Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Любими мисли от OTH
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ludoto_mimi
QUOTE(feel_me @ Apr 9 2006, 12:09 AM) *

милиарда или билиарда?защото някой пак тук беше казал-billions wacko.gif

million = милион
billion = милиард
EyesWideShut
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”
"people always leave"

на мен сериялът ми е направил впечатление с философския поглед върху нещата и животът като цяло и това ми харесва, защото му придава повече смисъл от някоя обикновена боза
striikar
Ми всички мисли са избрани точно на идеалния момент и е трудно да се избере ама аз още от преди сериала ме кефи една мисъл "Когато толкова много хора по света са самотни,егоистично е да си самотен сам" wink.gif мисля че я имаше некаде към 15-16 епизод на 2ри сезон ,а също така има една която също преди сериала съм я чел някаде - "Има две трагедии в живота - когато загубиш копнежа на сърцето си ,и когато успееш да си го върнеш" wink.gif
Jordan
QUOTE(^^HeLa^^ @ Apr 6 2006, 12:39 PM) *

" В този момент има шест милярда 470 милионар 818 хиляди и 671 души по света.
Някои бягат уплашени, някои си идват вкъщи, някои лъжат, за да мине деня. Други простоне се изправят пред истината. Някои са зли мъже, във война с доброто, някои са добри измъчвайки ги зло. Шест милиарда души на света, шест милиарда души, а понякога всичко, от което се нуждаеш е една."

не знам кой го е превеждал ама е супер неграмотно преведено.
как може да се превежда "някой са зли мъже" след като става дума за хората? Случайно да е чувал преводача, че Man освен Мъж значи и човек?! wacko.gif
striikar
QUOTE(Jordan @ Apr 9 2006, 09:14 AM) *

QUOTE(^^HeLa^^ @ Apr 6 2006, 12:39 PM) *

" В този момент има шест милярда 470 милионар 818 хиляди и 671 души по света.
Някои бягат уплашени, някои си идват вкъщи, някои лъжат, за да мине деня. Други простоне се изправят пред истината. Някои са зли мъже, във война с доброто, някои са добри измъчвайки ги зло. Шест милиарда души на света, шест милиарда души, а понякога всичко, от което се нуждаеш е една."

не знам кой го е превеждал ама е супер неграмотно преведено.
как може да се превежда "някой са зли мъже" след като става дума за хората? Случайно да е чувал преводача, че Man освен Мъж значи и човек?! wacko.gif

хаха яката наредба wink.gif
в предишния си пост забравих и тази мисъл която също е взета от книга и е много хубава wink.gif (става въпрос за 6 милиарда мъже wink.gif )
Jordan
да ама който не е чел въпросната книга(т.е повечетъо, които гледат филма) се чудят кви са тия мъже на фона на горе- и долуизброените ХОРА...
Lory
QUOTE(mirka @ Feb 24 2006, 11:58 PM) *

Минаха 50 години,50 дълги години,откакто правих това.Като погледнах назад към това, което съм казал преди всичките тези години,към всички надежди и мечти, които съм имал,стигнах до извода, че ако нещата се развият така както си искал,ще успееш в живота.Тогава някои ще кажат, че аз съм се провалил.Важното еда не се натъжаваш от разочарованията в живота,да се научиш как да се освободиш от миналото си,и да разбереш, че не всеки ден ще бъде слънчев.Но когато се озовеш в дълбините на отчаянието,помни че това е само тъмнината на нощта,а в нея има звезди и тези звезди ще ти покажат пътя до дома.Затова не се страхувай да правиш грешки,защото в повечето случаи най-големите награди идват след катo направиш това, от което най-много се боиш.Може би ще получиш всичко, за което си мечтал.Може би ще получиш повече, отколкотонякога би могъл да си представиш.Никой не знае къде ще го отведе животът.Пътят е дълъг,но накрая разбираш,че пътуването е основната цел.

