Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
ludoto_mimi
Честит рожден ден!! biggrin.gif
Желая ти много здраве и щастие! И да не ни забравяш. smile.gif biggrin2.gif
ludoto_mimi

Честит рожден ден, Март! Желая ти много щастие, любов, гаджета... каквото друго си пожелаеш. Да си прекараш незабравимо празника и лятото след него! biggrin.gif bigarmhug.gif
fenka_lucas_i_brooke
Честит Рожден Ден,Март!!!Да си ми жива и здрава,много щастлива,много любов и успех ти пожелавам!Всичко което си пожелаеш днес да се сбъдне!!!
Jordan

Ехее, още един чукна заветната двайсетачка! biggrin2.gif
Честит Рожден Ден, Марти! Пожелавам ти много късмет във всичко, поне няколко като това с папионката и много много любов!
*PeyT*
Благодаря ви, слънчица такива. rolleyes.gif
Много хъгс и на тримата. emoticon1 (44).gif
ludoto_mimi

Честит рожден ден, еЛи!!
желая ти много здраве, щастие и тонове любов! връщай се по-скоро, защото много ни липсваш!! bigarmhug.gif bigarmhug.gif
ludoto_tedi

Айде наш'то Елс и то удъртя... хихихи
Миличка да си ни жива ,здрава и много щастлива.Чакаме те с нетърпение да се върнеш със снимка с Чад tongue.gif
ThePinkDuck
Честит Рождн Ден еЛ! Да си жива и здрава и много късмет! Осаналото е лесно!
DesiTo
Честит рожден ден, Eли!!! 4part[1].gif

Много здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти ти пожелавам.
Всичко най-най-най. 5daga[1].gif
bigarmhug.gif
Jordan

вие ако си мислите, че аз ще съм последен да пожелавам, лъжете се! и макар да честитя след полунощ пратих ЛС много по-рано, плюс това си имам оправдание- бях на работа до сега, пари изкарвах за подаръка на Ел biggrin2.gif
Та, аз пожелах едно-друго, сега само ще пусна по-различна от на Тедито картичката, че без да искаме сме се улучили dry.gif
Честит Рожден Ден, еЛ! (пак)

ludoto_mimi
Днес рожден ден има Bили (James Towel Keeper)! biggrin2.gif

Честит рожден ден! Да си жива и здрава и да постигнеш много успехи през годината!
Bлизай по-честичко, че се забравихме. biggrin.gif
Jordan
biggrin2.gif

Честит Рожден Ден на нашата скъпа съформничка(която отдавна не се е вясвала) Вили(james towel keeper)
[b]Бъди жива и здрава, много упорита и постигай целите си с лекота! Не се отказвай от нищо
и се усмихвай повече

[/b]
moni_hs
4part[1].gif Честито и от мен! Всичко най-хубаво ти желая! Приятно изкарване на празника! 4part[1].gif
*PeyT*
Мм, голяма съм шматка... как не съм се разписала в тая тема. blink.gif Баси, съвсем взех да го забравям тоя форум, да се таковам. blink.gif

Първо :

Вилинце, честит рожден ден на патеричка, мила. smile.gif
Желая ти пътят ти от днес насетне да е равен, обсипан с рози и с всякви други хубави цветенца ( bounce.gif ) и докато изминаваш разстоянието, делящо те от постигането на целите ти и сбъдването на най- съкровените ти мечти, да се чувстваш истински щастлива... Защото, нали знаеш - човек рано или късно осъзнава, че моментите на истинско щастие изникват точно по пътя към нещо, което жадуваме, очакваме, за което се борим, поради факта, че когато спрягаме глагола стремя се(няма значение към какво, стига наистина силно да го желаем) и изпълваме съдържанието му, се чувстваме по-живи отвсякога, защото усещаме как мигновено съществуването ни придобива истински смисъл. Та, ще можеш да се насладиш на макс на тези моменти, ако не срещаш огромни препятствия, които да те бавят, прекъсвайки за неопределен период от време волния ти полет. smile.gif E, айде, от мен да мине, ще ти пожелая и някви мънички камьноци, които да те спъват лекичко чат-пат, защото точно ,когато си поставена пред пречка, ще оцениш какво си имала, преди тя да изникне. bigwink[1].gif
Извини ме, днес съм философски настроена. blink.gif
Прегръщам те и се надявам празникът ти да е бил прекрасен.

