Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
_HriS_TinA_
4естито и от меннннн !!!! Да си прекара6 незебравимо денден-а !!! 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
RoXXy_
значи....първо честит ви 24-ти май!!!(малко късно се сетих 16.gif , обаче по-добре късно, отколкото никога... biggrin.gif ..пък и гледам никой не се е сетил преди мен biggrin1.gif
второ....честит празник на всички абитуриенти 11.gif ....

п.п.:догодина сме ниеsmile.gif 3.gif
solenka
Честито на всички абитуриенти! Надявам се да си изкарате перфектно както аз си изкарах снощи. Беше луд купон! 10.gif
Jordan
Благодаря ти и честито на всички останали, които завършват. rolleyes.gif
ThePinkDuck
Малко късно се сетих ама все пак :
Честит Имен Ден на всички Емилиии и Емилковци и всякакви разновидности на прекрасното ми име! Да сте живи, здрави и много усмихнати! mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Честит празнииикккккк!!! passifier.gif fun.gif 59.gif IPB Image IPB Image IPB Image

4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
ThePinkDuck
Ехххххх 1ви Юни, велика дата! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИИИИИИИ!!!!! mrgreen[1].gif
ludoto_tedi
ей вярно бе неска е деня на бебетата като мен хихихи да честит ни празник smile.gif tongue.gif
fenka_lucas_i_brooke
Честит Празник и от мен!!!
_HriS_TinA_
ОоооОооо любимият ми празниккк 1236.gif .. 4естито на вси4ки сладур4ета 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif !!!!
elexis
Честито на всички дечицаааа ! biggrin2.gif 10.gif 10.gif
heli
Честит празник на всички!!! 4part[1].gif
Devil^Rose^^
Айде на децата честито и от мен 10.gif
OTH_fenka
И аз да не пропусна. Честит 1 Юни и весело детство.
4part[1].gif av-2500.gif
brooke*
честити празник на всеки,който се чувства все още дете passifier.gif (дори само на моменти wink.gif )да сте живи и здрави и ВЕСЕЛО детство! 10.gif fun.gif
love_Nathan
и аз честитя на всички деца и на всички пораснали деца
^Mim0zKa^
Еййй 4естито на вси4ки де4ица smile.gifИскам да пожелая много усмивки,радостни моменти и много 6тастие...да изживяваме детските си години като за последно за6тото са най хубавите ....а и веднаж се живее smile.gif
eL
Малко късно се включвам 16.gif fun.gif Да ни е честит праздника на всички деца и лапетии, малчугани и дичурлиги ... май се улях 18.gif 11.gif и сега ще използвам това клише, но поне е готино :" Нека всички да съумеем да запазим детето в себе си " Амин 4part[1].gif
april^^
Честитоооо на всички,които пазят детското в себе си 4part[1].gif Малко със закъснение...сори smile.gif
ludoto_mimi
Честит Рожден Ден на ~*Haley*~!

Желая й всичко най-най-хубаво и много любов в живота. Happy Sweet Sixteen. 4part[1].gif
solenka
IPB Image
Здраве, щастие и много късмет!
~*Haley*~
Мерси за пожеланията bigarmhug.gif
Devil^Rose^^
Днес си имаме рожденничка Bucky_ 4part[1].gif
Да си ни жива и здрава и много успехи занапред 5daga[1].gif
Lucky Me_{}
Честито и от мен!!!Много здраве, щастие и любов. Нека тази година от живота ти бъде една сбъдната мечта за теб biggrin.gif
ludoto_mimi
Честито!! Желая ти всичко най-хубаво и много щастие. 10.gif
ludoto_mimi
Аз ли трябва да се грижа за всичко? dry.gif Никой не е забелязал, че днес си имаме рожденничка - Brooke.

Честит рожден ден, желая ти всичко най-хубаво, каквото си си пожелала днес дано да се сбъдне. 4.gif biggrin2.gif

4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
bron
честито на brooke,жива и здрава
ThePinkDuck
Бруууууки милоооо Честит Рожден Ден! Да си живо и здраво и мнооого диво и щастливо! И много внимавай, че вече си подсъдима! mrgreen[1].gif
solenka
Brooke, честит рожден ден!!!
Много здраве, щастие, усмивки и любов да те съпътстват и през тази година. IPB Image
Devil^Rose^^
Brooke, Честит Рожден Ден и от мен 4part[1].gif
Имаме и още една рожденничка sheli_88 , която не си е написала в профила рожденната дата. Честито пълнолетие Цвети и да се сърдиш по малко wink.gif
IPB Image
^Mim0zKa^
BrookE........ Мили4кааааааааааааа 4еститоооооооо {{}}{{}} Желая ти адски много 6тастие,супер много лубов,и изклу4етелнооо много късмет който да не те оставя никога smile.gif И да си прекара6 супер ... на празника 10.gif 10.gif 10.gif
^Mim0zKa^
Амммммммм татко днес има ден ден... така 4е....ахахаха 4еститяя му... да е все такъв готин татко....иии да ми е живи4ък и здрави4ък smile.gifХахаха..... 18.gif 18.gif
П.С Надявам се нямате проблем....ахахах емии 3 и 25 е.. и с тая мойта умна главица.. викам я дай да 4еститя на татку.... biggrin2.gif 18.gif 10.gif
Devil^Rose^^
Днес РД има Bitter Truth да й е честит ден дена 4part[1].gif и весело изкарване на празника 4bira[1].gif ама не много wink.gif