QUOTE(mirka @ Apr 2 2006, 09:45 PM) *

Сега трябва да се молим за душата му.Да се молим тя да отлети и да намери покой.Щом човек нападне приятелите си,той нарушава дружбата им.От този момент нататък, сърцето му е обречено на страдание.Но ти, Боже, ще дадеш сила на слабите да излязат от дълбините на покварата.Защото жадните за кръв хора и измамниците няма да доживеят и половината от отредените им дни.Аз вярвам в способностите ти.И сега те молим да ни дадеш сила дa преодолеем тъгата си по нашия брат Кийт.Нека почива в мир.Да преодолеем тъгата си...гневът... страхът... вината...депресията...осъзнаванетo.И първите признаци на тъгата.

А някой има ли тези думи в оригинал? =]
А дали някой не си е събирал мислите на английски език, защото аз имам някои на английски, но някои на български... а в оригинала си звучат невероятно! :]
Благодаря предварително! :]]

EDIT:
Ето едни думи, които са толкова истински и толкова актуални...
Става въпрос за думите на Пейтън, когато говореха с Ана в нейната стая..
Изобщо епизодите, които се въртяха покрай случая с шкафчето на Пейтън, и надписа "DYKE" върху него, бяха много хубави..
Направо ми изпълни душата, когато в края на разговора с директора, Пейтън свали блузата си и каза : "Can you hear my song now, Mr. Turner? " ( ..дано съм му улучила името :]]] )

"First they put away the dealers… then they put away the prostitutes… then they shot away the bums… and… beat and bash the queers… Turned away asylum seekers, fed us suspicions and fears, we didn’t raise our voice, we didn’t make a fuss… it’s funny, there was no one left to notice - when they came for us.
It’s not about who I am, OK? It’s about who they are, they are people who hate and they divide and the feed off of people that don’t fight back! Yeah, I… I could laugh this off. But… what about the girl that can’t? Who’s gonna help her? …Silence only makes them stronger."
mirka
18 епизод
"Хенри Джеймс е написал:'"Не се страхувай от животa!Повярвай, че той си заслужава да се живее и вярата ти ще превърне това във факт. "
"Джон Стайнбек е написал:"Промяната идва като лек ветрец,който развява завесите по изгрев слънце;като приятния аромат на дивите цветя,дори на тревата."
striikar
също има една много добра приказка от 3сезон 12епизод когато точно след като Лукас вкарва победния кош казва : "Никога нямаше да играя в баскетболния отбор ако не беше моят чичо Кийт!Той ме научи да бъда част от нещо,да се чувствам сякаш му принадлежа!"
"I never would enjoy the basketball team If it wasn't my uncle Keath!He wanna me to be a part of something,to feel like I'm belong!"
Spasy
Има някакъв ред във вселената, в движението на звездите и въртенето на Земята и промяната на сезоните. Но човепкия живот е почти пълен хаос. Всеки заема своята позиция, отстоява своите права и чувства, обърквайки мотивите на другите и своите собствени. smile.gif

Много хора умират преди да изпеят музиката си. Твърде често, защото се готвят за живото изпълнение... преди да разберат, че времето тече.

Нито един човек... за каквото и да е продължително време... не може да е едно лице за себе си... и друго пред околните.. без накрая да се обърка кой образ е истинския.

Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е да си самотен сам.
rusi4kata^
Както каза добрият стар Лари в последния епизод 10.gif :Use your head and follow your heart,Peyton smile.gif
Jordan
аз не помня чак толкова много неща, но едно, за което се сещам сега е "There's nothing to be afraid of, it's just life", думите на Ели към Пейтън в един от последните епизоди с нея. Също така, нещо много просто, но много вярно- "It is never too late"("It is never too late, Peyton. This is the one thing I learned from meeting you"). Наистина във филма има страшно много поуки и такива страхотни мисли, до сега не съм гледал такъв сериал честно казано... blush.gif Може би не съм гледал достатъчно, знам ли..
girl_from_hell
просто няма втори като този филм...
girl_from_hell
има едно нещо, което каза нейтан и чак сега разбирам колко е бил прав
"Доверието е лъжа.Никой никого не познава истински.Хората си мислят, че ако обичаш някого,
всичко просто ще се нареди.Хората грешат....Накрая само ще страдате."

