с двойни ръкави. На мене тези са ми любимите дрехи, ама за съжаление тука мн рядко се намират такива.
Fixer
На Нейтън ми харесват.
Naley_fen
+1 за Нейтън
mixmaxshow
Ами на мене ми харесват спортните екипи на Нейтън също така и тениските с яките,които носи:

Nathan Scott
PayTon__
Брук и Рейчъл се обличат най-добре няма спор , а и такъв е и моят стил ,харесвам Пейтън но не бих се облякла с нейните дрехи и обувки rolleyes.gif
summer77881
Абеее да ви кажа честно ако ми предоставят на тепсия дрехите и на 5-те момичета Пейтън Хейли Брук Бевин и Рейчъл ще ги взема без да се замисля на секундата и всеки ден с различни дерхи ще излизам и всеки ден в различен стил ще съм.... Би било многъ якоооо 4potrivam[1].gif
ZuZka yeah
PEEEYTOOON!!! 4.gif worthy.gif
Bodyguard
На Нейтън екипите са много яки
**Naley*
Определено най-много харесвам и искам гардероба на Brooke Davis 2thum[1].gif
moni_hs
На Брук са върха
allnitess
Lucas Scott
Djindja
Мда определено Бруки си има най - фешънските дрешки, ама на Пейт коженото цепи мрака worthy.gif
DeSiNCeTu
На Брук дрехите най-много ми харесват biggrin2.gif
traiana
Амии,страшно харесвам дрешките на Брук! wub.gif ..Но и на Рейч са готини rolleyes.gif ..
naley_
Гласувах за Брук,защото винаги е модерна ,свежа,ии напарво дрехите й са върха 4.gif
Но иначе Рейчъл се облича не по-малко зле,също и Пейтън -стилът й ме кефи,Хейли в 3 сезон се обличаше страхотно,обаче вече я развалиха biggrin2.gif
DeViL_AsS
Пейтън,с две ръце.Супер яките дрешки има напраоо..да .Оная тениска на Ramones също е мн яка.Абе някак си вкуса на Пейтън се доближава супер много до моя smile.gif
А Брук си се облича като абсолютна фешън кифличка и дрехите и не ми харесват..прекалено са фешън,ама на нея и отиват.
На Лукас дрехите също ми харесват,обожавам сивия му суичер,някав такъв голям е и е..мечка biggrin.gif Много бих искала да го имам smile.gif *суичера де,ама и Лукас не отказвам biggrin.gif *
hrivetoo
Цитат(DeViL_AsS @ Sep 12 2008, 23:16) *
Пейтън,с две ръце.Супер яките дрешки има напраоо..да .Оная тениска на Ramones също е мн яка.Абе някак си вкуса на Пейтън се доближава супер много до моя smile.gif
А Брук си се облича като абсолютна фешън кифличка и дрехите и не ми харесват..прекалено са фешън,ама на нея и отиват.
На Лукас дрехите също ми харесват,обожавам сивия му суичер,някав такъв голям е и е..мечка biggrin.gif Много бих искала да го имам smile.gif *суичера де,ама и Лукас не отказвам biggrin.gif *

worthy.gif само без лукас
brooke_scott

Не знаех, че фешън кифличките разбират от мода и стават много успешни модни дизайнери shocking.gif
Катeто
В последните две серии,6ти сезон всъщност,най-много ми харесва как се онлича Хейли.Не е нито много обикновено,нито много натруфено,абе супер си е.Особено със сивата рокля от последния епизод беше върха worthy.gif
moni_hs
Брук има най-добър усет към модата! Винаги е облечена страхотно, а за моделите й да не говорим!
DeViL_AsS
Цитат(brooke_scott @ Sep 13 2008, 15:22) *

Не знаех, че фешън кифличките разбират от мода и стават много успешни модни дизайнери shocking.gif

Абе ти не виждаш ли и кви са дрехите,които скицира?Пак са фешън.Апфу..
Пък и тва няма много общо.
mR.DiSCo
На Нейт дрешките супер мноого ме кефят smile.gifsmile.gifsmile.gif 3.gif 3.gif А ако бях момиче , щях да избера Брук или Пейт , защото те се обличат супер якоооооо. ТФа е от мен
lori9bonboni
Колебая се между Брук и Пейтън...Пейтън е много готина с тия мрачни тениски, а Брук дрехите й са също супер сладурски... cool.gif tongue.gif happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.