Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
ludoto_mimi
Сега си гледах на индекса кой е онлайн и какво да видя на рожденниците?! Ами Devil^Rose^^ има рожден ден 3.gif !

IPB Image
ЧРД. Желая ти много здраве, щастие, любов и всичко каквото си пожелаеш да го постигнеш! 4bira[1].gif 4part[1].gif

Нека тук пишем пожелания на нашите съфорумци и приятели, било за рожден ден, имен ден или просто знаете, че са постигнали успех и искате да им честитите, за да споделим радостта им.
_HriS_TinA_
Aaaaaa Devil^Rose^^ 4естито и от мен 3.gif !!! Желая ти куп сбъднати ме4ти и море от 6тастие приятно искарване av-2500.gif
solenka
Честит рожден ден, Devil^Rose^^ !!! 4part[1].gif Бъди жива и здрава и нека животът ти да е изпълнен само с щастливи мигове!
^Mim0zKa^
Еййй 4е хубава теми4ка!Devil^Rose^^ 4естито мила желая ти много,много здраве,за6тото без него вси4ко губи смисал,истинско 6тастие и ИЗПЕПЕЛЯВАЩА любов..и да не забрявам касметът който дано винаги е с теб! 4bira[1].gif
Menna
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 21 2006, 10:49 PM) *

Нека тук пишем пожелания на нашите съфорумци и приятели, било за рожден ден, имен ден или просто знаете, че са постигнали успех и искате да им честитите, за да споделим радостта им.

Хубава темичка!!! 4.gif 4.gif
Честит Рожден Ден Devil^Rose^^ !! 4part[1].gif
Пожелавам ти много незабравими моменти с любимите хора,много приятни емоции
и весело посрещане на пълнолетието както си му е реда 3.gif 10.gif 10.gif
James towel keeper
Честит рожден ден и от мен!!!!
IPB Image

Желая ти много здраве, щастие, успехи, късмет и разбира се не на последно място любов! Нека да осъществиш всичките си мечти, и да бъдеш най-щастливият човек на земята!
eL
Да е жив и здрав рожденника ни !! 4.gifИ аз ще ти пожелая нещо :
Ако щастието е птица, нека никога не спира нейният полет към теб , ако любовта е море нека никога не видиш бряг. bigwink[1].gif Happy Birthday Devil^Rose^^ fun.gif
Devil^Rose^^
Боже хора чак сега видях тая темичка 16.gif
Просто нямам думи да изкажа благодарността си за топлите пожелания и радоста която ми доставиха докато ги чета bigarmhug.gif Страшните сте, няма други като вас OneTreeHill- ковци go_team.gif
wub.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Jan 25 2006, 08:17 PM) *

Боже хора чак сега видях тая темичка 16.gif
Просто нямам думи да изкажа благодарността си за топлите пожелания и радоста която ми доставиха докато ги чета bigarmhug.gif Страшните сте, няма други като вас OneTreeHill- ковци go_team.gif
wub.gif

Няма за6то мила нали затова са приятелите ...дори и само по интернет! 4.gif Все пак си 4аст от голямото семейство на One Tree Hill и го заслужава6! smile.gif
ludoto_mimi
Такаа... февруари май е месецът с най-много рожденни дни. Тцтц... как всички се раждате през февруари бе.. тука има някакъв заговор. biggrin2.gif А сега, печелившите са:

02.02 - Menna (20)
03.02 - Narlot (19)
10.02 - ludoto_tedi (16)
14.02 - AZDEAZ (26)
16.02 - Hannibal (18)
22.02 - P Sawyer (20), Christina (20)
27.02 - rusi4kata^ (16)

Иии... има още половин час до 12, т.е. рождения ден на Дара, но аз почвам от сега та като стане утре начело с новата серия на ОТХ да намери и хубави пожелания. 4.gif

Честит Рожден Ден. Желая ти здраве, щастие и да постигнеш всичко, което пожелаеш в живота си. И най-вече да не се отърваш от любов, че закъде сме без нея. 4bira[1].gif4part[1].gif

P.S:Добре, че не си момче... 18.gif Сори... blush.gif
ludoto_tedi
Menna Честит Рожден Ден!

