Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
^Mim0zKa^
Ааааааааааааа мерсиииии виии сладуркииииите ми тее и сладурковциии 10.gif Благодаря ви много за милите пожелания... да знаете 4е мн ме тргонахте... и мн ви оби4ам wub.gif
Иии 4РД на Pitomen да ни в жив и здрав... и все така верен фен на сериял4ето ни 4.gif Успех4ета сладур 10.gif
Bloody_Tears
честит рожден ден Pitomen!
пожелавам ти да си жив и здрав,много щастлив,само хубави неща да ти се случват и да черпиш. 11.gif 4bira[1].gif
Devil^Rose^^
PiToMeN, Честит Рожден Ден и от мен 4part[1].gif 4bira[1].gif Много успехи занапред.
Nasi
Честит рожден ден! 4.gif
Всичко най хубаво ти пожелавам!
4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
Jordan
Аййййййй аз малко късно ама все пак да се включа в он-лайн партитоIPB Image
Та ЧРД малко следрожденнически, ама нищо де, простено ми е, че съм заплес blush.gif Пожелавам ти хилядите баналости, които се пожелават в подобни случаи и много хубави моменти с хората, които обичаш biggrin2.gif
solenka
IPB Image

Днес рожден ден има OneTreeHill, който навършва 18 години! 4part[1].gif
Честито пълнолетие! Да си прекараш незабравимо и да полееш събитието подобаващо! 11.gif
Menna
Толкова много рождени дни пропуснах. blush.gif Най-вече на любимото ни Мимозче! biggrin2.gif
Честито на всички!!!Пожелавам ви много здраве,щастие и сбъднати мечти. 4part[1].gif
Devil^Rose^^
Ч.Р.Д. !!!! OneTreeHill (страшен ник 4.gif ) Много щастие и незабравими момети с любимите хора 4part[1].gif
^Mim0zKa^
OneTreeHill 4рдддддд със закъснение... ама еот сърце..хахаха простену ми е 18.gif Да си живи4ък и здрави4ък... иии да радва6 хората около теб...о6те мн дълго време biggrin.gif
(някак си...мн философски...прозву4ах) ...хахаха 18.gif
Jordan
И от мен честито, макар и с малко закъснение, ама то е от възрастта вече ohmy.gif
Пожелавам ти много хубави моменти с хората, които обичаш, много усмивки и...много привилегии с пълнолетието ти biggrin2.gif
Devil^Rose^^
4part[1].gif Честит Рожден Ден на Хейли (18) 4part[1].gif
ThePinkDuck
Хейли, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава и мнооого, мноооого обичана!! mrgreen[1].gif
_HriS_TinA_
Иууухуууууу Хейли ... 4еститка и от менннннн bigwink[1].gif.... с пожелания за вси4ко най-най-най ... HAVE A NICE PARTY TONIGHT 4part[1].gif !!!
Bloody_Tears
честит рожден ден Хейли!пожелавам ти много здраве,любов,много гаджета и да си изкараш страхотно днес!наздраве!!! 4bira[1].gif 4part[1].gif 4bira[1].gif
Jordan
Айде и аз да се включа към поздравителната агитка. Честито Рожденно Денче Хейли!
Пойелавам ти адски много невероятни емоции и много късмет в предстоящите начинания 4.gif 4.gif 4.gif
Menna
Календарчето днес отново отчита празнуващи ОТН-фенчета. banana.gif И за да падне голяма почерпка са двечки. 4part[1].gif

Честит рожден ден,solenka! happy.gif Пожелавам ти много здраве и щастие и разбира се сладки biggrin2.gif и незабравими моменти с любимите хора. 3.gif

Другото рождениче е небезизвестното и обичано от мен Наси! bigarmhug.gif
Честит рожден ден,душко! 4part[1].gif Да си ми живо и здраво,много обичано и щастливо! 13.gif
Пожелавам ти да те отрупат с много целувки,прегръдки и подаръци(тук се включва и моя милост happy.gif ),както и весело и щуро изкарване на празника. 11.gif

ПС:Насе,ще прощаваш за кутията. blush.gif Знам,че ще спечеля сумати ругатни,но си беше наложително. 18.gif
bigarmhug.gif
Still^Frame``
Честит Рожден Ден на двете и от менsmile.gifПожелавам ви най-важното-много много много щастие!Живот,пълен с прекрасни,незабравими мигове с любимите хора,много приятни изненади и нито едно разочарование и разкаяниеsmile.gifИ да си прекарате страхотно днескаsmile.gif!!!
eL
ИХАаа 3.gifИмаме си днеска две в едно ... banana.gif Или ... две готини девойки родени на една и съща дата bigarmhug.gif Какво да ви пожелая, аз обикновенно все ги мисля едни дълги, понякога скучни, а вашите тряя да са специални rolleyes.gif

Незнам коя преди коя се е появила първа, така че ще го измисля общо :
Ч.Р.Д solenka и НАСИ ...

