Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смолвил, Сезон 7 - епизод 19 - "Quest"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 7
toho
Епизод #19 - "Quest"

Zamunda.Net

Subs.Sab.BZ

Smallville - 07x19 - Субтитри от excape

>>Снимки<<

>>Официално описание<<

Кларк се среща с последния член на Веритас. - Лекс е нападнат от маскиран странник който е издълбал криптонски символи на гърдите - който са съобщение за Кларк. Клои и Кларк разследват и откриват член на клана Веритас който е оцелял и се крие в църква. Кларк и Лекс се състезават в това кой ще стигне първи до мистериозния член на Веритас, който държи ключа за оцеляването на Кларк. Аарън Ашмор също участва.

>>Спойлери<<

- Този епизод продължава историята за околко Веритас, търсенето на Лекс го отвежда в Цюрих.

- Джими проявява интерес към символите в пещерата Куачи, а Кларк отново се замисля за значението им(

- В този епизод участва само 4 от 8-те главни герои в сериала.

>>Трейлър<<

Smallville - 7x19 - Quest
doctor_freeman
Инфото звучи супер! Последните епизоди наистина наблягат страшно много на митологията. Поне така от дадените ни спойлери се вижда, че четиримата ще бъдат Кларк, Лекс, Клои и Джими... Интересно! smile.gif
anji_banji
Smallville 7x19 "Quest" Promo
Enchanted
Мерси за промото,за мен епизода се очертава не по-слаб от предишния,така че,предстой само да видим wink.gif
♥Didito♥
Уоу промото е страхотно. Епизода изглежда обещаващ smile.gif
toho

ViruZzZ
lol тоя от Веритас нещо не е много приятелски настроен към Кларки ... 10х
sonofsparda
Подозирам, че и това ще се окаже разкошен епизод. Още малко остана. smile.gif

А ето и къта - Quest - Director's Cut
doctor_freeman
Да, очевидно последните 5 серии са замислени много добре! А и като последен епизод преди финала звучи доста добре! А и Robert Picardo ще участва в последните 2 серии, което определено звучи интригуващо!
sonofsparda
Holy S*it!

П.П.: Наман и Сагийт май са готово за шоуто. 8.gif
doctor_freeman
Ванка, откъде по дяволите го намери това?! shocking.gif
lyubenski
Много бруално срязване wink.gif
ViruZzZ
OMFG, това Лекс и Кларк ли са , те са май , ooomggg
doctor_freeman
Те са, няма кой друг... smile.gif
FrAgMaKeR
Ето го - Smallville - S07E19 smile.gif

