Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
^Mim0zKa^
Хахахаха даааа Ест 4е моЖе wink.gif Свободна съм по всяКо вРеме осоБено за вас ..вие сте Вип перСони 18.gif
ЙоРи аЙде.. сега и за УстнИя ти казвАМ 4е..... 4еее...4еее ще имаш поНе 5 ако не и пове4е smile.gif СтисКАМ ПАлци
Menna
Много февруарски чеда сме се събрали гледам.
Суперлативите ще ги оставя...всички знаят колко сме най-най- във всичко. biggrin2.gif
Днес рожден ден има ^Disaster^(20)! Пожелавам ти много здраве и късмет, сбъднати мечти и весело изкарване! 4part[1].gif
^Mim0zKa^
^Disaster^ 4еститууу ти Ден ден4Е smile.gif) Да си жиВу ,здраВу УсмиХнато и заОбиКоЛено от много много ЛЮбов smile.gif)) Успехиии 4.gif
Bloody_Tears
Чистит и от мени smile.gifБъди много щастлив и много обичан!
ludoto_mimi
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Feb 4 2007, 17:15) *
Чистит и от мени smile.gifБъди много щастлива и много обичана!

Мисля, че Disaster e момче. huh.gif
ЧРД и от мен, всичко най-хубаво.
Bloody_Tears
Упс,сори smile.gif
Jordan

ЧРД Дизастърчо. Само любов и щастие worthy.gif
Bloody_Tears
Честит рожден ден Зени!Бъди много щастлива и все така добричка!
Bong
ЧРД! и от мене
girl_from_hell
глеткам, че един от феновете на отх има рожден ден LuCaS|ScOTT да са му честити 18-те години smile.gif е вече може да пиеш на воля smile.gif(не че до сега неможеше ама поне вече е легално smile.gif ) ай де приятно изкарване
Bloody_Tears
Честит рожден ден!Бъди много щастлив и ти пожелавам всяка твоя мечта да стане реалност!
girl_from_hell
Познайте, кой има рожден ден моята любов smile.gif Тедито smile.gif Мило сладко Теди аз вече ти пожелах ама нека и тука да разглася че ти честитя рождения ден и и че много те обичам, прегръщам те и те целувам smile.gif Искам да ти пожелая, ако има нещо по хубаво от здравето, щастието, късмета и любовта да бъде твое smile.gif Също ти пожелавам най-накрая да си спечелиш твоя си човек, защото знам че искаш него повече от всичко и също едно много хубаво весело прекарване на рождения ден smile.gif дори и без мен sad.gif за което много съжелявам, но искам да си прекараш мнооого хубавичко
обичам те пак и хайде всички да честитим на нашето най-добричко Теди
е колкото мене стана какичка smile.gif 4part[1].gif fun.gif 8_5_7.gif wine.gif emoticon1 (32).gif iloveu.gif 388.gif
fenka_lucas_i_brooke
Тединкоооооооооооооо честит рожден деееееен!
Да си ми жива и здрава,винаги щастлива,усмихната и лъчезарна!!!!
Пожелавам ти всичките ти мечти да станат реалност!!!
И най-вече да се влюбиш истински от сърце ти го пожелавам!!!
Обичкам си тееее!!!
ThePinkDuck
Честит Рожден Ден сладкооооооооооооооо Teдинчеееееее! Да си жива и здрава, останалото е лесно! mrgreen[1].gif
*PeyT*
Тедиииииииииииииииииииииииииииииииииииииии 3.gif Честит ден ден, миличка! bigwink[1].gif emoticon1 (56).gif Толкова много неща искам да ти пожелая, че просто нз откъде да започна.. wacko.gif 10.gif Да си останеш все такова мило, сладко, готино, чаровно същество и да не позволяваш на хубавата ти усмивка да слиза от лицето ти! happy.gif Пожелавам ти мнооого любов, но истинска, споделена и безпроблемна, ти определено я заслужаваш! emoticon1 (116).gif Да си изкараш супер яко тая вечер и да ти останат невероятни спомени! emoticon1 (5).gif 8_5_7.gif fun.gif beer.gif smoke.gif av-2500.gif 11.gif
bigarmhug.gif bigarmhug.gif emoticon1 (44).gif iloveu.gif
Menna
Честит Рожден Ден,Теди! 4part[1].gif
Бъде все така лудо и неуморимо, много здраве и късмет! 5angel[1].gif
Пращам ти големи прегръдки. bigarmhug.gif
_HriS_TinA_
чЕсТиТо РД тЕеееДДДииИИИ !!!!!

