Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
ludoto_mimi
Честита Баба Марта на всички! biggrin2.gif
Devil^Rose^^
ludoto_mimi

Честит рожден, Джо!
Желая ти много щастие, любов и късмет!
Ако Дарето беше онлайн щеше да ти каже, че вече може да отскочиш до Америка и да се напиеш легално. 18.gif
Jordan
Ауу, Мими, каква изненада, как си се сетила за мен толкова бързо значи biggrin2.gif
Отварям си форума аз и си кликам насам-натам и ненадейно гледам, че имам поздрав. rolleyes.gif
Благодаря ти много! Каква картичка си ми надписала обаче, някой ти е подсказвал каква да е, признай си!
ПП- Аз от Дара получих телепатични поздрави. Даже и една снежна топка ми метна по теле-трасето. Още ми мокринее по ушните канали dry.gif
ThePinkDuck
Честит Рожден Ден Jo!!!

Да си жив и здрав и много късмет. Всичко останало е безкрайно лесно!

4part[1].gif fun.gif bigarmhug.gif fun.gif 4part[1].gif
fenka_lucas_i_brooke
Честит Рожден Ден Йордански!Много здраве,щастие,късмет,любов,пари,жени от всичко по много!!!
*PeyT*
ЧРД и от мен, Jo! smile.gif

Всичко най-най ти желая... няма смисъл да повтарям едно към едно думите на честитилите преди мен. happy.gif
Продължавай да бъдеш толкова готин и искрен, не спирай да пишеш коментари за епизодите, защото с голям кеф ги чета ииии най-важното - стягай се, че чакам скоро Л/П клип от теб. biggrin2.gif
Весело прекарване на празника. 10.gif

ПП Честита Баба Марта на всички и ЧИД на мен си и на всички останали Марти, Мартини и Мартиновци. biggrin.gif Цял месец купон, ей тва е, де да получавах и вс ден подаръци. rolleyes.gif
ПП2 Мим, ако нямам и аз такава картичка за РД-то, супер много ще ти се разсърдя, предупреждавам те най-официално. mrgreen[1].gif
ПП3 Тедс, ЧРД със закъснение, мило. bigarmhug.gif Знам, че вече ти честитих, макар и на патерици (за което отново се извинявам), но не се сдържах да не ти пиша и тук. smile.gif
Jordan
Ауууу, благодаря ви на всички за прекрасните картички и пожелание!
по една голяма за всички!
Марти, напълно изключих, че и на баба Марта има именници. 2.gif
Честит имен ден! Усмихвай се повече, защото усмивките правят хората щастливи. Обичай повече, защото няма нищо по-хубаво от обичта, която можеш да дариш. Бъди винаги така вярно Лейтън фенче, и продължавай да ни раздваш с прекрасните си клипчета!
Лов я! wub.gif
brooke_scott

4part[1].gif Ч. Р. Д. Теди! 4part[1].gif

Да си ми живичко, здравичко и все така умничко и добричко bigarmhug.gif и да ти се сбъднат всичките желания + 2те невъзможни, а ти после да имаш избор mrgreen[1].gif 10.gif

Jordan
ей, фш, Мими притежава местния патента на този род картички. Плащаш-ползваш, не плащаш- не ползваш!
Иначе...

Честит Рожден Ден и от мен, Теди!
Бъди щастлива и постигай всичките си мечти, за да бъдеш ОЩЕ по-щастлива.
brooke_scott
Цитат(Jordan @ Mar 6 2008, 00:17) *
ей, фш, Мими притежава местния патента на този род картички. Плащаш-ползваш, не плащаш- не ползваш!

