Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Across the Universe
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
TIGERM13

[b]

През Вселената (2007)

Жанр: Мюзикъл, Романтика
Година: 2007
Страна: САЩ
Времетраене: 113 минути
Режисьор: Джули Теймор
В ролите: Джо Андерсън, Джим Стърджис, Евън Рейчъл Ууд, Мартин Лутър Маккой,Боно, Салма Хайек, Дана Фухс
Резюме:
Почитана кино и театрална режисьорка Джули Теймор се завръща 5 година след успеха на “Фрида” с нов вълнуващ шедьовър. Като изгражда сюжета по обичаните текстове на “Бийтълс”, “През вселената” се превръща в един от
най-дръзките мюзикли в новата история на жанра.

Филмът започва с красивия разчорлен Джуд, който въвлича зрителите в своята приказка за любовта, културната революция, протестите, свободата и изкуството. Отивайки в Съединените щати от родния си Ливърпул, Джуд се сприятелява с изключения от Принстън Макс и двамата се озовават в Ню Йорк, за да се отдадат на бохемски живот.

Джуд скоро открива призванието си като художник и намира любовта в лицето на обаятелната сестра на Макс – Люси. Джуд поглежда към Люси и мигом е прободен в сърцето: тя е видение, момичето с калейдоскопните очи; тя е като небето, като диамантите...

-http://www.imdb.com/title/tt0445922/

trailer

[/b]
Шепот и прах'
Гледах го онзи ден и не може да ми излезе от главата.
Слушам саундтрака нон-стоп.
В началото ми беше малко странно, може би защото отдавна не съм гледала такъв тип мюзикъл..
Но е невероятен!Н е в е р о я т ен!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.