ей това е гадната истина
april^^
Наистина е страхотна worthy.gif
Един оптимист в случая би казал:"Това му е интересното на света,винаги има какво ново да научиш за някого"
Аз ше кажа,че си права,всеки си е малко или много лицемер.Ама...хора сме...кво да се прави 18.gif
Както се вика в любимата ми мисъл от OTH :"Society is a masked ball,where everyone hides his real character...and reveals it by hiding" wink.gif
girl_from_hell
Аз ше кажа,че си права,всеки си е малко или много лицемер.Ама...хора сме...кво да се прави

лицемер, но не и най-близкия ти който вингаи си мсилил че различен абе просто тези думи, който каза нейтан са най-вярни за мен(макра сега в сериалчето да не мисли така)
ludoto_tedi
Това е жестоката истина:Тенеси Уилямс е написал: ”Когато толкова много са самотни,невероятно егоистично е да си самотен сам.”
narya_f
"Веднъж загубиш ли себе си - имаш две възможности: да намериш човека, който си бил преди или да загубиш този човек завинаги."
и
"Добрите момичета си имат дневници. Лошите момичета нямат време.Аз просто искам да живея живот, който ще запомня. Дори и да не го опиша"
Тези двете най ми допадат happy.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(narya_f @ Apr 24 2006, 12:28 PM) *

"Добрите момичета си имат дневници. Лошите момичета нямат време.Аз просто искам да живея живот, който ще запомня. Дори и да не го опиша"

Ей тва е Брук.... невероятна просто wink.gif
~*Haley*~
Невероятни са "мислите" от ОТН...много ме кефи когато в края на някоя серия Лукас казва по някоя такава мисъл!Имам и аз няколко любими(не само на Лукас):
"Както се случва понякога, един момент се нарежда и се навърта и остава за повече от момент. И звука спира и движението спира за повече,много повече от момент.И след това моментът си отива."
"Веднъж загубиш ли себе си - имаш две възможности: да намериш човека, който си бил преди или да загубиш този човек завинаги."
"Доверието е лъжа.Никой никого не познава истински.Хората си мислят, че ако обичаш някого,
всичко просто ще се нареди.Хората грешат....Накрая само ще страдате."
”Когато толкова много са самотни,невероятно егоистично е да си самотен сам.”
„В този момент има 6 милиарда 470 милиона,818 хиляди и 671 души по света.
Някои бягат уплашени .Някои си идват вкъщи.Някои лъжат за да мине деня. Други просто не се изправят пред истината .Някои са зли мъже, във война с доброто.А някои са добри, измъчвайки ги зло.Шест милиарда души на света Шест милиарда души.И понякога всичко, от което се нуждаеш е една.”(Пейтън)
„Кой знае какво е истинското щастие,не клишираната дума ,а истинският ужас.Самотниците, които носят маска най-нещастните бездомници прегръщат някой спомен или се вкопчват в някоя илюзия.”
"Сега осъзнах, че когато сърцето ти е разбито трябва да се бориш за да си сигурен, че още си жив.Защото си,и болката която изпитваш е живота."
:"Да бъдеш никой,но себе си,в свят,който прави всичко възможно,ден и нощ, да те превърне в някой друг означава да се биеш в най-трудната битка,в която някое човешко същество може да се бие и да не спира да се бие."
А ето това стихотворение е уникално(и по-точно края му):
“Извън нощта, която ме скрива,черна като пъкъла,благодаря на Бога за своята душа непреклонна. Затиснат от обстоятелствата,не съм трепнал, нито проплакал.Под тоягата на съдбата,обляна в кръв ми е главата,но непокорна.Отвъд това място на гняв и сълзи надвиснал е страха от сянката.И когато заплахата на годините намери и ще ме намери, ще съм безстрашен.Няма значение колко е тясна портата колко е пълно с наказания.Аз съм господар на съдбата си.Аз съм капитан на душата си.”
Еми това са ми най-любимитеsmile.gifА има и едно,което Купър каза на Лукас в 19 епизод,3 сезон(нз дали някой друг го е писал):
"It's not what you do in life that matters,Luke,it's about who you are!"
mirka
19 епизод
"В живота няма такова пълно отчаяние като това, което идва с първите моменти на непоносимата тъга.Когато още не сме знаели какво е да си изпитвал такава тъга и после тя да е отминала,да си се отчаял безнадеждно и последа си възвърнал надеждата си. "

