Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Bloody_Tears
Честит рожден ден!Бъди много щастлив!Пожелавам ти,каквото си намислиш да се збъдне и целият ти живот да е осеян само с хубави емоции и преживявания!Изкарай си СТРАХОТНО ДНЕС!!! smile.gif
ludoto_mimi
Йорданскииии bigarmhug.gif
Честит рожден ден! biggrin.gif Желая ти много щастие, любов и усмивки!
И днес да си прекараш страхотно празника. happy.gif 4bira[1].gif 4part[1].gif
DesiTo
Честита Баба Марта и от мен. Много здраве и усмивки ви желая. happy.gif

Честит имен ден и на всички! Със здраве да си носите имената!

Честит Рожден Ден, mirka и Jordan! 4part[1].gif 4part[1].gif
Желая ви преди всичко здраве и щастие - това е най-важното, а другото идва от само себе си!
Нека усмивката не слиза от лицето ви, любовта да не бяга от сърцето ви, а късмета, от личността ви! Много сбъднати мечти и хубави мигове с любимите хора.
Весело изкарване на празника! emoticon1 (11).gif
Jordan
Йеее, благодаря на всички! Знаех си аз, че ще се сетите за мен happy.gif
Жалко, че няма други рожденници днес dry.gif
Довечера ще е купона, после ще пускам снимки biggrin2.gif
ludoto_mimi
Цитат(Jordan @ Mar 2 2007, 10:36) *

Ами днес е събота, така че не виждам проблем разни ентусиасти да се изсипем пред вас довечера. 18.gif fun.gif
Nasi
Jordan Честит Рожден Ден

Да си жив и здрав, много късмет, щастие и успехи!!! 4part[1].gif

Приятно изкарване довечера... 4bira[1].gif
eL
emoticon1 (7).gif Я кой има днеска Ден Ден ... fun.gif
Ч.Р.Д. Йордански bigarmhug.gif

Честито ти помъдряване! Аз, като гледам себе си ... хич не ме лови (помъдряването blush.gif ), ама лошо няма ... аз да ти го пожелая пък току виж теб поне те е прихванало. Бъди здрав, усмихнат и по-малко мисли за времето, което отминава, а повече за всичко онова, което предстои! Желая ти МнОго мН0го искрени усмивки....

Довечера ще е купона, после ще пускам снимки
Охоуу ще го чакам с интерес снимковия материал flash.gif Приятно изкарване довечера beer.gif
Jordan
Цитат(ludoto_mimi @ Mar 2 2007, 10:37) *

Ами днес е събота, така че не виждам проблем разни ентусиасти да се изсипем пред вас довечера. 18.gif fun.gif

Добре сте ми дошли biggrin2.gif

Ели, да ти кажа то и на мен не ми влияе нещо това помъдряване, не си сама blush.gif Усмивките ги има в голямо количество, но обещавам още повече от тук нататък 10.gif
solenka
Честит Рожден Ден, Jordan!!! 4part[1].gif4part[1].gif4part[1].gif

Желая ти легло в червени рози, водка в двойни дози и жени във всички пози!
sa6enka
Честит рожден ден Jordan!!!! Много здраве щтастие и успех 11.gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
Jordan
Благодаря ви на всички. Изкарах си супер, снимки утре biggrin2.gif
ludoto_mimi
Цитат(Jordan @ Mar 3 2007, 02:49) *
Благодаря ви на всички. Изкарах си супер, снимки утре biggrin2.gif

Много рано свърши купона нещо... dunno[2].gif
fenka_lucas_i_brooke
Ииииииииии лелел Йорданскииии Честит Рожден Ден и от мен със закъснение!Да си ми жив и здрав,многоооооооооооо щастлив,много успехи ти пожелавам занапред и много любов естествено!!!

PS:Закъснях с поздрава тъй като вчера цял ден бях на репетиций и не съм се прибирала в нас до 9 защото вечерта имах концерт!А като се прибрах тъпите нетаджий ми бяха спряли нета незнайно защо!!!
Jordan
Жу, карай blush.gif
На какви репетиции ходиш?
Menna
Йо,Честит Рожден Ден! bigarmhug.gif
Желая ти много здраве и късмет,сбъднати мечти и много незабравими моменти! 5angel[1].gif

ПС:И аз съжалявам за закъснението - не бях наоколо, да не говорим че съм си и отнесена по природа! biggrin2.gif
fenka_lucas_i_brooke
Цитат(Jordan @ Mar 3 2007, 11:17) *
Жу, карай blush.gif
На какви репетиции ходиш?

Сладур,пея в един хор и вчера имахме концерт!В сряда пак ще имаме и направо съм луднала!Че на сичкото от горе съм и най-отпред и съм една от малкото със силен глас и трябва да пея перфектно за да не развалим концерта!!!
Angel_Lady
Честит трети март на всички, пожелавам ви да го отпразнувате весело и нека патриотичният дух не ни напуска!
Jordan
Честит национален празник, пийпъл! biggrin2.gif
ludoto_mimi
Честит празник на всички!
И да стоите мирно на химна, за да не дойда аз да ви пея. rolleyes.gif
Sniper
Честит празник и от мен!
Цитат(ludoto_mimi @ Mar 3 2007, 17:42) *
И да стоите мирно на химна, за да не дойда аз да ви пея. rolleyes.gif

