Хахахаха даааа Ест 4е моЖе Свободна съм по всяКо вРеме осоБено за вас ..вие сте Вип перСони ЙоРи аЙде.. сега и за УстнИя ти казвАМ 4е..... 4еее...4еее ще имаш поНе 5 ако не и пове4е СтисКАМ ПАлци
Menna
Feb 4 2007, 14:25
Много февруарски чеда сме се събрали гледам. Суперлативите ще ги оставя...всички знаят колко сме най-най- във всичко. Днес рожден ден има ^Disaster^(20)! Пожелавам ти много здраве и късмет, сбъднати мечти и весело изкарване!
^Mim0zKa^
Feb 4 2007, 14:27
^Disaster^ 4еститууу ти Ден ден4Е ) Да си жиВу ,здраВу УсмиХнато и заОбиКоЛено от много много ЛЮбов )) Успехиии
Bloody_Tears
Feb 4 2007, 17:15
Чистит и от мени Бъди много щастлив и много обичан!
ludoto_mimi
Feb 4 2007, 17:17
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Feb 4 2007, 17:15)
Чистит и от мени Бъди много щастлива и много обичана!
Мисля, че Disaster e момче. ЧРД и от мен, всичко най-хубаво.
Bloody_Tears
Feb 4 2007, 17:19
Упс,сори
Jordan
Feb 4 2007, 21:43
ЧРД Дизастърчо. Само любов и щастие
Bloody_Tears
Feb 7 2007, 21:35
Честит рожден ден Зени!Бъди много щастлива и все така добричка!
Bong
Feb 7 2007, 22:12
ЧРД! и от мене
girl_from_hell
Feb 9 2007, 11:43
глеткам, че един от феновете на отх има рожден ден LuCaS|ScOTT да са му честити 18-те години е вече може да пиеш на воля (не че до сега неможеше ама поне вече е легално ) ай де приятно изкарване
Bloody_Tears
Feb 9 2007, 11:55
Честит рожден ден!Бъди много щастлив и ти пожелавам всяка твоя мечта да стане реалност!
girl_from_hell
Feb 10 2007, 00:14
Познайте, кой има рожден ден моята любов Тедито Мило сладко Теди аз вече ти пожелах ама нека и тука да разглася че ти честитя рождения ден и и че много те обичам, прегръщам те и те целувам Искам да ти пожелая, ако има нещо по хубаво от здравето, щастието, късмета и любовта да бъде твое Също ти пожелавам най-накрая да си спечелиш твоя си човек, защото знам че искаш него повече от всичко и също едно много хубаво весело прекарване на рождения ден дори и без мен за което много съжелявам, но искам да си прекараш мнооого хубавичко обичам те пак и хайде всички да честитим на нашето най-добричко Теди е колкото мене стана какичка
fenka_lucas_i_brooke
Feb 10 2007, 00:32
Тединкоооооооооооооо честит рожден деееееен! Да си ми жива и здрава,винаги щастлива,усмихната и лъчезарна!!!! Пожелавам ти всичките ти мечти да станат реалност!!! И най-вече да се влюбиш истински от сърце ти го пожелавам!!! Обичкам си тееее!!!
ThePinkDuck
Feb 10 2007, 02:12
Честит Рожден Ден сладкооооооооооооооо Teдинчеееееее! Да си жива и здрава, останалото е лесно!
*PeyT*
Feb 10 2007, 12:16
Тедиииииииииииииииииииииииииииииииииииииии Честит ден ден, миличка! Толкова много неща искам да ти пожелая, че просто нз откъде да започна.. Да си останеш все такова мило, сладко, готино, чаровно същество и да не позволяваш на хубавата ти усмивка да слиза от лицето ти! Пожелавам ти мнооого любов, но истинска, споделена и безпроблемна, ти определено я заслужаваш! Да си изкараш супер яко тая вечер и да ти останат невероятни спомени!
Menna
Feb 10 2007, 22:34
Честит Рожден Ден,Теди! Бъде все така лудо и неуморимо, много здраве и късмет! Пращам ти големи прегръдки.
_HriS_TinA_
Feb 11 2007, 00:01
чЕсТиТо РД тЕеееДДДииИИИ !!!!!
