Мм, голяма съм шматка... как не съм се разписала в тая тема.

Баси, съвсем взех да го забравям тоя форум, да се таковам.
Първо :Вилинце, честит рожден ден на патеричка, мила.
Желая ти пътят ти от днес насетне да е равен, обсипан с рози и с всякви други хубави цветенца (

) и докато изминаваш разстоянието, делящо те от постигането на целите ти и сбъдването на най- съкровените ти мечти, да се чувстваш истински щастлива... Защото, нали знаеш - човек рано или късно осъзнава, че моментите на истинско щастие изникват точно по пътя към нещо, което жадуваме, очакваме, за което се борим, поради факта, че когато спрягаме глагола
стремя се(няма значение към какво, стига наистина силно да го желаем) и изпълваме съдържанието му, се чувстваме по-живи отвсякога, защото усещаме как мигновено съществуването ни придобива истински смисъл. Та, ще можеш да се насладиш на макс на тези моменти, ако не срещаш огромни препятствия, които да те бавят, прекъсвайки за неопределен период от време волния ти полет.

E, айде, от мен да мине, ще ти пожелая и някви мънички камьноци, които да те спъват лекичко чат-пат, защото точно ,когато си поставена пред пречка, ще оцениш какво си имала, преди тя да изникне.
Извини ме, днес съм философски настроена.
Прегръщам те

и се надявам празникът ти да е бил прекрасен.

Второ :Искам да честитя с огрооомно закъснение (

) рождения ден на адски скъпо за мен същество. Причината да не го направя по-рано е, че нямах никаква муза, а исках да напиша нещо много специално, защото тя е всичко друго, но не и обикновен човек, заслужаващ тривиални пожелания.
Любимо мое
Ели, Честити ти 20 годинки.

Нали знаеш, още едничка и ставаме пълнолетни в Америка и без проблем може да скочим до Уимингтън да жулнем по една биричка, па белким ни вземат за статисти в Уан Трий Хил-а, тъкмо 7-ми сезон ша снимат тогава.
Ох, какво да ти пожелая... Май по-добре да ти кажа първо, че ужасно много ми липсваш и с нетърпение очаквам завръщането ти.

Надявам се да си окей и всичко при теб да е наред. Обзалагам се, че имаш доста за разказване... Дано от интересните случки, с които несъмнено си се сблъсквала, да ти останат само хубави спомени и след време, като се връщаш назад към това си преживяване, да те обвзема сладка меланхолия.
Желая ти да не можеш да се оттървеш от здраве и късмет и всяко едно начинание, с което се заемеш, да се увенчава с успех. Желая ти винаги да си заобиколена от истински приятели, които да ти дават сили да се справяш с неизменните лоши изненадки, които чат-пат ни пльосва съдбата, за да може напук на тях, цял живот да си останеш същият уникално готин, страхотно джиджан и хипер лъчезарен шемет (

), щедро даряващ на света и хората около себе си усмивките си
.gif)
Желая ти да летиш, никога да не спираш да летиш... и от всички желаещи да съпътстват полета ти, да успееш лесно да познаеш най-подходящия, в чиито очи всеки следващ отразен изгрев да ти изглежда още по-прекрасен от предишния. Да срещнеш този, който ще те накара да се чувстваш едновременно малка и беззащитна и най-голямата(

) куражлийка на света, имаща стимула и силите да се бори за сбъдването на всяко едно свое желание.
Знаеш ли, желая ти просто да бъдеш щастлива, ама повече отколкото си си мислела, че е възможно, повече, отколкото си мечтала. И предпогам, усещаш че това не са просто празни думи, напротив, препълнени са си даже(

), защото идват право от сърцето ми. Точно затова ще се превърнат в реалност - аз вярвам.. повярвай и ти.

До скоро (надявам се

)