Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Линдзи
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Mai4et0
Lindsey Strauss | Michaela McManus

{:: .. .. .. .. ::}

Michaela McManus Online
Michaela McManus Fan

ФеНоВе :
1.Mai4et0
2. Marissa Cooper
3.moni_hs
4.fenkanabrooke
5.dragon_girl
6.naley_
club135
А с кой трябва да е Лукас - с Линци или с Брук???
Катeто
На мен актрисата изобщо не ми харесва,особено като актъорска игра 9.gif Иначе е сладка,но не ми се вписва,да не говорим че с Лукас са много изкуствени...Иначе браво за темичката smile.gif
Sway
Има невероятни сини очи - супер изразителни и добре играе с тях... Хубава е и като цяло, а образът й ме кефи, в смисъл просто едно обикновено момиче с нормални мечти, желания, слабости и всичко останало. На мен пък ми харесва как играе тя -- между другото гледах едно интервю с нея, където разказваше, че с Хилъри Бъртан (Пейтън) са учили заедно актьорско майсторство и се познават отпреди smile.gif Малък свят, а?
Mai4et0
Ожени се за нея, но гледай да не те зареже пред олтара... 10.gif
Sway
Това последното към мен ли беше?

Ми не, няма да ме зареже пред олтара -- знаеш ли защо? Защото макар че съм ЖЕНА съм повече МЪЖ от п*ката Лукас. Ей затова.
BaRbInCeTo
Цитат(Sway @ Apr 18 2008, 19:28) *

Ми не, няма да ме зареже пред олтара -- знаеш ли защо? Защото макар че съм ЖЕНА съм повече МЪЖ от п*ката Лукас. Ей затова.

повече от съгласна съм с теб.евала! worthy.gif
secretk
М дa, но все пaк дa не обръщaме толковa внимaние нa Лукaс, темaтa си е за Линдзи, нa мен ми хaресвa игрaтa и, симпaтичнa е и ми хaресвa товa, че е стaбилнa и урaвновесенa.
А че Лукaс е всичко друго , но не и истински мъж, просто нямa съмнение.
**Sophia**
Аз мисля че е много чаровна и има много красиви очи.Не мога да кажа дали е добра актриса,защото освен ОТХ не съм гледала друг филм с нея.
^^А за героинята и в сериала..какво да кажа..ами добро и интелигентно момиче.
На тази снимка,според мен е много хубава.
Sway
И устните й не са лоши - плътни и сочни са. Абе готина е, малко й е дългичък носа и е по-пищна като форми -- дупето й не е от най-малките wink.gif - но е АДСКИ ЧАРОВНО момиче, като цяло.
Mai4et0
Цитат(Sway @ Apr 18 2008, 19:28) *

Не, не беше за никой специално, просто ми дойде така и си го написах 18.gif Не се и съмнявам в мъжественоста ти 18.gif happy.gif
Sway
blink.gif ми... окей... blink.gif whatever..
nelito_91
Много е симпатична актрисата и ролята и в ОТН ми харесва, но просто се появи в неподходящ момент според мен. Героинята и има страхотен характер и държи на принципите си и това ми харесва в нея. За актрисата не знам почти нищо, не бях чувала дори за нея преди да се появи в ОТН, така че не мога да кажа нищо друго.
susito
мда..много е красива и има страхотни очи =] добре си играе момичето....така де..за мен няма лош актьор в ОТХ!Героинята и естествено ми е малко досадна(такъв съм Лейтън фен,че няма накъде повече),ама бива...както кaza Sway,тя е едно обикновено момиче.Накефи ме,че остави Лукас пред олтара...и той да разбере кво е да го отрежат(обичам Лукас,ама той вече прекалява)
fenkanabrooke
Много ми е симпатична и изглежда много миличка и добричка, но просто не се вписва в обстановката.
leyton_oth
ох не я понасям защото раздели LEYTON mrazq q ! не ми се вписва.... ппфффф...
**Sophia**

Marissa Cooper
Много ми е симпатична на мен. Има много изразително лице - очи,устни.. Не е много слаба като някоя анорексия.. Харесва ми как игра и честно казано искам в още епизоди да я дават.
djesito
Ми хубава е да,но на мен ми е някакси малко безразлична...не съм й някаква фенка и не ми харесва особено много,но е симпатична!!!Нямам нещо специално против нея.
club135
Три пъти "ура" за Линци!
Mr. Winchester
Ура по три...Линдзи е супер яка и не е за Люкас тоя мазния 15.gif за него са само Пейтънките! 14.gif Линци е супер, стопъти ура.
PayTon__
Мразя я тая , тва е най-противния образ в целият филм sick1.gif Ако Лука звъни на нея направо няма да го преживея , макар че е много по-вероятно да е на Пейтън .
moni_hs
Ами мен не ме дразни... даже мисля, че беше твърде добра за Лукас.
elitu
Много е чаровна и има много хубави очи.Обаче Лукас не я заслужава.
PayTon__
А може ли да се пишат и антифенс 18.gif 18.gif

Много ясно , че не е за Лукас , тя и Скилс не заслужава пхахах 18.gif
Marissa Cooper
Страхотна е.......

ФЕНОВЕ:

2. Marissa Cooper
moni_hs
ФеНоВе :
1.Mai4et0
2.Marissa Cooper
3.moni_hs
fenkanabrooke
След Брук, това е момечето, което най - много заслужава да е с Лукас rolleyes.gif
ФеНоВе :
1.Mai4et0
2.Marissa Cooper
3.moni_hs
4.fenkanabrooke
moni_hs
Цитат(fenkanabrooke @ Aug 14 2008, 19:44) *
След Брук, това е момечето, което най - много заслужава да е с Лукас rolleyes.gif

8.gif 8.gif 8.gif Жалко е, че Лукас отхвърли и двете заради Пейтън. Според мен и Брук, и Линдзи са много по-добри от Пейтън, ама какво да се прави... rolleyes.gif
dragon_girl
1.Mai4et0
2. Marissa Cooper
3.moni_hs
4.fenkanabrooke
5.dragon_girl
naley_
О,Линдзи е супер мацка smile.gif Щеше да е хубаво да се ожени за Лукас,та най-сетне Пейтън да се хване с някой друг biggrin2.gif Обаче..шанс biggrin2.gif
6.naley_
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.