...много си те бичкаммм ...бъди все така мила, шантава , сладка ..желая ти много щастие всичко найй-найййййййййййй ))))))))))))))
ludoto_mimi
Feb 11 2007, 17:21
Теди, извинявам се за закъсненението, но нямах достъп до компютур вчера.
Честит рожден ден! Желая ти много щастие, любов и МНОГОМНОГОМНОГО усмивки!
^Mim0zKa^
Feb 11 2007, 21:01
Ааааааааааа Тединцето ми !! Моето сладко хубафко Тедииии... колко много го оби4амммм бе ! мИЛИ4КА много здраве ти желая.. късмет и мн мн ЛюБов...иии да бъдеш наистина много щастлива .. защото го засЛужаВаш Оби4каммммм те безкраЙно много )))) ХууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууГГГГГГГГ
eL
Feb 12 2007, 00:26
Аууу какъв съм БалъК Пропуснах рожденния ден на Тедито...... Жестът е важен казват хората, макар с изтекъл срок на годност
ЧеСтИт РоЖдеН ДеН ТЕдСс
Бъди като тревата - изправяй се когато някой те прегази. Бъди като кокичето - намирай топлината в снега. Бъди като звездите - близка и далечна, Но винаги даряваща Любов и Топлина.
Обичам те
DaniEl
Feb 14 2007, 00:35
Честит Свети Валентин на всички съфорумци.Нека никой не бъде сам на този празник.
Също така да не забравя да Честит Рожден Ден на AZDEAZ
solenka
Feb 14 2007, 00:54
Честит рожден ден на AZDEAZ! Всичко най - хубаво ти пожелавам! Като гледам май имаш троен празник Нека този ден остане незабравим за теб!
На всички ви - Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан!
ludoto_mimi
Feb 14 2007, 01:00
Честит рожден ден, Дари! Желая ти много здраве, щастие и любов. И не забравяй да се усмихваш!
На останалите честити два празника днес - кой каквото празнува.
Jordan
Feb 14 2007, 01:02
Ей, пийпъл, простете ама не съм в крак с ЧРД-тковците. Та, със закъснение, Честит рожден Ден на Тедито, и да е много щастлива, здрава и засмяна Също така... Много ЛЮБОВ на всички. МНОГО,МНОГО,МНОГО!
Bloody_Tears
Feb 14 2007, 07:27
Честит ви Свети Валентит сладурчета!Пожелавам ви много любов!
Morska~Vu6ka
Feb 14 2007, 12:11
Ми...всички Свети валентин...
ЧЕСТИТ ВИ ТРИФОН ЗАРЕЗАН БЕ ХОРИЦА! Да си изкарате супер днеска,да не се напивате до смърт /само до клинична/ и да си изкарате много яко,с приятели,семейство и прочие.Наздраве!
(:ive7{}:)
Feb 14 2007, 20:09
Айде 4естит Свети Валентин на вси4ки влюбени!!! Продължавайте да се оби4ате!!!! А на вси4ки,които не са влюбени 4естит Трифон Зарезан!!!! И да се по4ерпите добрееее!!!
Bloody_Tears
Feb 23 2007, 16:00
Честит РД на BrOOke&LuCaS!Пожелавам ти много,много,много щастие и любов!
ludoto_mimi
Feb 25 2007, 02:44
Честит рожден ден на EyesWideShut. Отдавна не е се е появявала, но дано се завърне някой ден.
Желая ти всичко най-хубаво, много щастие и успехи!
eL
Feb 25 2007, 13:52
Мимски you my prescious friend ! Никога не ги пропускаш рожсенниците. Дори тези, които са в неизвестност. Сещам се колко Яко впечатление ми направи, че ми честити рожденния ден въпреки че ме нямаше с месеци. Тия малките жестове понякога са от голямо значение. Отплеснах се ЧеСтИтРоЖдеНДеН EyesWideShut ! Желая ти здраве, щастие, късмет .... и разбира се много ЛЮБОВ! Весело изкарване на празника
ludoto_mimi
Feb 27 2007, 00:06
Честит рожден ден, Дениии! (rusi4kata^) Желая ти много усмивки и да си прекараш незабравимо празника. Тая година 17, догодина 18.