Щастилва нека бъде младостта ти, щастлив да бъде всеки идващ ден, щастлива нека бъде лчбовта ти,а пътят ти с рози да е украсен! smile.gif
eL
Хип Хип УРааа за новата рожденничка bigarmhug.gif Дари да си ни жива и здрава (може да е супер банално ама това е най-важното в края на краищата biggrin2.gif ) Пожелавам ти торти и бонбони , да вървиш по пътека с розови листенца и не забравяй да се усмихваш fun.gif wine.gif
zlat
Честит рожден ден и от мен smile.gif 4part[1].gif 4part[1].gif Пожелавам ти здраве, щастие и успехи в живота smile.gif Нека мечтите ти се превърнат в реалност smile.gif
^Mim0zKa^
Дар4ееее 4еститооо мила!Пожелавам ти вси4ко най,най,най,най ама найййй хубаво!Мого успехи в живота,много касмет и 6тастие!И да си изкара6 суперррррр на празника!Айде пия за тебе {} 4bira[1].gif
Nasi
Даре още веднъж Честит Рожден Ден!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Пожелавам ти всичко най-хубаво!!!!!!!!! И дано днес си си взела изпита успешно. 4.gif
ThePinkDuck
Дариии , честито и от мене! Нека всички твои желания бъдат мои пожелания! mrgreen[1].gif
rusi4kata^
Еххх ние февруарците сме си дъ бест biggrin2.gif
И така...да започнем с Дара,която е днешната рожденничка smile.gif ЧРД!!!желая ти всичко,ама всичко най-хубаво!!!нека каквото си пожелаеш като духнеш свещичките се сбъдне smile.gif Весело изкарване 4part[1].gif

Следващата е Narlot smile.gif тя има след 2 часа,ама карай за всеки случай 10.gif ами какво да ти пожелая...значи на първо място здраве,защото то е най-важното,щастие,късмет и любов 4.gif да не отърваш от обожатели 10.gif хаха...ами това е за сега biggrin2.gif на края на месеца съм аз 10.gif
~Bruk~
Даре, честит рожден ден rolleyes.gif 10.gif Желая ти : здраве, щастие...любов blush.gif Да се забавляваш максимално smile.gif smile.gif и знаеш си внимавай с пиенето, да не те сваляме от някоя маса 18.gif
Devil^Rose^^
Menna Честит Рожден Ден и от мен bigarmhug.gif
Пожелавам ти океан от здраве, защото това е най-важното happy.gif и нека само хубави неща да потопят твоята душа 5daga[1].gif
fire_misha
Честит Рожден ден и от мен.Пожелавам ти мнооого щастие и здраве biggrin.gif
Life_is_a_Bitch
И от мен честит рожден ден 4part[1].gif много щастие, здраве, любов и ..... пари 0106[1].gif
ludoto_mimi
И вече сме трети, значи ЧРД на Нарлотчето - много щастие, любов и добри приятели 4.gif happy.gif
Devil^Rose^^
ЧРД ,Narlot !!! 4part[1].gif
Пожелавам ти много усмивки и хубави моменти и весело изкарване на рд-то 0106[1].gif 4bira[1].gif
solenka
С малко закъснение, но все пак. Честит Рожден Ден на Menna и Narlot!!! 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
Това е за вас:
Бъди в живота човек,
търси в живота човек,
защото живота е хубав и лек,
когато обичаш и те обича човек!!!
^Mim0zKa^
Еххх сори ама малко окаснях....6те ме извинявате!Така зна4и Narlot желая ти много здраве,много 6тастие и много многооо любов...и дано намери6 своя принц на бял кон!И дано си изкара6 супер на празникааа! {} 4part[1].gif 5daga[1].gif
Menna
blush.gif blush.gifОгромни благодарности за хубавите пожелания!!! 10.gif 10.gif
С малко закъснение Честит Рожден ден на Narlot и от мен!!! 10.gif
Пожелавам ти много незабравими емоции,усмивки и сбъднати мечти!!!!