Пожелавам ви да срещнете най-красивата любов (не двете заедно, а по отделно) да намерите най-верните приятели и да постигнете най-съкровенните си мечти. Не съжелявайте за нищо, защото провалът не съществува докато не се признаете за победени .... Борете за това, което искате и съм сигурна, че ще успеете да го постигнете.

п.с. Насе - едно букетче от нежни пожелания за теб
ludoto_mimi
Ауу, Ел, що крадеш човечета от ФФ, а? 18.gif

Да преминем към пожеланията. Честит рожден ден на двете ни мили съфорумки Наси и Ели. 4part[1].gif
Желая ви много щастие, любов и да постигнете всичко, което искате. 4.gif И да не забравите за почерпката, разбира се. Ели, може да викнеш и Джеймс2 на РД-то. 10.gif

И много гуш за всички. bigarmhug.gif bigarmhug.gif
Nasi
Мерсиииииии на всички!!!!!!!! Страхотни пожелания, благодаря ви страшно много!!!
bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif

Даре изненада ме тотално!!!!! bigarmhug.gif

solenka Честит Рожден Ден, пожелавам ти всичко най хубаво!!!!!!!!!!!!!!!
И двете ставаме на 19 smile.gif bigarmhug.gif
*PeyT*
Ч. Р. Д. и от мен и на двечките! 4part[1].gif Мисля да съм кратичка, защото точно сега не съм в състояние да измисля няк`ви хипер оригинални и дълги пожелания и то без да се повторя с тези преди мен rolleyes.gif rolleyes.gif ...така, че, ще кажа само, че ви желая всичко, което вие си пожелаете 10.gif happy.gif ... И най-важното...да си изкарате супер яко и този да бъде един от най-незабравимите ви

рожденни дни! tongue.gif 11.gif av-2500.gif fun.gif А и да сте отрупани с адски много любов, но задължително споделена!!
ThePinkDuck
ЧРД на solenka! Всичко най най в живота! Каквото си пожелаеш да ти се сбъдне.
bigarmhug.gif bigarmhug.gif
Едно много специално Честит Рожден Ден на страхотното Nasi ! Да си жива и здрава и мнооого щастлива. Много любов и сбъднати мечти! bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
seduction_55
Честит Рожден Ден и от мен на Nasi i solenka. 13.gif 3.gif 4part[1].gif Да сте живи и здрави,много щастие и любов да ви съпътства в живота и всичко което си пожелаете да се сбъдне. 4part[1].gif 4part[1].gif
stanislava
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,НАСИ И SOLENKA 4part[1].gif
Бъдете добрички 5angel[1].gif днес и не прекалявайте4bira[1].gif
Иначе ви желая всичко най-хубаво и приятно изкарване довечера fun.gif 8_5_7.gif wine.gif
Bloody_Tears
честит рожден ден на Nasi и solenka!!!
пожелавам ви много,много любов,щастие,здраве,късмет и всичките ви мечти да се збъднат.и да продължавате да бъдете все така добрички и сладки!:) 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4bira[1].gif
ето ви едно стихче,което намерих скоро:
Вярвай в трудните моменти,
смей се,когато тъжиш.
Лесно е да преклониш глава,
трудно е да победиш!

пожелавам ви да имате път осеян само с радост и много любов!!!
bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
ludoto_tedi
Аз пак както винаги последна..... dry.gif

Ели честит ти ден ден 3.gif Пожелавам ти от цялото си сърце легло от рози и любов в огромни дози!!!

Наси аз вече ти пожелах ,но все пак ако има нещо по-желано от щастието,по-необходимо от здравето и по-красиво от любовта ,то тогава нека бъде твое

П.С:Внимавайте с тортичките днес от тях се дебелее 18.gif алкохола е позволен без никакви граници 10.gif
solenka
Наси, честит рожден ден! 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
Тази вечер си изкарай незабравимо! 4.gif

Благодаря ви за милите пожелания. worthy.gif

П.С. Утре или в понеделник очаквайте снимки. 18.gif
zlat
Честит рожден ден и на двечките ... пожелавам ви много щастие ... любов ... много усмивки и незабравими мигове .... Насладете се на вашия ден smile.gif

4bira[1].gif 4part[1].gif 4bira[1].gif
OTH_fenka
Честит рожден ден! 4part[1].gif Много здраве щастие и любов. Да си прекарате страхотно. 11.gif Чакаме снимките wink.gif
DesiTo
Честит Рожден Ден и на двете (Nasi и solenka)!