20 епизод
С невероятните прозрения на Нейт 10.gif
"Да направиш крачка напред.Това е просто понятие.В общи линии означава да се издигнеш
над възможностите си,да се постараеш още малко,да покажеш, че си нещо специално,да направиш нещо такова.Животът понякога е особен -може да те притисне доста силно.Например когато си влюбен в някого,но той забрави да отвърне на чувствата ти.Когато най-добрата ти приятелка и гаджето ти
те оставят сама.Когато дръпнеш спусъка или запалиш огън и след това е късно да го върнеш обратно.Както казах, в спорта на това му казват'да направиш крачка напред'.В живота аз го наричам 'изблъскване на другите."

"От време на време хората правят крачка напред.Издигат се над възможностите си.Понякога те изненадват.И понякога те разочароват.Животът понякога е странен.Може да те притисне доста силно.Но ако се вгледаш по-отблизо,ще намериш надежда -в думите на децата,в стиховете на някоя песен и в очите на някой, който обичаш.И ако имаш късмет - искам да кажа,ако си най-големия късметлия в цялата планета -човека, който обичаш, ще реши да отвърне на чувствата ти.
rusi4kata^
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Това го каза Пейтън на Джейк и много ми хареса smile.gif
girl_from_hell
това междодругото го каза майката на Пейътан (Ели)
Ледено_момиче
Ето няколко мисли,който ми допаднаха от последния епизод...

“Те дадоха сърцата си един на друг безусловно.И това е Истинската Любов.Не тази приказката,в която,в живота няма болка.Но двете души я посрещат заедно,и намаляват болката с безусловната си любов.”
“Любовта не е любов..Която се променя,когато се намери промяна.Когато живота стане труден,когато нещата се променят,истинската любов ще си остане същата.”
“За надеждата и за Любовта,на която не сме автори!”
“Любовта,нее любов.Която се променя,когато се намерят промени.Тя е трудно поправим белег.Устоява и на най-силните бури и никога несе разклаща.Любовта не се променя за кратки часове и седмици.Но издържа..дори на острието на смъртта.”
CrAzY_AbOuT_OTH^^
Незнам дали някой го е цитирал преди мен...но дори и да е аз го покрепям...Думите на Брук към Лукас когато се скараха неправо ме разплакаха...:
"Ако ме обичаш защо не ми каза за целувката?!?И защо не ми се обади когато замина?!?И защо никога никога не ме пусна да вляза вътре...(в сърцето ти..)"
Последното изречение беше адски трогателно и въпреки че е малко кофти тя чисто си го закопа!?!Засега това определено е един от любимите ми цитати... smile.gif Надявам се да мислите като мен..
janushka
лелеее,знам, 4е няма да кажа нещо ново ама такав сериал просто няма втори,щото мога, меко казано, да кажа,4е сам ЛУДА по него(а това,вманиячаването де, въобще не е типично за мен)
любимите ми герои са,както си и личи, са Нейтън и Хейли.Ужас влезли са ми мн,ама мн под кожата.Вс реплики касаещи тях и тяхната любов са ми любими,но за да не повтарам вече цитирани реплики ще ви предложа една от любимите ми сцени с тяхно участие

321 епизод

Н: Балгодаря
Х: няма защо.Това боли ли те?
Х: Не. Белегът спря да ме боли, когато и сърцето спря да боли.Това беше когато ти се върна в къщи. ( wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif оххх,сладур)
Х: Добре
Н: Къде отиде? О, разбирам, това е заради идеята за никакъв секс до сватбата. Успях да те възбудя, нали?
Х: Не.
Н: Казах ти че съм секси, Хейли. Не лъжи. bigarmhug.gif inlove.gif
Х: Добре де, може би.
rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