сори тогава, макар че първия път като правих такава никой не ми каза, че Мими прави... unsure.gif
както и да е, надявам се този път да не се налага да плащам и да мина м/у капките, за следващия вече ще знам blush.gif wink.gif
vasinka_{P}
Ч.Р.Д Теди

Бъди жива и здрава, желая ти само усмивки и многооо сбъднати мечти.
djesito
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН!Аз съм нова във форума и не се познаваме ,но въпреки това искам да ти пожелая много здраве,щастие,късмет,любов и най-вече здраве!Нека всяка твоя съкровена мечта стане реалност!!!Помни,че живота е като огледалото и ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото!Така че винаги бъди все същото усмихнато момиче!
Tedds
Благодаря ви blush.gif Вяра тази картичка на Брукас е много хубава,мерси много smile.gif Ах как ми липсват... biggrin2.gif
Иначе благодаря на всички за пожеланията,дано се сбъднат smile.gif bigarmhug.gif страхотни сте smile.gif
Иии В ами то и ако двете са възможни и имам шанс да избера,какво да избера biggrin.gif много ще е сложно... biggrin.gif
fenka_lucas_i_brooke
Цитат(brooke_scott @ Mar 6 2008, 00:00) *

4part[1].gif Ч. Р. Д. Теди! 4part[1].gif

Да си ми живичко, здравичко и все така умничко и добричко bigarmhug.gif и да ти се сбъднат всичките желания + 2те невъзможни, а ти после да имаш избор mrgreen[1].gif 10.gif

eйййй искам и аз такава картичка за 26.04

Тединкоооо ЧРД и от мен!Пожелавам ти много любооооов ама в изобилие,много здраве,щастие,късмет и всичките ти желания да се сбъднат!!!
brooke_scott
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 6 2008, 22:50) *
eйййй искам и аз такава картичка за 26.04

няма проблем, стига Мими да се съгласи да ползваме пак mrgreen[1].gif
Jordan: дава разрешение за ЧРДто на Жакито tongue.gif
♥Didito♥
Тединце и тука да ти честитя. Пожелавам ти много здраве, щастие, любов, късмет и усмивки. Да си бъдеш все така лъчезарна и мила bigarmhug.gif
Tedds
Благодаря и на Жакито smile.gif Диди и на теб,прегръщам ви
Jordan

Честит 8ми Март на всички съфорумки!
Бъдете усмихнати и продължавайте да радвате мъжката част от населението!
brooke_scott
аууу мерси Jordan blush.gif браво че си сетил
и от мен честито на всички biggrin.gif
`BruKas`
Честито и от мен smile.gif
vasinka_{P}
Мерси Jordan, весел празник и от мен на всички дами biggrin2.gif
[dEs]
Ани Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, много усмихната и весела!
vasinka_{P}
Честит рожден ден `BruKas` Желая ти всичко най хубаво, много усмивки и много сбъднати мечти!!! biggrin2.gif
brooke_scott
ЧРД, Ани и от мен!

Желая ти всичко най-хубаво и една много весела и луда година, да не ти става скучно нито за миг 10.gif
`BruKas`
Благодаря ви ! smile.gif
*BringMeToLife*
ЧРД Брукасчеее =)) Жива и здрава да сии ии нека всичките ти мечти станат РЕАЛНОСТ wink.gif
Tedds
Ании,честит рожден ден и от мен.Пожелавам ти много здраве,щастие,усмивки и любов.Нека всичките ти мечти се сбъднат smile.gif
djesito
Сега видях че Detityyy има рожден ден днес!Амииии ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ОТ МЕН!Да си жива и здрава иииии много щастлива!Пожелавам ти всичко най-най-в живота иии весел празник! 4part[1].gif
ludoto_mimi
Честит рожден ден, Sway! bigarmhug.gif
Желая ти много щастие, любов и много успехи! smile.gif
djesito
Честито и от меннн!!!Макар да не се познаваме ти пожелавам предимно много здраве,щастие иии много успехи!!!Нека всички твои желания бъдат мои пожелания!Весел празник!!! smile.gifsmile.gifsmile.gif

brooke_scott
Sway, ЧРД!