Sniper
Feb 27 2007, 05:21
Честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти приятно изкарване на празника.
sofi7o
Feb 27 2007, 08:47
Ч.Р.Д. и от мен пожелавам ти всичко най-хубаво и приятно изкарване днес
Menna
Feb 27 2007, 13:38
Дени, Честит Рожден Ден! Бъди жива и здрава и много, много щастлива! Весело изкарване на празника!
Devil^Rose^^
Feb 27 2007, 22:45
Честит Рожден Ден, Дени ! Много здраве, щастие и сбъднати мечти Да си прекараш невероятно тази вечер
Menna
Mar 1 2007, 09:38
Честита Баба Марта на всички, с пожелание за много здраве и късмет! Честит имен ден и на всички Марти,Мартиновци и Мартини! Със здраве да си носите имената!
Пролетта идва ......не че си е отивала цяла "зима"
ludoto_mimi
Mar 1 2007, 09:43
Честита Баба Марта на всички! Да сте бели и червени, здрави и засмени.
И ЧИД на Мартинка.
seduction_55
Mar 1 2007, 11:45
Честита Баба Марта и от мен!
И честит имен ден на всички именници.
fenka_lucas_i_brooke
Mar 1 2007, 16:52
Честита Баба Марта и от мен! И ЧИД на Мартито!!!
Menna
Mar 1 2007, 17:18
Оказа се, че днес имаме и рожденник! Честит Рожден Ден,Мира(mirka)! Пожелавам ти много здраве и късмет, сбъднати мечти и незабравимо изкарване на празника!
Jordan
Mar 1 2007, 17:47
Честита Баба Марта сладурковци. Бъдете усмихнати и добрички
solenka
Mar 1 2007, 17:52
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!
Честит имен ден на всички празнуващи днес!
И не на последно място, Честит рожден ден на Мира (mirka)!
fenka_lucas_i_brooke
Mar 1 2007, 18:31
Оооооо Мирка Честит Рожден Ден,мила!Много здраве,щастие,късмет и любов!!!
eL
Mar 1 2007, 20:17
ЧеСтИтАБаБаМаРта на всички
Раздавам (сериозно направих над 100 ) Бъдете живи и здрави и не забравяйте да се усмихвате ...
Ч.Р.Д. Мирка Бъди жива и здрава, то т'ва е най-важното. Весело изкарване на празника.
*PeyT*
Mar 1 2007, 21:34
ЧеСтИтА БаБа МаРтА!!! Да сте живи, здрави винаги широко усмихнати! ЧестиТ Ден Ден, mirca!!! Желая ти много любов, сбъднати мечти и весело изкарване! Честит Имен Ден на всички адаши и адашки!
П.П.Мерси на тези, които са ми честитили!
Nasi
Mar 1 2007, 21:36
Честита Баба Марта, Честито на всички именници, Честит Рожедн Ден Мира.
С пожелание за много щастие, здраве, късмет и успехи!!!
susito
Mar 1 2007, 21:37
Честита Баба Марта!!!
Желая ви Да сте живи,здрави,щастливи и всичко най-най-най ви желая!!!!Ели идвам ей сега и ти давам прегръдка срещу мартеничка!!! Честит Имен Ден на Мартито!!! Честит Рожден Ден на Мирка!!!
eL
Mar 1 2007, 22:05
Цитат(susito @ Mar 1 2007, 21:37)
Ели идвам ей сега и ти давам прегръдка срещу мартеничка!!!
Чакам те Сис ... имам точно 43(току що ги преброих ) които искат някой да ги обича/хареса и да си ги пази на топло. Аууу как можах да ги пропусна именниците. Ч.И.Д. на всички Мартиновци, Мартита ... бе всичко що е с корен "март"
п.с. Марти(Peyt) по-специално за теб
*PeyT*
Mar 1 2007, 22:30
СИс, ЕЛи, мерси и на Вас!
Ч.Р.Д. на Jordan!!! Пожелавам ти да се сбъднат най-съкровените ти мечти и отсега нататък животът ти да бъде изпълнен само с хубави мигове! Нека здравето и късметът да бъдат винаги до теб, както и да не се отървеш от споделена любов и от верни приятели, които да те подкрепят и обичат! Приятно и незабравимо изкарване!
ThePinkDuck
Mar 2 2007, 01:52
Йорданскиииииииииииии честит юбилеййй! То 20 години са си мнооого! Честит Празник, да си жив и здрав, то останалото лесно!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.