...много си те бичкаммм ...бъди все така мила, шантава , сладка ..желая ти много щастие blush.gif всичко найй-найййййййййййй smile.gif))))))))))))))
ludoto_mimi
Теди, извинявам се за закъсненението, но нямах достъп до компютур вчера. biggrin2.gif

Честит рожден ден! Желая ти много щастие, любов и МНОГО МНОГО МНОГО усмивки!
^Mim0zKa^
Ааааааааааа Тединцето ми !! Моето сладко хубафко Тедииии... колко много го оби4амммм бе ! мИЛИ4КА много здраве ти желая.. късмет и мн мн ЛюБов...иии да бъдеш наистина много щастлива .. защото го засЛужаВаш worthy.gif biggrin2.gif Оби4каммммм те безкраЙно много smile.gif))))
ХууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууГГГГГГГГ 18.gif
eL
Аууу какъв съм БалъК19.gif Пропуснах рожденния ден на Тедито...... 16.gif Жестът е важен казват хората, макар с изтекъл срок на годност happy.gif
ЧеСтИт РоЖдеН ДеН ТЕдСс

wub.gif bigarmhug.gif

Бъди като тревата - изправяй се когато някой те прегази.
Бъди като кокичето - намирай топлината в снега.
Бъди като звездите - близка и далечна,
Но винаги даряваща Любов и Топлина. emoticon1 (17).gif

Обичам те emoticon1 (32).gif
DaniEl
Честит Свети Валентин на всички съфорумци.Нека никой не бъде сам на този празник.

Също така да не забравя да Честит Рожден Ден на AZDEAZ rolleyes.gif
solenka
Честит рожден ден на AZDEAZ! Всичко най - хубаво ти пожелавам! Като гледам май имаш троен празник wink.gif Нека този ден остане незабравим за теб!

На всички ви - Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан!
ludoto_mimi
Честит рожден ден, Дари! biggrin.gif
Желая ти много здраве, щастие и любов. И не забравяй да се усмихваш! smile.gif

На останалите честити два празника днес - кой каквото празнува. 4bira[1].gif
Jordan
Ей, пийпъл, простете ама не съм в крак с ЧРД-тковците.
Та, със закъснение, Честит рожден Ден на Тедито, и да е много щастлива, здрава и засмяна rolleyes.gif
Също така...

Много ЛЮБОВ на всички. МНОГО,МНОГО,МНОГО!
Bloody_Tears
Честит ви Свети Валентит сладурчета!Пожелавам ви много любов!
Morska~Vu6ka
Ми...всички Свети валентин...

ЧЕСТИТ ВИ ТРИФОН ЗАРЕЗАН БЕ ХОРИЦА! laugh.gif Да си изкарате супер днеска,да не се напивате до смърт /само до клинична/ и да си изкарате много яко,с приятели,семейство и прочие.Наздраве!
(:ive7{}:)
Айде 4естит Свети Валентин на вси4ки влюбени!!! Продължавайте да се оби4ате!!!!
А на вси4ки,които не са влюбени 4естит Трифон Зарезан!!!! И да се по4ерпите добрееее!!! 10.gif
Bloody_Tears
Честит РД на BrOOke&LuCaS!Пожелавам ти много,много,много щастие и любов!
ludoto_mimi
Честит рожден ден на EyesWideShut. fun.gif
Отдавна не е се е появявала, но дано се завърне някой ден. biggrin2.gif

Желая ти всичко най-хубаво, много щастие и успехи!
eL
Мимски you my prescious friend ! Никога не ги пропускаш рожсенниците. Дори тези, които са в неизвестност. biggrin2.gif Сещам се колко Яко впечатление ми направи, че ми честити рожденния ден въпреки че ме нямаше с месеци. rolleyes.gif Тия малките жестове понякога са от голямо значение. worthy.gif
Отплеснах се 16.gif ЧеСтИт РоЖдеН ДеН EyesWideShut !
Желая ти здраве, щастие, късмет .... и разбира се много ЛЮБОВ! Весело изкарване на празника 4part[1].gif
ludoto_mimi
Честит рожден ден, Дениии! (rusi4kata^) biggrin2.gif biggrin2.gif
Желая ти много усмивки и да си прекараш незабравимо празника. Тая година 17, догодина 18. 18.gif
Sniper
Честит рожден ден и от мен! fun.gif Пожелавам ти приятно изкарване на празника. 4part[1].gif
sofi7o
Ч.Р.Д. и от мен пожелавам ти всичко най-хубаво и приятно изкарване днес biggrin2.gif
Menna
Дени, Честит Рожден Ден! 4part[1].gif
Бъди жива и здрава и много, много щастлива! bigarmhug.gif
Весело изкарване на празника! 11.gif
Devil^Rose^^
Честит Рожден Ден, Дени ! 4part[1].gif
Много здраве, щастие и сбъднати мечти 5daga[1].gif
Да си прекараш невероятно тази вечер bigwink[1].gif
Menna
Честита Баба Марта на всички, с пожелание за много здраве и късмет! happy.gif
Честит имен ден и на всички Марти,Мартиновци и Мартини! Със здраве да си носите имената! 4.gif

