Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
An4eTo
ЧРД пожелавам ти много здраве любов и всичко НАЙ НАЙ 4part[1].gif
_HriS_TinA_
АААААААААААаааааа 4естита ви Баба Марта с леко закъснение 10.gif .....

Ура-а-а -Имаме си и рожденик 4part[1].gif 4part[1].gif !!!!!!!!
Jordan-4o да си ни жив и здрав и все така да ни радва6 с твоите велики произведения 4.gif !!!!Аааа и дове4ера да се разбие6 на партито, и от сега нататък да бъде6 толкова 6тастлив 4е да не може6 да си представи6 колко пове4е може6 да стане6 10.gif 10.gif .
Jordan
The Black Dragon, Ани, Хриси, благодаря ви 11.gif
хрис, да се надяваме, 4е вси4ко ще вси4ко ще мине супер blush.gif
Nasi
Честит Рожед Ден и от мен!!!
Пожелавам ти всичко най-хубаво. Много щастие и успехи 4.gif
4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
Eli_Baby
Еиии аз се ги изпускам рожденниците ама неска няма rolleyes.gif Jordan честит рожден ден и в бъдеще само хубави неща да ти се случват 4.gif
Devil^Rose^^
Jordan Честит Рожден Ден !!! 4part[1].gif И да си изкараш добре празника 4bira[1].gif
eL
OoOoo дзак ... кой имал РД неска ? 4.gif
честит рожден ден Йордански ... хммм и чакай все пак да ти пожелая нещо по-различно :

Помни че най-важното нещо е да пазиш най-важното нещо като най-важно. huh.gif biggrin2.gif
Не вярвай в чудеса, разчитай на тях spell.gif ....
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 47 happy.gif ...
И накрая, но не на последно място : Пожелавам ти сибирско здраве,еврейско богатство и циганска любов bigwink[1].gif . Весело изкарване fun.gif и да разказваш после rolleyes.gif
ThePinkDuck
Честит 3ти Март на всичкиииииии!!!!! mrgreen[1].gif
rusi4kata^
Честит празник на всички!!!3 март...бреххх само празници бе кво става тука biggrin2.gif
ludoto_mimi
Ей, много се радвам, че темичката прогресира. Вече се сещате преди мен за празници, рожденни дни... сега и ако някой се обажда за именни дни ще е супер. 18.gif 18.gif

И честит празник на всички. IPB Image
^Mim0zKa^
Уф..последно време ми варви да закаснявам с 4еститките за коетоо много съжелявам!Зна4и Йордан4ооо ти си голямо лице да знае6 smile.gif...хиххих така зна4и 4.Р.Д много здраве,много 6тастие и много любов ти желая!!И да продалжава6 да ни радва6 с страхотните си произведения smile.gif 10.gif
_HriS_TinA_
Ммммм 4естит 3-ти март на вси4киииииииииии !!!!! wink.gif
solenka
Честит 3-ти март на всички!!!
The Black Dragon
Честит празник на всички БЪЛГАРИ
^Mim0zKa^
4ЕСТИТ 3 МАРТ НА ВСИ4КИ!!Трябва да се гордемм 4е сме българи.. smile.gif
An4eTo
Честит 3 Март на всички 4.gif
Nasi
IPB Image

Частит Трети Март!!!
Electrum
Честит празник и от мен!!! 4bira[1].gif
fenka_lucas_i_brooke
Честит 3 Март и от мен!!!
Hannibal
Честит празник на всички!
Life_is_a_Bitch
ЧЕСТИТ 3 МАРТ на всички и от мен 4part[1].gif
Devil^Rose^^
Честит 3 Март, Българи ! Поклон пред паметта на всички загинали.
Narlot
4естит ви най-хубав български празник!Дано и днес да се раждат хора като Левски,Ботев,Раковски..................................!
Menna
Дени,миличка,с огромно закъснение sad.gif (нямах възможност да пиша по-рано,защото се пребивах по ски-пистите) 18.gif 18.gif но Честит Рожден Ден!!! 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
Да си жива и здрава,и щастлива,и влюбена,с още повече пожелания за късмет,усмивки и весело настроение и едно голямо НАЗДРАВЕ 4bira[1].gif

Честита ви баба Марта на всички и нека ви донесе много здраве и пролетно настроение! 10.gif
Честит 3ти март на всички българи и от мен!!! 13.gif
rusi4kata^
Даре,мерси страшно много smile.gif
ludoto_mimi
Ехо, пак забравихте, имаме си рожденничка. happy.gif

ЧРД, Златиии, желая ти всичко най-най-хубаво и да постигнеш целите си в живота. 4bira[1].gif

