Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Devil^Rose^^
Честито и от мен 4part[1].gif много здраве, щастие и късмет smile.gif

П.п. Няма как да не отбележа че обожавам аватара и подписа ти 3.gif 4.gif Евала ! wink.gif
Bloody_Tears
честит рожден ден Ина!!!
пожелавам ти много радост,усмивки,щастие и мнооооого любов!!!!:)
BledPoet
Май никой, не се е сетил, да ни честити 22 септември – ден на независимостта на Република България 9.gif
ThePinkDuck
(BledPoet @ Sep 23 2006, 12:35) *

Май никой, не се е сетил, да ни честити 22 септември – ден на независимостта на Република България 9.gif

Оооо да, жесток празник. Ден на Независимостта - понеже нищо не зависи от нас. Честито на патерици. mrgreen[1].gif
Jordan
'би го, честито на празнуващите 22 септември. Аз не празнувам. Ден като всички останали. biggrin2.gif
BledPoet
Оооо да, жесток празник. Ден на Независимостта - понеже нищо не зависи от нас.

'би го, честито на празнуващите 22 септември. Аз не празнувам. Ден като всички останали.

huh.gif sad.gif blink.gif unsure.gif

dry.gif Мислех, да направя коментар, ама пак някой, ще каже, че се заяждам...
ThePinkDuck
Ама аз съвсем сериозно честитя празника. А останалото от горния ми коментар са си просто факти. Иначе едва ли много хора знаят какво точно се е случило на 22 Септември 1908г. Ето малко сухи факти: Правителството на Александър Малинов използва момента,когато в Истанбул младотурците извършват преврат и по жп-линията Одрин-Белово избухва стачка, за да конфискува жп-линията и така на 22 септември 1908 в църквата "Св. Четиридесет мъченици" в Търново със специален манифест е провъзгласена независимост на България, а княз Фердинанд I приема титлата цар на България.
Ако кажа че това е нашия 4ти Юли мисля, че повече хора ще ме разберат, защото съм сигурна че някои дори не знаят, че имаме такъв ден в историята. Това е тема за съвсе мотделен раздел с която спирам до тук. Празник беше - честитих. Това е.
Jordan
че коментирай, кой те е спрял. колко от вас са ходили някъде да с черпят като толкова сте празнуващи? 18.gif
Ice^Ice^Baby
4.gif Искам да кажа Честит рожден ден на Almaкоято много ме зарадва като каза че е на мойта дата. Затова да й пожелая все хубави неща и всичките й мечти да се сбъднат........И животът и да е вълнуващ като на филм
elexis
Честит рожден ден ALMA! Всичко най-хубаво и да си изкараш супер празника biggrin2.gif
ludoto_mimi
Честит рожден ден. 4.gif 4.gif Желая ти много щастие, любов и успехи с каквото се захванеш. biggrin2.gif biggrin2.gif
Jordan
Сънени поздрави и от мен huh.gif Всичко най-най, и ти пожелавам да успееш да осъществиш мечтите си rolleyes.gif
eL
(Ice^Ice^Baby @ Sep 24 2006, 10:19) *

Честит рожден ден на Alma която много ме зарадва като каза че е на мойта дата
На твойта каква дата ? blink.gif 18.gif Да разбирам ли, че имаме 2 рожденнички happy.gif

Честит Рожден Ден Аlma и Ice^Ice^Baby 4part[1].gif Намислете си нещо хубаво ... аз ще ви го пожелая bigwink[1].gif
Nasi
Честит рожден ден и на двете!!! Пожелавам ви всичко хубаво!!!
DesiTo
Честит рожден ден и на двете (Аlma и Ice^Ice^Baby )!
Пожелавам ви много здраве преди всичко, късмет и успех в живота. Също така, да имате много поводи за усмивки и щастливи мигове с любимите ви хора.
Приятно прекарване! 4.gif
Bloody_Tears
честит рожден ден и на двечките!!!
пожелавам ви много радост,щастие,здраве и много любов!!!
прекарайте си страхотно днес!!!
ThePinkDuck
Аlma, Ice^Ice^Baby, Честит Рожден Ден дивчовцииии. Да сте живи и здрави и всичко най-хубаво. Много късмет и любов. mrgreen[1].gif
orhideya
Честит рожден ден и на двенките от мен! smile.gif Да сте живи и здрави,усмивката винаги да грее на лицата ви и любовта никога да не ви напуска! blush.gif
Ice^Ice^Baby
О хора Рожденните дни са супер яко нещо....И 17 са най-хубавите. Примерно днес ще обявя че съм на 7-то небе. Моите приятели са най-миличките и грижовни на света- направиха ми парти изненада- украсиха всичко вкъщи и ми купиха торта и шампанско и пиене...и подаръци.И влизам и Изненада.... 18.gif
И благодаря на Peyton Sawyer Nasi DesiTo dqvol4e7o_mims ThePinkDuck orhideya

