Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
_HriS_TinA_
ЛеЛееее сЛъН4ИцААаа ВеЛиКи СтЕЕее... !!!!!!!! bigarmhug.gif bigarmhug.gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif :

....ЕДНО ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА ВСИ4КИ ВАСccc ..БИЧАМ ВИИИиии !!!!!!!! emoticon1 (12).gif emoticon1 (12).gif wub.gif wub.gif

ДаРеЕЕ , ЕмИии , april^^ , dqvol4e7o_mims ( мИмСчЕ) , solenka (ЕлИии ) .ЛуДоТо СлАдУрЧеЕЕЕ МиММсА, НаСеНцЕЕЕтОО и НиНчЕеТоОООо !!!!!!!!!!!!!!!! 10xXxX хОрААААААА ...велики стее вдигнахте ми празничното настроение ощее повечеееееееееееее ... радвам се че ви познавам всичките сте страно мили blush.gif blush.gif !!!!!!!

emoticon1 (12).gif emoticon1 (12).gif emoticon1 (12).gif emoticon1 (12).gif emoticon1 (12).gif emoticon1 (12).gif

ЙееЕЕЕЕЕЕ оСтАрЯх И аЗЗЗЗЗ 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif !!!!
fenka_lucas_i_brooke
Лелелеллелле Хрисииииииииииинкооооо
Да си ми жива и здравааааааааааааааааааа
и многоооооооооооооооооо щастливааааа
аз с малко закъснение ама не бях на компютъра вчера
айде честит рожден ден на патерицииии
_HriS_TinA_
aMMM ..днЕс ПАк сИ иМаМе РоЖДеНиЧкА rolleyes.gif ..СКОРПЧЕ ДААММмм ..и тфа е *Hilarie_B* - аКсИтО ..хихИк дУшичкооО ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ СИ ТИ ЖЕЛАЯ ...МНОГО ЛЮБОВ .. МНОГО ЩАСТИЕ И НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВЕ...за къде без него wink.gif .... ЛъъФФФ яЯЯЯ bigarmhug.gif
Bloody_Tears
Честит и от мен!Пожелавам ти много здраве,щастие,късмет и много гаджета smile.gif
*Hilarie_B*
АУУУУу Хрисссс,ангелче мое!!!!МНого се радва,че ми честитиш,много ти благодаря за пожеланията...И аз много те ЛОффффкам happy.gif blush.gif
Мими,благодаря ти и на тебе много! {}
ludoto_mimi
Честито и от мен, деня още не е свършил. happy.gif

Желая ти всичко най-хубаво и ако сега почва купона да си изкараш добре. 4.gif
ThePinkDuck
Юхуууу днеска ставам на 1 годинка. biggrin2.gif biggrin2.gif Айде да ми е честита.
Теди преди време си беше самочеститила, а аз имах намерението да го направя още като станах на 6 месеца, ама се отказах. mrgreen[1].gif
ludoto_tedi
хехех еми естествено ,който е нахален си самочестити tongue.gif Еми честитка ти 1 годинка... хихи като бебенцата smile.gif гуш много се радвам ,че те познавам
ludoto_mimi
18.gif 18.gif 18.gif

Честита ти 1 годинка бебчо. 4.gif Още много по толкова да изкараш тука и много да се караш на юзърите, колежке. 4.gif
solenka
ThePinkDuck, вече цяла години ни лазиш по нервите. Не те е срам! 18.gif 18.gif 18.gif Майтапя се! Да не го приемеш лично.
Честита ти годинка! 4.gif
ThePinkDuck
Соооооооооооооонче. Мило girl from hell, Честит Рожден Ден. Да си ми живо и здраво. Нека цялото щастие на земята да ти се стовари с пълна сила на главата. bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
girl_from_hell
Благодаря, Патенце наистина ме натупи, че имам РД tongue.gif и няма нищо против даже се радвам и ти си един от първите хора, който ми честитиха просто бяхте много точно в 00:00 ох аз немога да сваля умивката от лицето си вече половин час даже нз дали дишам, но знам че в момента съм на-щасливото човече на земята заради приятелки като тебе Пате и Тедито и Анито и много други извън форума, Благодаря ви smile.gif smile.gif( а щастливото човече става на 17 междодругото)
ludoto_tedi
Ох моето сладко Сонче има РД аз естесвено вече и честитих но да не пропусна и тук :

solenka
Честит рожден ден, Сонче!
Да си жива и здрава и много щастлива!

Devil^Rose^^
Сонче, Честит Рожден Ден !!!
Да си жива и здрава и усмивката никога да не слиза от лицето ти happy.gif
4part[1].gif 4bira[1].gif 4part[1].gif
kalin4eto_
girl_from_hell Айде и тука ще те поздравя smile.gif Честит Рожде Ден!!! smile.gif Желая ти всичко най-хубаво!!!
Bloody_Tears
Честит рожден ден Сонче.Сорка,че малко късничко,но нямах интернет. sad.gif
Желая ти много радост,цялото щастие на света,много любов и много усмивки!!!
girl_from_hell
благодаря на всички smile.gif
solenka
Днес рожден ден има sheikara.
Честит рожден ден! 4part[1].gif4part[1].gif4part[1].gif Здраве, щастие и много любов!
Bloody_Tears
Честит рожден ден на Пейтън Сойер !!![size=2]Пожелавам ти много радост,много щастливи моменти миличка и мноооооого мнооооого любов! 4bira[1].gif 4part[1].gif 4bira[1].gif bigarmhug.gif
ludoto_tedi
Хихихих ЧРД smile.gif Много щастие ,любов и здраве... това е най-важното нали smile.gif другото само ще дойде
ludoto_mimi
Честит рожден ден на Рени. (Chad^Ravens) 3.gif