ПС:Какво да се прави февруарските чеда сме си най-умни,най-красиви и още най- най-... 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
ludoto_tedi
QUOTE(Menna @ Feb 4 2006, 03:51 PM) *

ПС:Какво да се прави февруарските чеда сме си най-умни,най-красиви и още най- най-... 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

права си...така си е 10.gif ех колко сме скромни само blush.gif biggrin.gif
rusi4kata^
QUOTE(Menna @ Feb 4 2006, 03:51 PM) *

Какво да се прави февруарските чеда сме си най-умни,най-красиви и още най- най-... 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

хахахаа нали 4.gif 4.gif 4.gif да знаете-скромноста краси човека biggrin2.gif 18.gif все пак то си е истина де blush.gif
Narlot
Ами,хора много време ме нямаше в къщи и не можах да се добера до комп.Съжалявам за закъснението,но първо искам да пожелая на всички водолейчета мноого здраве,смелост да поемат рискове и сили да се усмихват на всичкоsmile.gifА на всички,които ми честитиха 4рд-то-Благодаря ви много,много,много,много,многооооооооооооsmile.gif
ThePinkDuck
Честит Рожден Ден Теееедиииии!!!Да си все така лудо , диво и щастливо!Всичко най най и любовта да е безкрай!!! mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Еее, явно не само аз се интересувам от тази тема. biggrin.gif

ЧРД, Теди. Желая ти много успехи през годината и много приятели и любов. wink.gif 4.gif
Life_is_a_Bitch
Часит Рожден Ден 4part[1].gif
Желая ти много успехи, здраве, гаджета и квото там си пожелаеш. И внимателно с пиенето 4bira[1].gif
fenka_lucas_i_brooke
ЧРД Теди и от мен!Пожелавам ти много здраве,щастие,късмет и любов!Мсичко друго го има по магазините! 4part[1].gif 5daga[1].gif 4part[1].gif
eL
Теди честит рожден ден и от мен fun.gif Пожелавам ти много здраве, любов и лъчезарни усмивки които да даряват щастие на всички около теб 4.gif
rusi4kata^
Честит рожден ден,ТЕДИ !!!желая ти много здраве,щастие,късмет и всичко най най хубаво smile.gif Весело изкарване на празника fun.gif
Menna
4part[1].gif 4part[1].gif Честит рожден ден,Теди!!С пожелание за много незабрaвими моменти с любимите хора,много усмивки и весело изкарване на празника! 4bira[1].gif4bira[1].gif
Devil^Rose^^
Теди , Честит Рожден Ден !!! 4part[1].gif
Пожелавам ти цял кип от хубави моменти и още повече верни приятели скоито да ги споделиш bigarmhug.gif
_HriS_TinA_
AУУУУУУ имали сме си рождени4ка ...ама и аз съм една biggrin2.gif ,хубаво 4е сте вие да се се6тате wink.gif ...та така ТЕДИ да ти е 4естито..да си много здрава и 6тастлива и оби4ана и не само на този ден ..и да си изкара6 просто суперррр ... 4part[1].gif av-2500.gif banana.gif 1236.gif !!!!
^Mim0zKa^
Тедке...4естит ти ден ден 10.gif Супер много здраве,за6тото все пак е най важното и без него вси4ко се обесмисля,много 6тастие и късмет!Пожелавам ти да баде6 много оби4ана и да раздава6 много любов!И да си изкара6 супер днес!!Много целувки от мен 4part[1].gif 4bira[1].gif 5daga[1].gif
solenka
Честит Рожден Ден, ТЕДИ! 4part[1].gif Бъди жива и здрава и много много щастлива!
april^^
Честит рожден със закъснение 4part[1].gif Да си жива и здрава и щастието да не те осавя да си почиваш 2thum[1].gif
Narlot
Теди,4рд със закъснение и от мен.Като пожелание ще си позволя да цититам мисъл от любимия ни ОТХ.
"Живей всеки сезон като последен.Вдишай въздуха, изпий питие, опитай плод и се остави на въздействието на всяко едно от тях."
ludoto_tedi
о хора благодаря ви много за пожеланията найстина са чудесни.аз чак днес успях да ги видя защото след онази вечер.....ама д си дойдем на думата не съм си и помисляла че толкова много от вас ще ми напишат пожелания Оби1ам ви!Благодаря ви много!
ludoto_mimi
Такааа... днес хубав ден, много празници, много нещо. biggrin2.gif