Чакам тее... emoticon1 (5).gif biggrin.gif
Bloody_Tears
Честит празник мили фенчета на най-прекрасното сериалче на света!Пожелавам на всички ни много щастие и да збъднем всичките си мечти!
ludoto_mimi
Честит рожден ден, Нака. (Naghual)
Желая ти много любов, щастие и каквото ти си пожелаеш! emoticon1 (56).gif
Мерси за последния бонбон. biggrin2.gif
Jordan
Честит 8ми март, скъпи дами biggrin2.gif

pool^babygirl
Мерсиии - днес тъкмо ми подариха нарцисчета smile.gif
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и на всички момичета естествено smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Мерси Йордански!
На всички момичета Честит Празник!!!
Jordan
Благодаря на всички! Как сте се сетили за мен само... 18.gif
Bloody_Tears
Мерси,мерси.Честито и от мен,с малко закъснение. smile.gif
Menna
Днес имаме много рожденници happy.gif , от смяната на времето ли е не знам, но наизлизаха много. banana.gif
Честит рожден ден на Dark`Elf(20), IceGirl(18) и uBeTo(17). 4part[1].gif Бъдете живи и здрави! 5angel[1].gif

И по-специално Честит Рожден Ден, Нелси (~Bruk~). 4part[1].gif
Желая ти много здраве и късмет (това е най-важното в края на краищата emoticon1 (116).gif ), сбъднати мечти и безброй поводи за усмивки тази година. 5daga[1].gif Продължавай да бъдеш такъв неуморим щурак и много прегръдки ти пращам. bigarmhug.gif
Bloody_Tears
Честито на всички рожденници и на всички, които имат имен ден днес! Бъдете живи и здрави и много щастливи!
hristin4e
Честит празник на рожденниците и от мен! Бъдете усмихнати и щастливи 4part[1].gif 4part[1].gif 13.gif
Nasi
Честит рожден ден на всички!!!!!!

Нели, пожелавам ти всичко най-хубаво, нека всичките ти мечти да се сбъднат. Бъди все така весела и лъчезарна.
ludoto_mimi
Честит рожден ден на всички. smile.gif
Всичко най-хубаво ви желая.
solenka
4part[1].gifЧестит рожден ден на всички! 4part[1].gif
Бъдете обичани и се обичайте!
ALeX4e7y^
Честит Рожден Ден на всичкиииии!!!
Живи,здрави и все така добричкии!
girl_from_hell
Честит имен ден на всички момиченца и момченца кръстени на така прекрасните цветенца smile.gif Да си прекарат един чудесен имен ден smile.gif
Bloody_Tears
Честит имен ден на всички празнуващи днес! И най-вече на една моя много добра приятелка, която много си обичкам. Бъдете много щастливи и мнооого обичани smile.gif
*PeyT*
ЧИД на всички именници и по специално на МиМи (ludoto_mimi) 4part[1].gif Със здраве да си носиш името и приятно изкарване, ако ще празнуваш! fun.gif 11.gif
Nasi

Честит Имен ден на Всички празнуващи! 4part[1].gif

Мимс Пожелавам ти всичко, всичко най-хубаво и много, МНОГО хубави неща да ти се случат. Да си ми жива и здрава и да продължаваш да ни радваш. wub.gif

Инче
emoticon1 (44).gif emoticon1 (44).gif emoticon1 (44).gif, на теб също ти пожелавам щастие, късмет, здрави и нека всичко, което искаш се сбъдне.Имаш невероятен талант във всяко едно отношение. wub.gif
Mrs.Ackles
ЧеСтиТ ИмеН ДеН на всички празнуващи! 4part[1].gif fun.gif Приятно изкарване на празника! smile.gif
ludoto_mimi
Благодаря на всички. Честито и от мен на нашите Цвети-та. (повече от едно са)

Честит рожден ден на Жоро (The Black Dragon)
Желая ти всичко най-хубаво, много щастие, пари, коли, жени, Лора Палмър да се съживи и каквото си пожелаеш още. 18.gif
Приятно прекарване и леко с пиенето. smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Христос Воскресе на всички!Да сте ми живи и здрави и многоооо щастливи!Весели празници!
DesiTo
Воистина возкресе!
lady_iz
Во истина Воскресе!

Много здраве, щастие , мир и любов на всички!
ludoto_mimi
ЧРД на sladuranka. smile.gif
Всичко хубаво, много здраве и щастие ти желая.
Bloody_Tears
Честит РД и от мен! Много здраве и успех във всичко!
И Христос Воскресе сладури! tongue.gif
ani4ka_89
Христос возкресе!
Devil^Rose^^
sladuranka ЧРД и от мен 4part[1].gif
Много приятни емоции и успехи в живота smile.gif
Jordan
ЧИД, ЧРД и Честит Великден(закъснял) от мен. Напоследък въоообще ме няма по форума ама...кво да правим. тая серия докат излезе ше умреммм wacko.gif
susito
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Ralna

Желая ти много здраве,щастие,късмет,любов,пари и всичко най-най!Приятно прекарване на празника и за напред още повее усмивки 3.gif

П.П.И приятно прекарване на празника 4part[1].gif fun.gif
ludoto_mimi
Инче, честит рожден ден! bigarmhug.gif
Желая ти всичко най-хубаво! Много щастие, любов и да си прекараш хубаво рождения ден!: )
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.