♥Didito♥
Страхотен епизод нямам думи! Просто ми остава да чакам Arctic worthy.gif Лекс намери това, което търсеше или почти mrgreen[1].gif
FrAgMaKeR
Последните няколко епизода много ми харесаха, определено към края на сезона нещата взеха да стават много интересни, с нетърпение очаквам следващият епизод. smile.gif
vikihill96
Епизода беше добър, много добър. Само като си помисля това дето го направиха на Лекс и Кларк наистина сигурно адски боли брррррр, да не съм на тяхно място. А за Клои, каквото и да кажем за нея все ще е малко. Само като гледам трейлъра за 20-ти епизод да не вземат да я убият като направят така, че тя да се жертва за "нашата обща любимка"( нищо против да я спасят, но не и по този начин)- не знам, направят ли го Кларки следващия сезон е загубен. То и в днешния епизод се видя, че без нея Си-Кей е за никъде blush.gif blush.gif !!!
doctor_freeman
Приятелю, Клои е ненадмината и съм съгласен, че Кларк наистина е за никъде без нея и все още му е много, ама МНОГО необходима... Иначе 5 за епизода, по-късно ще дам и коментар. wink.gif
sonofsparda
Клои, че е ненадмината, го знаем от 1 сезон насам. smile.gif Ама наистина, това че Кларк без нея почти нищо не може да направи, почва да става малко досадно вече. Като стане Супермен, пак ли постоянно при нея ще тича да му помага. Ееее. wink.gif Едно е милата да е сайдкик, ама друго е той нищо да не може да прави без нея. В миналия епизод той не се справяше никак зле без нея май. wink.gif Абе както и да е - да не се маха Алисън, щото от това идва само лошо(фенове, рейтинг...) За епизода и аз ще коментирам по-късно. Btw не искам да гледам вече работи от сорта на трийсетина гласа и седем-осем коментара. Всеки, който влезе в темата да гласува, нека поне да драсне един-два реда относно какви са му впечатленията от епизода. Темата е за това все пак. Иначе работите малко се обезсмислят. Just saying... wink.gif
lex's_girl
Holy macaroni, без хвърляни възглавници беше този път! Много добър quest! Въпреки че беше досадно и некомфортно Кларк да се представя от позицията на "Бог в каре" толкова пъти. 16.gif Като изключим тези религиозни паралели, както и подтикванията на Клои накрая приблизителни до- "Не казвам да си убиец,кухчо,само да сложиш край на живота му" изтормози ме още и как Кларк може да разбере мотивациите на един луд, търсещ part-time работа за да поддържа заетия си follower-lifestyle на целуване на задници, но не и да разбере какво Лекс се стреми да направи? dry.gif Току-що беше срещнал Едуард Тийг и веднага реши че неговите намерения са велики и се замисли "аз добра фея ли съм, или лоша?" дори и след като се опита да го убие..Като заговорих за Лекс от къде дойде това -'той няма да се поколебае да те убие, Кларк,' след като Лекс имаше възможността и не го направи. И самата история за целия баланс във вселената на Тийг как въобще имаше някаква логика? "Трябва да убиеш Лекс за да има баланс" a пък после "Ако Пътешественика умре и Унищожителя трябва да умре!" Ако трябва да има баланс то тогава Кларк не трябва да убива Лекс, камо ли ако е базирано на такава deepshit теория...Аh, the stupid- It hurts.
Очудих се и доста за Джор-ел, но изглежда е знаел че сина му може да се окаже идиот и затова е пратил устройството за умъртвяване на Суон 18.gif
Все пак имаше доста сцени на Тhe Sexy така че не мога да спадна от 5-те точки, особено заради това че не всяка сцена беше ала мигни и ще я изпуснеш, а имаше добра последователност. Kaто Лекс сложи компаса в часовника и започна тази шотландска мелодийка помислих че е няква музикална кутия и всеки момент от нея ще излезе мини-Кларк, танцуващ в туту 18.gif Бтв Джими нали беше фотограф какво става с писането на статии.. mmkay. Но се изненадах и че не помисли че египтяните са след Лекс biggrin.gif Наистина напоследък ми харесва какво правят с героя му 4.gif
lyubenski
Много интересен епизод, чак ме е яд че не изчаках една седмица да го гледам с Artic, ама какво да се прави smile.gif. Като цяло много ми харесаха, че показаха брилянтния ум на Лекс smile.gif накрая, когато разгада пъзела, а и моментът с глобусът беше супер smile.gif. Просто всичко ще избухне в последният епизод wink.gif. 5/5
ViruZzZ
OMFG shocking.gif Току що "Covenant" пропадна на 2ро място shocking.gif Какъв епизод , цяла вечер го чаках тоя епизод и накрая не бях разочарован, дори съм в шок. Епизода ми изби инсталацията отвсякъде, такъв кеф нямаше от юни ;[ ...
Подред на номерата biggrin2.gif : Джими беше невероятен в ролята си на вестоносец biggrin2.gif и беше изключително зле в леглото при Клои 18.gif
Клои беше перфектна в тоя епизод. Не знам накъде е Кларк без нея ... явно остана само Кларк, който не осъзна на къде отиват нещата щом и Клои му каза, че трябва да го убие (**sun**)
Едуард Тийг - какъв психопат wacko.gif Горкия е толко вманиачен в "спасителя" и в "злодея" . А тъкмо се чудех като видях последните снимки и тоя се държи някво мило, а на снимките гледам Кларк изпорязан и после "Ти не си го убил biggrin2.gif , минавай ти под ножа тогава" 18.gif
