Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Nasi
Инче, Честит Рожедн Ден, пожелавам ти всичко хубаво. Да си прекараш страхотно! Бъди винаги все така лъчезарна и забавна и наминавай пак към тук, за да ни радваш повече с невероятното си присъствие, липсваш ни. *Биг Кис & ХъГ*

ALeX4e7y^
Мисля че имате повод за празнуване за6тото се завърнах след дълъг застой biggrin2.gif 4part[1].gif 121[1].gif
Bloody_Tears
Аз най-много ще празнувам happy.gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif bigarmhug.gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (45).gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (12).gif

Инче, честит и от мен! Пожелавам ти мноооого, мноооого любов, щастие, збъднати мечти и успех във всичко! 4part[1].gif
Devil^Rose^^
4part[1].gif Инче, ЧРД !!! 4part[1].gif
fun.gif Весело изкарване довечера и нека цялото щастие да ти се стовари на главата bigarmhug.gif
eL
ЧРД Инче bigarmhug.gif

Не се кахъри, че вече си с една година по-голяма.Защото вече си и с една година по-красива,по-умна и по-привлекателна!Продължавай с тази скорост! Честито сладур!!! biggrin2.gif
seduction_55
Инче ЧРД и от мен. happy.gif

Пожелавам ти всичко най-хубаво и дано си изкараш незабравима вечер,защото кръглите годишнини са най-хубави. happy.gif 4.gif
Menna
Я, Инка празнувала днес! emoticon1 (53).gif
Честит Рожден Ден, душко! 4part[1].gif Да си живa и здравa, много щастливa и нека усмивката не слиза от лицето ти! rolleyes.gif Пращам ти огрoмни прегръдки! bigarmhug.gif
ludoto_mimi
Честит рожден ден на Sway! Също така на mimi_54 и excape.
Желая ви всичко най-хубаво, много здраве щастие и усмивката да не слиза от лицата ви! biggrin.gif
bigarmhug.gif
Mrs.Ackles
Sway, 4part[1].gif ЧеСтИТ РоЖдЕН ДеН 4part[1].gif Желая ти всичко най-хубаво и да си изкараш супер! happy.gif 4.gif
Bloody_Tears
Честит рожден ден Sway!Пожелавам ти много щастие, любоФ и мноооого збъднати мечти! Бъди все същата сладурана и готина фенка на ОТХ! bigarmhug.gif go_team.gif 11.gif
susito
честит рожден ден на Sway, pussy^^...и на двете ОТХ фенчета им пожелавам и занапред да си останат такива..и още повече усмивки!
eL
Ч.Р.Д. Sway fun.gif

Пожелавам ти много щастие - бъди здрава за да го изживееш, силна -за да го постигнеш и умна за да го задържиш!
Приятно изкарване на празника. emoticon1 (107).gif beer.gif
solenka
Честит рожден ден на всички ОТХ фенчета, които празнуват днес! 4part[1].gif Бъдете живи и здрави и все така верни фенове на любимия сериал!
Mrs.Ackles
Дидиииии, ЧРД!!! 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif Желая ти всичко най-хубаво и дано всичките ти мечти се сбъднат!!! bigarmhug.gif bigarmhug.gif Приятно прекарване beer.gif fun.gif и после да разказваш, ей!!! happy.gif bigarmhug.gif
Bloody_Tears
Честит РД миличка! Вече нз какво друго да ти пожелая, има ли място, където да не съм ти честитила biggrin.gif Пожелавам ти всичко, което си пожелаеш да се збъдне! ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ! emoticon1 (56).gif
solenka
Честит рожден ден и от мен, Диди! 4part[1].gif Бъди много щастлива и обичана и нека на този ден си изкараш незабравимо!
ALeX4e7y^
Честит Рожден ден , Дидииииииии 4part[1].gif Много любов и всичко най-хубавоооо 4part[1].gif banana.gif
qwe123
Благодаря ви!!! bigarmhug.gif (много ги раздавам тези прегръдки днеска mrgreen[1].gif)
Bloody_Tears
ЧРД на Борко! Пожелавам ти (пак) biggrin.gif много здраве, щастие, любоФ и много збъднати мечти! Супер си, мноу ма кефиш biggrin.gif
ludoto_mimi
Eй, Борко, ЧРД! Желая ти всичко най-хубаво, много любов и щастие. smile.gif
*PeyT*
Ч.Р.Д. на la_belle_helene88!! 4part[1].gif ! Ели, чукна 19, тц тц одъртяваш! emoticon1 (36).gif 18.gif Но, за сметка на това, по мои наблюдения, си доста помъдряла! 59.gif emoticon1 (46).gif Хаха и сега сериозно - Да си ми жива и здрава и мн, ама мн щастлива! emoticon1 (44).gif Повече хубави мигове, повече усмивки и сбъднати мечти! smile.gif Продължавай да си си същата лудетина! peace1.gif emoticon1 (53).gif
11.gif fun.gif bigarmhug.gif
Nasi
Честит Рожден Ден на Борко, със закъснение, пожелавам ти всичко най-хубаво и много много успехи. 4part[1].gif
Jordan
Вие сигурно вече ме забравихте...толкова отдавна не съм се вясвал тук...ама като няма нова серия...то ми се убива желанието.
Някой от висшестоящите ще обърне ли внимание, че мненията ми пак са намалели!Мамка му!
Иначе поздрави на всички новаци, всички рожденници и именници. biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Bloody_Tears
Охооо, ти къде се загуби? ohmy.gif sad.gif
Честит рожден ден на DesiTo 4part[1].gif
Пожелавам ти много щастие, млюбов и само истински приятели! Изкарай си супер днеска и чакаме снимчици biggrin.gif
ЧРД и на peyton_forever
susito
Ей Деси честит рожден ден...всичко най-най-хубаво ти желая,много усмивки,здраве и късмет...любов и много запомнящи се преживявания!
Nasi
Честит Рожедн Ден на всички днес, доста рожденници във форума. Много здраве, щастие и късмет!!!