П.п. и честит имен ден на таткото на Мимозчето 10.gif 18.gif ..... а къв ден е днес confused.gif
ludoto_mimi
Хахха, честито на всички рожденници и именници и да се напразнуват хубаво. biggrin2.gif biggrin2.gif

Аз също не знам какъв ден е. blush.gif
ThePinkDuck
Ееееееееееееей днес рожден ден има Peyton Sawyer. Елииии, милоооо, ЧРД и всичко най най най безкрай! mrgreen[1].gif
^Mim0zKa^
Ейййййййййййй Елинцееееееееееееее мили4ко,слади4ко хубави4коооооооо желая ти цялото 6тастие на света...си4кия късмет.....и любовта на си4ки твои близки smile.gif Пр изкарване днес.. ОБИ4КАМ ТЕ wub.gif wub.gif 4part[1].gif
april^^
Хеейй Пейтънче,Честит Рожден Ден!!! 4part[1].gif Да си ни жива и здрава и да запомниш лятото само с хубави моменти!Приятно купанясване довечера! 4bira[1].gif
Menna
Юхууу! 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
Днес рожден ден има нашето Ели! bigarmhug.gif
Да си жива и здрава,пожелавам ти много незабравими моменти,разбира се с най-любимите ти същества! rolleyes.gif
Много усмивки и весело изкарване! 11.gif
ludoto_mimi
Я, Ейприл се появи. Мислех, че и нея сме изгубили.

Ели, мило, честит рожден ден. Желая ти всичко най-най-хубаво и много усмивки. Дано да си прекараш добре тая вечер. Въпреки че май няма да го прочетеш скоро ние да си кажем. 10.gif 10.gif

4part[1].gif 4bira[1].gif
ThePinkDuck
Аааааа днес ден ден има моето мило и супер любимо RoXXy. Честит ден ден сладурано. Да си все така весела, дива и щастлива. И най вече много здраве и любов! И не забравяй, че вече си подсъдна, та да внимаваш какви ги вършиш! 10.gif Честит рожден ден и на tedito, пожелавам ти всичко най-хубаво в живота!

П.П.И аз се бях притеснила за Ейп!
solenka
Честит рожден ден на всички! 4part[1].gif Да си изкарате незабравимо!
ludoto_mimi
Рокси, Рокси, честит рожден ден! Да си изкараш много хубаво днес, но внимавай с пиенето, че както каза Емито, подсъдима си вече. 18.gif 18.gif 10.gif
The Black Dragon
ЧРД! Всичко най-хубаво ти желая и весело изкарване на празника 4.gif smile.gif
Devil^Rose^^
Ами аз докота се сетя и ... нета ми изчезна dry.gif затова скъпо Ели на патерици да ти е Честит Рожденния Ден 4part[1].gif bigarmhug.gif 4part[1].gif Бъди ни жива и здрава и все усмихната happy.gif и да се вясваш по често насам че ни липсваш Go Leyton Love bigwink[1].gif
RoXXy теб поне ще те хвана на деня 10.gif blush.gif много щастие и скъпоценни моменти с близките и както каза Патето вече си подсъдима 11.gif
И tedito последна, но не по важност Честит Рожден Ден !!!
Ааа и Haley има РД днес !!! Да не я забравяме и нея и весело изкарване на празника
П.п. Мале всичките ако черпехте 16.gif 18.gif
Menna
Ехаа,цели 3 рожденички! 4part[1].gif 4part[1].gif
Да сте живи и здрави и много,много щастливи! 5angel[1].gif
RoXXy,виждам,че навършваш 18!Пожелавам едно пълнолетие,изпълнено само с приятни емоции,много усмивки и весело изкарване на празника! 11.gif

QUOTE(ThePinkDuck @ Aug 11 2006, 01:12) *
П.П.И аз се бях притеснила за Ейп!
Няма да я пуснем така лесно да се изплъзне. biggrin2.gif
april^^
Честитоо на рожденичките с малко закъснение! 4part[1].gif Всичкият късмет и цялото щастие на света да ви се изспят на главичките wink.gif И...лятото да е на макс!

PS:Хора лятото тука е някаква лудница,работа,репетиции с групата,туй онуй...Бях зарязала всички странични занимания...Заслужавам си няколко ритника!!Но не се стърпях и ето ме тук blush.gif Липсвахте ми мнооого много blush.gif Вече няма да се отървете лесно 15.gif tongue.gif
RoXXy_
оле хора много ви благодаря за пожеланията 8.gif не знаех, чезнаете...ама все пак 10х
вече съм на 18 3.gif и е супер бтв 11.gif

ох малко се бях поизгубила, аама вече по-често ще съм тука wink.gif
OTH_fenka
Честит имен ден на всички които празнуват! 4part[1].gif av-2500.gif С пожелания за много здраве, щастие и любов. Също много сбъднати мечти. bigarmhug.gif Приятно прекарване на празника. wine.gif
Nasi
Честито на всички....които съм забравила да поздравя.
Пожелавам ви всичко най-хубаво!!! smile.gif
ludoto_mimi
Честито и от мен, малко късничко, но то сега се празнува и си е навреме. 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.