Първо си имаме рожденничка - AZDEAZ.
Честит рожен ден, Дари! Желая ти много здраве, щастие, любов и красиви мигове през тази година. Нека тя бъде много успешна за теб и да постигнеш всичко, което пожелаеш. 4.gif happy.gif 4part[1].gif

А пък се аз ще ви честитя българския празник Трифон Зарезан, защото не празнувам Свети Валентин, но пък вие си го честитите. Та, честит ви Трифон Зарезан, да има много пиене и хубави поводи, за да ги полеем заедно.(Е, малко трудно тук всички заедно де, но духовно. blush.gif ) И по-леко, че да няма произшествия като на бай ви Трифон, че той от много зарязване... 16.gif 4bira[1].gif
IPB Image
Menna
Мими,благодаря за пожеланията! 10.gif
Днес наистина ще има много влюбени,опиянени,рожденици,именници......ще пада веселба!!! 18.gif 18.gif
На първо място Честит Рожден Ден на адашката!!! 4part[1].gif 4part[1].gif
Дари,пожелавам ти много здраве,любов,успехи и разбира се весело посрещане на празника!!!
И като стана въпрос за празници и аз ще използвам случая да честитя на всички Трифон Зарезан!И да не забравите да го полеете както си му е реда. 11.gif
А за влюбените,пожелание за много приятни и незабравими емоции с половинката 5angel[1].gif
eL
Продължавам след Мимски smile.gif ,
ЧеСтИт РоЖдЕн ДеН AZDEAZ 4part[1].gif ... какво по-хубаво от това да си родена на тази дата ! biggrin.gif Да ти пожелая любов не върви .. цял живот с нея си израстнала rolleyes.gif , пари - за какво са ти ... нали имаш най-ценното на света happy.gif остават здравето - е него вече ти го пожелавам с цялото си сърце, защото без него и любовта няма смисъл biggrin2.gif
QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 14 2006, 12:02 AM) *

А пък се аз ще ви честитя българския празник Трифон Зарезан, защото не празнувам Свети Валентин, но пък вие си го честитите. Та, честит ви Трифон Зарезан, да има много пиене и хубави поводи, за да ги полеем заедно.(Е, малко трудно тук всички заедно де, но духовно. blush.gif ) И по-леко, че да няма произшествия като на бай ви Трифон, че той от много зарязване... 16.gif 4bira[1].gif

хех 18.gif и аз като Мимски уважавам само българския праздник 10.gif Няма смисъл да си мисля че само днес трябва да показвам любовта си към другите ... Така че честит Трифон Зарезан на всички ... Какво му трябва на човек ? Винце и добри приятели ... ( Хахха 18.gif малко като дърта пияница прозвучах .. ама ще цитирам една българска песен за да се защитя blush.gif bigwink[1].gif "И да паднем и да бием, пак ще се напиееем. wine.gif За добро или за лошо българи сме ниииеее" icon_peace.gif
Narlot
Така че честит Трифон Зарезан на всички ... Какво му трябва на човек ? Винце и добри приятели ... ( Хахха 18.gif малко като дърта пияница прозвучах .. ама ще цитирам една българска песен за да се защитя blush.gif bigwink[1].gif "И да паднем и да бием, пак ще се напиееем. wine.gif За добро или за лошо българи сме ниииеее" icon_peace.gif