Второ :

Искам да честитя с огрооомно закъснение () рождения ден на адски скъпо за мен същество. Причината да не го направя по-рано е, че нямах никаква муза, а исках да напиша нещо много специално, защото тя е всичко друго, но не и обикновен човек, заслужаващ тривиални пожелания. biggrin2.gif
Любимо мое Ели, Честити ти 20 годинки. Нали знаеш, още едничка и ставаме пълнолетни в Америка и без проблем може да скочим до Уимингтън да жулнем по една биричка, па белким ни вземат за статисти в Уан Трий Хил-а, тъкмо 7-ми сезон ша снимат тогава. blink.gif
Ох, какво да ти пожелая... Май по-добре да ти кажа първо, че ужасно много ми липсваш и с нетърпение очаквам завръщането ти. Надявам се да си окей и всичко при теб да е наред. Обзалагам се, че имаш доста за разказване... Дано от интересните случки, с които несъмнено си се сблъсквала, да ти останат само хубави спомени и след време, като се връщаш назад към това си преживяване, да те обвзема сладка меланхолия. biggrin2.gif
Желая ти да не можеш да се оттървеш от здраве и късмет и всяко едно начинание, с което се заемеш, да се увенчава с успех. Желая ти винаги да си заобиколена от истински приятели, които да ти дават сили да се справяш с неизменните лоши изненадки, които чат-пат ни пльосва съдбата, за да може напук на тях, цял живот да си останеш същият уникално готин, страхотно джиджан и хипер лъчезарен шемет ( laugh.gif ), щедро даряващ на света и хората около себе си усмивките си emoticon1 (109).gif Желая ти да летиш, никога да не спираш да летиш... и от всички желаещи да съпътстват полета ти, да успееш лесно да познаеш най-подходящия, в чиито очи всеки следващ отразен изгрев да ти изглежда още по-прекрасен от предишния. Да срещнеш този, който ще те накара да се чувстваш едновременно малка и беззащитна и най-голямата( biggrin2.gif ) куражлийка на света, имаща стимула и силите да се бори за сбъдването на всяко едно свое желание.
Знаеш ли, желая ти просто да бъдеш щастлива, ама повече отколкото си си мислела, че е възможно, повече, отколкото си мечтала. И предпогам, усещаш че това не са просто празни думи, напротив, препълнени са си даже( rolleyes.gif ), защото идват право от сърцето ми. Точно затова ще се превърнат в реалност - аз вярвам.. повярвай и ти. smile.gif

До скоро (надявам се )
Jordan
уау, Март, признавам те shocking.gif
Такива пожелания...
ама не, аз съм писал по-дълги картички biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
DesiTo
5daga[1].gif Честит рожден ден, Мими! 4part[1].gif

Пожелавам ти много здраве, то е най-важното! emoticon1 (63).gif
Винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка! emoticon1 (119).gif
Желая ти време за щастие, време за любов, време за промяна,
време за наслада, време за мечти, време да опиташ от всички сладости на света. emoticon1 (28).gif
И много блестящи спомени за всеки един твой вчерашен ден и щастие с всеки нов изгрев на слънцето! emoticon1 (109).gif
bigarmhug.gif bigarmhug.gif
*PeyT*
Мииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииимс blink.gif. Рожден ли имаш, бе, душицо златна? rolleyes.gif
Хепи бъртдей, желирано бонбонче мое. bigarmhug.gif
Желая ти здраве, защото без него нищо друго няма значение; несекващ стремеж към знание, защото то ще те научи как да постигнеш предното и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание; любов, защото това е достатъчно добра цел в живота. biggrin2.gif
Остани си все това готино, ужасно интелигентно и респектиращо ме човече. rolleyes.gif
Обичам те!

Цитат(Jordan @ Aug 26 2008, 23:22) *
уау, Март, признавам те shocking.gif
Такива пожелания...
ама не, аз съм писал по-дълги картички biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif

Аз... таковата... unsure.gif
Съжалявам, малко се улях, признавам си... blush.gif blink.gif
Jordan

Мимиии, честит рожден ден и тук!
Всичко най-най ти пожелавам, нали си знаеш, и чакам да ни почерпиш.
(който честити в темата получава почерпка от Мими biggrin2.gif )
(има ли по-хубава картичка от моята biggrin2.gif )

ludoto_mimi
Цитат(Jordan @ Aug 27 2008, 22:21) *
(има ли по-хубава картичка от моята biggrin2.gif )

Не. biggrin.gif
Благодаря на всички.
moni_hs
Ч.Р.Д. на anji_banji, sweet freedom и pufeeto! Много здраве, щастие, любов, усмивки и, пари! 4part[1].gif
badbaby22
Ч.Р.Д. на Nasi и rai_4eto! Пожелавам ви много здраве, късмет и успехи за вбъдеще! smile.gif
ludoto_mimi
Честит рожден ден, Наси! bigarmhug.gif
Дано получиш много хубави подаръци и още по-хубави пожелания. biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.