Пожелавам ви много здраве, колкото и банално да звучи, то все пак е най-важното, имате ли него всичко друго можете сами да постигнете.
Успехи във всяко ваше начинание и само положителни емоции. Много щастливи мигове с любимите ви хора. Имайте мечти - притежавайте желание и търпение да ги постигнете, смелост да ги остоявате и много любов, която да дава смисъл на това.

smile.gif smile.gif
scandalous_girl
Честит Рожден Ден на Наси и solenka !!! 4part[1].gif Пожелавам ви много здраве,щастие,успехи и любов! Следвайте мечтите си и не се спирайте пред нищо! И най-важното- вслушвайте се в сърцето си,защото то винаги ще ви покаже правилния път!!! Приятно изкарване и на двечките! 59.gif
fenka_lucas_i_brooke
Насииииииииииииииии честит рожден ден милаааааааааааааааааа!
Да си жива и здрава,много ама много много щастлива и винаги обичана!
Много късмет и любов ти пожелавам!
Обичкам си те!
Devil^Rose^^
Спокойно Теди, аз ще съм последната този пътwink.gif 10.gif и докато не съм се отплеснала, че ще стане 12 ..

Скъпи същества, да са ви Честити Рожденните Дни и на двете bigarmhug.gif bigarmhug.gif
Пожелавам ви цялото щастие да ви се стовари на главата и никога да не се отървете от верни приятели и тази вечер ако не умната поне русата
Jordan
Йеее, Честит Рожден Ден, Наси и Ели 3.gif
Много здраве, щастие, успехи и усмивки за в бъдеще biggrin2.gif
_HriS_TinA_
Уоуууууууууууууу НАСИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ду6и4ко 4РД на патерица малко unsure.gif wacko.gif ohmy.gif .... да си ми живи4ка и здрави4ка и много много happy and love ... bigarmhug.gif ... би4кам тееее ... biggrin2.gif

Соленка, вси4ко най-най и на теб и сорка за закъснението 16.gif ...

и сегамммм ... 4естит имен ден на вси4ки ..Вер4ета ... Надета ... и Лиубови в на6ето сладко форум4е bigwink[1].gif
fenka_lucas_i_brooke
Честит Имен Ден и от мен на всички Надета,Верчета,Софийки 10.gif и Любови 18.gif
Да сте ми живи и здрави,винаги щастливи и много усмихнати!
nun4eto
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Sep 17 2006, 11:17) *

Честит Имен Ден и от мен на всички Надета,Верчета,Софийки 10.gif и Любови 18.gif
Да сте ми живи и здрави,винаги щастливи и много усмихнати!

Мерси аз съм Надежда
Честит и от мен да сте живи здрави и мнооого щастливи!И честито но Софчето Буш 4.gif
Bloody_Tears
честит имен ден и от мен на всички именници и най вече на софия буш. smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
хахаха вярно моята София има ден ден!Честито мила ми София! 16.gif
Nasi
Благодаря ви на всички за прекрасните пожелания!!!!!
Найстина си изкарах страхотно!!!!

Честито на всички именници!!!!!! 4.gif
ludoto_mimi
Честито на всички именици. 4.gif
pesho93
Честито на Верчетата Надетата и Любовите 18.gif
Абе изобщо ЧИД на всички именници smile.gif
eL
Честит Имен Ден на всички празнуващи biggrin2.gif

п.с. Това че по българския календар днес Софито Буш е именничка не значи че тя го знае laugh.gif Но все пак да й е честито именцето ... bigwink[1].gif
ludoto_mimi
(Peyton Sawyer @ Sep 17 2006, 15:07) *

п.с. Това че по българския календар днес Софито Буш е именничка не значи че тя го знае laugh.gif Но все пак да й е честито именцето ... bigwink[1].gif

Те изобщо нямат имени дни, но това са подробности. 18.gif 18.gif
eL
(ludoto_mimi @ Sep 17 2006, 15:09) *

Те изобщо нямат имени дни, но това са подробности.

Хах...точно т'ва имах впредвид Мимс happy.gif Карай, като сме почнали да честитим така на всеки наред - честит имен ден и на столицата ни - София 18.gif 4.gif
ludoto_tedi
хахахахха разбивате ме хахаххаха

Честит имен ден на всички именници много целувки и много подаръци ви пожелавам tongue.gif
solenka
Честито на всички именници! 4.gif
stanislava
Честито на имениците 4part[1].gif
Приятно изкарване на празника и да пиете и за нас 18.gif
solenka
Честит 15 рожден ден на Елеонора (Heaven's a Lie)!
Да си жива и здрава и знай, че животът е пред теб! 4part[1].gif
ludoto_mimi
Честит рожден ден и всичко най-хубаво. 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.