Jordan не сме те забравили, ти нас от време на време ни забравяш, като се сетиш, че идва епизод и тогава се появяваш, недей така. 9.gif
Menna
Честит Рожден Ден, Дес! 4part[1].gif
Желая ти много здраве и късмет, сбъднати мечти и усмивки! 5angel[1].gif

Честит празник и на всички, на които съм пропуснала да честитя! 4bira[1].gif
hristin4e
Честито на празнуващите днес. Желая ви много щастие и усмивки!!! 5daga[1].gif
eL
С малко закъснение, но Ч.Р.Д Дес emoticon1 (32).gif Пожелавам ти много здраве,щастие,късмет и най-вече любов!Нека всяка твоя съкровена мечта стане реалност! Love ya bigarmhug.gif

Ч.Р.Д. Жаки (ейй пълноправен гражданинооо happy.gif)
Живей сега,
Усмихвай се сега,
Радвай се на това, което имаш днес
и се бори за всичко онова, което искаш да имаш утре,защото знаеш че колелото на живота не се върти назад и времето не спира при вчера!
И ако любовта е море, никога да не намериш бряг!
Ако щастието е магия, дано никога да не се избавиш от нея!
Ако живота е борба, пожелавам ти да спечелваш всяка БИТКА!
Обичам те bigarmhug.gif
*PeyT*
ЖаааКс , Честит Ден Ден миличка! 3.gif 4part[1].gif emoticon1 (44).gif Преди всичко ти желая мн здраве, защото то е най-важно! rolleyes.gif Пожелавам ти да имаш всеки ден безброй поводи да се усмихваш, да имаш винаги истински приятели до теб, които да те разбират и подкрепят... Да се сбъдва всяко твое желание и да се радваш на истинска и споделена любов, която да те прави щастлива! 5angel[1].gif Продължавай да пишеш и да правиш клипчета, защото обожавам твоето творчество! wub.gif
И не на последно място - Весело и щуро изкарване, купонът трябва да бъде страхотен.. все пак един път се става на 18 biggrin2.gif 11.gif 4part[1].gif После чакаме снимков материал! 10.gif
Още веднъж ЧРД! Бичкам те! bigarmhug.gif
ludoto_mimi
Жаки, честит рожден ден! bigarmhug.gif
Желая ти всичко най-хубаво и каквото си пожелаеш днес да ти се сбъдне! 10.gif
susito
ЖАкииии...Честит Рожден Ден,Сладур! Желая ти много запомнящи се моменти с любимите хора,здраве,щастие,късмет и най-важното-Любов!!!
devon
Ееееее нащо Жаки днес има ден ден...ЧРД миличка bigarmhug.gif

Пожелавам ти
едно утро, в което да тръгнеш усмихната,
една ръка, на която да се облегнеш,
едно рамо, на което да стихват тревогите,
една обич, да носиш в сърцето си,
един път, да те води към хората,
една цел, да те води в живота,
за да бъдеш истински щастлива!