или

Н: така, както се чувствам напоследък, не мисля, 4е ще мога да изиграя още един добър мач.
Х: Не вярвам на това дори и за секунда.Освен това, аз ще ти помогна .......
Н: Оби4ам те, знаеш ли?
Х: И аз те оби4ам
Н: Винаги ми помага6 blush.gif blush.gif
Х: По дяволите, обле4и си риза, прекалено си секси. Боже
(хммммм,а бе ако бях на мястото на Хейли никак не бих го карала да се облли4а,ама караи rolleyes.gif rolleyes.gif охх,за6то не съм на нейно място biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif )
sceptica
Peyton:"Life is too short to live it as a bad person"
ZoReNtSe
janushka и аз съм така!!! и фразата'six billion...'
elli
QUOTE(CrAzY_AbOuT_OTH^^ @ May 10 2006, 17:11) *

Незнам дали някой го е цитирал преди мен...но дори и да е аз го покрепям...Думите на Брук към Лукас когато се скараха неправо ме разплакаха...:
"Ако ме обичаш защо не ми каза за целувката?!?И защо не ми се обади когато замина?!?И защо никога никога не ме пусна да вляза вътре...(в сърцето ти..)"
Последното изречение беше адски трогателно и въпреки че е малко кофти тя чисто си го закопа!?!Засега това определено е един от любимите ми цитати... smile.gif Надявам се да мислите като мен..

Напълно съм съгласна с теб! 4.gif 4.gif 4.gif тези думи се прибавят към любимите ми цитати!толкова беше тъжно 4е по4ти се разплаках!
elli
пропуснах да кажа 4е и ре4ите на Лукас и Брук на сватбата на Нейтън и Хеили бяха УНИКАЛНИ wink.gif biggrin.gif
Хейли
Любимият ми цитат:
"ЛЮБОВТА,НЕ Е ЛЮБОВ.КОЯТО СЕ ПРОМЕНЯ, КОГАТО СЕ НАМЕРЯТ ПРОМЕНИ.ТЯ Е ТРУДНО ПОПРАВИМ БЕЛЕГ.ТЯ УСТОЯВА И НА НАЙ - СИЛНИТЕ БУРИ И НИКОГА НЕ СЕ РАЗКЛАЩА.ЛЮБОВТА НЕ СЕ ПРОМЕНЯ ЗА КРАТКИ ЧАСОВЕ И СЕДМИЦИ.НО ИЗДЪРЖА...ДОРИ НА ОСТРИЕТО НА СМЪРТТА!!!"
RoXXy_
But I'm fooling myself
I'm fooling myself
Cause you say you love me
And then you do it again, you do it again
You say your sorry's

един незабравим момент от 1 сезон smile.gif ....невероятна песен smile.gif
music.gif
iFo
Брук: What I wanted? I wanted you to fight for me! I wanted you to say that there was no-one else you could ever be with and that you'd rather be alone then without me. I wanted the Lucas Scott from the beach telling the world that he's the one for me!

Това от кой епизод точно беше(като номер го искам wink.gif)
elli
QUOTE(iFo @ May 12 2006, 22:11) *

Брук: What I wanted? I wanted you to fight for me! I wanted you to say that there was no-one else you could ever be with and that you'd rather be alone then without me. I wanted the Lucas Scott from the beach telling the world that he's the one for me!

Това от кой епизод точно беше(като номер го искам wink.gif)