Лекс - брилянтен мозък , въпреки че Лайнъл като дете му е показал всичко нужно, но Лекс поне се сети де biggrin2.gif После когато беше битката (18.gif) с Тийг като Кларк дойде и после само "Пътешественика" сигурно през главата са му минали всички случаи когато е ставало така :?
Кларк - имам чувството, че има телешки мозък blink.gif колко още трябва да пожертва, за да осъзнае, че трябва да направи "крачката", Клои му каза, че рано или късно ще трябва да си играе на Господ ...
Ако можеше бих дал 890123890123890123890123/5 , но ще се задоволя и с 5/5 tongue.gif . Сега дано и финала е толкова покъртителен и направо ...
doctor_freeman
Страхотен епизод, наистина... Просто беше велик! Лекс се приближава опасно близо до истината за Кларк, и само можем да стискаме палци и да очакваме с нетърпение финала другата седмица. Актьорската игра отново бе на много високо ниво, а Лекс - worthy.gif . Просто Майкъл дава всичко от себе си в последно време. Малко странно ми бе да разбера, че последният член е Едуард, то не че не се очакваше, но изобщо няма прилика с онзи Едуард, когото видяхме във Veritas. rolleyes.gif Всичко си идва на мястото, макар че въпреки всичко остават някой дупки в сюжета, за които май хич не се замислят, но дори те не могат да ме накарат да дам по-малко от 5... 4.gif
tzvetka
Невероятен епзиод. Залужава не 5 ами 1000000000000000. Държа ме в напрежение през цялото време. Аз обичам точно такива филми и книги, в които има загадки и въобще се търсят следи и т.н., а този епизод беше невероятен, а и доста важен за самия сериал. Може би за целия сезон това беше най-добрия епизод до сега!
sonofsparda
Да, Quest беше поредния awesome епизод от приключващия седми сезон. В този сезон имаше и някой неща, които хич не ми се понравиха, но смятам, че ще го запомня с добро, особено имайки предвид какъв покъртителен финал се очертава другата седмица. Та, Quest беше още едно от бижутата на Смолвил. Лекс Лутър пак беше звездата на епизода. Ето го отново истинския Лекс, който не се спира пред нищо и никой докато не получи това, което желае. И Майкъл определено заковава ролята като никой друг - което сме го казвали милиони пъти. wink.gif Но вече го виждаме в истинската светлина на Лекс и човека е по-добър от всякога. Кларк също ми хареса - макар, че вече взе малко да ми писва все други персонажи да приказват за destiny-то му. Ей тва е една от най-големите грешки спрямо героя на Кларк в Смолвил. Той трябва сам да реши да бъде такъв, това трябва да му дойде от вътре, а не да се чувства задължен да го направи, защото другите персонажи му казват така. Ясно, че това със споменаването на съдбата в повечето случаи го казват, за да загатват, но Кларк приема това за дадено - а НЕ трябва да е така. wink.gif Клои е героиня, която абсолютно винаги е великолепна и за нея просто няма какво толкова да се каже - само не ми хареса, че пак трябваше да спасява Кларк и точно от такива неща идват коментари като по-горните - "Кларк е за никъде без нея". Еми крайно време е да стане малко по-самостоятелен, щото ролята на Клои отдавна е много повече от сайдкик. Не че се оплаквам, ама все пак. wink.gif Джими забавен пич както винаги, и той почнал статийки да пише май - ами да, и в the mythos го прави от време на време, ама често не стигат до печат щото мистър Уайт обикновено го порицава здраво. 18.gif Та, петичка за епизода и чакаме очертаващия се навярно най-добър финал до сега. Lex is gonna go out with a bang!
Enchanted
Супер епизод,абсолютна петица,гледах го доста късно вечерта,защото нямах друга възмжност и цял ден само Смолвил ми се въртеше из главата biggrin2.gif
Честно казано серията ми се стори,като малък пъзел,трябва поне още веднъж да я изгледам,за да усмисля всичко.
Лекс-не се спира пред нищо...всъщност никога не съм се съмнявала,че ще се спре,даже се чудя как толкова време Кларк запази тайната си...иначе мистър Тийг беше за едно стъбилно заведение за психично болни хора,но то толкова години отчелничество и чакане на "пътешественика",аз така и така неразбрах защо неповярва на Кларк и не го пусна да си тръгне,а грабна ножа и започна да го измъчва,както и да е,писна ми да чакам Кларк да направи тази "крачка" ...още кой трябва да убият Клой ли ,за да се усъзнае dry.gif
Клой беше невероятна,просто се чудя как СК ще се справя без нея...Джими ме развесели,а що се отнася до онази църква "Св.Кристофър",мога и да се бъркам но небеше ли точно този светеца и в SLUMBER rolleyes.gif
sonofsparda
Еми не се сещам май, ама е ясно защо точно това име са избрали.
Victoria
Субтитри от excape & subs.sab.bz
A_l_e_x
Аз доста съм позакъсняла с коментарите на последните епизоди,но сег наваксвам.
Харасах много този епизод и го изгледах на един дъх,което не се беше случвало от доста време. Лекс - това беше причината. Просто изключителен персонаж. Беше ми интресен образа на Едуард Тийг. Доста Психо ми се стори. Макар че донякъде си беше прав. Кларк пак се вживяваше и ме дразнеше на макс. Клои - беше много страстна в началото на епизода biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.