Не се познаваме мн добре, нз точно какво да ти пожелая, но много усмивки, мн купони, мн успехи и така happy.gif да си прекараш супер на празника! happy.gif
secretk
Sway, честит рожден ден и от мен ! Преди всичко ти пожелaвaм много здрaве, всичко друго се постигa smile.gif Не те познавам добре, но от постовете , които съм челa, си прaвя изводa, че си човек, който е много нaясно със себе си , продължaвaй все тaкa, нямa нищо по-ценно от товa дa имaш яснa цел в животa си!
vasinka_{P}
Sway, Честит рожден ден, желая ти здраве, щастие и късмет да са винаги със теб biggrin2.gif
♥Didito♥
Честит Рожден Ден и от мен Sway, не се познаваме, но ми изглеждаш супер готин човек. Мненията ти са просто дъ бест mrgreen[1].gif Пожелавам ти много здраве, щастие и любов. Изкарай си страхотно на празника smile.gif
`BruKas`
Честит рожден ден и от мен! Всичко най-хубаво ти пожелавам!
Jordan
Честит Имен ден на всички съфорумци, носещи цветни имена! Да сте ни винаги усмихнати!
И в частност да честитя и на Мими, понеже ми е много на сърце! biggrin2.gif

Sniper
Честит имен ден и от мен на всички празнуващи!
И по-специално на Мимито! tongue.gif
Пожелавам ви много щастливи моменти и много усмивкии през цялата година! happy.gif

fenkanabrooke
Пожелавам честит имен ден на всички, които носят име на цветя.Бъдете живи, здрави и щастливи.
П.С дано изкарате страхотно! worthy.gif
djesito
Честито на всички празнуващи и от мен.Искам да ви пожелая да бъдете винаги така красиви като цветята,да радвате всички около вас и да бъдете много много щастливи!Весел празник!!! 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif

fenka_lucas_i_brooke
Емииии Честит Рожден Ден на мене сиии biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
brooke_scott
Ч.Р.Д, Жаки!

[да си спазя обещанието аз mrgreen[1].gif ]

Но те познавам лично, но ти желая много здраве, щастие, късмет, любов, всичко най-хубаво и да си останеш все толкова мила и добричка happy.gif
djesito
Честито и от мен.Пожелавам ти много здраве,щастие и много,много късмет въс всички твои начинания!!!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!:)smile.gifsmile.gif

Jordan
Ааа, Жаки, мислиш, че ще те забравя ли! Късно, ама навреме! biggrin2.gif

Честит Рожден Ден, Жу icon_peace.gif

Бъди винаги щатлива, винаги с приятели и много, много сбъднати мечти! Нека живота ти бъде изпълнен само с усмивки и се бори за това, което искаш да постигнеш с всички сили. Не се предавай никога, не слушай никого и бъди винаги себе си!
We Love You! biggrin2.gif
Jordan

Честит рожден Ден, и на най-сладкото и единствено по рода си РОЗОВО пате на света!
Бъди все така луда, още по-розова(визуално и мозъчно) и продължавай да радваш милиардите си фенове по цял свят(и отвъд)! Бъди уникална и неповторима, каквато си била винаги!
bigarmhug.gif

Да не забравим, бъди все така едно голяяяяямо АНГЕЛЧЕ( 15.gif ), защото това го можеш най-добре biggrin.gif
(Поздрави от Лов)

fenka_lucas_i_brooke
Пате мое Честит Рожден Ден,мило мое!Да си ми живо и здраво,винаги щастливо,все така талантливо,и много обичано!ОБИЧАМ СИ ТЕ!!!
ludoto_mimi
Аз пак изпуснах купона. sad.gif

Пинки, честит рожден ден! Всичко най-най-най-хубаво ти пожелавам! Дано си отпразнувала подобаващо, както си му е редът. Желая ти още много хубави мигове и да постигнеш всичко, с което се захванеш. Бла-бла цунки. bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif

Жаки, честит рожден ден и на теб! Извинявам се за закъснението. Желая ти много щастие, любов и много сбъднати мечти. bigarmhug.gif
Jordan
Честит Рожден Ден на Boy_07!

Пожелавам ти много щастие, много, много сбъднати мечти и много кураж и търпение за постигнаето им!
Бъди винаги с една усмивка пред другите и (както винаги съм казвал) бъди себе си(always and forever). Повярвай, прояви търпение и намери своята true love always.
4part[1].gif
fenkanabrooke
Честит рожден ден и от мен. Пожелавам ти здраве щастие,усмивки и много сбъднати мечти!!! 5daga[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
boy_07

Хиляди благодарности на всички!
Имам участие и в други форуми,но като чели тук най-много забелязахте моят ден в годината!
Живот , кеф и само весели моменти за всички ни!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.