Ха ха!Само така.Има още едно нещо,оба4е...новата серийка на ОТХsmile.gif

Та да караме по ред:
4РД , AZDEAZ!!!Бъди оби4ана,целувана,прегръщана... не само на този ден!Седвай мечтите си и се усмихвай на всичкоsmile.gif

А на всички,които празнуват днес Трифон зарезан или св. Валентин,пожелавам да имат много поводи за наздравици.Да ги споделят с любимия и приятелите си и да "подаряват" всеки ден по малко доброsmile.gif
^Mim0zKa^
Айде и моя ред дойде....!
Зна4и AZDEAZ ....6те ти напи6а едно много хубаво пожелание което е сварзано и много с любовта..smile.gif
В света на злото,глупостите , неувереността и съмненията,нари4ани съ6тествуване,има не6то за което си струва о6те да живее6 и което несъмнено е силно като смъртта...това е ЛЮБОВТА!!! wub.gif
Надявам се силно да има6 възможността да полу4ава6 тази огромна любов и да дарява6 с нея smile.gif !

И така сега 4естити ви празници на вси4ки ,който каквото си празнува!Аз ли4но се радвам и на двата но нали съм си българ4е пове4е си по4итам Трифон Зарезан,за6тото мисля 4е ако оби4а6 някой истински то 6те му показва6 и доказва6 любовта си всеки божи ден...а не в един определEн! Така 4е хора веселете се,пийте смейте се и направете момента незабравим!Оби4ам ви!
....малко е рани4ко но НАЗДРАВЕ 4bira[1].gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Peyton Sawyer @ Feb 14 2006, 01:32 AM) *

Така че честит Трифон Зарезан на всички ... Какво му трябва на човек ? Винце и добри приятели ... ( Хахха 18.gif малко като дърта пияница прозвучах .. ама ще цитирам една българска песен за да се защитя blush.gif bigwink[1].gif "И да паднем и да бием, пак ще се напиееем. wine.gif За добро или за лошо българи сме ниииеее" icon_peace.gif

Дамм да бъдем българи 10.gif !!!!!!4естито ти и на теб мило Ел-4енценце 18.gif ....4естито и на вси4ки сладурковци от форума !!!! Да ви е весело дове4ера и през целия ден 4е 4ак една седмица след тва да не можете да изтрезнеете 15.gif ....еее тва бе6е кофти ок сменям го на да си прекарате една "спокойна" ве4ер с приятели и хубаво вино хахахаха ама да не ска4ате в 4а6ата или бъ4ви4ката като Елито 18.gif ..тя е тренирана 18.gif ....Ел JUST KIDDING ... biggrin2.gif ....Айде весело !!!!!!!!!

Та сега АZDEAZ или ако може Даре ...да ти е 4естит рожден ден и какво по-хубаво наистина от това да си родена на тази дата !!!!.Много усмивки здраве 6тастие и късмет да те съпътстват и да не може6 да се "отърве6" изоб6то от тях .....оба4е съ6то и desi_d15 има рожен ден днес така 4е съ6то 4еститка и на нея 10.gif 4.gif 10.gif .....вси4ко най-най-най Дес ......и приятно изкарване на двоиният празник и на вете моми4ета wink.gif
april^^
Честит празник на всчки от форума 11.gif Който и да сте си избрали от двата...а най добре и 2-та biggrin.gif Много сте готини всички,все така да продължавате и много сбъднати мечти 4.gif

АZDEAZ , да ти е честит рождения ден и от късмет да не се отървеш wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.