сезон 3 епизод 5 ако не се лъжа
biggrin2.gif
elexis
"It's been 50 years. 5o long years since I've done this. Looking back on what I've said all those years ago, all the hopes and dreams I've had, I've come to the conclusion that if having things turn out the way you wanted them to is a mesure of a sucessfull life, then some would say I'm a failure. The important thing is not to be bitter over life's dissapointments. Learn to let go of the past and regonise that every day won't be sunny. But when you find youself lost in the darkness of despare, ramember that it is only in the black of nigth you can see stars, and those stars will lead yoh home. So don't be afraid to make mistakes, to stumble and fall, cuz most of the time the greatest rewards come from doing the things that scare you the most. "
(coach Whitey Durham, SO3E15- "Just watch the fireworks")
"Изминаха 50 години. 50 дълги години откакто правя това. Гледайки назад към това, което съм казал преди толкова много години, всички надежди и мечти които съм имал, дойдох до заключението, че ако мярката за успешен живот е всичко да е ставало така, както ти се е искало, то някои биха казали, че аз съм провал. Важното е да не се натъжаваш от разочарованията в живота. Научи се да се освободиш от миналото и осъзнай, че не всеки ден ще е слънчев. Но когато се озовеш в дълбините на отчаянието,
помни, че само в тъмниата на ноща можеш да видиш звездите, а те ще те отведат у дома. За това не се страхувай да правиш грешки, защото в повечето случаи, наи-големите награди идват от нещата ,които ни плашат най-много."
(Белият, Сезон 3 епизод-15)
"Does this darkness have a name? This cruelty? This hatred? How did it find us? Did it steal into our lives or did we seek it out and embrace it? What hapened to us? That we now send our children into the world like we sent young man to war. Hope brings with their safe return. But knowing that someone will be lost along the way. When did we lost our way? Consumed by the shadow, swallowed whole by the darkness? Does this darkness have a name? Is it you name?"
(Lucas, SO3E16- "With tired eyes, tired minds, tired souls we slept" )
"Има ли име тази тъмнина? Тази жестокост? Тази омраза? Как ни намери? Тя ли се вмъкна в живота ни или ние я потърсихме и привлякохме? Какво стана с нас? Сега изпращаме децата си във
външния свят така както пращаме младежите на война. С надеждата, че ще се върнат живи и здрави. Но някои от нас са изгубили пътя си. Кога е станало това? Кога ги покриха сенките, кога ги погълна тъмнината? Има ли име тази тъмнина? Това име твоето ли е?"
(Лукас, Сезон 3 епизод- 16)
CiNdEreLLa``
Леле всички цитати от този филм са страхотни !!!!!!!Но този,които си го повтарям,когато нещо кофти ми се случи съм си го написала за подпис:"Destiny has a way of finding YOU!"(от втори епизод на първи сезон rolleyes.gif )
GaRgAmElKa
всеки един епизод има своя цитат които е просто уникален,вси4ките са супер яки но в този момент този които наи мн ме кефи е- В този момент има 6 милиарда 470 милиона,818 хиляди и 671 души по света.
Някои бягат уплашени .Някои си идват вкъщи.Някои лъжат за да мине деня. Други просто не се изправят пред истината .Някои са зли мъже, във война с доброто.А някои са добри, измъчвайки ги зло.Шест милиарда души на света Шест милиарда души.И понякога всичко, от което се нуждаеш е една.просто ме изпалва от всякаде 1crying[1].gif
VaLaRy
Здравейте smile.gif Много хубава тема- няма спор. Само,че цял ден се опитвам да намеря думите на Уайти към Лукас,когато трябва да му каже защо Баскетбола е важен.Мисля,че беше от епизод 19 на 3-ти сезон,но не съм мн сигурна.Ако някой знае къде мога да ги намеря да пише плс smile.gif
П.С трябват ми и думите на Уайти към Рейвънс (с3е20)
lemmy
Lucas Scott: Stephen King once wrote: Time takes it all. Whether you want it to or not. Time takes it all, time bears it away...and in the end, there is only darkness. Sometimes we find others in that darkness. And sometimes we lose them there again. това е едно от най-красивите и истински неща които съм 4увала.
Libby
Наистина в сериала има супер готини мисли и цитати, които те карат да се замислиш върху живота и всички банални темички свързани с него.. на мене най-много ми хареса какво каза Ели на Пейтън в една от сериите: "The truth is that there's nothing to be afraid of... it's just life". Веднага си я записах и от тогава ми стана нещо като водеща мисъл в живота, напрекъснато си я повтарям, когато ме дострашее да направя нещо, когато се съмнявам в себе си, в способностите си или започвам да губя надежда... този момент беше един от най-емоционалните за мен в 3 сезон и дори промени светогледа ми колкото и откачено да звучи blush.gif Самият сериал промени живота ми и някакси ме зарежда със сила да продължа да се боря.. хаха нещо на философски мисли го ударих май biggrin.gif На кратко казано - ОТH rulzzzzz !!! mrgreen[1].gif
seduction_55
Любимото ми:

-I never meant to hurt you.
-That doesn't really matter...cause "in the end" it all hurts just the same. 1crying[1].gif
(Брук го казва на Лукас)
LPfenKA
“Извън нощта, която ме скрива,черна като пъкъла,благодаря на Бога за своята душа непреклонна. Затиснат от обстоятелствата,не съм трепнал, нито проплакал.Под тоягата на съдбата,обляна в кръв ми е главата,но непокорна.Отвъд това място на гняв и сълзи надвиснал е страха от сянката.И когато заплахата на годините намери и ще ме намери, ще съм безстрашен.Няма значение колко е тясна портата колко е пълно с наказания.Аз съм господар на съдбата си.Аз съм капитан на душата си."
Това ми взе сърцето!Много въздействащо! rolleyes.gif
di_miro
Х.Л. Менкен е написал:
Всеки мъж понякога е предизвикан, да си плюе на ръцете, да развее черното знаме и да започне да реже гърла.

И Хензел казъл на Гретел...
нека да оставяме тези трохи... така че заедно да намерим своя път. Защото да го загубим може да бъде най-жестокото нещо на света. А да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет. Но да загубиш своята причина за пътуване... Е къде къде по жестоко.

Хенри Джеймс е написал:
Не се страхувай от живота. Повярвай, че той си заслужава да се живее и вярата ти ще превърне това във факт.

Айда Скот Тейлър веднъж е написал,
"Не поглеждай назад да скърбиш по миналото, което вече е свършило, и не се притеснявай за бъдещето, което още не е дошло. Живей в настоящето, и го прави толкова красиво, че ще си струва да го запомниш."

Тенеси Уилямс е написал:
"Всички живеем в къща в пламаци. Не може да се обадим на пожарната. Няма изход на вън. Само прозорецът на горния етаж, през който гледаме, ...докато огънят поглъща къщата, залостена с нас."

ВСИЧКИ ТЕЗИ СА МИ ЛЮБИМИ, КАКТО И ВСЯКА ОТ РЕЧИТЕ НА УАЙТИ, НО ТЕ СА ТОЛКОВА МНОГО, ЧЕ НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ГИ ПИША ВСИЧКИТЕ

sophia__
QUOTE(RoXXy_ @ May 12 2006, 22:21) *

But I'm fooling myself
I'm fooling myself
Cause you say you love me
You say your sorry's

един незабравим момент от 1 сезон smile.gif ....невероятна песен smile.gif
music.gif

някой може ли да ми каже как точно се казва тази песен?Мерси предварително и съжалявам,че не е по темата sorry.gif
Ledeno_stydena
Someday,this beach might wash away...the oceans may dry,the sun could dim but that day I`ll still be loving you Nathan to Haley- AWLAYS AND FOREVER

Ей това ме кефи най-много,просто ми напомня за най-сладката двойка от сериала и най-вече какво прави любовта и какво се прави в нейно име..
ludoto_mimi
(sophia__ @ Sep 19 2006, 23:30) *

някой може ли да ми каже как точно се казва тази песен?Мерси предварително и съжалявам,че не е по темата sorry.gif

Travis - Re-Offender. Можеше да попиташ в правилната тема или просто да напишеш текста в Google. dry.gif
p0l43t0
Ето от новото епизод4е,страшно е това просто 4.gif

Три Хил е само място някъде в света.Може би прилича много на вашия свят.Може би изобщо не прилича.Но ако погледнете по-отблизо, може да видите някой като вас.Някой, който се опитва
да открие пътя си...Някой, който се опитва да открие мястото си.Някой, който се опитва да открие себе си.Понякога е по-лесно да се чувстваш сякаш си единственият на този свят,който се бори, който е обезсърчен,недоволен или едвам свързващ двата края.Това чувство е лъжа.Но ако поспреш, ако намериш кураж да се бориш всеки следващ ден,някой или нещо, ще те намери и ще оправи всичко.Защото на всички ни е необходима помощ, понякога.Някой да ни помогне да чуем музиката в света,да ни напомни, че нещата няма винаги да са такива.Този някой е някъде там.И този някой ще ви открие.