Рени, желая ти много щастие, любов и да си изкараш страхотно днес с приятелите. 4part[1].gif 4bira[1].gif
Bloody_Tears
УуУУуУуУ чистит да ти е!Ами кфо да ти пожелая...хммм...Пожелавам ти само здраве и най-голямата любов на светаааааа!
DesiTo
Честит рожден ден, Chad^Ravens! 4part[1].gif

Първо ти пожелавам много здраве, защото това е най-важното. Много любов и истински приятели! Бъди вярна на себе си и това, което обичаш!
Успехи във всичко, в което искаш да успееш! Нека живота ти поднася само хубавите си страни. smile.gif
Devil^Rose^^
Ч.Р.Д. , Рени !!! 4part[1].gif 4bira[1].gif
Много щастие и любоффф и да продължаваш да ни радваш с невероятните си работи artist.gif
BledPoet
4bira[1].gif Честит Имен ден на Alma и на всички - Николаевци, Николети и т.н. Абе на всички, които празнуват - честито 4bira[1].gif
Haley_James_Scott
Честит рожден ден, Chad^Ravens
solenka
Честито на всички именници и рожденници!!!
ThePinkDuck
Честит Празник на Всички СТУДЕНТИИИИИ! 11.gif И довечера кой не види дънце, да не види слънцееееееееее. 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
BledPoet
(ThePinkDuck @ Dec 8 2006, 00:34) *

Честит Празник на Всички СТУДЕНТИИИИИ! 11.gif И довечера кой не види дънце, да не види слънцееееееееее. 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif

CARAMBA - ThePinkDuck ме изпредвари biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif К'во да добавя - Колеги довечера Умната - е ако не, поне Русата wink.gif

4bira[1].gif 4bira[1].gif 4bira[1].gif 4bira[1].gif 4bira[1].gif
ludoto_mimi
Честито на всички студенти честито на нашите рожденички Tutor_Girl и Jolly_GirL. happy.gif
Да си прекарате много добре днес и много успехи. 4.gif
seduction_55
Честито на рожденничкитеTutor_Girl и Jolly_GirL.Да сте живи и здрави и ви пожелавам всичко най-хубаво и приятно изкарване довечера 4.gif happy.gif .

Честит празник на всички студенти(в това число и мен включвам 18.gif ).Да внимават с алкохола и да изкарат незабравима вечер 4.gif
Bloody_Tears
Честит ви рожден ден и от мене.Да сте живи и драви,много щастливи и да имате мноу гаджета! smile.gif
И честит празник на всички студенти!
Tutor_Girl
Мерси много за пожеланията! Честит рожден ден и на теб Jolly_GirL smile.gif
И честито на всички студенти,да си прекарате страхотно! 4.gif
Bloody_Tears
Честит рожден ден на TraumTanzerin и bybeto!Да сте живи и здрави.Да сте много обичани,щастливи и всяка ваша мечта да се збъдне!
ludoto_mimi
Честит рожден ден на Spasy. Много щастие и хубави мигове през следващата година й пожелавам. 4.gif
Jordan
и много подаръци по празниците emoticon1 (109).gif
Bloody_Tears
ЧРД Spasy!Пожелавам ти много любов,щастие,много збъднати мечти и днес да си прекараш страхотно! 4bira[1].gif 4part[1].gif
BledPoet
ЧРД на ^SaDeR^ и едно голямо сори, че не те поздравих вчера 4bira[1].gif
solenka
Честит рожден ден на ^SaDeR^(18) и s3xy_doll(16)!
^SaDeR^, честито пълнолетие! 4.gif И умната тази вечер......ако не, то поне русата. 18.gif
Желая ви всичко най - хубаво!
ThePinkDuck
Честит Имен Ден на всичко живо дето се нарича Данаил и всичките му разновидности. Да ви е живо и здраво името, а и вие самите. mrgreen[1].gif
DaniEl
(ThePinkDuck @ Dec 17 2006, 14:52) *

Честит Имен Ден на всичко живо дето се нарича Данаил и всичките му разновидности. Да ви е живо и здраво името, а и вие самите. mrgreen[1].gif

В това число мисля влизам и аз ,за това ти благодаря... (за пореден път biggrin2.gif )
ludoto_mimi
Честит рожден ден на Рали (^HiLaRy_DuFF). happy.gif
Много щастие, любов и всичко най-най. biggrin2.gif
^HiLaRy_DuFF
Много благодаря!Весели празници на всички biggrin.gif
nadezhda_had
Честит Рожден ден!
siska
ее супер и ти си стрелец biggrin.gif честит рожден ден и от мен.Да си жива и здрава много щастие, любов и късмет! И нека всичките ти желания станат реалност!:D
Bloody_Tears
Ам значи.Честит РД на Рали.Пожелавам ти много щастие,много любов и много приятели- ИСТИНСКИ!:)
И на Данито да му честитя именният ден.Много здраве,щастие и много збъднати мечти! happy.gif
Сега да се извиня и на двама ви за закъснението.От няколко дни нета ми беше прецакан. sad.gif Сорка!
Bloody_Tears
Честит рожден ден на brooke_d!Пожелавам ти много здраве,щастие,любов и много збъднати мечти!
ThePinkDuck

Весела Коледа на всичкиии...
fenka_lucas_i_brooke
ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ОТ МЕН!
ПРИЯТНО ПОСРЕЩАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ И ЛЕКО С АЛКОХОЛА!!! happy.gif 153805_orig.jpg.gif 153806_orig.jpg.gif 153813_orig.jpg.gif 153817_orig.jpg.gif w00t.gif И много подаръциииии
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.