Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
fenka_lucas_i_brooke
Ей супер сте хора!Мерси за страшните пожелания!Купона е в събота,днеска съм със старите happy.gif И пак мерси!Страшно много ме зарадвахте!
Menna
Жаки,съжалявам за закъснението sad.gif но Честит Рожден Ден!Пожелавам ти всичко най-най и весело доизкарване на празника! biggrin2.gif

Така.....като гледам днес имаме още един рожденик! 4part[1].gif 4part[1].gif
Патенце,Честит Рожден Ден! biggrin2.gif
Да си ми живо,здраво и много щастливо,да имаш много незабравии моменти с любимите хора 5angel[1].gif ,много сбъднати мечти 5daga[1].gif ,много усмивки и забавления av-2500.gif и весело изкарване!!! 4part[1].gif
ludoto_mimi
Честит рожден ден, Емиии! bigarmhug.gif 1sun[1].gif

Желая ти много здраве, щастие и, разбира се, закъде сме без много ЛЮБОВ! Да почерпиш и по-леко с купона в дискотеката. 4bira[1].gif 4part[1].gif
RoXXy_
йеее....кой имал Рожден Ден днес.... smile.gif smile.gif smile.gif
Честито и от мен на ThePinkDuck fun.gif fun.gif fun.gif....e, порастна вече biggrin.gif

4part[1].gif 11.gif bigarmhug.gif fun.gif ...айде приятно прекарване smile.gif smile.gif
Nasi
Честит Рожден Ден и от мен!!!!Желая ти всичко най-хубаво!!!

IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
Честит Рожден Ден и от мен!Да си жива и здрава,много много щастлива и много любов!
april^^
Честит Рожден Ден,Еми 4part[1].gif От здраве да не се отървеш,от успехи също,и от parties,не на последно място 4.gif

ПС:И помни,че ние телците се борим с всичко с рогата напред и в крайна сметка го постигаме 18.gif 15.gif
eL
Oooуу Емито имала РД 3.gif Днес леля ми има, лесно ще я запомня happy.gif хих .. та по същество :

Да си ни жива и здравичка 'пате' tongue.gif и мнООого обичана ... да не ти пука от нищо, изкарай си супер готино тази вечер fun.gif bigarmhug.gif banana.gif
^Mim0zKa^
Ейййй мили4кото ми хубаво,слади4ко пате smile.gif
Сладуранке от все сърце ти желая много,многоо здраве за6тото това е най важното и без него вси4ко се обезсмисля,много 6тастие,много късмет и големи успехи в живота за6тото вярвам в теб и знам 4е ти 6те ги постигне6 и накрая но не и по зна4ение...една изпепелява6та любовsmile.gif
Много те оби4ам Патенце smile.gifИ да си изкара6 супер тази ве4ер smile.gif 4part[1].gif 4bira[1].gif 5daga[1].gif
_HriS_TinA_
Аааааа суперррр сладкото ми невероятно Еми има ден-ден !!!!!!!! bigarmhug.gif wub.gif

Да си ми живо и здраво сладур4е ..да бъде6 безкрайно 6тастливо и все така неотразимо и лъ4езарно ДиВо ГоТиНо сЪ6ТеСтВо ...!!!!!!

4part[1].gif 4part[1].gif4part[1].gif

wink.gif EnJoY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wink.gif

П.С- Опппааа и о6те не6то с една огромна патерица 4ЕСТИТО И НА ЖАКИТО ОТ В4ЕРАА ...Съженявам..наистина съжелявам 4е 4ак сега пи6а blush.gif blush.gif ...но ти пожелавам да постигне6 вси4ко което си ме4тала и да бъде6 много жива много здрава много лъки и от вси4ко по много 10.gif 10.gif
ThePinkDuck
Ами какво мога да кажа... blush.gif Аз съм най-щастливото Пате на Планетата и то благодарение на вас! Благодаря! mrgreen[1].gif
fenka_lucas_i_brooke
Честит Рожден Ден на boy_07-Константин!Да си жив и здрав и много щастлив!И всичко най-хубаво ти пожелавам!
^Mim0zKa^
4.Р.Д boy_07 smile.gifПожелавам ти много здраве и много 6тастие и многоо,многоо любов smile.gifДано си прекара6 страхотно днес smile.gif
The Black Dragon
ЧРД брато! Жив и здрав и весело прекарване на празника smile.gif
solenka
Честит рожден ден на april^^!!! 4part[1].gif4part[1].gif Да ни е жива и здрава и много щастлива!!!
ludoto_mimi
Честит Рожден Ден! 4part[1].gif