biggrin.gif
DaniEl
Моята любима мисъл съм си е сложил кото подпис но все пак smile.gif

At this moment there are 6,470,818,671 people in the word.
Some are running,some are coming home,some tell
lies to make it through the day,othersare just now facing the
thruth,some are evilat war with good,andsome are good
strunggling with evil.Six billion people in the world,
six billion souls,and sometimes,all you need is one
mirka
Такам,започна новия сезон и да се надяваме, че ще има още лафове и неща,които си струват да бъдат запомнени или най-малкото да си ги сложиш в Skype biggrin2.gif Tова е всичко,което каза Лукас през 1 епизод(прибавям го към първата страничка ) wink.gif :

Казвам се Лукас Скот и съм ученик последна година в гимназията Три Хил.Три Хил е само място някъде в света.Може би прилича много на вашия свят.Може би изобщо не прилича.Но ако погледнете по-отблизо, може да видите някой като вас.Или някой като най-добрата ми приятелкаХейли.Ако сте омъжени, последна година вгимназията и не знаете дали мъжът ви е жив,тогава бих казал, че света ви многоприлича на този на Хейли.Днес трябваше да е най-хубавияден в живота й.Изумително е как нещата могат да се променят само за един миг.Или, в този случай, за около29 минути.

Нещата, които отнемат 14 минути -Варенето на щраусово яйце.Видео клипът на Майкъл Джексън към песента 'Thriller'.За да стигнеш от моста Молина до болницата Три Хил също ти трябват 14 минути.В тези 14 минути трима души се лутат между живота и смъртта.На останалите от нас не ни оставанищо друго, освен да чакаме.Предполагам затова наричатстаята 'чакалня'.

Предполагам, че трябваше да кажа нещо.Каквото и да е...Уж ще ставам писател, а нито дума не ми идва наум.Но когато някой ти каже, че някак си си спрял да му липсваш-си се провалил, без значение от това,което ще кажеш.Трябваше да има нещо правилно.Нещо, което никой никога не е казвал,нещо, което можеше да промени това. "Съжалявам"-Не беше това.

Казвам се Лукас Скот и съм ученик последна година в гимназията Три Хил.Играя баскетбол, или поне играех.Имам гадже, или поне имах.Имам и най-добра приятелка.Три Хил е само място някъде в света.Може би прилича много на вашия свят.Може би изобщо не прилича.Но ако погледнете по-отблизо, може да видите някой като вас.Някой, който се опитва да открие пътя си.Някой, който се опитва да открие мястото си.Някой, който се опитва да открие себе си.Понякога е по-лесно да се чувстваш сякаш, си единствения на този свят,който се бори, който е обезсърчен,недоволен или едвам свързващ двата края.Това чувство е лъжа.Но ако поспреш, ако намериш кураж да се бориш всеки следващ ден,някой или нещо, ще те намери и ще оправи всичко.Защото на всички ни е необходима помощ, понякога.Някой да ни помогне да чуем музиката в света,да ни напомни, че нещата няма винаги да са такива.Този някой е някъде там.И този някой ще ви открие.

А пък на мен лично това много ми хареса,защото дава надежда за Брук и Лукасsmile.gif

Лукас :Мамо, ти си обичала Дан когато
сте били в гимназията, нали?
Карън :Странно, но да.
Лукас :Добре, знам, че вероятно не можеш да ми отговориш на този въпрос, но какво направи, когато той не те обичаше? Как го преодоля?
Карън :Когато го направя, ще ти кажа.
Хейли
Ето това много ми хареса от първия епизод smile.gif
Понякога е по лесно да се чустваш сякъш,си единствения на този свят,който се бори,който е обезсърчен,недоволен или едвам свързващ двата края.Това чуство е лъжа.Но ако поспреш,ако намериш кураж да се бориш всеки следващ ден,някой или нещо,ще те намери и ще оправи всичко.Защото на всички ни е необходима помощ,понякога.Някой да ни помогне да чуем музиката в света,да ни напомни че нещата няма винаги да са такива.Този някой е някаде там.И този някой ще ви открие. worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.