Bloody_Tears
много се радвам,че си си прекарала хубаво!!!имаш истински приятели!!:)
fenka_lucas_i_brooke
Аз със закъснение но Честит Рожден Ден Танчеееееееееееееее да си жива,здрава много много щастливаааа и винаги да имаш истински приятели като тези които са те изненадали
Devil^Rose^^
Честит Рожден Ден и на двете 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif ... на патерица blush.gif
Радвам се че сте си изкарали добре, догодина пак, че и още по добре !!!
BledPoet
4part[1].gif Честит ви 1ви епизод на 4ти сезон на ОТН 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
ludoto_tedi
Така мисля да си честитя годинката . biggrin.gif сигурно никой не е забелязал обаче аз днес правя една година откакто съм се регнала и тази година е била изпълнена с много усмивки благодарение на всички вас!!!!Благодаря ви!!!!

Сега ще благодаря на мойте приятели ,които всеки път ми се радваха дори и да им досаждах smile.gif 18.gif

Наси(Nasi),Дарито(Menna),Мим(ludoto_mimi),Сончето(girl_from_hell),Мимозката
(^Mim0zKa^),Елито(Peyton Sawyer),Йори(Jordan),Дени(rusi4kata^),Жаки(fenka_lucas_i_brooke),Ина(Ralna),
Нинчето(Devil^Rose^^),Емито(ThePinkDuck),Мартито(*PeyT*),Хрис(_HriS_TinA_),
Петя(scandalous_girl),Мая(Brooke 92^),Деси(Bucky_),Герито(GaRgAmElKa),Натали(Natali ),Мира(mirka),Ели(solenka)

Надявам се да не съм забравила някой ,а ако е така да не се сърди {} Обичкам ви всичките!!!
*PeyT*
Уоу! 3.gif Честита годинка във форума, Тединко! bigarmhug.gif bigarmhug.gif С пожелания за още много такива рожденни дни (мисля, че могат така да се нарекат rolleyes.gif biggrin.gif ) и съответно поне още два сезона на ОТХ(май леко се пресилих biggrin2.gif ).. 4.gif Да продължаваш все така да ни радваш със своето присъствие.. много се надявам и на по-активно участие в темичката за поетите blush.gif 10.gif .. ааа и да не предадеш Лейтън тийм-а bigwink[1].gif .. сигурна съм, че няма да го направиш, но аз да си кажа! rolleyes.gif smile.gif {{{{{}}}}}
ludoto_mimi
Хаха, честито, Теди. 4.gif Аз моята годинка съм я пропуснала. Но после може да празнувам година и половина. 18.gif
Айде с пожелания за много щастие и веселба в добрия стар форум. 10.gif
Menna
Ооо,Теди,честита ти годинка! bigarmhug.gif Да си ни живо и здраво,все така лудо и много щастливо. happy.gif
Мимс,и аз си я пропуснах 20.gif ,но пък щом ще празнуваш твоята след време,може да спретнем едно общо купонче на патериците. 18.gif