Желая ти много здраве, щастие, любов и много красиви моменти! 10.gif
^Mim0zKa^
april^^ мили4кА желая ти много,много здраве,6тастие, любов, късмет и много успехи в живота smile.gifИ да си прекара6 страхтно днес smile.gif
Menna
Кати,Честит Рожден Ден! 4part[1].gif

Пожелавам ти много,много сбъднати мечти,усмивки и незабравими моменти! rolleyes.gif
Приятно изкарване и Наздраве! 4bira[1].gif
eL
честит рожден ден КАти 3.gif Да си ни жива и здрава, много щастие, късмет и разбира се не можеш да се разминеш без пожелания за една изпепеляваща, силна, емоционална и СПОДЕЛЕНА любов bigarmhug.gif 4part[1].gif
pool^babygirl
april^^ Ч.Р.Д. - ти каквото си пожелаеш аз ти го пожелавам на n-та и нека всички твои мечти се сбъднат. Ха наздраве! 11.gif av-2500.gif
_HriS_TinA_
ЕЕЕЕЕ оооо сууупеееррр КАТЕЕЕЕ !!!! Да ти е 4естито ден-ден-4етоооо ...!!! Да си изкара6 бясно добре тази ве4ер !!! Бъди жива , здрава,6тастлива и много много оби4ана ..дано вси4ко ти се нареди така както го иска6 ... !!!!
Devil^Rose^^
Честит Рожден Ден и от мен , april^^ 4part[1].gif

П.П както и на boy_07 със закъснение
~Bruk~
Честит рожден ден 10.gif rolleyes.gif Всичко най-хубаво пожелавам smile.gif
april^^
3.gifЕййй милички bigarmhug.gifМного ме зарадвахте!Благодаря ви за страхотните пожелания 3.gif Какво да ви кажа...вие си знаете,че сте супер 10.gif Мерси още веднъж,че ми направихте празника още по-хубав bigarmhug.gif
А сега заслужено ще ударя един дълъг мечешки сън 18.gif
Devil^Rose^^
Днеска An4eTo има Рожден Ден ! biggrin2.gif 4part[1].gif
Четито пълнолетие 4bira[1].gif и да си ни жива и здрава happy.gif
^Mim0zKa^
Еееее супер тука от няколко дена не можем да се отарвем от рожденници бе,кво става...ахаха smile.gif
Ан4е мили4ка 4естито ти празни4е smile.gifМного здраве,6тастие и много късмет ти желая ,както и успехи в жиеота smile.gifИ накрая но не и по зна4ение разбира се една изпепелява6та ЛЮБОВ с любимия 4овек smile.gif
april^^
Еее още едно майско телче bigarmhug.gif Анче,честито 4part[1].gif Пожелавам ти много любов,здраве,щастие...вообще всичко което си поискаш,да бъде твое 4.gif И не на последно място - да си изкараш повече от страхотно тази вечер 4bira[1].gif
fenka_lucas_i_brooke
Ейййй аз скоро не бях влизала!Честито на всички рожденци като мене телци!Да сте живи здрави и многоооо щастливи!Целувки за всички!
^Mim0zKa^
Еййй 4еститТ празнИк на вси4ки Георгиовци,Гергани,Гали.....и така нататъка smile.gifПожелавам ви много здраве,6тастие и любов smile.gifМного целувки и приятено прекарване днес smile.gif
ludoto_mimi
Честито на всички, да си изкарат добре днес и всичко най-хубаво. happy.gif
The Black Dragon
Мерси много. Обещавам да се размажа днеска smile.gif Честито и на останалите адаши. Всичко най-най biggrin.gif
Menna
Хващам последните минути,но Честит имен ден на всички празнуващи! biggrin2.gif Да сте живи и здрави и да си носите имената със здраве! biggrin2.gif
solenka
Честит рожден ден на ruevs! 4part[1].gif4part[1].gif Да е жив и здрав!
Devil^Rose^^
Честито и от мен smile.gif Весело изкарване тази вечер 4bira[1].gif
fenka_lucas_i_brooke
Честит Имен Ден на всички именяци!
Но аз пиша персонално да честитя на мойта сладка Ели-Peyton Sawyer!
Да си ми жива и здрава,много много щастлива,и много любов ти пожелавам!Обичам си те!!!
wub.gif 4part[1].gif
RoXXy_
IPB Image