И междудругото Честит 8-ми март. IPB Image
Jordan
blush.gif аз пак късно се включвам blush.gif
Честит рожден ден Злате! happy.gif Пожелавам ти всичко най-най, пожелавам ти и да успееш да осъществиш всичките си мечти, защото това прави човек щастлив а ти трябва да си щастливаhappy.gif
ludoto_tedi
Чрд Златиииии 4part[1].gif пожелавам ти жсичко най най..... biggrin2.gif ако има нещо по-желано от щастието,по-необходимо от здравето и по-красиво от любовта нека бъде твое!!!!!!! 4.gif
Jordan
Уф, че съм заплес 16.gif , Честит 8ми Март на всички гърли от форума blush.gif
Продължавайте да бъдете все такива верни фенове на ОТН rolleyes.gif
An4eTo
ЧРД Злати пожелавам ти много любов и всичко най хубаво 4part[1].gif И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички дами 5daga[1].gif
_HriS_TinA_
1 (4).gif 4РД Злати !!!!!!!!!!! 1 (4).gif

Приятно изкарване на двойният празник...мисля 4е е страхотно да си роден то4но на 8-ми март Copy of wub.gif ...съ6то ти пожелавам оби4аината доза от здраве 6тастие и късмет wink.gif

....аа на вси4ки моми4ета отново 4естит празник laugh.gif ...нека да си бъдем живи и здрави и мноого 6тастливи и ..то не само на този ден 10.gif 18.gif 10.gif

ludoto_tedi
мале аз забравих да се поздравя както и всички момичета от форума! 10.gif какво да пожелая .....всичко най хубаво много любов здраве юастие повече радостни моменти тази вечер да си прекарате невероятно независимо дали с компанията или с половинката 3.gif а на момчетата да кажа - да не забравите да подарите на любимите си подарък щото ще им а бой после ние все пак сме ангелчета... 36_1_41.gif 5angel[1].gif
zlat
Мерси много за хубавите пожелания smile.gif
Честит празник и на всички дами smile.gif
11.gif 4bira[1].gif 4part[1].gif av-2500.gif
^Mim0zKa^
Златии мили4ка пожелавам ти много,много здраве,6тастие касмета винаги да е с теб...ахах пари4ки съ6то и разбира се да не забравя ЛЮБОВ!!Д а си изкара6 супер днес smile.gif И сега 4естито на вси4ки сладурки от форум4ето ...моми4ета днес е на6ия ден да се зазбавляваме!Който 6те празнува му пожелавам супер яко изкарване smile.gif
april^^
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ, НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА ! Много wub.gif и само хубави моменти 2thum[1].gif
Тая вечер нека да си отпразнуваме както подобава 4bira[1].gif 18.gif
Нали знаете...Girl Power 15.gif

Злати, честит рожден ден! 4.gif Пожелавам ти да намираш щастието всеки ден и усмивката да не ти слиза от лицето smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Честит 8 март и от мен! 4part[1].gif 4bira[1].gif
Злати Честит Рожден Ден!Пожелавам ти много здраве,щастие,късмет и любов!
solenka
Злати, честит рожден ден и от мен! Бъди винаги щастлива и обичана! 4part[1].gif

Честит 8-ми март на всички нежни създания! Нека бъдем здрави, щастливи и обичани!
Eli_Baby
Еййй честит 8-ми март и от мен...дано да си прекарате супер добре тая вечер 4.gif
Devil^Rose^^
Злати, Честит Рожден Ден 4part[1].gif Много здраве и щастие занапред в живота 5daga[1].gif
И честит 8 Март на всички, които празнуват happy.gif
zlat
Мерси още веднъж...за милите думи милички smile.gif
Menna
Злати,с малко закъснение blush.gif Честит Рожден Ден!!! 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
Да си жива и здрава и много много щастлива! 10.gif
ludoto_mimi
Тъйй... аз където съм супер зле със празниците знам, че днес е Тодоровден, следователно нашето лудо Теди си има имен деннн! 4part[1].gif

Пожелавам й всичко най-хубаво и да има още много такива именни дни и да си се радва на именцето.
Наздравее! Хлъц! 4bira[1].gif

П.С: Добре де, излъгах, преди малко Тедито се похвали, че има имен ден и от там разбрах. blush.gif 18.gif
april^^
Честит да ти е ИД ,Теди 4part[1].gif
От всичко хубаво по много ! 4.gif
ludoto_tedi
хихихихих дам сама си го казах tongue.gif мерси много за пожеланията .обичкам ви нали си знaете smile.gif
zlat
Честит имед ден Теди 4part[1].gif Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, много много любов... 4part[1].gif 4bira[1].gif 4bira[1].gif 4part[1].gif
_HriS_TinA_
icon_peace.gif 4естито и от мен !!!! Весело изкарване и вси4ко най-хубавооо !!!! icon_peace.gif

4part[1].gif av-2500.gif 4part[1].gif
Jordan
Охо, някой май ще черпиии 10.gif Честит Имен Ден Теди! Пожелавам ти много успехи за в бъдеще, много любов и много прекрасни моменти с хората, които обичаш и те обичат happy.gif
fenka_lucas_i_brooke
Честит Имен Ден и от мен Теди!Пожелавам ти адски много здраве,щастие,късмет и любов!
Eli_Baby
Теди мила честит имен ден и от мен blush.gif Дано да си изкраш много весело 10.gif
Devil^Rose^^
Мило Теди Честит Имен Ден happy.gif Да си жива и здрава и да си изкараш добре тази вечер 4bira[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.