И ако има нещо по-ценно от щастието, по-невинно и красиво от любовта и по-прекрасно от живота, то нека то да бъде твое!

bigarmhug.gif bigarmhug.gif
Mrs.Ackles
Жакии, Честит Рожден Ден! 4part[1].gif Пожелавам ти всиичко, което някога си искала да се превърне в реалност! Бъди все така мила и чаровна и никога не забравяй да се усмихваш - това е най-важното! emoticon1 (45).gif Да си прекараш незабравимо и после да разказваш! rolleyes.gif 4.gif

П.С. Чакам с нетърпение клипчето, за което спомена.. 3.gif
Bloody_Tears
Честит рожден ден сладурке! Бъди много щастилива и винаги обичана! Супер си! smile.gif
ThePinkDuck
Джакс, Честит Рожден Ден. Да си жива и здрава, другото е лесна работа! mrgreen[1].gif
Nasi
Жаки, Честит Рожден Ден, пожелавам ти всичко най-хубаво. Приятно изкарване на празненството и бъде винаги все така жизнерадостна и весела.

seduction_55
Жаки,Честит Ден Ден и от мен.Нека всичките ти мечти се сбъднат и ти пожелавам приятно изкарване довечера. happy.gif

ПП:ЧРД на Деси,със закъснение!!! blush.gif happy.gif
solenka
Честит рожден ден, Жаки! Всичко най - хубаво!
Menna
Пълнолетниците се увеличаваме с още един достоен представител! emoticon1 (53).gif
Жаки bigarmhug.gif Честит Рожден Ден! 4part[1].gif
Бъди жива и здрава и нека всички твои желания, бъдат мои пожелания към теб! angel1.gif
fenka_lucas_i_brooke
Такааа днеска имаме още една рожденничка но първо искам да благодаря на
Ели
Марти
Мимс
Сиска
Жана
Стефи
Мария
Татяна
Еми
Наси
Татяна
Елена
и на последно място но не по значение Дарето
за хубавите пожелания!Нямате си напредстава колко мило и колко хубаво ми стана като прочетох всичко!Просто сте уникални!Благодаря ви!Обичкам си ви!!!

И сегаааааааааааа

Happy Birthday to Emi

Мило,сладко,уникално,невероятно мило мое пате,пожелавам ти всичко най-най-най хубаво!Много здраве,защото е най-важното,много щастие и любов,и много успех а от успеха ще дойдат и парите!
ОБИЧАМ СИ ТЕ!!!!
seduction_55
Честит Рожден Ден на Еми.
Пожелавам ти здраве,щастие и много любов.Нека всичките ти мечти се сбъднат и дано си изкараш незабравима вечер. happy.gif
susito
Честит рожден ден на ThePinkDuck!!!Желая ти най-важното здраве,щастие,за да се радваш на хубавите моменти!Много любов и всичко каквото си пожелаеш да ти се сбъдне!
Bloody_Tears
ЧРД и от мен! Да си жива и здрава и все така усмихат и позитивен човек! biggrin.gif tongue.gif
eL
Ч.Р.Д. Емс fun.gif

Пожелавам ти здраве и щастие, а пътя ти да е осеян само с розови листенца, торти и бомбони! emoticon1 (47).gif
Аз и на Дарето го пожелах, но сега нали и ти стана на 21, айде да ме вземеш под едното крило и - 'пуф' с другите шматки - в Ню Йорк или Лос Анджелис на по едно уиски или мартини с черешка(за мен само черешката, че няма да ми дадат да пия happy.gif ) за да отпразнуваме подобаващо случая! Обичкам си те пате! Остани си все същия луд, готин, земен елемент! bigarmhug.gif
ludoto_mimi
Еми, ЧРД! bigarmhug.gif
Желая ти много късмет, любов и много много усмивки! Направо усмивката да не слиза от лицето ти. И да си все така лошата колежка. 15.gif
Nasi

Еми Честит Рожедн Ден.
Бъди все така весела и невероятна, пожелавам ти всичко най-хубаво, и много ама много весели моменти. bigarmhug.gif

ПС. И дай Боже пожеланието на Елс да се сбъдне! 10.gif
Menna
Честит Рожден Ден, Емс! 11.gif
Бъди живо и здраво, все така щуро и лудо, розово, пембено, абе въобще шарено mrgreen[1].gif защото хората като теб са на изчезване. 5daga[1].gif

Обичам те! bigarmhug.gif

ПС: Ама как се отчетохме една след друга.... 18.gif
Devil^Rose^^
4part[1].gif Еми, Ч.р.Д. и от мен !!! 4part[1].gif

Много незабрави моменти и верни приятели до теб wink.gif и любов любов ....
Весело изкарване тази вечер 4bira[1].gif

П.п. Жаки, на патерица честито пълнолетие blush.gif
bigarmhug.gif
Mrs.Ackles
ЧРД и от мен. Много здраве, щастие и всичко най-хубаво! happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.