Пролетта идва emoticon1 (53).gif ......не че си е отивала цяла "зима" 18.gif 18.gif
ludoto_mimi
Честита Баба Марта на всички!
Да сте бели и червени, здрави и засмени. biggrin2.gif

И ЧИД на Мартинка. 10.gif 11.gif
seduction_55
Честита Баба Марта и от мен! happy.gif happy.gif

И честит имен ден на всички именници. biggrin2.gif
fenka_lucas_i_brooke
Честита Баба Марта и от мен!
И ЧИД на Мартито!!!
Menna
Оказа се, че днес имаме и рожденник! happy.gif
Честит Рожден Ден,Мира(mirka)! 4part[1].gif
Пожелавам ти много здраве и късмет, сбъднати мечти и незабравимо изкарване на празника! 4.gif
Jordan
Честита Баба Марта сладурковци. Бъдете усмихнати и добрички happy.gif
solenka
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

Честит имен ден на всички празнуващи днес!

И не на последно място, Честит рожден ден на Мира (mirka)!
fenka_lucas_i_brooke
Оооооо Мирка Честит Рожден Ден,мила!Много здраве,щастие,късмет и любов!!!
eL
ЧеСтИтА БаБа МаРта на всички emoticon1 (44).gif

Раздавам (сериозно направих над 100 mrgreen[1].gif)
Бъдете живи и здрави и не забравяйте да се усмихвате biggrin2.gif ...

Ч.Р.Д. Мирка 4part[1].gif Бъди жива и здрава, то т'ва е най-важното. happy.gif Весело изкарване на празника.
*PeyT*
ЧеСтИтА БаБа МаРтА!!! emoticon1 (5).gif Да сте живи, здрави винаги широко усмихнати! biggrin2.gif happy.gif 10.gif
ЧестиТ Ден Ден, mirca!!! fun.gif Желая ти много любов, сбъднати мечти и весело изкарване! tongue.gif
Честит Имен Ден на всички адаши и адашки! 11.gif bigwink[1].gif

П.П.Мерси на тези, които са ми честитили! rolleyes.gif blush.gif
Nasi
Честита Баба Марта, Честито на всички именници, Честит Рожедн Ден Мира.

С пожелание за много щастие, здраве, късмет и успехи!!!
susito
Честита Баба Марта!!!

Желая ви Да сте живи,здрави,щастливи и всичко най-най-най ви желая!!!!Ели идвам ей сега и ти давам прегръдка срещу мартеничка!!!
Честит Имен Ден на Мартито!!!
Честит Рожден Ден на Мирка!!!
eL
Цитат(susito @ Mar 1 2007, 21:37) *
Ели идвам ей сега и ти давам прегръдка срещу мартеничка!!!

Чакам те Сис ... bigarmhug.gif имам точно 43(току що ги преброих happy.gif ) които искат някой да ги обича/хареса и да си ги пази на топло.
Аууу как можах да ги пропусна именниците. 16.gif Ч.И.Д. на всички Мартиновци, Мартита ... бе всичко що е с корен "март" emoticon1 (99).gif

п.с. Марти(Peyt) по-специално за теб emoticon1 (32).gif
*PeyT*
СИс, ЕЛи, мерси и на Вас! bigarmhug.gif

Ч.Р.Д. на Jordan!!! 4part[1].gif Пожелавам ти да се сбъднат най-съкровените ти мечти и отсега нататък животът ти да бъде изпълнен само с хубави мигове! happy.gif Нека здравето и късметът да бъдат винаги до теб, както и да не се отървеш от споделена любов и от верни приятели, които да те подкрепят и обичат! Приятно и незабравимо изкарване! fun.gif emoticon1 (116).gif
ThePinkDuck
Йорданскиииииииииииии честит юбилеййй! То 20 години са си мнооого! Честит Празник, да си жив и здрав, то останалото лесно! mrgreen[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.