Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill Fashion Line
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
dizzence
Харесвам стила на Брук, както и на Лукас.
angie_baby_bs
Брук tongue.gif
Jolly_GirL
И на мен стила на Брук най-много ми харесва smile.gif
Алекс
Лично аз много бих искал да имам спортните екипи на Нейтън smile.gif Много ме радват, ама цената кой знае колко е smile.gif Иначе си имам суитчър подобен на Лукас smile.gif Само че дето е бял, на Адидас.
А за ежедневно обличане на Нейтън.
А за момичетата на Пейтън и Рейчъл. Пейтън с поличка е върха blush.gif
Bong
Ми евентуално на Нейтън huh.gif
EvilAngel
В последните 2 серии дрехите на Пейтън са направо страхотни 4.gif
Супер сладко и седят happy.gif
susito
гласувах за Пейтън 4.gif Нейния стил е уникален просто.Много ми харесва!Някак си ме привлича.На снимката с Лукас,тази поличка много и утива.Относно стила на Брук-да и тя се облича много хубаво-стилно,но нейния стил е по модните тенденции и е като на повечето богати и красиви момичета.Стилът на Хейли страшно се промени от първия епизод до сега.В първи сезон много ми харесва онова пончо(синиото) и зелената плетена шапчица mrgreen[1].gif .А пък тая гривна-леле колко е скъпа 16.gif .На Лукас стила на обличане е много готин-суитчъра на Скот е супер готин.На него доста му утиват тези изсулени блузки и панталончета.

IPB Imageтука на много ми харесва как е облечена
IPB Imageмного е сладурска тая блузка
IPB Imageтази оранжевата блуза доста и утива на косата
IPB Imageа пък тука е напрао супер яко облечена

LinuxChild
Ами аз се обличам по-скоро като Пейтан, но дрехите на Брук също много ми харесват страхотни са wink.gif
bo7evka
мен най-много ме радват на Пейтън smile.gif
Acid
Definitely Пейтън, но честно казано и се радвах много повече в сезон 1, сегааааааа промениха я -доста! Не че и е лошо така cool.gif , просто и се загуби уникалноста малко smile.gif
sofi7o
Аз съм оперделено за Брук
ludoto_mimi
Що никой не харесва Бевин, бе? 18.gif
Bong
(ludoto_mimi @ Jan 29 2007, 15:14) *

Оооо аз я харесвам... 15.gif 15.gif
Bloody_Tears
(Bong @ Jan 30 2007, 17:42) *

(ludoto_mimi @ Jan 29 2007, 15:14) *

Оооо аз я харесвам... 15.gif 15.gif

Разбойник! 9.gif 18.gif
Bong
При такива актриси в ОТХ няма как да не съм разбойник 4.gif 4.gif
Haley_James_Scott
На Хейли дрехите ми харесват най - много worthy.gif Определено искам да имам нейния стил за обличане
·٠•●tUti-FrUti●•٠·
Брук най-мн ми допада 2thum[1].gif
sweet_DENI_f
Рейчъл и Брук се обличат най-яко! Точно в мой стил!
qwe123
Цитат(Haley_James_Scott @ Feb 3 2007, 19:23) *

Ако сте играли SIMS 2,има подобна на тази пола. biggrin.gif
A_l_e_x
Аз гласувам за Брук,защото тя винаги изглежда невероятно...всичките и блузки и потничета са супер стилни и все пак младежки! Пейтън също има много готини дрешки,но като я хване депресията почва да се облича като клошар biggrin.gif Пейчъл също някои готини дрешки,с които е невероятно секси!!!
Whatever...
Аз определено харесвам Пейтън и Рейчъл..... В определени моменти едната ме кефи повече, после другата, но те са моите фаворитки happy.gif
girl_from_hell
исках да изкажа мнение за новия епизод, но докато намеря темата имах малък проблем
та... отново много ми харесва как се облича пейтан първо ризката и с късия ръкав а после карираната направо бяха чудесни( аз обожам такива ризки ) и сега ще си мечтая за тези двете smile.gif
jivitu
Аз съм с две ръце за Пейтън! biggrin2.gif 4.gif

`BruKas`
аз мисля че брук се облича наи готино и наи стилно ..феновете на пеитан да не се обиждат ама на 4сезон някаде 14 15 ли беше ама малее има еднаа рииизаа детоо направо толкова грозно и стои че нема до каде..
renito818
Много ясно ----->Брук.Особено ми харесват неините дрехи от епизодите,когато участваше и Феликс, ама не можах да намеря снимки от тогава.
А пък стила на Лукас е просто върха, много му отиват тия ризки и тениски, супер е .ооооооо и тея конопени гривни и колиета много ми харесват, може би щото и аз имам такива, ама неговитеееее.....
mad
На Пейтън стила на обличане най-много ми допада biggrin2.gif иначе имам същите панталонки като на Найт само дет са сребристи biggrin2.gif
WorZy
Аз съм за Брук wink.gif
sulu
За Хейлито с две ръце rolleyes.gif
Brookie
wub.gif Брук естествено wub.gif
Brookie
wub.gif Брук естествено wub.gif
SeMiNi
По принцип най много ми харесват дрехите на БрУкито..но понякога Пейт се облича суперско..например:

не се вижда много добре ама има много сладко кожено якенце rolleyes.gif

тук е сУпер

това си е "сценичен костюм"..но тук е жестока! emoticon1 (5).gif

и на тези трите снимки си е сУпер.според мен и нейния стил на обличане е страхотен-определено happy.gif
Menna
Цитат(Brookie @ Mar 24 2007, 18:59) *

Това на снимките попринцип е София, не Брук.....ама карай. biggrin.gif

SeMiNi, обожавам първата снимка. Една от любимите ми. Copy of wub.gif Както викат братята американци outfit-а и е направо умопомрачителен. 8.gif
Жалко, че вече няма нищо общо с първи сезон. wink.gif
**Sophia**

Има и много други хубави дрешки blush.gif но нема да ми стигне местото,така че...само това засега щке пусна.
*AdDiCTeD*
Попринцип като стил (не за дрехи, а изобщо) най-се кефя на Пейтън, но дрехите й не ме радват особено.. така че избирам Брук. smile.gif

П.П. Гривничката на Хейли е много сладка, обаче толкова пари за едно гривне... biggrin.gif
Adorkable
Цитат(Menna @ Feb 17 2006, 23:43) *

Хейли има уникална фиозономия 18.gif .Най-много харесвам стила на Брук и Пейтън,но гласувам за Пейтън,защото се доближава до моя happy.gif .
Miss_Duff
Всички имат страхотни дрехи.. smile.gif Но като че ли най-много ми харесва гардероба на Пейтън.Винаги има суперски дрехи,които определено са в мой стил.
White_tulip
Определено гласувам за Пейт! Дрешките й са супер, а и на нея много си й отиват! Много ми харесваха гуменките, скоито ходеше в първи сезон, а в комбинация с някоя поличка беше бомба! 4.gif Стилът й е по-спортен, докато на Брук е някакси по- елегантен и не ми прилича много на ученичка (но и нейните дрехи много ме радват). mrgreen[1].gif
Nasi
един клип, за гардероба на ОТН и вижте колко много дрехи имат и сигурно им отнема доста време да ги изберят. Въпреки че този сезон нещо са сменили стила на всички.

Трети сезон всички ги обличаха страхотно.

http://www.sendspace.com/file/omewlx
caprice
Brooke Davis - Всичко й стои добре happy.gif
James towel keeper
Totally Brooke Davis

`BruKas`
с две ръце за Брукитоо0...(междо другото зеления цвят мн и отива)
Tedds
Брук,много е стилна абе супер е ;]
Miss_Duff
И Брук има супер дрехи,но стилът на Пейт е the best.. 4.gif

Най-готините й дрехи според мен са от 3 сезон нататък.. smile.gif

Брук също има готин стил - потниците й са сладки.

Стилът на Хейли стана най-як в 4 сезон ..

HiLaRy`DuFf{}
Стилът на Хейли много ми харесва особенно в 3 и 4 сезон ... на Бруг също мног ми харесва .. тя е много екстравагантна ... а За пейтън тяе много по различна ..... съшо ми харесва
Катeто
oпределено ПЕЙТ,стилът и е спортен и по-приляга на тинейджър rolleyes.gif докато брук винаги се облича елегантно ,но и тя е сладка..
P_Sawyer_
Най ми допада стилът на Пейтън.На Хейли от части също.
susito
Цитат(Nasi @ May 24 2007, 12:06) *
един клип, за гардероба на ОТН и вижте колко много дрехи имат и сигурно им отнема доста време да ги изберят. Въпреки че този сезон нещо са сменили стила на всички.

Трети сезон всички ги обличаха страхотно.

http://www.sendspace.com/file/omewlx

вече не може да се изтегли...ще може ли да го ъплоуднеш пак unsure.gif
ladysunshine
Сякаш най-много ми харесва стил ана Брук, но и на Пейт дрешките много ми харесват smile.gif
Тeзи рокли на Хил много ми харесаха

А тази зелена рокля е изключение от иначе хубавия стил на София( а за синята торта нямам думи просто)

И за да не кажете, че не съм сложила нищо хубаво на София ето 2 нейни рокли, които са направо страхотни. Още 1 път като ги видях ми останаха очите в тях smile.gif

brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Sep 5 2007, 09:40) *
И за да не кажете, че не съм сложила нищо хубаво на София ето 2 нейни рокли, които са направо страхотни. Още 1 път като ги видях ми останаха очите в тях smile.gif
http://img300.imageshack.us/img300/5863/normal009ac8.jpg
http://img300.imageshack.us/img300/6397/normal003sm6.jpg

worthy.gif
♥Didito♥
На мен най ми харесва стила на Брук,но и Пеитън мн яко се обли4а smile.gifЕто няколко сним4ици на Софито,където,според мен е мн добре обле4ена

П.П ladysunshine мн хубави снимки си сложила
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.