Честито на висчки...и естествено на Peyton_Sawyer 3.gif
pool^babygirl
Честито на всички Ели-та (Peyton_Sawyer) и на всички Константин-овци (не се сещтам дали тук има такива, но ако има да не се сърдят, че не съм ги запомнила) Весело изкарване на празника wine.gif и всяко ваше желание на този ден е мое пожелание av-2500.gif
П.С. Честито и на майка ми - Ели 2083[1].gif
ludoto_mimi
Честито на всички именници днес и най-вече на нашето Ели! 4.gif
dimension
Честито на всички и от мен! 4.gif
_HriS_TinA_
4естит имен ден на вси4ки днес 4part[1].gif .....и по-специално на Елллллл .... bigwink[1].gif !!!
GaRgAmElKa
4естит имен ден на вси4ки!!! 4part[1].gif желая ви вси4ко наи наи и мн кисс-ки от мен wub.gif
OTH_fenka
Чвстит имен ден на всички именници и специално на Ели. С пожелания за всичко най-хубаво. Наздраве 4bira[1].gif 4part[1].gif Приятно изкарване.
solenka
Честит имен ден на всички адаши и адашки! 4part[1].gif
^Mim0zKa^
4естити да са ви именцата Еленки и Константин4овци smile.gifЖелая ви много здраве,6тастие,любов и многооо късмет smile.gifИ специални пожелания за моето сладко Ели smile.gifИ Солен4ицата smile.gif
Devil^Rose^^
Честит Имен Ден на висчки празнуващи 4bira[1].gif 4part[1].gif И специално за Peyton_Sawyer и solenka
eL
Тъй ... понеже мина 12 часа т.е. вече не съм именничка мога с изпълнено със сълзи (от радост) сърчице да изкажа моите искренни благодарности на : Жаки(fenka_lucas_i_brooke), Валито(RoXXy_),Анито(pool^babygirl), МиМски (ника й е всеизвестен хах happy.gif ), Хрис (моето любимо виртуално френдче),Мариета (ох как да ти викам на галено мн. ме затрудняваш ... Мари ли? Ети ли? пфhappy.gif няма значение), другото Ели(solenka)-честит имен ден бтв...малко на патерици ама балък съм си какво да прайш 16.gif , сладкото ни Марийче(^Mim0zKa^) и Нинчето(Devil^Rose^^) ... и разбира се на другите също, но тези форумки са в специалната ми листа 4.gif
и само да ви кажа : Казвам се Елица Георгиева Георгиева (По кратко Ел Г на квадрат) кръстена съм на баба ми Елена (не ви трябва фамилията й май 10.gif ) т.е. : ДА имам имен ден, но без малко да остана без пожелания, защото всичките ми приятели забравят (все пак трябва да направят роднинската връзка, а малко хора знаят че баба ми се казва Еленка) Зат'ва умишленно съм се писала "Ели" rolleyes.gif
Това прави пожеланията ви още по-специални за мен. wub.gif (да не говорим че майка ми не признава другият ми имен ден - цветница, въпреки че до последно я убеждавах, че съм дърво 18.gif )
Какво друго да кажа освен, че АДСКИ си ви обичам и ме направихте най-щастливата именничка на света bigarmhug.gif
OTH_fenka
Мариета (ох как да ти викам на галено мн. ме затрудняваш ... Мари ли? Ети ли?

Ети става . wink.gif Така ми викат всички приятели и дори една учителка. 18.gif
ludoto_mimi
ЧРД на SuxLose? smile.gif Да е много щастлив и обичан! 4.gif 4bira[1].gif
SuxLose?
Благодаря ви , да ви се връща тъпкано biggrin2.gif
Devil^Rose^^
Честит Рожден Ден и от мен SuxLose? 4part[1].gif Да си жив и здрав и да си прекаращ добре довечера 4bira[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.