Използвам случая да честитя и началото на учебната година за всички студенти 13.gif (в това число и на себе си) и да им пожелая много успехи ,безкрайни(доколкото е възможно) купони11.gif и въобще....незабравими студентски години. 3.gif Наистина са най-хубавите. bigwink[1].gif
fenka_lucas_i_brooke
Тединкооооо честита 1 година!!!Аз пък съм много щастлива че се запознах с такъв човек като тебе,така че гледай още дълго време да ни радваш във форума!Обичкам си те!
solenka
Честит рожден ден на elexis! 4part[1].gif
Нека каквото си пожелаеш да стане реалност! Весело изкарване довечера!
Devil^Rose^^
elexis Честит Рожден Ден и от мен 4part[1].gif Весело изкарване ! 4bira[1].gif
Bloody_Tears
ЕеЕеЕ най-сетне рожден ден! smile.gif
честит рожден ден elexis!!! 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
пожелавам ти много радост,щастие,здраве и мнооооого любов! 1eyeb[1].gif
весело прекарване! 4bira[1].gif
elexis
Ей хора много благодаря biggrin.gif biggrin2.gif И аз си одъртях..... 10.gif 18.gif
ludoto_mimi
Честит рожден ден. 10.gif Желая ти всичко най-хубаво и много успехи. 4.gif
ludoto_mimi
Честит рожден ден на Яна (rainbow`eyes) happy.gif
Желая ти много щастливи мигове и каквото си пожелаеш да ти се сбъдне. 4bira[1].gif 4part[1].gif
Bloody_Tears
честит рожден ден яна!!!пожелаавм ти много здраве,щастие,много истински приятели и само любов!!! smile.gif
Devil^Rose^^
Честит Рожден Ден rainbow`eyes 4part[1].gif Весело изкарване тази вечер 4bira[1].gif
BledPoet
Честит Имен Ден на всички Митковци, Димитровци и Димитринки, абе на всички които празнуват днеска, a и на себеси естественио, как можах да се забравя 10.gif 11.gif 4part[1].gif 4part[1].gif icon_peace.gif beer.gif beer.gif fun.gif fun.gif 8_5_7.gif
ludoto_mimi
Честит имен ден на всички празнуващи, ако имаме такива, освен BledPoet. На теб ти пожелавам много щастлие, любов и да си изкараш супер днес. 4.gif
solenka
Честито и от мен на всички именници! 4part[1].gif
BledPoet, честит имен ден и на теб! Всичко най - хубаво!
_HriS_TinA_
Айде честитка на всички ДИМИ-ТА и от мен bigwink[1].gif ... да са живички и здрави... 10.gif 4.gif biggrin2.gif

... ха-х пък ние имаме празник на града , което на мен особено не ми се отрази защото не уча тука и пак си бях с редовни часове в бс-то 18.gif 16.gif happy.gif happy.gif
solenka
Като гледам днес имаме две рожденнички!
Честит рожден ден на Iv1tyYy (14) и Violeta (24)! 4part[1].gif4part[1].gif
Бъдете щастливи, усмихнати и влюбени!
Bloody_Tears
Честит и от мен!
Пожелавам ви много здраве,щастие,много любов и много гаджета! 4.gif biggrin2.gif
Menna
Погледнах календара и погледа ми веднага закова името на потребителя,който днес празнува! 4part[1].gif
Хрис bigarmhug.gif
Честит Рожден Ден,на най-лъчезарното същество което познавам! emoticon1 (44).gif
Желая ти много здраве,щастие,сбъднати мечти и разбира се,незабравим рожден ден! emoticon1 (32).gif

Весело изкарване с много 388.gif и 11.gif
ThePinkDuck
Хриииииис, мило, сладко, хубаво, прекрасно и още купища суперлативи мое приятелче. Желая ти Честит Рожден Ден. Нека целите любов, щастие и здраве на замята ти се изсипят на главата. Бъди все така весела и лъчезарна. bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif ...
april^^
4part[1].gif Честит празник на всички рожденици - вчерашни и днешни! bigarmhug.gif От сега нататък всеки дeн да ви е като рожден ден! BU! wink.gif
Bloody_Tears
Честит рожден ден и от мен!
Пожелавам ти всичките ти мечти да се збъднат,да си много здрава,щастлива,много любов ти пожелавам и мноооого радост!!!!! 4bira[1].gif 4part[1].gif bigwink[1].gif
solenka
Честит рожден ден, Хрис!!! 4part[1].gif4part[1].gif4part[1].gif
Много усмивки на този ден. Незабравими мигове и от тук насетне нека животът ти е като в приказка!
ludoto_mimi
Хриииииссссс bigarmhug.gif

Честит рожден ден. Желая ти по много от всичко, което си пожелаеш. 4part[1].gif 4bira[1].gif <--- С това по-полека довечера.
Nasi
Хриссссс Честит Рожден Ден...пожелавам ти всичко най-хубаво!!!!!!!!
Приятно изкарване!!!!!!!!
Devil^Rose^^
Хрис, Честит Рожден Ден !!! emoticon1 (32).gif
Да си жива и здрава и винаги усмихната happy.gif
И довечера да си изкараш подобаващо tequilla.gif
4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.