Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill Fashion Line
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
seduction_55
Определено ми харесва как Брук се облича.Страхотен вкус има.
Brukas fenka
Определено стилът на Брук ми допада най-много.Винаги носи нещо ново и дрехите и са много добре съчетани.А и модната й линия ми допадна защото самите модели са по изчистени и по обикновенни.Харесват ми също стилът на Хейли от трети сезон и на Рейчъл ,но моя избор си остава Брук.
Mrs.Ackles
Хмм....интересна темичка! smile.gif Ми, аз гласувах за Брук, защото наистина ме кефи вкусът й и начина й на обличане, но и Рейчъл определо има стил! happy.gif
*PeyT*
Ми...мн се колебая.. unsure.gif , ама все пак ще гласувам за Рейчъл! Брук също се облича яко, но малко ме дразнят тея еднотипни потници дето ги слага..един и същ модел само че различни цветове.. biggrin.gif
fenka_lucas_i_brooke
Брук естествено!
BlaCk~RoSe~
Аз гласувах за Брук но мн се чудих между нея и Рейчъл и двете се обличат много стилно и модерно и секси абе въобще супер са си и двечките 4.gif
lemmy
Аз съм за Пейтън защото аз се обличам по абсолютно същия начин!
^EmPiRe^GiRl^
Най много ме кефят дрешките на Брук ама и на Нейтън са мноо готинки, на другите не 4ак толкова
lovely
ее браво много яка темичка! Супер! HriS_TinA_ ти как ги намери в нета тея дрехи, които носят те? Страхотно....
Иначе аз определено съм голяма фенка на облеклото на Брук, но и това на Хейли никак не е лошоsmile.gif!!!
GaBiTo
Хейли,Рейчъл,Брук и всички герои се обличат много яко,но на мене най ми допада стилът на Брук.Винаги се облича с вкус и модната и линия също е страхотна.Дрехите,които си подбират всички са жестоки,но само ако можех да имам гардероба на Брук........ 3.gif
sladuranka
Рейчъл определено има стил. Пейтън също се облича много яко, но гласувах за Брук защото като че ли най-много ми харесва как се облича в сериала rolleyes.gif
lorrra
Пейтън има страхотен вкус и стил!Дрехите са и супер smile.gif
Ice^Ice^Baby
колкото повече мисля зяпочвам да харесвам дрехите на Пейтън - супер са. Но нз как да определя стила й....Има ли си спец наименование worthy.gif или да му викам Пейтън-fashion
akashy_87
На мен лично най-много ми харесва стила на Пейтън ,но много си харесвам и Неитън така, че и неговите дрешки са яки .
{HoNeY}
Lucas Scott 4.gif
Bethany
Хейли smile.gif 4.gif
pesho93
Пейтън има супер дрешки ама няма ц*ц* и не и стоят добре тея тениски така че брук smile.gif
DesiTo
Без да се замисля, гласувах за Пейтън. Много ми харесва начина й на обличане. Брук също има добри попадения, както и Хейли, но тя по-рядко. 10.gif

Аз имам почти същата чанта, като на Брук, но разбира се не е такъв цвят, а е черна. happy.gif

Тези дрехи са супер. 4.gif
girl_from_hell
много ми хареса тази снимка и реших да я постна тука, защото доста странни дрешки имат и колата не е лоша де smile.gif
DeSeRt^RoSe
Според мен всички добре се обличат но на Брук стила най-много ми харесва 4.gif
nadezhda_had
На Брук
lovely
еее вижте колко яко хахах
http://img124.imageshack.us/img124/1889/sophiafashion1gi.png
супер, тука гледам , 4е парфюма на София и моя ник...съвпадат мн яко... smile.gif
и ей това също е мн готино- какви обувки носи:
http://img207.imageshack.us/img207/193/shoes5xa.jpg
ludoto_mimi
Знаете ли дали в някой сайт се продава онлайн, или в някакви магазини в Америка, тениската на Пейтън, където пише ТРИК на нея?
seduction_55
(pesho93 @ Sep 14 2006, 14:59) *

Пейтън има супер дрешки ама няма ц*ц* и не и стоят добре тея тениски

Е как пък да няма,ти вглеждал ли си се в нея dry.gif

В предния епизод Пейтън удари джакпота с това облекло 3.gif 4.gif

Брукито беше много секси както винаги 15.gif

Reni
При Пейтън се забелязва промяна в начина на облича и мисля, че определено е уцелила формулата!
Look this sexy chick 4.gif 3.gif
CiNdEreLLa``
Мм и на мен на Пейт ми харесва облеклото от този сезон....мдамзззззз определено е готинко и непринудено wink.gif
DaniEl
Мисля че бях гласувал за Брук но то беше много отдавна rolleyes.gif Сега твърдо съм за Пейтън Е то тя си е супер каквото и да облече Но определено има стил blush.gif
Mrs.Ackles
(DaniEl @ Oct 27 2006, 11:20) *

Мисля че бях гласувал за Брук но то беше много отдавна rolleyes.gif Сега твърдо съм за Пейтън Е то тя си е супер каквото и да облече Но определено има стил blush.gif

На едно и също мнение сме! emoticon1 (116).gif emoticon1 (12).gif
CheerFuL-F
На брук дрехите ме много к ефят и се облича най-добре
sanuvam
Лично на мен Хейли ми допада най-много като цяло smile.gif
ALeX4e7y^
Cлед дълго умуване дали да избера Рейчъл или Пейтън реших да гласувам за Пейтън 4.gif
Secretly
Гласувам за Брук най мн ме кефи как се облича . smile.gif
Bloody_Tears
ПЕЙТЪНКА Е ВЪРХАААААААААА!Тя се облича страхотно и изглежда страхотноооо!!!!!!
Violeta
Ето и дрехите на нашите сладури от One Tree Hill! smile.gif Има посочени и цените, и сайтове за пазаруване online! wink.gif Enjoy! smile.gif

Пейтън
Брук
Хейли
Рейчъл
Карън
Деб
Лукас
Нейтън

Bloody_Tears
Олееее,Виолета,супер сиииииииииииииииииииии!!!!!Мерси много,много,многоооо!
Violeta
Моля, Мимс! smile.gif Пак заповядай! wink.gif
Аз вече си харесах няколко дрешки от гардероба на Брук и Пейтън! blush.gif
DeSiNCeTu
Брук, разбира се 4.gif Нали тя самата във филма си се води като моден дизайнер 10.gif
Райчъл също се облича готинко biggrin2.gif
kalin4eto_
Брук и Пейт smile.gif
Хейли
Страшно много ми хареса ей тази блуза на Пейтън ако някой знае нещо от каде да си я поръчам да каже плс...

_SaPoRo_
Violeta, как става поръчката в тоя сайт? кликам на различни неща и ми отваря сайтовете на марките дрехи, но не мога да разбера как се поръчва?? Help! Аз си харесах на Лукас T-shirt-а от 1еп. на 1 сезон, но как да го поръчам??!?? wacko.gif
Violeta
(_SaPoRo_ @ Nov 14 2006, 16:07) *

Violeta, как става поръчката в тоя сайт? кликам на различни неща и ми отваря сайтовете на марките дрехи, но не мога да разбера как се поръчва?? Help! Аз си харесах на Лукас T-shirt-а от 1еп. на 1 сезон, но как да го поръчам??!?? wacko.gif

Ами в сайта би трябвало да е описано как става пазаруването online. smile.gif Също така трябва да видиш дали доставят до България. Обикновено е с кредитна карта...даваш си номера на картата, имена, адрес и т.н...smile.gif
elly
Гласувах за Пейтън biggrin.gif
Но съм фенка и на стила на обличане на Хейлс и Брук ...
NadEnCeTo
Кефи ме стила на Брук.. и гласувах за нея... ноо много ми харесва и стла на Лукас smile.gif
^mileto^
Аз съм за Брук!!!Най-стилна е!!! 4.gif
~F.A.T.E~
ами менне най-ме кефи стила на обличане на Пейтън,може би щото и аз така се обличам ,слушам такава музика,рисувам приличаме си 4.gif
**Sophia**
Аз гласувах за Брук,според мен има страхотни дрехи и стил!

IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image
^`^KimBeRly^`^
На мен като стил и като цяло най-много ми харесва Пейтън
Ето защо:

(моля ви на обръщаите внимание на качеството на снимките а на нейния стил на нейните дрехи)
Тва ми харесва у Пейтън че има собствен стил и не се влияе от никой др
SLID3ra
ЛУКАС
мн ме радва суитчъра на гаража на Кийт
както и една черна риза дето я е обличал няколко пъти
сега са щастлив намерих си същата в пасажа
бях голяма гледка с една снимка от сериала и се миткам из магазините за ризи 18.gif
Gia
Глас за Пейтън. smile.gif
ALeX4e7y^
Пейтън е Върхааа!!!!

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.